Αst, αν χρειαστείς ενισχύσεις, είμαι δίπλα.
Ανεβαίνω την λαχανά σήμερα για να παρκάρω, και βλέπω δεξιά ένα πούντο, ανεβασμένο διαγώνια στο πεζοδρόμιο (ενώ χωρούσε χαλαρά στο μήκος να παρκάρει) με τον μισό κώλο έξω. Από την άλλη μεριά ένα omega είχε παρκάρει λίγο έξω, έκανα αμάν για να περάσω με την ψυχή στο στόμα. Προχωράω πιο πάνω, αφθονία θέσεων (άφησα 3-4 για να παρκάρω σε φαρδύτερο μέρος) και γυρνάω πίσω. Μπαίνω μέσα σε μια πιτσαρία που είναι απέναντι και ρωτάω αν ξέρουν τίποτα. Είναι μια κοπέλα (νοστιμούλα) μέσα και λέει ναι δικό μου είναι!
Λέω καλά, παρκάρατε λίγο άσχημα, θα σας το φάνε. Μου σου του αρχίζει αυτή, της λέω εγώ ζορίστηκα αρκετά για να περάσω, άλλος δεν θα ταλαιπωρηθεί τόσο, θα σας πάρει τον προφυλακτήρα αντί το τηλέφωνό σας για αναμνηστικό. Μααα, για ένα λεπτό το άφησα... Δεσποινις, την διακόπτω, έχω τουλάχιστον 10 λεπτά που πέρασα, πάρκαρα, κάλυψα το αμάξι και ήρθα εδώ. Αν εσείς βαριέστε να περπατήσετε 1 λεπτό, εγώ δεν χρωστάω σε τίποτα να αγχώνομαι από το πουθενά. Εγώ πάω να πάρω εφημερίδα, στην επιστροφή αν δεν το έχετε μετακινήσει θα αναγκαστώ να κάνω ένα τηλεφωνάκι.
Σε μισό λεπτό είχε φύγει...