-
εχει και ταινια: Initial D
drift , κοντρες , χωρις καγκουρο(almost)
-
Και πόσοι έχουν δει Initial D?
Η Χατσιρόκου (86άρα) ήταν όντως ένα καταπληκτικό αυτοκίνητο με εξαιρετικό στήσιμο και για οδήγηση με γραμμές και όχι μόνο για drift. Αλλά έξω από την Ιαπωνία την ξέρουν μονάχα οι αυτοκινητόφιλοι σαν κι εμάς. Για να πουλήσει λοιπόν μία αναβίωση ή θα πρέπει να βάλει πολύ νερό στο κρασί της (π.χ. μπροστινή κίνηση) και να το παίξει 'μικρό κουπέ' βλέπε Paseo ή αν το κάνουν σωστά θα βάλει μέσα την Τογιότα λόγω κόστους εξέλιξης. Για παράδειγμα δεν ξέρω να έχουν κάποιο πισωκίνητο πάτωμα που να πληροί αυτές τις προδιαγραφές οπότε θα πρέπει να το εξελίξουν από το μηδέν.
-
γιατί,τους λείπουν τα λεφτά;;;
άντε να γιορτάσουν με κάτι fun to drive επιτέλους την πρωτοκαθεδρία στις πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
γιατί,τους λείπουν τα λεφτά;;;Όχι. Η τόλμη φαίνεται να τους λείπει.
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
καθηστε πρωτα να πουνε οτι θα βγει σιγουρα...
επισης μακαρι να βγαλει η τογιοτα αυτα τα σπεκς αλλα λιγο απιθανο μου φαινεται..
Δε μπορει η δε θα θελησει να τα βγαλει,πως το εννοεις?
αν δε μπορει και η τογιοτα να το κανει ποιος μπορει...
το θεμα ειναι σε ποιους θα απευθυνθει και γιατι στην εποχη που και το γιαρια ζυγιζει της παναγιας τα ματια να βγαλει η τογιοτα κατι τετοιο...
τα σπεκς της μου μοιαζουν ονειρο θερινης νυκτος...και αν ακομα βγει η τιμη μαλλον θαναι τσουχτερη...
υγ. το initial d τι σχεση εχει ρε παιδια με την ολη φαση?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι. Η τόλμη φαίνεται να τους λείπει.
Eδω θα συμφωνησω μερικως,διοτι σε λιγο θα βγει στην παραγωγη μοντελο που θα χτυπαει ferrari κλπ (LF-A) αλλα και το is-f με κοντρα σε m3 ,οποτε τολμη υπαρχει μερικως ,στα μικρα μοντελα ειναι που δε βγαζουν κατι το εντυπωσιακο.Η απλα στοχευουν μονο σε πωλησεις ...
-
νταξει ρε παιδιά πως κάνετε έτσι...
ενταξει καλο αμάξι ηταν, αλλά υπάρχει και το πολύ fan to drive 350Z -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ενταξει καλο αμάξι ηταν, αλλά υπάρχει και το πολύ fan to drive 350Zφυσικα και υπαρχει... πολλα υπαρχουν, απλα ισως πολλοι νοσταλγοι του Corolla αυτου, προσμενουν αναβιωση και στην τιμη. Κατι το οποιο φανταζει ως σεναριο επιστημονικης φαντασιας αν ριξουμε μια ματια γυρω μας στο ΤΙ και ΠΟΣΟ πουλιεται.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ενταξει καλο αμάξι ηταν, αλλά υπάρχει και το πολύ fan to drive 350Zφυσικα και υπαρχει... πολλα υπαρχουν, απλα ισως πολλοι νοσταλγοι του Corolla αυτου, προσμενουν αναβιωση και στην τιμη. Κατι το οποιο φανταζει ως σεναριο επιστημονικης φαντασιας αν ριξουμε μια ματια γυρω μας στο ΤΙ και ΠΟΣΟ πουλιεται.
Πες τα χρυσόστομε Corsair! Οταν το μέτριο Auris και Corolla ξεπερνούν με ευκολία τα 20Κ στα 1.6, πόσο λέτε να στοιχίζει η 'νέα' ΑΕ86 με αυτά τα specs; Μακάρι να βρει κάτι τέτοιο, αλλά από τις κινήσεις της Toyota δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα... Πιο πιθανό είναι να βγάλει φτηνό και καλοστημένο coupe η...Hyundai , παρά η Toyota!
Και για ποιο λόγο άλλωστε; Οταν πουλάει μια χαρά τις Corolles και τα Auris της σ' αυτές τις τιμές, ποιος ο λόγος να δώσει ένα σκασμό λεφτά για την Χατσιρόκου;
Κανένας....
Αν κάποιοι επιθυμείτε σφόδρα κάτι τέτοιο, σταματήστε ν'αγοράζετε τα Yaris, Corolla και Auris και τότε θα το...ξανασκεφτούν ίσως! -
ωχ θα το παρει πανω του ο αλλος τωρα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ωχ θα το παρει πανω του ο αλλος τωρα... -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι. Η τόλμη φαίνεται να τους λείπει.
Μα δεν είναι θέμα τόλμης. Είναι θέμα προτεραιοτήτων, αντικειμενικών στόχων και επιλογών. Τόσο απλά. Προς το παρόν έχουν αλλού το μυαλό τους. Μια τέτοια αναβίωση θα αργήσει πολύ να γίνει (κατά τη γνώμη μου). Προέχουν άλλα πράγματα.
Οταν το μέτριο Auris και Corolla ξεπερνούν με ευκολία τα 20Κ στα 1.6, πόσο λέτε να στοιχίζει η 'νέα' ΑΕ86 με αυτά τα specs; Μακάρι να βρει κάτι τέτοιο, αλλά από τις κινήσεις της Toyota δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα... Πιο πιθανό είναι να βγάλει φτηνό και καλοστημένο coupe η...Hyundai , παρά η Toyota!
To Auris και το Corolla είναι μέτρια;;;;;
-
Οχι γλυκη βραστα ειναι!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Οταν το μέτριο Auris και Corolla ξεπερνούν με ευκολία τα 20Κ στα 1.6, πόσο λέτε να στοιχίζει η 'νέα' ΑΕ86 με αυτά τα specs; Μακάρι να βρει κάτι τέτοιο, αλλά από τις κινήσεις της Toyota δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα... Πιο πιθανό είναι να βγάλει φτηνό και καλοστημένο coupe η...Hyundai , παρά η Toyota!
To Auris και το Corolla είναι μέτρια;;;;;
Στα 21Κ++ μετριότατα... Δες τι δίνει ο ανταγωνισμός και τα ξαναλέμε...Ή μήπως επειδή είναι Toyota θα είναι ντε και καλά κορυφαία; Ακόμη και οι Κορεάτες δίνουν περισσότερα πλέον και είναι και φθηνότεροι: καλύτερο μοτέρ, καλύτερο εσωτερικό , καλύτερο κράτημα , καλύτερο (κλασικά...) εξοπλισμό, you name it...
Οι Ευρωπαίοι πάλι, έχουν εμφανώς καλύτερα προϊόντα, κι ας έχουν και κάποια χρόνια περισσότερα στην αγορά... Golf, Astra, Focus είναι καλύτερα, τι να κάνουμε; -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ενταξει καλο αμάξι ηταν, αλλά υπάρχει και το πολύ fan to drive 350ZΕδώ όμως μιλάμε για ένα αμάξι που θα κοστίζει πολύ λιγότερο από τα μισά λεφτά...
Ή τουλάχιστον έτσι θα θέλαμε...
-
Στα 21Κ++ μετριότατα... Δες τι δίνει ο ανταγωνισμός και τα ξαναλέμε...Ή μήπως επειδή είναι Toyota θα είναι ντε και καλά κορυφαία; Ακόμη και οι Κορεάτες δίνουν περισσότερα πλέον και είναι και φθηνότεροι: καλύτερο μοτέρ, καλύτερο εσωτερικό , καλύτερο κράτημα , καλύτερο (κλασικά...) εξοπλισμό, you name it...
Οι Ευρωπαίοι πάλι, έχουν εμφανώς καλύτερα προϊόντα, κι ας έχουν και κάποια χρόνια περισσότερα στην αγορά... Golf, Astra, Focus είναι καλύτερα, τι να κάνουμε;Ναι, εδώ που τα λέμε έχεις δίκιο. Το Auris έχει πολύ πάνω από 21000! Δεν το είχα προσέξει.
Όσο για το ότι τα Κορεάτικα έχουν καλύτερο κράτημα ή καλύτερο 'you name it', θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου μέχρι να τα οδηγήσω και να έχω προσωπική άποψη. Βέβαια, δεν μπορώ να μην αποδεχθώ επίσης, ότι το Astra είναι παντού καλύτερο, ενώ τα Golf & Focus ούτε συζήτηση. Είναι καθιερωμένα και έχουν θέσει τα standards στην κατηγορία.Πάντως, πέρα των ανωτέρω, επιμένω ότι δεν πρόκειται για μέτρια προϊόντα, αλλά για καλά μεν, ακριβά δε προϊόντα.
Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα πιστεύω ότι η αναβίωση του 86 είναι κάτι που θα χαροποιήσει τους φίλους της αυτοκίνησης, αν και δεν το βλέπω να πραγματοποιείται.
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Το ΑΕ86 ήταν καταπληκτικα στημενο αυτοκινητο.Το στροφαριζε ενα παιδι στις Σερρες σε 1:33:ψηλα,με τον κινητηρα απείραχτο.
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαίνει αυτο που που σου γραφω.Το παιδι αυτο που λες ειναι φιλος μου καλος,να σημειωσω οτι δεν εχει βελτιωμενη αναρτηση παρα μονο ενα φιλτρο,αυτα απο ενα αυτοκινητο δεκαετιας 80.Το δικο μας ειναι σε καλυτερη μοιρα (μηχανικα και εξωτερικα)αλλα στα χερια του Μαρκου το ae βουλωνει πολλα στοματα.
Ρε σεις, κόψτε κάτι Δηλαδή με ένα φίλτρο και άντε και λάστιχα, ούτε ανάρτηση ούτε άλλες μηχανικές βελτιώσεις 'δέρνει' Evo, M3 κτλ. ?
Οχι πως δεν ήταν τρομερό αυτοκίνητο στα χρόνια του!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Οι Ευρωπαίοι πάλι, έχουν εμφανώς καλύτερα προϊόντα, κι ας έχουν και κάποια χρόνια περισσότερα στην αγορά... Golf, Astra, Focus είναι καλύτερα, τι να κάνουμε;Ναι, εδώ που τα λέμε έχεις δίκιο. Το Auris έχει πολύ πάνω από 21000! Δεν το είχα προσέξει.
Όσο για το ότι τα Κορεάτικα έχουν καλύτερο κράτημα ή καλύτερο 'you name it', θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου μέχρι να τα οδηγήσω και να έχω προσωπική άποψη. Βέβαια, δεν μπορώ να μην αποδεχθώ επίσης, ότι το Astra είναι παντού καλύτερο, ενώ τα Golf & Focus ούτε συζήτηση. Είναι καθιερωμένα και έχουν θέσει τα standards στην κατηγορία.Πάντως, πέρα των ανωτέρω, επιμένω ότι δεν πρόκειται για μέτρια προϊόντα, αλλά για καλά μεν, ακριβά δε προϊόντα.
Για να επιστρέψουμε όμως στο θέμα πιστεύω ότι η αναβίωση του 86 είναι κάτι που θα χαροποιήσει τους φίλους της αυτοκίνησης, αν και δεν το βλέπω να πραγματοποιείται.
Αν το Auris ήταν αυτό που είναι και κόστιζε 10Κ θα ήταν καταπληκτικό αυτοκίνητο... Αν κόστιζε 15Κ θα ήταν καλό αυτοκίνητο, αν κόστιζε 21Κ ++ και δεν ήταν ...Toyota θα ήταν πανάκριβο αυτοκίνητο... Αφού κοστίζει 21Κ και είναι Toyota, είναι απλά ένα μέτριο αυτοκίνητο, καθώς είναι παντού καλό, είναι όμως κορυφαίο στο after sales κι αυτό ακριβώς δεν το...στέλνει στα τάρταρα! Αν δεν ήταν Toyota, κανείς δεν θα το αγόραζε (σ' αυτήν την τιμή τουλάχιστον!)...
Επιμένω λοιπόν στον χαρακτηρισμό...Κρίνω το πακέτο: προϊόν, τιμή, after sales. Το πακέτο λοιπόν είναι μέτριο...
Αν έκρινα μόνον το προϊόν, σε σχέση με τ'ανταγωνιστικά, πάλι μέτριο θα ήταν... Τυχαίνει όμως να είναι ακριβή ...μετριότητα, που ευτυχώς γι' αυτήν υπάρχει το όνομα και η εγγύηση Toyota... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν το Auris ήταν αυτό που είναι και κόστιζε 10Κ θα ήταν καταπληκτικό αυτοκίνητο... Αν κόστιζε 15Κ θα ήταν καλό αυτοκίνητο, αν κόστιζε 21Κ ++ και δεν ήταν ...Toyota θα ήταν πανάκριβο αυτοκίνητο... Αφού κοστίζει 21Κ και είναι Toyota, είναι απλά ένα μέτριο αυτοκίνητο, καθώς είναι παντού καλό, είναι όμως κορυφαίο στο after sales κι αυτό ακριβώς δεν το...στέλνει στα τάρταρα! Αν δεν ήταν Toyota, κανείς δεν θα το αγόραζε (σ' αυτήν την τιμή τουλάχιστον!)...
Επιμένω λοιπόν στον χαρακτηρισμό...Κρίνω το πακέτο: προϊόν, τιμή, after sales. Το πακέτο λοιπόν είναι μέτριο...
Αν έκρινα μόνον το προϊόν, σε σχέση με τ'ανταγωνιστικά, πάλι μέτριο θα ήταν... Τυχαίνει όμως να είναι ακριβή ...μετριότητα, που ευτυχώς γι' αυτήν υπάρχει το όνομα και η εγγύηση Toyota...Τα έχω ξαναγράψει Γρηγόρη: το όνομα (και ό,τι αυτο συνεπάγεται) Τογιότα, ΚΑΝΟΥΝ το Auris των 20k φθηνό, σε βάθος χρόνου 4-5 ετών. Κόστος σέρβις, ανταλλακτικών, διαστήματα σέρβις, μηδενικές ζημιές, μικρή κατανάλωση καυσίμου και -εν τέλει- μεταπώληση, μετατρέπουν ένα τέτοιο Τογιότα σε ΦΘΗΝΗ πρόταση αν τα υπολογίσει κανείς όλα μαζί.
-
Έτσι ακριβώς είναι, το 'ακριβό' Yaris έχει κοστίσει σε 3 χρόνια το 1/100ό του 'φθηνού' twingo.
Εγώ θα ξανα-αγόραζα ευχαρίστως Toyota.
Toyota GT-86 / Subaru BRZ