-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Όχι, ζημιές ποτέ!
Μάλλον για τροχαία με βλέπω.
Ή της ΕΡΤ3 θα είναι ή καταστηματάρχης της περιοχής.
Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι έχει βρει πριβέ θέση, αφού κανείς άλλος δεν τολμάει να παρκάρει εκεί.Κανέναν φίλο με αγροτικό έχεις?
-
Γι αυτούς που αντι να το βάλουν στο στενάκι και να περπατήσουν 50 μέτρα προτιμούν να διπλοπαρκάρουν 'για 10 λεπτάκια' σε πολυσύχναστο δρόμο αναγκάζοντας όλους τους διερχόμενους να βγουν στο αντίθετο ρεύμα, όταν το επιτρέπει η κίνηση, για να περάσουν, τι προτείνετε? Η αστυνομία φαίνεται να αδιαφορεί. Χθες το περιπολικό που είχα μπροστά μου παραλίγο να τρακάρει βγαίνοντας στο αντίθετο για να μην ενοχλήσει τη τζιπάρα που είχε αράξει με τα αλάρμ (classic)...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Funky, θέλω την κλήση σου.Nα φτιάξουμε καμιά δικιά μας, λέω εγώ!
Τροχαία ή Δημοτική Αστυνομία θέλεις;
Αν δεν ήταν στην ΕΤ3, θα ντυνόμουν και τροχονόμος για χαβαλέ!
-
sorry για το offtopic, αλλά εδώ κολλάει πολύ:
Πριν 3-4 χρόνια, φίλος θα ερχόταν από την Αγγλία όπου σπούδαζε, κι επειδή όλο μας έκανε πλάκες για την ακριβή ημερομηνία άφιξης του οργανώσαμε φάρσα:
Άτομα που δεν ήξερε ντυμένα με τα φωσφοριζέ γιλέκα 'Police' που αγοράσαμε, άσπρο Xsara γνωστού αραγμένο, ψέυτικα πιστόλια κλπ και τον σταματάνε σε απόμερο μέρος για έλεγχο. Το πλάνο έλεγε πως θα του έβρισκαν 'ύποπτες ουσίες' στο αμάξι κλπ. Είναι κ λίγο ευκολόπιστος, δεν ήθελε κ πολύ. Εκεί που τον περιμέναμε, κι είχα κρυφτεί πίσω από έναν θάμνο με κάμερα για να απαθανατίσω το γεγονός...
Έρχονται με φάρο κ σειρήνα οι πραγματικοί μπάτσοι που τους είχαν ειδοποιήσει διερχόμενοι ότι κάτι ύποπτο γινόταν..
'Πέστε όλοι κάτω' κλπ, και μετά από κάνα τέταρτο που τους εξηγούσαμε τι κάναμε εκεί, έφυγαν έχοντας κατασχέσει γιλέκα, όπλα κλπ -
-
Ρε συ κανιβαλε, να μεταμφιεστειτε σε μπατσοι μπορεσες (ποινικο), να καλεσεις τους τροχομπατσους κολλας?
-
ok,ok με πείσατε
Αλλά επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω το ύστατο μέσο πριν την αστυνομία (που δεν είμαι σίγουρος πως θα συγκινηθεί).
Έγραψα σε λευκό αυτοκολλητάκι πως είναι η τελευταία φορά που τον προειδοποιώ πριν φάει κλήση.
Μετά θα τα θέλει ο κ#λος του. -
Τρελό το περιστατικό!!!
Άποψή μου είναι να πάρεις την Τροχαία. Να είμαστε και εκεί κοντά να ακούσουμε διάλογο όμως!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ok,ok με πείσατεΑλλά επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω το ύστατο μέσο πριν την αστυνομία (που δεν είμαι σίγουρος πως θα συγκινηθεί).
Έγραψα σε λευκό αυτοκολλητάκι πως είναι η τελευταία φορά που τον προειδοποιώ πριν φάει κλήση.
Μετά θα τα θέλει ο κ#λος του.Οχι ακριβως:
'Ειναι η τελευταια φορα που σε προειδοποιω να μην παρκαρεις στην διαβαση (γιατι μπορει να μην καταλαβαινει καν ποιο ειναι το προβλημα). Εχω ΑΠΕΙΡΟ ελευθερο χρονο στα χερια μου και βαριεμαι αφανταστα, απο εδω και περα θα παιρνω την τροχαια ΚΑΘΕ μερα'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε συ κανιβαλε, να μεταμφιεστειτε σε μπατσοι μπορεσες (ποινικο), να καλεσεις τους τροχομπατσους κολλας?Και ποιος λέει ότι δεν έχει καμιά ποινή να εκκρεμεί από τότε???
Για αυτόφωρα είμαστε? -
Ο χρήστης ast έγραψε:
sorry για το offtopic, αλλά εδώ κολλάει πολύ:Πριν 3-4 χρόνια, φίλος θα ερχόταν από την Αγγλία όπου σπούδαζε, κι επειδή όλο μας έκανε πλάκες για την ακριβή ημερομηνία άφιξης του οργανώσαμε φάρσα:
Άτομα που δεν ήξερε ντυμένα με τα φωσφοριζέ γιλέκα 'Police' που αγοράσαμε, άσπρο Xsara γνωστού αραγμένο, ψέυτικα πιστόλια κλπ και τον σταματάνε σε απόμερο μέρος για έλεγχο. Το πλάνο έλεγε πως θα του έβρισκαν 'ύποπτες ουσίες' στο αμάξι κλπ. Είναι κ λίγο ευκολόπιστος, δεν ήθελε κ πολύ. Εκεί που τον περιμέναμε, κι είχα κρυφτεί πίσω από έναν θάμνο με κάμερα για να απαθανατίσω το γεγονός...
Έρχονται με φάρο κ σειρήνα οι πραγματικοί μπάτσοι που τους είχαν ειδοποιήσει διερχόμενοι ότι κάτι ύποπτο γινόταν..
'Πέστε όλοι κάτω' κλπ, και μετά από κάνα τέταρτο που τους εξηγούσαμε τι κάναμε εκεί, έφυγαν έχοντας κατασχέσει γιλέκα, όπλα κλπ -
Kαλά άστο,
το έκανε και φιλαράκι μου που είχε Xsara άσπρο και είχε βάλει και ψεύτικη αστυνομική κόρνα στο αμάξι και έκανε ψιλομαγγιές....
Τον σταματήσανε, τον μαζέψανε τμήμα και κατευθείαν εισαγγελέα την άλλη μέρα το πρωί για παραποίηση αρχής και καμιά άλλες 10 κατηγορίες που σκέφτηκαν....βγήκε με εγγύηση.... -
Αst, αν χρειαστείς ενισχύσεις, είμαι δίπλα.
Ανεβαίνω την λαχανά σήμερα για να παρκάρω, και βλέπω δεξιά ένα πούντο, ανεβασμένο διαγώνια στο πεζοδρόμιο (ενώ χωρούσε χαλαρά στο μήκος να παρκάρει) με τον μισό κώλο έξω. Από την άλλη μεριά ένα omega είχε παρκάρει λίγο έξω, έκανα αμάν για να περάσω με την ψυχή στο στόμα. Προχωράω πιο πάνω, αφθονία θέσεων (άφησα 3-4 για να παρκάρω σε φαρδύτερο μέρος) και γυρνάω πίσω. Μπαίνω μέσα σε μια πιτσαρία που είναι απέναντι και ρωτάω αν ξέρουν τίποτα. Είναι μια κοπέλα (νοστιμούλα) μέσα και λέει ναι δικό μου είναι!
Λέω καλά, παρκάρατε λίγο άσχημα, θα σας το φάνε. Μου σου του αρχίζει αυτή, της λέω εγώ ζορίστηκα αρκετά για να περάσω, άλλος δεν θα ταλαιπωρηθεί τόσο, θα σας πάρει τον προφυλακτήρα αντί το τηλέφωνό σας για αναμνηστικό. Μααα, για ένα λεπτό το άφησα... Δεσποινις, την διακόπτω, έχω τουλάχιστον 10 λεπτά που πέρασα, πάρκαρα, κάλυψα το αμάξι και ήρθα εδώ. Αν εσείς βαριέστε να περπατήσετε 1 λεπτό, εγώ δεν χρωστάω σε τίποτα να αγχώνομαι από το πουθενά. Εγώ πάω να πάρω εφημερίδα, στην επιστροφή αν δεν το έχετε μετακινήσει θα αναγκαστώ να κάνω ένα τηλεφωνάκι.
Σε μισό λεπτό είχε φύγει...
-
-
Μετά το χτεσινοβραδυνό -γραμμένο- χαρτάκι, δεν εμφανίστηκε σήμερα..
Για να δούμε.. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μετά το χτεσινοβραδυνό -γραμμένο- χαρτάκι, δεν εμφανίστηκε σήμερα..
Για να δούμε..Συνηθως οι απειλες πιανουν καλυτερα απο τις εχθροπραξιες....
Αλλα οχι παντα -
Πιτσαρία στη Λαχανά...
Καινούργια; -
Σχετικά ναι, έχει 5 πάνω κάτω χρόνια που άνοιξε. Πάνω από την παπάφη, στο αριστερό χέρι. Εκεί που ήταν μια ταβερνούλα πολύ παλιά.
Μάλιστα κάνει καταπληκτικό καλτσόνε, όπως θα επιβεβαιώσει και ο peterpan.
-
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση?
Μου έτυχε σήμερα (όχι για πρώτη φορά βεβαίως,βεβαίως). Πίσω από το αυτοκίνητο μου έχει κολλήσει άλλο αυτοκίνητο, και όταν εννοώ κολλήσει, εννοώ προφυλακτήρας με προφυλακτήρα. Τι έκανα εγώ? Του άφησα σημείωμα στους υαλοκαθαριστήρες που του έλεγα να σκεφτεί την επόμενη φορά που θα το κάνει το ενδεχόμενο κάποιος να του προξενήσει 10x την ζημιά που προξένησε στο δικό μου (γρατζουνιά που έγδαρε το χρώμα μέχρι στο σημείο να φαίνεται το άβαφτο λευκό του πλαστικού). Βασικά με ενδιαφέρει όχι το τι θα θέλατε να κάνετε σε αυτόν αλλά τι Η'ΔΗ έχετε κάνει μέχρι σήμερα σε ανάλογες περιπτώσεις. Ο νόμος τι λέει? Και αν κάποιοι θεωρήσουν τη ζημιά αναμενόμενη στη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι και μάλλον μικρή, δεν θα διαφωνήσω απαραίτητα μαζί τους αλλά για το γαμώτο, δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι?
Προς τους moderators: Αν υπάρχει θέμα ίδιο παρακαλώ ή διαγράψτε το ή μεταφέρετε το στο σωστό topic. Ζητάω συγνώμη εκ των προτέρον. -
Ο νόμος δεν λέει κάτι επ'αυτού συγκεκριμένα. Αν τυχόν σου προξενήσει ζημία και έχεις αποδεικτικά μέσα για αυτό, δηλαδή να τον είδε κάποιος να το κάνει κλπ, τότε πηγαίνεις δικαστικά και του ζητάς να σου αποκαταστήσει τη ζημία. Δεν μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση.
Οι Πάνθηρες των Δρόμων! (πεζοί ακτιβιστές)