-
Αποφασίστηκε η παραγωγή μέσα στο 2008 του μικρότερου μοντέλου την Land rover που θα έχει και μορφή targa. Θα βγεί για να χτυπήσει την νέα κατω κατηγορία των suv που έρχετε απο mercedes, bmw, vw, audi. Θα κατασκευάζετε πάνω στην κοινή πλατφόρμα του S40.
Η τιμή του θα είναι περίπου στα 12500 λίρες δηλαδή περίπου 18-20000. Πολύ καλό μου ακούγετε... -
Αποφασίστηκε η παραγωγή μέσα στο 2008 του μικρότερου μοντέλου την Land rover που θα έχει και μορφή targa. Θα βγεί για να χτυπήσει την νέα κατω κατηγορία των suv που έρχετε απο mercedes, bmw, vw, audi. Θα κατασκευάζετε πάνω στην κοινή πλατφόρμα του S40.
Η τιμή του θα είναι περίπου στα 12500 λίρες δηλαδή περίπου 18-20000. Πολύ καλό μου ακούγετε... -
Έσκασε μύτη ο προπομπός και ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!!!
@νδρέας
-
Τώρα μάλιστα!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Που είναι και 100 άλογα και σέρνετε. Άσε που έχει και 25000 χιλιάρικα και εντάξει είναι και σουζουκι οχι LAND ROVER!!Ελπιζω να μιλας για την τελευταια γενια. Γιατι το προηγουμενο εχει 94 αλογα κ δε σερνεται κα8ολου!!!
Κ ειναι κ πισωκινητο!!!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Έσκασε μύτη ο προπομπός και ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ!!!!
@νδρέας
Πολύ ωραίο.
-
-
Kapos star trek alla mou aresei!
Giati se ola ta mellontika montela vazoun aytes tis geloies 30ares nikelomenes xazoamerikanikes zantes??? -
μαμαει
-
Κ μένα που δε μ αρεσουν jeep/suv μου γυάλισε!
-
H Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα το σκίτσο του μοντέλου παραγωγής. Σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί παλιότερα με το Stormer, αυτή τη φορά έχουμε πιστή μεταφορά του concept στην παραγωγή. Υπέροχο, όπως και ο προπομπός του!
Εδώ παραθέτω μερικές φωτος του LRX Concept για να το θυμηθούμε
και από την Ευρωπαϊκή εκδοχή του (η λευκή είχε παρουσιαστεί στο Ντιτρόιτ)
Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι θα πλασαριστεί ως Range Rover (!!!) παρόλο που θα είναι το μικρότερο Land Rover που έχει παρουσιαστεί ποτέ.
-
Μαμαει και δερνει!
-
Η Χ6 μοιάζει κακόγουστο αστείο μπροστά του
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Η Χ6 μοιάζει κακόγουστο αστείο μπροστά τουΑφου ειναι!!!
-
Δίκιο έχει ο Γιώργος, είναι κακόγουστο αστείο η Χ6
Αλλά μιλάμε για εντελώς διαφορετική κατηγορία, αυτό εδώ είναι μικρότερο από το Freelander
-
Εξαιρετικό σε εμφάνιση, ελπίζω σε μια αξιόπιστη και καλή ποιότητα κατασκευής.
Φαντάζομαι μείον η έλλειψη πίσω θυρών (όχι και τόσο για μένα προσωπικά) αν και δυο πίσω μικρές αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες (τύπου suicide doors) θα εδιναν και λειτουργικό και αισθητικό κέρδος στο αυτοκίνητο. -
-
αν ειναι στο χερι μου( ), οταν αλλαξω αμαξι θα ηθελα αυτο ειναι το επομενο μου
τελικως θα βγαινει και targa ; -
-
Αν και δεν με ενθουσιάζουν καθόλου ούτε τα τρίθυρα, ούτε τα τζιπ, αυτό το ερωτεύεσαι.
Range Rover Evoque