-
Ο χρήστης bavaria-munchen έγραψε:
Μήπως θα έπρεπε να σταλεί το βίντεο με τις επίμαχες φράσεις περί συνωμοσίας τόσο στη FIA όσο και στη Ferrari;Να βλέπουμε μετά τίποτε ξεγυρισμένες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.
Και να βγει τότε ο Πουρναράκης και ο κάθε πουρναράκης στον άλφα και να μας αμολήσουν τις μπαρούφες περί ελεύθερης δημοσιογραφίας.
Μην ασχολείστε με τους τύπους. Περισσότερη αξία τους δίνετε.
Εντάξει μια άποψη εξέφρασε ο άνθρωπος. Μη γινόμαστε γραφικοί πηγαίνοντας στο άλλο άκρο τώρα...
-
Ελεος πια με τον Πουρναρακη.Χοντρα λαθη στη χθεσινη μεταδοση που δεν δικαιολογουνται.Τι ονομασιες στροφων μπερδευε,τι εστελνε τον Weber στην BMW(μακρια απο μας)...Αμ που δεν μπορουσε να κανει μια προσθαφαιρεση για να βρει 'ποιος ειναι τωρα ο πρωταθλητης'? Ο Βερνικος που λεει ο λογος,καλυτερος θα ταν.Αν κι αυτος θα μας ελεγε ολη την ωρα οτι ειμαστε στην πιστα του Μονακο.
Ο Σειτανιδης απο την αλλη σαφως πιο ξυπνιος απο τον takisp,λυσσαξε με τα υπονοουμενα χθες.Προς ολες τις κατευθυνσεις.
Γενικα οι μεταδοσεις στον Alpha ειναι σαν την εκπομπη του λαζοπουλου:ξερεις οτι θα ακουσεις λαλακιες αλλα κατι σε κραταει απ'το ν'αλλαξεις καναλι
-
- Download 'TVU Player'
- Double click...
- Wheels Channel=Speed.
-
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
Μήπως θα έπρεπε να σταλεί το βίντεο με τις επίμαχες φράσεις περί συνωμοσίας τόσο στη FIA όσο και στη Ferrari;
Να βλέπουμε μετά τίποτε ξεγυρισμένες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.
Και να βγει τότε ο Πουρναράκης και ο κάθε πουρναράκης στον άλφα και να μας αμολήσουν τις μπαρούφες περί ελεύθερης δημοσιογραφίας.
Μην ασχολείστε με τους τύπους. Περισσότερη αξία τους δίνετε.
Εντάξει μια άποψη εξέφρασε ο άνθρωπος. Μη γινόμαστε γραφικοί πηγαίνοντας στο άλλο άκρο τώρα...
Αγαπητέ gkr41 δεν γινόμαστε καθόλου γραφικοί. Το αντίθετο.
Ο συγκεκριμένος κύριος ως δημοσιογράφος οφείλει πριν πει κάτι να έχει κάνει την ανάλογη έρευνα. Και εφόσον έχει στοιχεία και αποδείξεις να τα 'βγάλει' όλα στη φόρα. Τότε μάλιστα.
Από τη στιγμή όμως που αμολάει μια 'ρουκέτα' για να γράψει ποσοστά τηλεθέασης ή για να το 'παίξει' Σούπερ-Ντούπερ σχετικός με τη F1, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Δεν ξέρω μάλιστα μήπως θα έπρεπε να του τραβήξουν και λίγο τα λουριά οι εργοδότες του.- Τα λάθη που στο συγκεριμένο αγώνα έφτασαν σε δυσθεώρατο αριθμό,
- τη απόπειρα σύγκρισης του Schumi με το Hamilton!!!
(αγαπητέ πουρναράκη άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας) - την αδυναμία εκτέλεσης προσθαφαίρεσης βαθμών,
- τη προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων με τη διασπορά φημών.
Θα έλεγα και για το ρεζιλίκι των διαφημίσεων αλλά εδώ θα μπορούσε να απαντήσει ο πουρναράκης ότι δεν οφείλεται σε αυτόν αλλά στο κανάλι.
-
Όταν εκφράζεις μια προσωπική άποψη όπως προείπα, δε χρειάζεται να έχεις στοιχεία, ούτε να κάνεις έρευνα. Μια πιθανότητα ανέφερε, χωρίς καν να σταθεί πάνω από μερικά δευτερόλεπτα πάνω στο θέμα.
Αν επέμενε και το έπαιζε γνώστης της αλήθειας, τότε θα είχαν βάση τα όσα του προσάπτεις. -
οι μεταδοσεις της f1 γινονται απο πολλα καναλια κωδικοποιημενα
υπαρχουν δεκτες που απο τη μαμα τους ανοιγουν μερικα κρατικα καναλια Ελβετιας π.χ που εχει δικαιωματα μεταδοσης Φ1 για ακομα 10 χρονια και η αναμεταδοση γινετε σε 5 γλωσσες (γερμανικα ιταλικα αυστριακα ελβετικα και γαλλικα)
αν καποιος θελει και προτιμα τα γαλλικα εχει πακετο με 10 ευρω το μηνα
αν καποιος προτιμα τα αυστριακα το πακετο ORF και αυτο με 10 το μηνα
τα παραπανω εκπεμπουν σε 16/9μερικους αγωνες τους δειχνει το DSF το γερμανικο που εκπεμπει απο τον αστρα ελευθερα
επισης αν εχει καποιος κινουμενο πιατο υπαρχουν ζωντανα feeds (εικονα για τηλεοπτικα καναλια ) με ηχο χωρις λογια απο διαφορους δορυφορους και οι συχνοτητες γινονται γνωστες λιγες ωρες πριν τη συνδεσηαν θελει καποιος μια λεπτομερη λιστα καναλιων μπορω να την ανεβασω
αυτα -
Αν ξαναπώ κακή κουβέντα για τη μετάδοση στον Α να μου βάλω πιπέρι στο στόμα....
Από 3 αράδες στην Κρατικοδίαιτη ΝΕΤ
-
Φορμουλά Άννα και Μαίρη και Τασία και Ευτέρπη αν θέλεις.
-
Ο χρόνος του Schumacher στην jerez ήταν 21 δεύτερα και κάτι εκατοστά. Ώπα ρε μεγάλε με την F15 πήγαινε ο Γερμανός????
-
Οι Δοκιμές της Φερράρι (οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν).
Μα καλά ρε @@@@@@ μου τόσα λεφτά ένα βιβλίο με τίτλο F1 για Dummies δεν μπορούν να αγοράσουν??? Μετάφραση από απλό κείμενο site δεν μπορούν να κάνουν???
Αει σιχτήρ ρε .....
-
-
κι εγώ άκουσα το 2ο...
λέω κι εγώ κουφάθηκα...
-
Πάντως κάτι σημαίνει οι δοκιμές και η επάνοδος του Σούμι, κάτι μου λέει ότι θα κάνει μια μεγάλη κίνηση...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν ξαναπώ κακή κουβέντα για τη μετάδοση στον Α να μου βάλω πιπέρι στο στόμα....Από 3 αράδες στην Κρατικοδίαιτη ΝΕΤ
-
Φορμουλά Άννα και Μαίρη και Τασία και Ευτέρπη αν θέλεις.
-
Ο χρόνος του Schumacher στην jerez ήταν 21 δεύτερα και κάτι εκατοστά. Ώπα ρε μεγάλε με την F15 πήγαινε ο Γερμανός????
-
Οι Δοκιμές της Φερράρι (οι υπόλοιποι δεν υπάρχουν).
Μα καλά ρε @@@@@@ μου τόσα λεφτά ένα βιβλίο με τίτλο F1 για Dummies δεν μπορούν να αγοράσουν??? Μετάφραση από απλό κείμενο site δεν μπορούν να κάνουν???
Αει σιχτήρ ρε .....
δεν ηξερα οτι υπάρχει
-
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)