-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
παντως στο νέο crv δε φοβάμαι καθόλου τις στροφές... Καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα
Η αλήθεια είναι ότι το νέο CRV είναι ΠΟΛΥ καλό στο δρόμο, σε σημείο που δεν το περιμένει κανείς. Θυμίζει Χ3 η συμπεριφορά του. Κατ' εμέ, αυτά είναι τα μόνα 2 προσιτά SUV (δεν μιλάω για Καγιέν ας πούμε) που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί στην άσφαλτο όπως θα έκανε και με ένα καλό 'κανονικό' αυτοκίνητο.
Εγω ειχα πει να παρει ο φίλος μου X3, αλλά δεν ήθελε να φαίνεται!!!! (υπάρχουν και τέτοιοι)
Γενικά τα ηλεκτρονικά που πηρε στο CRV στην πλούσια έκδοση τα βρίσκεις μόνο στην Mercedes GL-Class... (θυμάμαι ένα άρθρο με τον Κουνίτη? που έλεγε για αυτά?)
-
Τους καλυτερους χρονους σε ταξιδι τους γραφω παντα με το (τελευταιο) RAV που το εχω οδηγησει αρκετα,η ευσταθεια του ειναι υποδειγματικη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τους καλυτερους χρονους σε ταξιδι τους γραφω παντα με το (τελευταιο) RAV που το εχω οδηγησει αρκετα,η ευσταθεια του ειναι υποδειγματικη.tsik tsik.,... ακόμα με 5 ταχύτητες..... Ειναι μείον
-
Οδηγω ενα αυτοματο ετσι δεν με απασχολει πολυ το θεμα με τις ταχυτητες
Παντως σε σχεση με το CRV που επισης υπαρχει στην οικογενεια,το θεωρω καλυτερο στην ασφαλτο,πιο σταθερο,πιο σαφες,και νομίζω και πιο άνετο στις ανωμαλίες του δρόμου.
Γενικα ειναι καλυτερο απο πολλα αυτοκινητα οπως ειπα,και απο sedan κτλ όχι μόνο απο SUV,αυτη ηταν μια βασικη βελτιωση σε σχεση με την πρωτη γενια RAV που ηταν λιγο βαρκα-γυαλο. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οδηγω ενα αυτοματο ετσι δεν με απασχολει πολυ το θεμα με τις ταχυτητες
Παντως σε σχεση με το CRV που επισης υπαρχει στην οικογενεια,το θεωρω καλυτερο στην ασφαλτο,πιο σταθερο,πιο σαφες,και νομίζω και πιο άνετο στις ανωμαλίες του δρόμου.
Γενικα ειναι καλυτερο απο πολλα αυτοκινητα οπως ειπα,και απο sedan κτλ όχι μόνο απο SUV,αυτη ηταν μια βασικη βελτιωση σε σχεση με την πρωτη γενια RAV που ηταν λιγο βαρκα-γυαλο.το παλιό εννοείς?
-
Μαλλον εννοώ το παλιο πλεον (αγορασμένο 2005).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μαλλον εννοώ το παλιο πλεον (αγορασμένο 2005).άλλο αμάξι,.....
Τζιπ-οειδη και ευσταθεια στις στροφες