Καλημερα και απο μενα,
Το αυτοκινητο το οδηγησα προσφατα σε τεστ ντραιβ συν οτι το ψαχνω εδω και 1.5 χρονο τεχνικα μαζευοντας πληροφοριες.
Οι πρωτες εντυπωσεις που μου αφησε:
Μεγαλη δυναμη, ανεβαζει στροφες σχεδον με καθε ταχυτητα. Πχ. ειμουν με 6η και 120 και δεν καταλαβα για ποτε εφτασα 160 συνηθησμενος απο το δικο μου GP Sporting. Γενικα ειχα μια αισθηση σαν να ειμουν στο δικο μου αμαξι και ενω ειχα 5η και 6η ταχυτητα ανεβαζε σαν να ειχα 1η σε κατηφορα!
Κρατημα αρκετα καλυτερο απο το δικο μου (το οποιο εδω και 2 χρονια με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο). Φρενα ομοιως, οπως και πλαισιο.
Το κιβωτιο ειναι αρκετα πιο σαφες απο το 6ρι του σπορτινγκ με παρομοιες διαδρομες.
Εν γενη ο κινητηρας και η ολη αισθηση του αυτοκινητου ηταν σαν να οδηγεις κατι με πολυ μεγαλο κυβισμο και οχι μια μικρη τουρμπινα. Αυτο ισως και να με ξενισε μιας και οι προηγουμενες μου τουρμο-εμπειριες ηταν πιο αγριες (Ουνο τουρμπο και Ντελτονα).
Στα αρνητικα:
Θα το περιμενα ισως πιο αγριο και πιο δυσκολο να το τιθασευσεις (αυτο το τελευταιο βεβαια ειναι ισως και θετικο). Εδω καπου κολαει η essesse που ειναι και η μονη εκδοχη του αυτοκινητου που με ενδιαφερει (και ενδιεφερε) απο την πρωτη στιγμη που ανακοινωθηκε το αυτοκινητο 2 χρονια πριν.
Ο ηχος... μεσα απο την καμπινα. Κατι πρεπει να γινει να αυξηθει.
Στα πιθανον αρνητικα
Το κοστος του κιτ essesse. Η Ελληνικη αντιπροσωπια ακομα δεν γνωριζει. Στην Αγγλια εχει 6000ευ μαζι με εργατικα, σε Ιταλια και Γερμανια 4500ευ χωρις εργατικα. Με αρχικη τιμη 18400 στην ελλαδα +4500 παμε στα 22.900. Αν αυτη ειναι και η τελικη τιμη τοτε οκ, αλλα πολυ φοβαμαι οτι παιζει να παει στα 25.000. Αν τελικα βγει στα 25000 τοτε μου μπαινουν πολλες αρνητικες σκεψεις στο κεφαλι... αν και ορκισμενος ιταλοφιλος - σκορπιοφιλος εδω και παρα πολλα χρονια. Mazda 3MPS.... θα μου πειτε καμια σχεση.... αλλα οταν εχεις φτασει στα 25000 και ψαχνεις καλους και πολλους ιππους τοτε τα 28000 δεν ειναι πολυ μακρια.
Ελπιζω παντως να μη μου χαλασουν το παλιο νεανικο μου ονειρο και να το κρατησουν στα 23.000.
Αυτα.