-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Υπ' όψιν πως το παράγωγο του πουλιού έμεινε στο καπώ για περίπου 30', όσο έκανα για να διανύσω 250μ στη f@kn Αγ. Αννης...Φιλαράκο άσε, κάθε μέρα πρακτορεία είμαι για παραδόσεις
και έχω πήξει εδώ και 3 χρόνια!!!
Το φορτηγό δεν έχει και A/C!!!! -
Κουράζομαι με το που το σκέπτομαι.
Αυτό που μου αρέσει είναι πως καμιά φορά φέρνουν και τους τροχαίους να κόψουν κλήσεις και να 'ρυθμίσουν' τη κυκλοφορία.
Δε θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνεται εκεί με το που ξεκινήσει το γήπεδο... -
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Έχουμε και λέμε:Προς Wagner669: ΝΑΙ, το μάλους ανεβαίνει όταν προκαλείς τροχαίο, στην περίπτωση που συζητάμε προκαλείς εσύ το τροχαίο, άρα με το να πεις ότι ο άλλος μίλαγε στο κινητό δεν λέει τίποτα. ΝΑΙ, πρέπει να κάνουμε υπομονή στους δρόμους, THAT'S THE WHOLE POINT!! Γιατί ο καλός οδηγός χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις γύρω συνθήκες, ήτοι αν όλοι πάνε σα ΖΩΑ, ναι, κάνουμε υπομονή!!
Μιλουσε στο κινητο.
Τελος!
Απο κει και περα ας αποδειξει οτι δεν προκαλεσε αυτος το τροχαιο.
Ποιον θα πιστεψουν;;;
Εμενα που πηγαινα με το εταιρικο στη δουλεια μου η αυτον που μηλαγε στο κινητο;;;;
By the way.....
Οταν εχει ΖΩΑ.
Αρχηζω το κυνηγι!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Έχουμε και λέμε:
Προς Wagner669: ΝΑΙ, το μάλους ανεβαίνει όταν προκαλείς τροχαίο, στην περίπτωση που συζητάμε προκαλείς εσύ το τροχαίο, άρα με το να πεις ότι ο άλλος μίλαγε στο κινητό δεν λέει τίποτα. ΝΑΙ, πρέπει να κάνουμε υπομονή στους δρόμους, THAT'S THE WHOLE POINT!! Γιατί ο καλός οδηγός χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις γύρω συνθήκες, ήτοι αν όλοι πάνε σα ΖΩΑ, ναι, κάνουμε υπομονή!!
Μιλουσε στο κινητο.
Τελος!
Ποιον θα πιστεψουν;;;
Εμενα που πηγαινα με το εταιρικο στη δουλεια μου η αυτον που μηλαγε στο κινητο;;;;
By the way.....
Οταν εχει ΖΩΑ.
Αρχηζω το κυνηγι!!Αλέξανδρε και εγώ μαζί σου είμαι. Με εξοργίζουν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά να αποδείξεις ότι μιλούσε στο κινητό είναι λίγο δύσκολο. Και ο άλλος μπορεί να ισχυριστεί πχ ότι δεν φορούσες ζώνη. Μπορεί να αποδειχθεί αυτό ανευ μαρτύρων? Ο αστυνομικός πως θα κόψει την κλήση, από τη στιγμή που η παράβαση δεν έχει γίνει ενώπιον του? Πολύ φοβάμαι πως είναι από εξαιρετικά δύσκολο εως αδύνατο να συμβεί αυτό...
Οπότε στόλισε τον με μια μούτζα να το ευχαριστηθείς και απομακρύνσου από το πεδίο του χάρου οδηγού. Δεν αξίζει τίποτα παραπάνω...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχουμε και λέμε:
Προς Wagner669: ΝΑΙ, το μάλους ανεβαίνει όταν προκαλείς τροχαίο, στην περίπτωση που συζητάμε προκαλείς εσύ το τροχαίο, άρα με το να πεις ότι ο άλλος μίλαγε στο κινητό δεν λέει τίποτα. ΝΑΙ, πρέπει να κάνουμε υπομονή στους δρόμους, THAT'S THE WHOLE POINT!! Γιατί ο καλός οδηγός χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις γύρω συνθήκες, ήτοι αν όλοι πάνε σα ΖΩΑ, ναι, κάνουμε υπομονή!!
Μιλουσε στο κινητο.
Τελος!
Ποιον θα πιστεψουν;;;
By the way.....
Οταν εχει ΖΩΑ.
Αρχηζω το κυνηγι!!Αλέξανδρε και εγώ μαζί σου είμαι. Με εξοργίζουν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά να αποδείξεις ότι μιλούσε στο κινητό είναι λίγο δύσκολο. Και ο άλλος μπορεί να ισχυριστεί πχ ότι δεν φορούσες ζώνη. Μπορεί να αποδειχθεί αυτό ανευ μαρτύρων? Ο αστυνομικός πως θα κόψει την κλήση, από τη στιγμή που η παράβαση δεν έχει γίνει ενώπιον του? Πολύ φοβάμαι πως είναι από εξαιρετικά δύσκολο εως αδύνατο να συμβεί αυτό...
Οπότε στόλισε τον με μια μούτζα να το ευχαριστηθείς και απομακρύνσου από το πεδίο του χάρου οδηγού. Δεν αξίζει τίποτα παραπάνω...
Αυτο κανω συνηθως.
-
Το έχω πάθει με ζώο νταρίφα ο οποίος σταμάτησε στην Κηφισίας με φρενάρισμα ενώ μιλούσε στο κινητό για να πάρει πελάτη χωρίς να ανάψει αλάρμ και το κοκάλωσε. Στην ταχύτητα των 60 χιλ μπόρεσα και έκοψα το τιμόνι από την αντίθετη μεριά και το μόνο που του προκάλεσα ήταν γρατσουνιές στον προφυλακτήρα αλλά έπαθα ζημιά 1200 ευρώ τα οποία και πλήρωσα. Είχα μέσα 2 άτομα αλλά τι να κάνουμε ήμουν από πίσω
-
Ζώο στη Β όλγας Θεσσαλονίκης....με Harley κ ανάλογα ρούχα κ styling..
βλέπε δερμάτινο harley k κράνος τύπου τάπερ ο οποίος είχε μπροστά στο τεπόζιτο μια μικρούλα 4-5 χρονών κουκλίτσα κ...με μπαντάνα στο κεφάλι
Έλεος..ένα δυνατό φρενάρισμα κ έφυγε το πακέτο....
Η νοοτροπία εγώ φοράω κράνος εσύ ούτε τύπου ποδηλάτου απλά δένει τη συνταγή....
τι να του πεις κ τι να καταλάβει.... -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Όλα τα παραπάνω, τα έχουμε ζήσει όλοι μας αρκετές φορές και αυτό είναι φυσιολογικό γιατι τα αυτοκίνητα είναι παρα πολλά.
Πάντως σε γενικές γραμμές ο κόσμος κινείται πολύ αργα στους δρόμους, έως και... ακίνητα.
Παρακαλείστε λοιπόν, όσοι θα θέλατε μια πολύ δυνατή εμπειρία, ή ίσως μια γερή δοκιμή για τα νεύρα σας, να διασχίσετε την Αγ. Αννης- μέχρι τη Π. Ράλλη, 'η μέσω της Ορφέως να βγείτε στην Εθνική Οδό, μεσημεριανές ώρες. Τα σχόλια περιττεύουν και οι βρισιές είναι πολύ πολύ λίγες.Και για να μην είμαι και οφ τόπικ, ΖΩΑ τα πουλια που μου κουτσούλισαν το αμάξι και θάμπωσε στο σημείο αυτό. Υπ' όψιν πως το παράγωγο του πουλιού έμεινε στο καπώ για περίπου 30', όσο έκανα για να διανύσω 250μ στη f@kn Αγ. Αννης...
Να προσθέσω ότι αν νομίζεται ότι αντέχετε κάτι πιο extreme κάντε αυτή τη 'βόλτα' κοντά σε ημέρες εορτών, Πάσχα ή Χριστούγεννα π.χ..
Τα 'εύσημα' της ημέρας απονέμονται σε δυο δημόσιους τεμπέληδες του Ο.Α.Σ.Α με προορισμό το αεροδρόμιο, οι οποίοι ανέβαιναν τη Μεσογείων και έβγαιναν συνεχώς από τη λεωφορειολωρίδα για να προσπεράσει ο ένας τον άλλο σε κάθε στάση.
Ανήκουν σε φάρα ηλιθίων όσοι κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Έχω κοντέψει κάμποσες φορές να εμπλακώ σε ατύχημα με αυτή τη φάρα, στην Α.Ο. στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο σημείο της εξόδου προς περιφερειακή Υμηττού, εκεί που οι τρεις λωρίδες της Α.Ο. γίνονται δυο αλλά οι λεχρίτες βγαίνουν στην αριστερή λωρίδα για να προσπεράσουν κάποιο φορτηγό. Όσοι ερχόμαστε με ταχύτητα μεγαλύτερη από τα 60 χιλιόμετρα των λεωφορείων απλά τα βλέπουμε όλα. -
cliodriver
μετα και την τελευταια σου δημοσιευση καταλαβα οτι δεν ξερεις για τι μιλαμε. Δεν παιρνεις κανενα ρισκο. Απλα αντι να τσουλας και εσυ σαν γελαδι με τα αλλα γελαδια στο κοπαδι, ΗΡΕΜΑ και ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αλλαζεις συνεχεια λωριδες* μεχρι να περασεις τα πρωτα γελαδια που δημιουργουν την κινηση απο το πουθενα.
και στην απαντηση σου στον madmax παλι δειχνεις οτι δεν καταλαβες τιποτα. Ναι, ακριβως αυτο ειναι 'κινηση απο το πουθενα'. 2 μαλακες που απλα τσουλαγαν στον δρομο, ειχαν πηξει και ολους τους απο πισω. Το οτι ο δρομος μπροστα τους ηταν αδειος και αρα δεν υπηρχε λογος να πηγαινουν ετσι, ειναι ακριβως αυτο το 'δημιουργειται κινηση απο το πουθενα'.
Ακριβως αυτο συνεβει και στο σεναριο του eddie. 2-3-4-5 γελαδια ειχαν μπλοκαρει ολο τον δρομο, και οταν τους καθαρισε αυτους και βγηκε μπροστα, μπορουσε να κινειται με λογικες ταχυτητες. Δεν ειπε οτι πηγαινε με 100 ΑΝΑΜΕΣΑ σε αυτους που πηγαιναν με 50...
*Αληθεια, αμα αλλαζεις συνεχεια λωριδες, ΑΛΛΑ ελεγχεις παντα καθρεπτη, βγαζεις παντα φλας, και μπαινεις παντα σε κενα που χωρανε ΑΝΕΤΑ το αυτοκινητο σου, αυτο ειναι σφηνες? Γιατι? Επειδη το κανεις συνεχεια? Που γραφει με ποια συχνοτητα επιτρεπεται να αλλαζεις λωριδες και με ποια οχι?
-
Συμπληρωση:
ρωτας 'ποσες φορες εχεις δει 3-4-5 αυτοκινητα να καταστρεφουν την ροη ενος δρομου επειδη καθονται σε ολες τις λωριδες και απλα τσουλανε με την ιδια ταχυτητα?'. Στην Ελλαδα, ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Κουράζομαι με το που το σκέπτομαι.
Αυτό που μου αρέσει είναι πως καμιά φορά φέρνουν και τους τροχαίους να κόψουν κλήσεις και να 'ρυθμίσουν' τη κυκλοφορία.
Δε θέλω να σκέφτομαι τί θα γίνεται εκεί με το που ξεκινήσει το γήπεδο...Ακριβως αυτό. Τώρα που θα γίνει το γήπεδο η κατάσταση απο ανυπόφορη, θα γινει απελπιστική. Το γήπεδο σε ποιο σημείο της Αγ. Αννης θα κατασκευαστεί? Τα πρακτορεία μετά λογικά θα πάνε προς Ασπρόπυργο... ήδη μερικά έχουν μετακομίσει.
Χειρότερη στιγμή στα πρακτορεία για εμένα πριν 1,5 μήνα περίπου, με την πολύ βροχή, που είχε πλημμυρήσει η Ορφέως και η Αγ. Αννης. Σε 4 ώρες είχα κανει 200 μέτρα
-
Νομίζω πως πρέπει να δημιουργηθεί νεο ποστ με θέμα 'Ρεκόρ μικρότερης διανυθείσας απόστασης, την περισσότερη ώρα'
Το γήπεδο θα είναι κοντά στο φανάρι της Ιεράς οδού. Δίπλα απο το εκκλησάκι που βρίσκεται στη μέση του δρόμου. Εκεί γκρεμίζουν τώρα πάντως.
-
Ζώο ο παππούκας που έδωσε στο εγγονάκι του ( που με το ζόρι περνούσε το κεφάλι το ύψος του παραθύρου ) να οδηγήσει το fabia του στους γεμάτους κίνηση επαρχιακούς δρόμους της Χαλκιδικής σήμερα...Αποτέλεσμα πέρασε το STOP έκοψε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, κόρνες, φρεναρίσματα παραλίγο το μπάμ...Και εκεί που λέω κοίτα ένα μαλάκα...το παιδάκι πατάει γκάζει και βγαίνει σιγάααα σιγάααα στο ρεύμα μου....είχα ήδη κόψει αλλά αυτό δεν σήμαινε οτι θα το γλίτωνα το πλάκωμα στα φρένα....Φρέεεενα κόρνες , βρισίδια από τους σταματημένους στο άλλο ρεύμα...και το παιδάκι απλά συνέχισε την πορεία του με 20 χλμ...Αν είχα μπεί μέσα στο χωρίο....θα τον είχα σκίσει τον μαλάκα τον γέρο....ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ζώο ο παππούκας που έδωσε στο εγγονάκι του ( που με το ζόρι περνούσε το κεφάλι το ύψος του παραθύρου ) να οδηγήσει το fabia του στους γεμάτους κίνηση επαρχιακούς δρόμους της Χαλκιδικής σήμερα...Αποτέλεσμα πέρασε το STOP έκοψε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, κόρνες, φρεναρίσματα παραλίγο το μπάμ...Και εκεί που λέω κοίτα ένα μαλάκα...το παιδάκι πατάει γκάζει και βγαίνει σιγάααα σιγάααα στο ρεύμα μου....είχα ήδη κόψει αλλά αυτό δεν σήμαινε οτι θα το γλίτωνα το πλάκωμα στα φρένα....Φρέεεενα κόρνες , βρισίδια από τους σταματημένους στο άλλο ρεύμα...και το παιδάκι απλά συνέχισε την πορεία του με 20 χλμ...Αν είχα μπεί μέσα στο χωρίο....θα τον είχα σκίσει τον μαλάκα τον γέρο....ΕΛΕΟΣΔεν πάει καθόλου καλά ο κοσμος!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Συμπληρωση:ρωτας 'ποσες φορες εχεις δει 3-4-5 αυτοκινητα να καταστρεφουν την ροη ενος δρομου επειδη καθονται σε ολες τις λωριδες και απλα τσουλανε με την ιδια ταχυτητα?'. Στην Ελλαδα, ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
και στη γερμανια το ιδιο.
ειναι η βασικη αιτια για τα εκατονταδες μποτιλιαρισματα στις αουτομπαν.
και ειδικα οταν βιαζεσαι λες ρε γαμωτο γιατι να εχει τοσο μποτιλιαρισμα σε δρομο με 3 λωριδες.
πηγαινεις σημαιωτον μερικα χιλιομετρα και περιμενεις να δεις μπροστα καποιο ατυχημα η καποια εργα οπου οι 3 λωριδες γινονται 2 και ισως και 1.
αλλα οχι.ξαφνικα βλεπεις οτι τα αμαξια επιταχυνουν και πηγαινεις κανονικα παλι.
και ειδικα οταν προκειται για πολλα αμαξια,αρκουν 2 με 3 παπαρες για να δημιουργησουν μποτιλιαρισμα πολλων χιλιομετρων. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Συμπληρωση:
ρωτας 'ποσες φορες εχεις δει 3-4-5 αυτοκινητα να καταστρεφουν την ροη ενος δρομου επειδη καθονται σε ολες τις λωριδες και απλα τσουλανε με την ιδια ταχυτητα?'. Στην Ελλαδα, ΑΠΕΙΡΕΣ φορες.
και στη γερμανια το ιδιο.
ειναι η βασικη αιτια για τα εκατονταδες μποτιλιαρισματα στις αουτομπαν.
και ειδικα οταν βιαζεσαι λες ρε γαμωτο γιατι να εχει τοσο μποτιλιαρισμα σε δρομο με 3 λωριδες.
πηγαινεις σημαιωτον μερικα χιλιομετρα και περιμενεις να δεις μπροστα καποιο ατυχημα η καποια εργα οπου οι 3 λωριδες γινονται 2 και ισως και 1.
αλλα οχι.ξαφνικα βλεπεις οτι τα αμαξια επιταχυνουν και πηγαινεις κανονικα παλι.
και ειδικα οταν προκειται για πολλα αμαξια,αρκουν 2 με 3 παπαρες για να δημιουργησουν μποτιλιαρισμα πολλων χιλιομετρων.Ευτυχως δεν ειμαι μονο εγω που σκεφτομαι τα ιδια πραγματα
Το παραπανω μου συνεβηκε εχτες στην Κηφισιας, το βραδυ χωρις κινηση, μεχρι που......3 παπαρες αποφασισαν να κλεισουν ολο τον δρομο, ουτε μηχανακι δεν περναγε
Αν τους βαζατε να παρκαρουν ετσι, ολο και καποιο καπο θα περισσευε...
Σε καποια φαση δεν αντεξα(γιατι πηγαινανε και σιγα, στην νεα βυθιση στο Ν.Ψυχικο) και μπορεσα και μπηκα μπροστα απο τον μεσαιο, και πατοντας φρενο, ΕΣΠΑΣΑ επιτελους το ''μπλοκο'' τους -
στον περιφερειακο θεσσαλονικης ενα φορτηγο δεν φτανει που κινουνταν στη μεσαια λωριδα (που απαγορευεται για φορτηγα), ειχε κιολας μεσα στην καροτσα απειρες σιδεροβεργες που δεν στηριζονταν πουθενα και ηταν κιολας ανοιχτη και η καροτσα!!! ο χαρος βγηκε παγανια...
στην εγνατια φορτηγακι της αστυνομιας διασχιζει το δρομο καθετα ενω ερχονταν αυτοκινητα που κινουνταν κανονικα προς τη σωστη κατευθυνση και στριβει κιολας με κοκκινο.... μπασκινας....
-
Ο χρήστης Mafioso έγραψε:
στον περιφερειακο θεσσαλονικης ενα φορτηγο δεν φτανει που κινουνταν στη μεσαια λωριδα (που απαγορευεται για φορτηγα), ειχε κιολας μεσα στην καροτσα απειρες σιδεροβεργες που δεν στηριζονταν πουθενα και ηταν κιολας ανοιχτη και η καροτσα!!! ο χαρος βγηκε παγανια...στην εγνατια φορτηγακι της αστυνομιας διασχιζει το δρομο καθετα ενω ερχονταν αυτοκινητα που κινουνταν κανονικα προς τη σωστη κατευθυνση και στριβει κιολας με κοκκινο.... μπασκινας....
μηπως το φορτηγο ηταν σε διαδικασια προσπερασης,οποτε τοτε φυσικα και επιτρεπεται να βγει στη μεσαια λωριδα.
για το φορτιο του ενταξει.ο θεος βοηθος. -
Σαφως και επιτρεπεται να ειναι στην μεσαια αμα υπαρχουν τρεις λωριδες. Απαγορευεται να ειναι στην τερμα αριστερα τα φορτηγα.
Πριν μερικες μερες, φορτηγο αδειασε στην μεση του Κηφισου μεταλλικα ελασματα μηκους 10 μετρων και πλατους ~1 μετρου (τεραστια δηλαδη) σε ολο τον Κηφισο. Να δειτε τεστ αποφυγης ελασματος απο μηχανακια, αυτοκινητα κλπ κλπ.
[αρτεμης ματσας mode on]Η τροχαια ενημερωθηκε αμεσως, με πινακιδα, το περιστατικο κλπ κλπ[αρτεμης ματσας mode off]
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σαφως και επιτρεπεται να ειναι στην μεσαια αμα υπαρχουν τρεις λωριδες. Απαγορευεται να ειναι στην τερμα αριστερα τα φορτηγα.Πριν μερικες μερες, φορτηγο αδειασε στην μεση του Κηφισου μεταλλικα ελασματα μηκους 10 μετρων και πλατους ~1 μετρου (τεραστια δηλαδη) σε ολο τον Κηφισο. Να δειτε τεστ αποφυγης ελασματος απο μηχανακια, αυτοκινητα κλπ κλπ.
[αρτεμης ματσας mode on]Η τροχαια ενημερωθηκε αμεσως, με πινακιδα, το περιστατικο κλπ κλπ[αρτεμης ματσας mode off]
ε ναι ρε kacey.δεν μπορει να ειναι στην μεσαια αν δεν υπαρχουν 3 λωριδες
παντως αυτο με τα φορτηγα.
εχω παρατηρησει τεραστιες διαφορες,μιας και εχω καποια εμπειρια με αυτα,
με φορτηγα εσωτερικου και με φορτηγα που ειναι διεθνων μεταφορων.
αυτα που ειναι εντος ειναι πολλες φορες κακοσυντηρημενα,με μη ασφαλη τοποθετηση του φορτιου,υπερβαρα,
ενω αυτα που πανε εξω το αντιθετο λογω των αυστηρων ελεγχων.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]