-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Προσπαθώ να θυμηθώ ποιος ποδοσφαιριστής ήταν που είχε τραυματιστεί σοβαρά μεσα σε ένα Σμαρτ, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
Αμανατίδης παλαιότερα νομίζω στη Συγγρού και το καλοκαίρι ο Σορεντίνο στην Αττική οδό που τη γλύτωσε μόνο με θλαστικά.
Ο Αμανατίδης, αν θυμάμαι καλά, δε φορούσε ζώνη. Το ατύχημα είχε γίνει στην Πειραιώς.
Αν θυμάμαι καλά είχε φύγει με 90-100 χλμ χωρίς ζώνη πάνω σε κολόνα.....το smart φταίει δλδ?
Ρε τρελό αγόρι έχεις και σάξο....θα έπρεπε να είσαι πιο συγκαταβατικός....έχεις υπ'όψιν σου αν εγώ ή εσύ τρακάρουμε με τον αντίστοιχο τρόπο τι έχει να γίνει?
Στο φινάλε επειδεί λέτε για ικανότητα παρκαρίσματος, όλοι είναι μάγκες και θέλουν 20 πόντους παραπάνω μήκος απο το μήκος του αμαξιού τους για να το χωρέσουν, εγώ μπορεί να θέλω 1,5 μέτρο παραπάνω...ε παίρνω το σμάρτ και απλά ψάχνω για θέση μερίπου 4,5 μετρα, αντι να ψάχνω για 6 με νορμάλ αμάξι, και πάλι υπερκερδισμένος είμαι!
Ο Αμανατίδης δεν φορούσε ζώνη.-
Δεν θα είχε πάθει γρατζουνιά αν φορούσε.
Από ασφάλεια το Smart είναι πολύ καλό. -
Μου κάνει εντύπωση το κόλλημα με την παθητική ασφάλεια που βλέπω σε πολλούς (σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω). Πριν κάποιο καιρό σε ένα φόρουμ για μηχανές με είχανε κράξει γιατί αγόρασα ένα κράνος 250 ε αντί για ένα άλλο των 600 ε που μου είχανε προτείνει γιατί λέει το κεφάλι μας είναι ανεκτίμητο. (τα κράνη της πλάκας κάνουν 50 ε). Με αυτό το σκεπτικό, απόρησα, θάπρεπε όλοι να φοράγαμε το κράνος του Ρόσσι που κάνει ξέρω γω 5000 ε διότι το κεφάλι μας κλπ.
Μην τρελλαθούμε, σε όλα τα προιόντα υπάρχουν κατηγορίες ανάλογα με τη χρήση που προορίζονται και φυσικά κάθε κατηγορία έχει άλλες δυνατότητες, δεν σημαίνει αυτό ότι πρέπει να κρατήσουμε την τοπ και τις άλλες να τις καταργήσουμε.
Δηλαδή για τη μετακίνηση μου υπάρχουν (βάζω τώρα χοντρικά μερικές κατηγορίες) παπάκι, μηχανή σπορ, μίνι 2,5 μ, οικογενειακό 4,5 μ και Λάντ Κρούιζερ. Προφανώς η ασφάλεια κάθε κατηγορίας είναι διαφορετική, αυτό το ξέρω και ανάλογα αγοράζω.
Αυτό που θέλω εγώ είναι να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω, δε γουστάρω δηλαδή να μου καταργήσουν τα 2,5 μ και να μου τα κάνουν 3 μ διότι για το καλό μου.
Αυτά λοιπόν, κι αν βγαίνει το σμάρτ στην παραλιακή so what ? -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Προσπαθώ να θυμηθώ ποιος ποδοσφαιριστής ήταν που είχε τραυματιστεί σοβαρά μεσα σε ένα Σμαρτ, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
Αμανατίδης παλαιότερα νομίζω στη Συγγρού και το καλοκαίρι ο Σορεντίνο στην Αττική οδό που τη γλύτωσε μόνο με θλαστικά.
Ο Αμανατίδης, αν θυμάμαι καλά, δε φορούσε ζώνη. Το ατύχημα είχε γίνει στην Πειραιώς.
Αν θυμαμαι καλα φορουσε ζωνη και το κοντερ βρεθηκε κολλημενο στα 125κμ και το σμαρτακι τυλιγμενο στην κολωνα. Για να κολλησει στα 125 σημαινει οτι πριν την συγκρουση πηγαινε με παραπανω
τωρα αν και αυτο εν πειθει καποιους τοτε ισως καλυτερα να το κοιταξουν...το προβλημα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα φορουσε ζωνη και το κοντερ βρεθηκε κολλημενο στα 125κμ και το σμαρτακι τυλιγμενο στην κολωνα. Για να κολλησει στα 125 σημαινει οτι πριν την συγκρουση πηγαινε με παραπανωΑυτό με το κοντέρ τελικά ισχύει όντως; Ότι αν βρεθεί κολλήμένο στα τόσα, με τόσα πήγαινε κατά τη σύγκρουση; ή είναι αστικός μύθος;
-
Εγω παροτι βλεπω στα χαρτια οτι το σμαρτ ειναι σχετικα ασφαλες και παλι δεν θα ενιωθα ετσι μεσα του. Μολις πηρε ενα Φ2 ενας φιλος παρα την προσπαθεια μου να του αλλαξω γνωμη.
Ακομα, κοντα στο σπιτι μου εχει ενα χωρο που βαζει τα αυτοκινητα της η AVIS. Εκει εχει ενα smart, το οποιο δεν φαινεται πολυ τρακαρισμενο, εως καθολου (τουλαχιστον οπως το βλεπω απο τη μια πλευρα) ομως.......... εχουν κοπει οι 3 απο τις 4 κολωνες του ουρανου...
-
Το Smart έχει πολύ καλή παθητική ασφάλεια..
Δείτε και αυτό..
http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyoU8s&mode=related&search=
(αν έχει ήδη μπει στις προηγούμενες σελίδες δεν τις έχω διαβάσει όλες.. ) -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατι εχω την εντυπωση οτι μεγαλωσε 20 ποντους για να μπορεσει να πουληθει στις ΗΠΑ;+1
Κι εγώ γι αυτό το λόγο άκουσα πως μεγάλωσε. Και λόγω αυτής της αύξησης βελτιώθηκε η παθητική ασφάλεια αλλά και η οδική συμπεριφορά με την αύξηση του μεταξονίου. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Αν θυμαμαι καλα φορουσε ζωνη και το κοντερ βρεθηκε κολλημενο στα 125κμ και το σμαρτακι τυλιγμενο στην κολωνα. Για να κολλησει στα 125 σημαινει οτι πριν την συγκρουση πηγαινε με παραπανω
τωρα αν και αυτο εν πειθει καποιους τοτε ισως καλυτερα να το κοιταξουν...το προβλημα...
Θυμάμαι πολύ καλά ότι δεν φόραγε ζώνη, το είχα δει το αυτοκίνητο αμέσως μετά το τρακάρισμα στο συνεργείο που το πήγαν. Το τι είπαν οι δημοσιογράφοι είναι άλλη ιστορία. Το smart έχει κορυφαία ασφάλεια για την κατηγορία του και σίγουρα πάνω του μέσου όρου ανεξάρτητα κατηγορίας.
-
Smart και παθητική ασφάλεια:
http://www.youtube.com/watch?v=ju6t-yyo ... ed&search=
με 70 μίλια (βρείτα τα χαω) ο οδηγός μάλλον θα έπαιζε τάβλι με τον Άγιο Πέτρο...
-
Και ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον λινκ για την παθητική ασφάλεια του smart:
http://www.youtube.com/watch?v=G-OrmqFC ... ed&search=
και πλήρες:
http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfy ... ed&search=
smart for 2 (Νέο) VS smart for 2 (Παλιό - ΜΤΧΡ)