-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Οι Ιταλοί απο την άλλη είναι πιο προχωρημένοι:
'vai qui, c'è il pdf
http://aftersales.fiat.com/elum/main.as...sExaminer= 'Φοβερό το Link !!!! Αξίζει να το κατεβάσετε...
Μπορεις να το ξαναβαλεις γιατι κατι λειπει;
Οσον αφορα τα πατακια συμφωνω μαζι σας οτι ειναι απαραδεκτοι γιατι σκασαμε γυρω στα 20Κ κ δεν μας εκαναν δωρο ουτε ενα μπρελοκ αλλα μην το κανετε κ τοσο θεμα. Να ευχεστε να μην βγαλει τιποτα κ ταλαιπωρηστε οπως ετυχε σε μενα (κ μαλιστα για μια χαζομαρα οπως ευτυχως αποδεικτηκε τελικα) κ πατακια θα βρουμε.
Το ιδιο κ με τα πλαστικα, συγκρινετε GPA με 207rallye κ διαβαζω ενα σωρο ποστ για το πιο εχει πιο μαλακα πλαστικα στο ταμπλο;;
Προσωπικα προτιμησα το GPA απο το ραλλυ για το 6αρι σασμαν, τις φρεναρες, τα καθισματα κ ολες εκεινες τις λεπτομερειες που το κανουν να ξεχωριζει κ γιατι στην τελικη πιστευω οτι προκειται για μια πραγματικη αναβιωση ενος ιστορικου ονοματος στη σπορ αυτοκινηση κ οχι απλα για μερικα αυτοκολλητα.. Με αυτη τη λογικη η τιμη του οχι μονο δε μου φαινεται αλμυρη αλλα τη βρισκω κ συμφερουσα! Αληθεια, για την ιστορια, εχει κ το ραλλυ στανταρ διζωνικο;
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν.http://aftersales.fiat.com/elum/home.aspx ανοιξε το με ΙΕ και οχι ΦΦ.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Οι Ιταλοί απο την άλλη είναι πιο προχωρημένοι:
'vai qui, c'è il pdf
http://aftersales.fiat.com/elum/main.as...sExaminer= 'Φοβερό το Link !!!! Αξίζει να το κατεβάσετε...
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν.
ψέκασε με WD-40 ... κάνει τα πάντα και συμφέρει
-
Kai go san katoxos gpa theoro oti einai poli kali epilogi san autokinito.
Pros theou kai to rallye einai poli simferousa agora apla ego to aperipsa gia kapoious logous opos to oti exei piksei idi o topos apo dauta kai to oti an den deis autokolita psaxneis na breis an einai 1400 i kati allo.
Apo tin alli to gpa ksexorizei toso gia tin eksoteriki oso kai gia tin esoteriki tou sxediasi k kathe mera xairomai pou vriskomai sto saloni tou( esto me ta sklira plastika!!!).Apo odiki sumperifora einai konta ta duo autokinita kai apo eksoplismo ligo mprosta to gpa.
Gia mena i kaluteri epilogi se auta ta lefta. -
Ρε παιδιά τα **service **των abarth που γίνονται;
Η FIAT τα αναλαμβάνει ή όχι;
Πήρα ένα τηλέφωνο την Λάμδα και μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με την ABARTH γενικότερα.
Τι γίνεται τελικά με αυτά;α! και πόσα χρόνια εγγύηση έχει το ABARTH ρε παιδιά; Δεν δινουν και σε αυτό 5ετία;
-
Τα service γίνονται στον παζαρόπουλο. Εγώ προσωπικά το έκανα στο μοσχάτο. Και στο abarth γίνετε επέκταση στα 5 χρονια αν θες.
-
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν.[/quote]
συνεχιζει απτοητο!! αλλα επιμενω (κ γω απτοητη) πως δεν ειναι απο την πορτα ουτε καποιο αλλο πλαστικο.
κατι αλλο τωρα το blue & me σε τι γλωσσα ειναι στα δικα σας?? γιατι στο δικο μου ειναι στα ιταλικα και δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε! -
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Τα service γίνονται στον παζαρόπουλο. Εγώ προσωπικά το έκανα στο μοσχάτο. Και στο abarth γίνετε επέκταση στα 5 χρονια αν θες.Πως γίνεται να κάνει service μόνο στο Μοσχάτο. Καταρχήν αυτό δεν στέκει.
Εκτός το ότι είναι απαράδεκτο για εντός Αθηνών είναι και άτοπο για όσους μένουν επαρχία.
Αν ο άλλος είναι Καλαμάτα πρέπει να ανεβαίνει Αθήνα για service; Στέκει αυτό;Αν όντως είναι έτσι ... τότε προσωπικά το αποκλείω ως αγορά.
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν.συνεχιζει απτοητο!! αλλα επιμενω (κ γω απτοητη) πως δεν ειναι απο την πορτα ουτε καποιο αλλο πλαστικο.
κατι αλλο τωρα το blue & me σε τι γλωσσα ειναι στα δικα σας?? γιατι στο δικο μου ειναι στα ιταλικα και δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε![/quote]
το αλλαζεις στα αγγλικα απο τις ρυθμισεις... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν.
συνεχιζει απτοητο!! αλλα επιμενω (κ γω απτοητη) πως δεν ειναι απο την πορτα ουτε καποιο αλλο πλαστικο.
κατι αλλο τωρα το blue & me σε τι γλωσσα ειναι στα δικα σας?? γιατι στο δικο μου ειναι στα ιταλικα και δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε!το αλλαζεις στα αγγλικα απο τις ρυθμισεις...[/quote]
αυτο σκεφτηκα και γω αλλα επειδη τα ιταλικα μου δεν με βοηθανε το ξεσκαλισα λιγο δεν τα καταφερα και το παρατησα. -
κατι αλλο τωρα το blue & me σε τι γλωσσα ειναι στα δικα σας?? γιατι στο δικο μου ειναι στα ιταλικα και δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε!το αλλαζεις στα αγγλικα απο τις ρυθμισεις...
αυτο σκεφτηκα και γω αλλα επειδη τα ιταλικα μου δεν με βοηθανε το ξεσκαλισα λιγο δεν τα καταφερα και το παρατησα.[/quote]
http://aftersales.fiat.com/elum/main.as...sExaminer=
απο εδω θα βρεις βοηθεια! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα service γίνονται στον παζαρόπουλο. Εγώ προσωπικά το έκανα στο μοσχάτο. Και στο abarth γίνετε επέκταση στα 5 χρονια αν θες.
Πως γίνεται να κάνει service μόνο στο Μοσχάτο. Καταρχήν αυτό δεν στέκει.
Εκτός το ότι είναι απαράδεκτο για εντός Αθηνών είναι και άτοπο για όσους μένουν επαρχία.
Αν ο άλλος είναι Καλαμάτα πρέπει να ανεβαίνει Αθήνα για service; Στέκει αυτό;Αν όντως είναι έτσι ... τότε προσωπικά το αποκλείω ως αγορά.
Είπα εγώ ότι μπορείς να κανεις service μονο στο Μοσχάτο; Εγώ είπα ότι έκανα εκεί.Mπορεις να πας όπου θες αρκεί να εινια παζαρόπουλος.
-
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν.συνεχιζει απτοητο!! αλλα επιμενω (κ γω απτοητη) πως δεν ειναι απο την πορτα ουτε καποιο αλλο πλαστικο.
κατι αλλο τωρα το blue & me σε τι γλωσσα ειναι στα δικα σας?? γιατι στο δικο μου ειναι στα ιταλικα και δυσκολευομαστε να συνεννοηθουμε![/quote]Το θέμα τις γλώσσας με έχει απασχολήσει και εμενα. Μπες εδώ http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1073763035 διάλεξε το english zip. Κατέβασε το πέρασε το σε ένα usb stick και βάλτο στην θήρα στο ντουλαπάκι. Θα κάνει αυτόματα την αλλαγή. Μετά βγάλε το stick και η γλώσσα θα εινια ακόμα ιταλικά!!! Τους το είπα και στο service το κάνανε και αυτοί αλλα τίποτα! Τώρα πλέον τα έχω μάθει και τo χρησιμοποιώ στα τυφλά .
-
Είπα εγώ ότι μπορείς να κανεις service μονο στο Μοσχάτο; Εγώ είπα ότι έκανα εκεί.Mπορεις να πας όπου θες αρκεί να εινια παζαρόπουλος.Mα ο Παζαρόπουλος είναι μόνο Μοσχάτο.
Τουλάχιστον έτσι λέει εδώ:
http://www.fiatpazaropoulos.gr/afterSalesService.php
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 40
ΜΟΣΧΑΤΟ , 18346
ΤΗΛ.: 210-4824800
FAX: 210-4820132Που αλλού μπορεί να πάει κάποιος;
-
Το θέμα τις γλώσσας με έχει απασχολήσει και εμενα. Μπες εδώ http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1073763035 διάλεξε το english zip. Κατέβασε το πέρασε το σε ένα usb stick και βάλτο στην θήρα στο ντουλαπάκι. Θα κάνει αυτόματα την αλλαγή. Μετά βγάλε το stick και η γλώσσα θα εινια ακόμα ιταλικά!!! Τους το είπα και στο service το κάνανε και αυτοί αλλα τίποτα! Τώρα πλέον τα έχω μάθει και τo χρησιμοποιώ στα τυφλά .Καθαρα Ιταλικο λοιπον!! Αυτοι οι ανθρωποι....το καλυτερο προιον στον κοσμο να εχουν καποια μακακια θα κανουν ετσι για να εχει πιο πολυ ενδιαφερον!! Θεοι
-
To βρήκα.
Μόνο εδώ για service:pazaropoulos 2106109430 pireos av.40 athens
sfakianakis 2310474700 9th km nat.road salonica-moudania salonikahttp://www.abarth.it/home.asp?l=1&id=41&lan=ita
Και εδώ κλείνει το κεφάλαιο Abarth.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Είπα εγώ ότι μπορείς να κανεις service μονο στο Μοσχάτο; Εγώ είπα ότι έκανα εκεί.Mπορεις να πας όπου θες αρκεί να εινια παζαρόπουλος.
Mα ο Παζαρόπουλος είναι μόνο Μοσχάτο.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 40
ΜΟΣΧΑΤΟ , 18346
-
Mα ο Παζαρόπουλος είναι μόνο Μοσχάτο.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 40
ΜΟΣΧΑΤΟ , 18346
Πήρα τηλέφωνο. Αυτοί λένε ότι μόνο στο Μoσχάτο κοιτούν τα FIAT και τα ABARTH. Ειδικά για τα ABARTH λένε ότι μόνο στο Μοσχάτο και δεν ήξεραν για Θεσ/κη. Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως ανοίξει νέο συνεργείο στα Βόρεια Προάστια. Μέχρι τότε οι κάτοχοι ABARTH ή στο Μοσχάτο ή στην Θεσ/κη αν ισχύει ο Σφακιανάκης.
Τι να πω; Δεν χρειάζεται να πω κάτι.
Οι ίδιοι θάβουν τα καινούρια αυτοκίνητα που πουλούν... -
σιγα ρε παιδια μη το στειλετε και στην Ιταλια...
τι διαφορες μπορει να εχει σε ενα απλο σερβις το abarth απο το GP? M@λακες ειναι?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγα ρε παιδια μη το στειλετε και στην Ιταλια...τι διαφορες μπορει να εχει σε ενα απλο σερβις το abarth απο το GP? M@λακες ειναι?
Aπογοητεύτηκα εντελώς. Αυτό το πράγμα δεν το περίμενα. Eίχα ψηθεί με το Abarth άσχημα. Επιτέλους έλεγα ένα αυτοκίνητο που με καλύπτει σε όλα.
Τόση διαφήμιση και τόσο ντόρος και οι άνθρωποι δεν έχουν εξασφαλίσει δίκτυο για επίσημη υποστήριξη. Να πας ταξίδι κάπου ή να μετακομίσεις εκτός Αθηνών και να σκέφτεσαι μην τυχόν και πάθει τίποτα και άντε τράβα και βγάλε άκρη με το Παζαρόπουλο κάπου στο Μοσχάτο.
Μάλλον απευθύνονται μόνο σε κατοίκους Αθηνών και ειδικότερα σε αυτούς που κυκλοφορούν μόνο μέσα στην Αθήνα....εντός δακτυλίου...Είχα βάλει στην λίστα μου μερικά αυτοκίνητα και τελικά με αυτά και με αυτά έμεινε μία μόνο επιλογή.
Peugeot 207 Rallye. Τουλάχιστον αυτοί έχουν δίκτυο υποστήριξης σε όλες τις μεγάλες πόλεις... -
Ναι τραγικά τα πράγματα. Αφού για να το πάρεις ζητούν και την υπογραφή του Νικήτα Κακλαμάνη
Fiat Grande Punto ABARTH