-
το εχω ξαναπει παιδια πως σερβις μονο παζα μοσχατο πουθενα αλλου προς το παρον αλλα συντοαμ σε ολα τα εξουσιοδοτημενα fiat....γιατι δεν γινεται αλλιως . Οσο για την εγγυηση ακομα δεν παιρνει την επεκταση ακομα σε αναμονη ειμαστε ..........εγω θα μιλησω αρχες φλεβαρη να μου πουν σιγουρα τωρα σε οτι αφορα το μενου του blue & me και εμενα ιταλικα ειναι αν και εγω το εχω ψιλομαθει αλλα σιγουρα κατι γινεται με αγγλικα....
-
Το θέμα τις γλώσσας με έχει απασχολήσει και εμενα. Μπες εδώ http://www.fiat.com/cgi-bin/pbrand.dll/ ... 1073763035 διάλεξε το english zip. Κατέβασε το πέρασε το σε ένα usb stick και βάλτο στην θήρα στο ντουλαπάκι. Θα κάνει αυτόματα την αλλαγή. Μετά βγάλε το stick και η γλώσσα θα εινια ακόμα ιταλικά!!! Τους το είπα και στο service το κάνανε και αυτοί αλλα τίποτα! Τώρα πλέον τα έχω μάθει και τo χρησιμοποιώ στα τυφλά .[/quote]
Ωραιο το site αλλα αν πας και διαβασεις τις οδηγιες εγκαταστασεις σου λεει οτι αλλαζει μονο η γλωσσα που μιλαει και δινεις εντολες στο αυτοκινητο και οχι στον πινακα των οργανων. Αρα το κανεις να μιαλει αγγλικα η ιταλικα η οτι θες αλλα δεν φαινονται αγγλικα στον πινακα αλλα οπως σε ολους ιταλικα....
-
Τι διαφορετικό έχει το Abarth από τα άλλα Punto και σε θέμα μοτέρ από το Bravo 150;
Μήπως αυτό λέει ο εισαγωγέας Παζαρόπουλος (κουτά κατά τη γνώμη μου) σε μια προσπάθεια να τονώσει περαιτέρω την κίνηση στα service του;
Δηλαδή η illusion στην Κρήτη τι θα κάνει; Θα παίρνει το παπόρι για να αλλάξει μια καμμένη ασφάλεια ή για να αλλάξει λάδια; -
Πηγα χθες Μοσχατο για το θεμα της γλωσσας. Χρησιμοποιησαν στο συνεργειο usb stick και γυρισε η γλωσσα στα αγγλικα. Πριν καιρο ειχα αναφερει για τριγμους στην πισω αριστερη αναρτηση. Τελικα χρησιμοποιωντας WD40 και βαζελινη στις κλειδαριες, οι τριγμοι σταματησαν και πλεον δεν ακουω τιποτα.
Οσο για τα πατακια θα ερθουν σε περιπου 10μερες και μονο στα ανταλακτικα στο Μοσχατο. -
Ο χρήστης georgesamartzis έγραψε:
Πηγα χθες Μοσχατο για το θεμα της γλωσσας. Χρησιμοποιησαν στο συνεργειο usb stick και γυρισε η γλωσσα στα αγγλικα. Οσο για τα πατακια θα ερθουν σε περιπου 10μερες και μονο στα ανταλακτικα στο Μοσχατο.οταν λες γυρισε η γλωσσα εννοεις στον πινακα των οργανων σε οτι αφορα το blue and me???? h fiat λεει στο site της οτι δεν αλλαζει η γλωσσα στο dashboard παρα μονο σε τι γλωσσα σου μιλαει το oχημα και του απευθυνεσαι εσυ. Γνωριζει κανεις κατι πανω σε αυτο?
για τα πατακια επρεπε κανονικα να πανε στην εκθεση καλα οτι ναναι και με αυτο το θεμα ενα μπαχαλο ρε γαμωτο μου τι να πω. ανοργανωτοι τελειως
Ρωτησες τιποτα για την επεκταση εγγυησης ή σου ειπανε τιποτα?
-
Το blue and me λειτουργει απο το menu στο τιμονι. Και μενα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι το menu στο ταμπλο ηταν κανονικα στα αγγλικα ενω το menu του blue and me ηταν στα ιταλικα.
Για την επεκταση εγγυησης δεν ρωτησα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει εξελιξη. Εδω ψαχνω 2,5 μηνες για βιβλιο service και δεν μπορω να βρω. Τελικα μου εδωσαν απο απλο punto και βλεπουμε για το δικο μας...
Για πατακια ειπαν σε 10μερες,μεχρι το Πασχα πιστευω θα ερθουν! Παντως τα πατακια που μου εχουν δωσει θα ειναι τα πρωτα που θα τρυπησουν μετα απο μολις 4000km!!! -
παιδια πως βαζουμε εικονες εδς μεσα..? !!!
-
viewtopic.php?f=11&t=22303
-
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
http://www.flyupload.com/?fid=624872202μαλλον λαθος..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι διαφορετικό έχει το Abarth από τα άλλα Punto και σε θέμα μοτέρ από το Bravo 150;
Μήπως αυτό λέει ο εισαγωγέας Παζαρόπουλος (κουτά κατά τη γνώμη μου) σε μια προσπάθεια να τονώσει περαιτέρω την κίνηση στα service του;
Δηλαδή η illusion στην Κρήτη τι θα κάνει; Θα παίρνει το παπόρι για να αλλάξει μια καμμένη ασφάλεια ή για να αλλάξει λάδια;παιδια το θεμα service με προβληματισε κ μενα αλλα πιστευω βρηκαμε μια λυση δλδ για αλλαγη λαδιων παω εδω στην Φιατ (αν κ εκλεισε κ πρεπει να τρεχω χανια η ηρακλειο) οπως και για μικροπροβληματα (τπτ τριγμους κλπ) αλλα το μεγαλο service πρεπει να το κανω αθηνα.
-
Το blue and me λειτουργει απο το menu στο τιμονι. Και μενα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι το menu στο ταμπλο ηταν κανονικα στα αγγλικα ενω το menu του blue and me ηταν στα ιταλικα.
Για την επεκταση εγγυησης δεν ρωτησα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει εξελιξη. Εδω ψαχνω 2,5 μηνες για βιβλιο service και δεν μπορω να βρω. Τελικα μου εδωσαν απο απλο punto και βλεπουμε για το δικο μας...
Για πατακια ειπαν σε 10μερες,μεχρι το Πασχα πιστευω θα ερθουν! Παντως τα πατακια που μου εχουν δωσει θα ειναι τα πρωτα που θα τρυπησουν μετα απο μολις 4000km!!!Και εμενα καθως και σε ολα το menu στο ταμπλο ειναι κανονικα στα αγγλικα ενω το menu του blue and me ειναι στα ιταλικα και σε κατι site Που εψαξα λεει μονο για τη γλωσσα επικοινωνιας και οχι για την γλωσσα στον πινακα. Προφανως δεν αλλαζει. βιβλιο Service και εμενα μου εδωσαν απο punto και μου ειχαν πει οτι θα παρουμε και το κανονικα οπως και οδηγιες χρησης στα ελληνικα αλλα κομα τιποτα.
Πατακια αγνωστης προελευσεως αλλα γενικα ψιλοκαλης ποιοτητας εχω παρει και πλαστικα τα εχω βαλει απο επανω για να μην λερωνονται και ολα jet.....
Τα πατακια για να γνωριζετε που θα ερθουν κανονικα επρεπε ολοι να παρουμε δωρεαν αλλα θα παρουν καποιοι δωρεαν και τα υπολοιπα κοροιδα υα τα πληρωσουμε.
Για την επεκταση θα τλφ την δευτερα να μαθω αν και εμαθα πως το συνεργειο που εκλεισε στο δαχτυλιδι μεταφερεται (δεν εκλεισε τελειως) και θα ανοιξει αλλο επι της Κηφισιας παλι. -
Φιλε toxoti το δικο σου ειναι αυτο στην φωτο? Με την λευκη ζαντα.
-
οχι φιλε μου δεν ειναι το δικο μου, αυτο ειναι ss, εμενα ειναι μαυρο μεν το απλο δε, με την stadar ζαντα.
-
και μενα μαυρο με δερμα. σκεφτομαι παντως κοκκινους καθρεφτες και αυτοκολητα. στο abarth 500 τα εχει και στο μαυρο και ειναι ωραια.
-
και μενα μαυρο με δερμα. σκεφτομαι παντως κοκκινους καθρεφτες και αυτοκολητα. στο abarth 500 τα εχει και στο μαυρο και ειναι ωραια.Θα κανει ωραια αντιθεση Το θεμα ειναι το κοστος για τα αυτοκολητα..
-
δερματινα σαλονια.πατακια ,αυτοκολητα,κοκκινοι καθρεφτες.
ρε παιδια συγνωμη μηπως ολα αυτα ειναι περιττα?
αυτα θα κανουν το αμαξι?
τεχνασματα των εταιριων για κερδη,μην ασχοληστε.φιλικα παντα. -
@ italakias...δεν περιμενα να δω ενα τετοιο ποστ γραμμενο απο σενα!
με εκπλησεις!! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
@ italakias...δεν περιμενα να δω ενα τετοιο ποστ γραμμενο απο σενα!
με εκπλησεις!!το ξερω ημουν λιγο αλλα το αμαξι ειναι μια χαρα και χωρις αυτα.
μαρεσει η διακριτικοτητα .τα ιταλικα δεν εχουν αναγκη απο τετοια τερτιπια. -
Γεγονος ειναι οτι μας τρωει ο κ....μας, εχουμε ηδη ενα αμαξι φουλ εξτρα που φωναζει η εμφανιση του απο πολλα μετρα μακρια και παρολα αυτα ψαχνομαστε να δουμε τη αλλο θα προσθεσουμε ειτε μηχανικα ειτε αισθητικα.Εκει πονταρει και η abarth και σε λιγο καιρο θα μας τρελανει στα κιτ και στα αξεσουαρ. αλλωστε ολοι ξερουμε οτι κανεις δεν αγορασε abarth απλα για την καθημερινη του μεταφορα.
Fiat Grande Punto ABARTH