-
Λοιπον ενταξει Γρηγορη με επεισες με την επιχειρηματολογια σου:
Επειδη προκειται να αγορασω το gt86 θα ακουσω τα δικα σου επιχειρηματα και επειδη το αμαξι πασχει στις μεσαιες οπως λες θα ψαξω να αλλαξω την κλιμακωση τουκιβωτιου.
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου, μου ειναι πολυτιμες.
Τωρα επειδη και τα 175 τροχο μου φαινονται λιγα, τι πιστευεις ενα ΦΠΕ θα με καλυψει, ή θα πρεπει να καταφυγω σε λυση τουρμπο για να ξεμπαζωνω στα μεγαρα? -
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
:ysterical:Παιδια δεν την παλευει, ο ανθρωπος θελει ψυχολογο επειγοντως ... Απορω που καποιοι πηγαινετε για καφε μαζι του και υποστηριζετε οτι ειναι νορμαλ απο κοντα. Μαλλον κρατιεται απο κοντα γιατι ντρεπεται ...
Για να μην το κουραζουμε αλλο, και ο καθενας θα βγαλει τα συμπερασματα του μην ανησυχεις...
Πες μας τελικα οι διαπιστωσεις του Tsuchia εχουν καποια σημασια, ή ειναι για τον π@υτσ@?
Πες μας επισης, να λαβουμε καλυτερα υποψιν τις δικες σου διαπιστωσεις, μαζι και των αλλων δυο χρηστων, απεναντι σε αυτες του Tsuchia?
Για να καταλαβω τελικα, ποιανου η διαπιστωση εχει μεγαλυτερο ειδικο βαρος...Μπορει ρε παιδι μου ο Tsuchia μπροστα σου να ειναι ενα τιποτα, και να χαραμιζεσαι.
Γιατι τελικα σε ολο αυτο τον αντιλογο, αυτο γινεται, ειναι η αποψη σου, και μαζι αλλων δυο χρηστων, απεναντι σε αυτη του Tsuchia, που τελικα ουτε αυτη φαινεται να μετραει, αφου πρεπει σωνει και καλα τρεις χρηστες του Forum των 4τροχων που οδηγησαν το GT86, να εχουν δικιο αυτοι, και μονο αυτοι...Τωρα το ποιος χρειαζεται ψυχολογο, ή μαλλον ψυχιατρο καλυτερα, ειναι προφανες, και δεν χρειαζεται ουτε καν καφες για να γινει αντιληπτο...
-
Εχει δικιο.
Παιδια, αν θελετε μπορουμε να κλεισουμε ενα group therapy να μας βγει και πιο φθηνα, εφοσον ολοι εκτος του Γρηγορης θελουμε ψυχολογο. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Λοιπον ενταξει Γρηγορη με επεισες με την επιχειρηματολογια σου:
Επειδη προκειται να αγορασω το gt86 θα ακουσω τα δικα σου επιχειρηματα και επειδη το αμαξι **πασχει στις μεσαιες οπως λες **θα ψαξω να αλλαξω την κλιμακωση τουκιβωτιου.
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου, μου ειναι πολυτιμες.
Τωρα επειδη και τα 175 τροχο μου φαινονται λιγα, τι πιστευεις ενα ΦΠΕ θα με καλυψει, ή θα πρεπει να καταφυγω σε λυση τουρμπο για να ξεμπαζωνω στα μεγαρα?Δεν το ειπα εγω απο μονος μου οτι πασχει στις μεσαιες. Το εδειξαν τα διαγραμματα δυναμομετρησης, το διεπιστωσαν ΚΑΜΠΟΣΟΙ ξενοι δοκιμαστες, και μεταξυ αλλων και ενας Ιαπωνας οδηγος αγωνων...
Δεν παρεχω συμβουλες, συζητηση κανω οπως ολοι, απλως στηριζω τα λεγομενα μου με επιχειρηματα, και παραπομπες σε
διαπιστωσεις εγκυρων δοκιμαστων, αγωνιζομενων του χωρου. Τροφη για σκεψη εαν θες, και ενιοτε προτεινω καποια πραγματα με βαση την πληροφορηση/οποια εμπειρια μου, και μεχρι εκει.
Για ΦΠΕ , στον βελτιωτη της γειτονιας σου, ή οποιος και εαν αναλαβει καποια στιγμη για το συγκεκριμενο μοντελο... -
Eεεχμ... μια και τον θεωρείς τόσο αξιόπιστο, χερά κτλ (όχι οτι δεν είναι ο άνθρωπας, προς θεού δηλαδή), να σε ενημερώσω οτι λέγεται Keiichi Tsuchiya
-
Βρε Γρηγόρη μου,
αυτό κατάλαβες από ότι σου έγραψα?Το 'ΒΑΣΙΛΗΣ' ειναι username ενός χρήστη και φίλου μου (είμαι τυχερός που τον γνώρισα από εδώ μέσα...), από τους πλέον αξιόλογους μαζί με τον D-Jet και κάποιους άλλους επίσης φίλους,άλλοι ενεργοί, άλλοι ανενεργοί πλέον, που έχουν πατήσει πλήκτρο για να γράψουν σε αυτό το φόρουμ..
Δεν είναι νορμάλ να αντιστρατεύεσαι μετά βεβαιότητος, χρησιμοποιώντας δανεικές γνώμες, έστω και κορυφαίων όπως ο Τsuchiya, τη στιγμή που υπάρχουν άλλες κορυφαίες γνώμες (και έχουν παρατεθεί πολλάκις από τους υπολοίπους) που γράφουν το αντίθετο...
Κράτα και μια πισινή, όχι γιατί το έγραψε ο παπάρας ο tsilis (είμαι σίγουρος ότι είσαι πολύ καλύτερος από εμένα πλέον σαν οδηγός), αλλά γιατί η γενική άποψη παγκοσμίως συμφωνεί με αυτά που γράφει ο παπάρας tsilis, o Kαμπάς και ο Ευριπίδης...Σε συμπαθώ για το πάθος σου, και με πολύ χαρά θα σε συναντούσα, άσχετα αν βγαίνω με πολύ λίγους και αγαπημένους φίλους από τα 'παλαιά χρόνια' του φόρουμ, αλλά η αμυντική-επιθετική στάση που τηρείς, δεν είναι νορμάλ
Ήδη μου επιτέθηκες, ενώ ειλικρινώς σου έγραψα τα παραπάνω με καλή διάθεση.
Δεν είναι όλοι εχθροί σου!
Δεν έχεις πάντα δίκιο!
Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις!
Δεν είναι δύσκολο σε αυτόν το χώρο, άλλοι να ξέρουν περισσότερα!Σε παρακαλώ ξανά, να 'τραβήξεις χέρι' , να το ξανασκεφτείς πώς πασσάρεις τις απόψεις σου, και πιστεύω ότι θα με δικαιώσεις
Όσο για το αυτοκίνητο, όταν με το καλό το δοκιμάσεις, είμαι σίγουρος ότι θα μάς δικαιώσεις και τους 3!
Μπορεί με έναν ακόμη καλύτερο κινητήρα να γίνει ακόμη καλύτερο, να αγγίξει το τέλειο, αλλά και τωρα είναι υπεραρκετό και βάλε, για τους πλείστους ημώνΑυτά, και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, γιατί δεν πρόκειται να το συνεχίσω...
-
Not sure if immature or just stupid ...
Λοιπον ακου χαζουλι γιατι εχεις χασει το νοημα:
1ον. Ο Τσουτσιγια το θελει με 2.5λιτρο τουρμπατο και εγω θα το γουσταρα με τον 3.5λιτρο 2GR-FE. Καποιος αλλος μπορει να το γουσταρε με 800 αλογα (στροφαλο ή ροδα, στα @@ μας). Αυτο σημαινει οτι ειναι αργο ή δεν μπορει να κανει σωστα την δουλεια του ως εχει ; 1ο φαουλ
2ον. Λες πως θελεις να γινει αντιλογος, γι'αυτο ακριβως εχεις χασει το νοημα του φορουμ εξ'αρχης και στο εχω ξανα-πει. Τα φορουμ ειναι για να γινεται διαλογος, ΟΧΙ αντιλογος. Χρησιμευουν στην ανταλλαγη **προσωπικων **αποψεων και οχι σε συγκρουση αυτων. 2ο φαουλ
Εσυ ξερεις τι κανεις ;
Αντιλογο !
Οοοοοοοχι απλο αντιλογο ομως, προσπαθωντας απλα να πεισεις οτι μονο εσυ εχεις δικιο ... Επιμενεις, με σκοπο να επιβαλεις την αποψη σου. 3ο φαουλ Σαν να μην εφτανε αυτο, δεν προκειται **καν ** για δικια σου αποψη, αλλα για αποψη μειοψηφιας ειδικων-διακεκριμενων-καταξιωμενων-μπλα-μπλα δοκιμαστων. Εσυ αλλωστε δεν θα μπορουσες να εχεις αποψη εφοσον δεν το εχεις δοκιμασει ... 4ο φαουλ
Καταλαβες που κολλαει η πιπιλα περι 'δοκιμης' ; Ολοι μπορει να καλαμπουριαζουμε και να κανουμε εικασιες για διαφορα μοντελα που δεν εχουμε οδηγησει, αλλα εσυ εχεις βγαλει σπυρια να μας επιβαλεις την προτιμηση 3-4ων απο τους 50 δοκιμαστες που εχουν δοκιμασει το αυτοκινητο και το εχουν βρει εξαιρετικο ως εχει ! 5ο φαουλ
For crying out loud, ακομα και αυτοι που εχουν σχολιασει το μοτερ ζητωντας το κατι παραπανω, ΔΕΝ ειπαν οτι ειναι απαραδεκτο ρεμα που δεν μπορει να ακολουθησει την κινηση με τα ηδη υπαρχοντα αλογα. 6ο φαουλ
Απο τα παραπανω καταλαβαινουμε, οτι ακομα και στο ΝΒΑ να επαιζες, θα ειχες αποβληθει ...
Καταλαβαινεις λοιπον οτι ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ και κανεις σαν παιδακι που δεν περναει το δικο του ;
Εισαι τοσο φαουλ, που δεν μπορει καν να στο περιγραψει κανεις ... Εσυ μιλας για μηλα και ολοι οι υπολοιποι για πορτοκαλια !
ΞΕΚΟΛΛΑ !!!
-
Μα που ειναι αυτος ο ευρυπιδης να γινει πανjικος
-
Ρε παιδιά...νταξ...έλεος...πείτε ναι να το κλείσουμε...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Απο τα παραπανω καταλαβαινουμε, οτι ακομα και στο ΝΒΑ να επαιζες, θα ειχες αποβληθει ...
Έρε Will Ferrell που του χρειάζεται!
-
Πηγα να το ποσταρω στο μπασκετοθρεντ,αλλα μιλανε για το ντερμπυ και θα πηγαινε απατο.Απλο επος
Σορρυ για το ΟΤ,συνεχιστε -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Πες μας επισης, να λαβουμε καλυτερα υποψιν τις δικες σου διαπιστωσεις, μαζι και των αλλων δυο χρηστων, απεναντι σε αυτες του Tsuchia?
Ειλικρινα τωρα το οτι δεν ηταν αρκετο στον tsuchiya,πιστευεις οτι σημαινει πως δε θα ναι αρκετο και για σενα?Προφανως σ οσους εδω μεσα το οδηγησαν φανηκε μια χαρα αρκετο,επειδη 1)Δεν ειναι tsuchiya και 2)Παω στοιχημα οτι η ασφαλτος που το οδηγησαν παρεχει τη μιση προσφυση σε σχεση με οπου το οδηγησε ο drift king.Ειναι ακυρο να λεμε ποιος εχει πιο πολυ δικιο.Εχουν και οι δυο μεριες δικιο
ps,το οτι ορισμενα αυτοκινητα σαν setup σηκωνουν πολλα αλογα στην πλατη τους,δε σημαινει πως στην εκαστοτε μορφη που πωλουνται ειναι αυτοματως αργα.
-
Tsuchia
-
Tσετσούγια Τάντα-σαν :
How Toyota and Subaru created the GT86
Mαστ ριντ
http://blog.toyota.co.uk/tada-how-toyota-and-subaru-created-the-gt86
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Ειλικρινα τωρα το οτι δεν ηταν αρκετο στον tsuchiya,πιστευεις οτι σημαινει πως δε θα ναι αρκετο και για σενα?Προφανως σ οσους εδω μεσα το οδηγησαν φανηκε μια χαρα αρκετο,επειδη 1)Δεν ειναι tsuchiya και 2)Παω στοιχημα οτι η ασφαλτος που το οδηγησαν παρεχει τη μιση προσφυση σε σχεση με οπου το οδηγησε ο drift king.Ειναι ακυρο να λεμε ποιος εχει πιο πολυ δικιο.Εχουν και οι δυο μεριες δικιο
ps,το οτι ορισμενα αυτοκινητα σαν setup σηκωνουν πολλα αλογα στην πλατη τους,δε σημαινει πως στην εκαστοτε μορφη που πωλουνται ειναι αυτοματως αργα.
Δεν καταλαβαινετε ομως με ποιο τροπο, και σε τι επιπεδο το ανεφερε, και σπευδετε καποιοι να μεταφρασετε, αλλα ντ' αλλων...
Ο Tsuchiya δεν ειπε πχ χαριτολογωντας οτι θα το γουσταρε με 300+ αλογα για να κανει ευχαριστα και με μεγαλυτερη διαρκεια τα Drift του. Υπαρχουν ηδη καποιοι Ιαπωνες αγωνιζομενοι που το εχουν κανει αυτο, εχουν 'τουμπανιασει' σε ισχυ και στησιμο καποια GT86 και ντριφταρουν διχως αυριο, καπνιζοντας και φιτιλιαζοντας σε συνεχη βαση αγωνιστικο λαστιχακι...Παραθετω ξανα αυτουσιο το αποσπασμα, και καλο θα ειναι καποιοι να καταλαβετε καποια στιγμη, και να ξεχωριζετε, ποτε καποιος γνωστος δοκιμαστης/οδηγος αγωνων κανει χαβαλε, ή λεει για την παρτη του το ιδανικο σεταρισμα - εκδοση -διαφοροποιηση που θα ηθελε, και ποτε αναφερεται γενικοτερα για ενα προιον κρινοντας το ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο που ειναι , και για αυτο που ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ. Ουτε 300+ ουτε 800+ αλογα και δεν συμμαζευεται, που ακουστηκαν...
I only worry it’s not powerful enough, or that those anorexic tyres are still too grippy. ‘The thing I rather strongly suggested was a 2.5-litre naturally aspirated engine, or a turbo,’ says Tsuchiya. But, just like the AE86, the basic ingredients are there, and it’ll be left to aftermarket tuners and enthusiastic fans to tweak the car to their own preferences.
Or you need the skill of the Drift King, who uses every inch of our closed road to make the GT86 dance, calling out to me where he shift-locks from third to second gear to lock the rear wheels (see panel on left for an explanation), where he clutch-kicks to put the 2.0-litre engine back in its high-rev powerband, all the time moving deftly, never once applying too much lock or too much throttle
viewtopic.php?f=15&t=23252&start=2970#p2733944
...λεει κατι για 300+ αλογα? Οτι ο ιδιος θα το ηθελε για την ΠΑΡΤΗ του ετσι?
Δεν προκειται να το αναλυσω και να ασχοληθω αλλο, οποιος καταλαβε-καταλαβε. Ακομα και εαν ερχοταν guest star ο φημισμενος Ιαπωνας οδηγος, στην χωρα και το ελεγε μπροστα στα μουτρα καποιων, θα εκανα και παλι καποιοι τις παπιες, μονο και μονο για να μην θιχτει ο εγωισμος τους.
Φυσικα και ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ενα εκπληκτικο και γ@ματο μικρο σπορ κουπε, δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια περι τουτου.
Σε ενα σημειο σε τεχνικο επιπεδο σταθηκα μονο, γιατι παντα περναγε στο ντουκου, ή διαστρεβλωνοταν καθε φορα που το ανεφερα, και αυτο σε συνδυσμο με την πιο τσιμπημενη τιμη στην χωρα μας, σε σχεση με γειτονικες χωρες.Αυτα...
-
Για την τιμή τα χουμε ξαναπεί, δεν φταίει η εταιρία αλλά το γαμωκράτος. Αν κάποιος το θέλει πολύ θα τα σκάσει και δε θα πάει σε άλλες λύσεις που προσφέρουν τα ίδια (υποθετικά) με λιγότερα λεφτά.
Η δύναμη ναι θα μπορούσε να είναι περισσότερη και βασικά είναι προορισμένο για περισσότερη δύναμη αλλά όπως λέει και ο Τσουτσίγια η TOYOTA το άφησε στους βελτιωτές. Έβαλε μια επαρκή δύναμη στο μοτέρ και από κει και περα όποιος θέλει το κάτι παραπάνω το βάζει μόνος του. -
@greg,αλλο αυτο που λες,αλλο αυτο που λεω.Να επαναλαβω λοιπον.Το οτι θα προτεινε ο tsuchiya να ειχε Turbακι,δε σημαινει πως οταν το βαλεις εσυ κ εγω στο χερι θα μας λειψει δυναμη και θα ξενερωσουμε.Το οτι ενας ανθρωπος που παει στο τερμα φερραρι 430 στο touge και κοντρολαρει με το ενα χερι s2000 βελτιωμενα στα ορια,δεν εχει ιδια κριτηρια μ εσενα και μενα,ουτε του λειπουν/ξενερωνουν τα ιδια μ εσενα κ με εμενα,δε το χωραει ο νους σου?.Και οσο για το σημειο περι ταλεντου tsuchiya κ οτι θες τα χερια του για να το διπλωσεις,θα σου πω απλα να δεις το βιντεακι του Καμπα και πιστεψε με το γυρνανε κ αλλοι εκτος του drift king
-
για ποιο λόγο ακριβώς αποκλείεις το γεγονός οτι ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΙΚΙΖΑΣ δε θα μπορούσε να είναι κοντά στα επίπεδα του >Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Tsuchia?
-
ε τι μλκς είσαι....
-
Toyota GT-86 / Subaru BRZ