-
H χθεσινη μεταδοση του αγωνα:
'Υπαρχει ενα ΘΕΜΑ οσον αφορα τη στρατηγικη των 2 ΜακΛαρεν. Εχουμε ΘΕΜΑ με τα λαστιχα του Χάιντφελντ. ΘΕΜΑ υπαρχει στον αγωνα με το ρυθμο του Αλονσο. Υπαρχει ΘΕΜΑ με τον αντικαταστατη του Κουμπιτσα. Κανει πιτ-στοπ ο Λιουτσι η υπαρχει ΘΕΜΑ εγκαταλλειψης. Να ενα ΘΕΜΑ που προκυπτει απο τα φορτια καυσιμων'Εναλλακτικες μεταδοσεις αναλογως με τον εργοδοτη του Πουρναρακη:
Εργαζεται στα ΝΕΑ:
ΤΑ ΝΕΑ απο το στρατοπεδο της ΜακΛαρεν εχουν... Περιμενουμε ΤΑ ΝΕΑ απο τα πιτς της BMW για τα λαστιχα του Χάιντφελντ... ΤΑ ΝΕΑ απο το ρυθμο του Αλονσο ειναι ... Οσον αφορα τον αντικαταστατη του κουμπιτσα ΤΑ ΝΕΑ ειναι... κλπΑναλογες μεταδοσεις μπορουν για διαφορες αλλες εφημεριδες. Θα συμβουλευα παντως τον Πουρναρακη να αποφυγει να πιασει δουλεια στη Βραδυνη, Ελευθεροτυπια, Ακροπολις κλπ
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Α, κι επίσης, το 'V' στα γερμανικά διαβάζεται 'Φ' και όχι 'Β'.
('Φέττελ', δηλαδή)Εδω τοσα χρονια δεν εμαθαν οτι ειναι Μιχαελ κ οχι Μικαελ...τον Φεττελ θα μαθουν;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
('Φέττελ', δηλαδή)Εδω τοσα χρονια δεν εμαθαν οτι ειναι Μιχαελ κ οχι Μικαελ...τον Φεττελ θα μαθουν;;;
Λίγο υπερβολικές αυτές οι παρατηρήσεις νομίζω. Ο Αλόνσο μήπως λέγεται Αλόνθο?
-
εγω θα ηθελα να κοιτουν λιγο περισσοτερο την οθονη και οχι timings και λοιπα , γιατι τους ξεφευγουν πραγματα που εμεις τα βλεπουμε και δειχνουν λιγο χαμενοι, ειδικα οταν δε γινονται στις 5 πρωτες θεσεις(καλα εκει δε συμβαινει και τιποτα )
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Για να μην αναφερουμε το όνομα του Μπαριτσελο (Μπαρικτσέλου-με βραζιλιάνικη προφορα),και στραβωσει η γλώσσα μας
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Καλα,δεν ειπαμε να τους λενε κ Μπιστσαν!
-
Παντως ειναι Αλονσο
-
Ε, οκ, μην το πάμε και τόσο μακρυά... απλά από τη στιγμή που όλοι μας λέμε Φολκσβάγκεν, γιατί να μη λέμε και Φέττελ?
Γενικά είναι μεγάλη επίδραση αυτοί οι σχολιαστές! Όπως πρωτοακούσεις ένα όνομα έτσι σου μένει.
-
Ο χρήστης Geo_F1 έγραψε:
Πάντως παιδιά μιλάμε για F1, όχι για ποδόσφαιρο. Δε βρίσκω κανένα κακό στο να δηλώνει ο σχολιαστής την προτίμησή του, από τη στιγμή που κάνει καλά τη μετάδοση του.
την κανει??Θυμασαι πως ανεβαζε τονους στην χροια της φωνης του οταν περνουσε ο MS στην 1η θεση πχ ή πως 'επεφτε' αν κατι δεν πηγαινε καλα?
Και mclaren να φορουσε τα ιδια θα λεγα.Τεσπα δεν το συνεχιζω.Και με ποδοφαιρο δεν ασχολουμαι καθολου.
+1
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το συστημα με τους εναλλασομενους καλεσμενους γενικα λειτουργει θετικα. Ενταξει, θα φαμε και καμια φολα, αλλα εχουμε καθε εβδομαδα και αλλη οπτικη γωνια (απο οδηγους, απο τεχνικους, απο διοικητικους παραγοντες), απο ανθρωπους που ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμας και απο τον BARONDA.Χαιρομαι που αρεσε ο Γιαννης, ο οποιος φυσικα και δεν ειναι ειδικος, αλλα ζει σχεδον ολη την Ευρωπαϊκη σεζον της F1 απο το γειτονικο παντοκ της GP2. Ειδικα σε ρεπορταζ Τογιοτα ειναι ασσος γιατι η Racing Engineering ηταν τουλαχιστον μεχρι περυσι γειτονακι με τους Ιαπωνες. Ακομη και αυτα που ειπε για τις προσωπικες στιγμες των οδηγων ειναι πραγματα που οντως βλεπει κανεις αν ειναι σε τοσο στενη επαφη αλλα δυσκολα λεγονται χωρις να κινδυνευεις να χαρακτηριστεις φιγουρατζης απο καποιον που δε σε ξερει.
-
ΠΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ??1? 2?
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
απο ανθρωπους που ξερουν πολυ περισσοτερα απο εμας και απο τον BARONDA. -
Για τον Παλομπαρινι χτυπαει η καμπανα ε?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Για τον Παλομπαρινι χτυπαει η καμπανα ε? -
Ωραίοο το θέαμα με τα αλματα με μηχανες
Παντως δε θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να είμαι γονιός κάποιου από τους αναβάτες...Φαντάσου την κατάστασή τους εκείνη την ώρα
αν δεν εχουν πάθει καρδιακό -
Χα, είδα σήμερα ότι οι επισημάνσεις μου για το 'Φ' στο 'Vettel' έπιασαν τόπο!
(καλά, προφανώς δεν ήταν η δικιά μου επισήμανση η κρίσιμη, αλλά λέμε τώρα να χαιρόμαστε)
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Χα, είδα σήμερα ότι οι επισημάνσεις μου για το 'Φ' στο 'Vettel' έπιασαν τόπο!(καλά, προφανώς δεν ήταν η δικιά μου επισήμανση η κρίσιμη, αλλά λέμε τώρα να χαιρόμαστε)
Κι όμως ήταν...
-
Δεν μπορώ παρά να πω μπράβο για την υιοθέτηση κάποιων προτάσεων/παρατηρήσεων! Έστω και αυτά τα 'μικρά'.
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Χα, είδα σήμερα ότι οι επισημάνσεις μου για το 'Φ' στο 'Vettel' έπιασαν τόπο!
(καλά, προφανώς δεν ήταν η δικιά μου επισήμανση η κρίσιμη, αλλά λέμε τώρα να χαιρόμαστε)
Κι όμως ήταν...
-
Συγχαρητήρια κι από μένα, Τάκη. Είναι αυτά τα μικρά-μικρά που κάνουν τη διαφορά!
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)