-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι είναι αυτή αλήθεια; Τι επαγγέλλεται;
Που ζεις χρυσε μου ? Τι ερωτησεις ειναι αυτες ? Στην Ελλας του 2007 τα μόνα που δεν εχουν σημασια ειναι αυτα που ρωτας ?
-
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η κοπέλα.
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η κοπέλα.Και 2 τρομαρες... Ελεγε ο Τ.Π οτι η μικρη πτερυγα πανω στο ρυγχος που εισηγαγε η Φερραρι περσι εχει γινει 'μοδα' στην Φ1( ) και πεταγεται κ αυτη και λεει 'μααα,ναι αλλωστε το μονακο ειναι το κεντρο της μοδας' ή κατι τετοιο τουλαχιστον..
Και λεω εγω απο μεσα μου..Να κλαψω ή να γελασω?(τελικα παρατησα τον αγωνα και εκανα να φαω ) -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αυτά περί του μεγέθους του πλοίου σε σχέση με τις συγκρίσεις μεγεθών που κάναμε...+1000
Τα τελευταία χρόνια γράφω πολύ σπάνια στο section της F1. Σήμερα ο κυριότερος λόγος που ήθελα να μπω να γράψω ήταν ακριβώς αυτό το σχόλιο. Αν διαβάζει ο Τάκης, θα ήθελα να του πω ότι κατά τη γνώμη μου αυτό ήταν επιεικώς ατυχές. Χρειάζονται σχόλια τέτοιου επιπέδου πραγματικά; Απορώ...
-
Εμένα μια χαρά μου φάνηκε η κοπέλα.Την είδες????
-
Να ρωτησω απο περιεργεια τι ειπε για 'το μεγεθος του πλοιου'; (Εβαλα την TV στο mute καποια στιγμη και το εχασα...)
-
Όχι φίλε μου δεν την είδα. Όμως έδωσε και έναν άλλον αέρα στην εκπομπή. Επειδή τα σχόλια της δεν είχαν να κάνουν αποκλειστικά με την φόρμουλα 1; Πόσες φορές στο Μονακό γίνανε σχόλια στο παρελθόν μόνον για τον αγώνα και όχι και για τη γκλαμουριά του χώρου; Μήπως μας ενοχλεί που ο σχολιασμός έγινε από γυναίκα και μας έθιξε; Γιατί τόσα χρόνια και άλλοι έχουν μιλήσει για κότερα και πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα του Μονακό αλλά δεν είδα τόσο ευαισθησία για τα ανδρικά σχόλια.... Τώρα μήπως μας έπιασε επειδή τα έκανε γυναίκα; Να τα κάνει σε κάθε αγώνα. Έχουμε ανάγκη και το κάτι διαφορετικό από την ξερή κάλυψη μόνον του αγώνα.
-
Όχι φίλε μου δεν την είδα. Όμως έδωσε και έναν άλλον αέρα στην εκπομπή. Επειδή τα σχόλια της δεν είχαν να κάνουν αποκλειστικά με την φόρμουλα 1; Πόσες φορές στο Μονακό γίνανε σχόλια στο παρελθόν μόνον για τον αγώνα και όχι και για τη γκλαμουριά του χώρου; Μήπως μας ενοχλεί που ο σχολιασμός έγινε από γυναίκα και μας έθιξε; Γιατί τόσα χρόνια και άλλοι έχουν μιλήσει για κότερα και πράγματα που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα του Μονακό αλλά δεν είδα τόσο ευαισθησία για τα ανδρικά σχόλια.... Τώρα μήπως μας έπιασε επειδή τα έκανε γυναίκα; Να τα κάνει σε κάθε αγώνα. Έχουμε ανάγκη και το κάτι διαφορετικό από την ξερή κάλυψη μόνον του αγώνα.Συμφωνώ
+1
-
...Η απόλυτη πλειοψηφία ξεχνάει μάλλον τον 'ΕΝΑ' και 'Μοναδικό' Γιάννη Διακογιάννη, που μας πληροφορούσε ακόμα και για τα... εσώρουχα που προτιμούσαν κάποιες αθλήτριες του στίβου αλλά εισέπρατε πάντα θετικά σχόλια απ' όλους... Όχι βέβαια ότι η Σκλαβούνου είναι Διακογιάννης, αλλά δεν νομίζω ότι κάποια, 'περιφερειακά' του αθλήματος, σχολιάκια, μπορεί να χαλάσουν τη ...μαγιονέζα!
-
...Η απόλυτη πλειοψηφία ξεχνάει μάλλον τον 'ΕΝΑ' και 'Μοναδικό' Γιάννη Διακογιάννη, που μας πληροφορούσε ακόμα και για τα... εσώρουχα που προτιμούσαν κάποιες αθλήτριες του στίβου αλλά εισέπρατε πάντα θετικά σχόλια απ' όλους... Όχι βέβαια ότι η Σκλαβούνου είναι Διακογιάννης, αλλά δεν νομίζω ότι κάποια, 'περιφερειακά' του αθλήματος, σχολιάκια, μπορεί να χαλάσουν τη ...μαγιονέζα!
-
Πρωτον: Η Σκλαβουνου οχι μονο δεν ειναι ξανθιά, αλλα δεν ειναι κάν ωραια
Δευτερον: Ειναι καλυτερη απο τον Πουρναρακη
Τριτον: Ειναι καλυτερη απο την (που χαθηκε αυτη η ψυχη) Σαμπανικου
Τεταρτον: Τα σχολια τα εκτος θεματος (ειδικα στο Μονακο) επιβαλλονται.
Πεμπτον: Καλον ομως να γινονται οταν δε γινεται τιποτα στην πιστα και οχι οταν εχουμε πιτ-στοπς ταχυτερους γυρους κλπ -
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρωτον: Η Σκλαβουνου οχι μονο δεν ειναι ξανθιά, αλλα δεν ειναι κάν ωραιασωστα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τρέχει Ακρόπολις με το Χριστινάκι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τρέχει Ακρόπολις με το Χριστινάκι
-
Κάτι που θυμήθηκα τώρα...είχε ΦΑΓΩΘΕΙ ο Πουρναράκης να βγάλει ντε και καλά τον Schumacher πέρσι 4ο! Πόσες φορές είπε ότι ο Schumacher πέρσι τερμάτισε 4ος?? Δε του είπε κανείς ότι τερμάτισε 5ος???? Το είπε και Σάββατο νομίζω και Κυριακή...απίστευτα λάθη...συνεχώς...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κάνει γυμναστική μαζί με την Εύη Αδάμ! (αλήθεια) Κορμάρα η Τζέην με τις φορμίτσες...
-
Δε θα ασχοληθώ με τα σχόλια εθνικής έπαρσης της Χρυσούλας εξ αιτίας των γιοτ με ελληνική σημαία στο λιμάνι του Μονακό. Κι ας με ανάγκασαν για ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή μου να πατήσω το mute στο τηλεκοντρόλ κατα τη διάρκεια αγώνα F1.
Θα σταθώ όμως στα (επαναλαμβανόμενα...) 'οδηγικά λάθη' του Hamilton στη Rascasse. Και δεν θα πω δικό μου σχόλιο, θα μεταφέρω την άποψη του Jean Alesi όπως την εξέφρασε στo studio της RAI μετά το τέλος του αγώνα: 'Όταν ένας οδηγός κάνει ένα λάθος μία ή δύο φορές, τότε ναι, είναι λάθος. Όταν όμως περνάει μια στροφή με τον ίδιο τρόπο για 78 γύρους, τότε δεν είναι λάθος, είναι στυλ. Και όταν το στυλ κάποιου είναι να ντριφτάρει στη Rascasse με μονοθέσιο F1, δεν πρόκειται περί οδηγού αλλά περί φαινομένου'. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ή μηπως γλωσσα λανθανουσα.
Παλομπαρινι ηθελα να πω, αλλα παρεσυρθην
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δε θα ασχοληθώ με τα σχόλια εθνικής έπαρσης της Χρυσούλας εξ αιτίας των γιοτ με ελληνική σημαία στο λιμάνι του Μονακό. Κι ας με ανάγκασαν για ΠΡΩΤΗ φορά στη ζωή μου να πατήσω το mute στο τηλεκοντρόλ κατα τη διάρκεια αγώνα F1.
Θα σταθώ όμως στα (επαναλαμβανόμενα...) 'οδηγικά λάθη' του Hamilton στη Rascasse. Και δεν θα πω δικό μου σχόλιο, θα μεταφέρω την άποψη του Jean Alesi όπως την εξέφρασε στo studio της RAI μετά το τέλος του αγώνα: 'Όταν ένας οδηγός κάνει ένα λάθος μία ή δύο φορές, τότε ναι, είναι λάθος. Όταν όμως περνάει μια στροφή με τον ίδιο τρόπο για 78 γύρους, τότε δεν είναι λάθος, είναι στυλ. Και όταν το στυλ κάποιου είναι να ντριφτάρει στη Rascasse με μονοθέσιο F1, δεν πρόκειται περί οδηγού αλλά περί φαινομένου'.Σορι, αλλα το σχολιο του Ζαν που κερδισε ελαχιστα στην καριερα του εξαιτιας κυριως του στιλ του ειναι τουλαχιστον ελεγχομενο. Και ενταξει, δεν πιστευω οτι θεωρεις στιλ του μικρου τα μουτρα που εριξε δυο τρεις φορες. Αλιμονο αν αυτο ειναι στιλ.
Τηλεοπτικές μεταδόσεις F1 (2007)