-
Nase/sti ελπίζω να μην συναντηθούμε ποτέ...εκτός αν για κτηνοβασία σου κάνουν μόνο πρόβατα και κατσίκες!
christos.dimou, αν το παρκιν είναι υπόγειο ή πυλωτή απλά όποτε παρκάρεις πρώτος πάρκαρε με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορεί να το βάλει μέσα αυτός μετά.
Αν τα πάρκιν είναι στο πεζοδρόμειο με διαμόρφωση του, απλά πήγαινε αγόρασε ένα χρέπι με 100 € κάντου μαι ασφάλεια με άλλα 100 € και γδάρτου όλη την πλευρά, το ίδιο και στην γκιόσα την αδερφή του.
Θα σου έλεγα να το κάνεις αυτό και στο πάρκιν αλλά δεν πρόκειται να σε καλύψει η ασφάλεια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Nase/sti ελπίζω να μην συναντηθούμε ποτέ...εκτός αν για κτηνοβασία σου κάνουν μόνο πρόβατα και κατσίκες!Εσύ είσαι πρόβατο ή κατσίκα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Nase/sti ελπίζω να μην συναντηθούμε ποτέ...εκτός αν για κτηνοβασία σου κάνουν μόνο πρόβατα και κατσίκες!
Εσύ είσαι πρόβατο ή κατσίκα?
Κοτα ειναι ρε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εσύ είσαι πρόβατο ή κατσίκα?
Κριάρι κάνε μου λίγο μπεεεεεεεεεεεεεε
κόφτε τα of topic θα φάμε κανα ban.
-
Στο παράδειγμα που είπε πριν ο φίλος υπάρχει και αυτό που λέμε 'καραβίσιος' νόμος. Επειδή πρόκειται για ταξίδι και όλοι προσπαθούν να βολευτούν γίνονται διάφορα τέτοια.
Εγώ πάντως ειλικρινά αυτό το βλήτο χτες όσο μαλακία και αν ακούγεται θα το χτύπαγα στο πόδι με τον προφυλακτήρα αφού βέβαια τον ρώταγα ξανά αν θα φύγει. Την κάνεις που την κάνεις την αρκουδιά μην πας να βγείς και από πάνω...
Η μεγαλύτερη μάστιγα είναι οι περιπτώσεις μαγαζιών όπου 'ιδρύουν 'ιδιόκτητα' parking.@naso: Αν έχεις όπλο (και το μυαλό μέσα στο κεφάλι) απλά το δείχνεις, τον βλέπεις να αλλάζει 10 χρώματα και να φεύγει και παρκάρεις. Απλά επειδή το αμάξι μένει εκεί και εσύ όχι δεν ξέρεις τι θα βρεις όταν γυρίσεις...
-
Ο νόμος της πιάτσας βασικά λέει ότι αν το βγάλεις το χρησιμοποιείς κιολλας. Αλλιώς είσαι λουλού.
Γενικά είμαι κάθετα αντίθετος με τα όπλα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο νόμος της πιάτσας βασικά λέει ότι **αν το βγάλεις το χρησιμοποιείς κιολλας. Αλλιώς είσαι λουλού. **Σορρυ δεν κρατηθηκα..
-
next time
-
Κόφτε τα off topic!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@naso: Αν έχεις όπλο (και το μυαλό μέσα στο κεφάλι) απλά το δείχνεις, τον βλέπεις να αλλάζει 10 χρώματα και να φεύγει και παρκάρεις. Απλά επειδή το αμάξι μένει εκεί και εσύ όχι δεν ξέρεις τι θα βρεις όταν γυρίσεις...
Σενάριο 1: Ο τύπος έχει και αυτός σιδερικό, το βγάζει και βαράει στο ψαχνό πριν προλάβεις να πεις κιχ. Κι αν τον πιάσουν, πάει μόνο για οπλοκατοχή (κι αυτό μόνο αν δεν έχει νόμιμη άδεια) - αυτοάμυνα γαρ.
Σενάριο 2: Πλησιάζεις ασυναίσθητα κοντά, ο τύπος είναι ex-ΟΥΚάς/καρατέκα με 6 νταν/απόφοιτος σχολής αυτοάμυνας και σου βάζει το όπλο εκεί που ξέρεις πριν προλάβεις να καταλάβεις τι σου συνέβη.
Σενάριο 3: Πλησιάζεις ασυναίσθητα κοντά, ο τύπος είναι ex-ΟΥΚάς, πάει να σου πάρει το όπλο και αυτό εκπυρσοκροτεί, σκοτώνοντας/τραυματίζοντας εσένα/αυτόν/το παιδάκι που πέρναγε τυχαία από κει/ τη γιαγιά που βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι γίνεται.
Σενάριο 4: Ο τύπος ψελίζει 'Συγγνώμη, δεν ήθελα να σας ενοχλήσω', πάει πιο κάτω και καλεί το 100, δίνοντάς τους τον αριθμό του αυτοκινήτου σου και λέγοντας ότι ο οδηγός τον απείλησε με όπλο...
Σενάριο 5: Ο τύπος ψελίζει 'Συγγνώμη, δεν ήθελα να σας ενοχλήσω', φεύγει και επανέρχεται μία ώρα μετά με ένα μπουκαλάκι υγρά φρένων και ένα σουγιαδάκι...
Σ' αρέσει κάποιο από αυτά; Να ξέρεις ότι όταν βγάζεις όπλο, το βγάζεις για να ρίξεις αμέσως στο ψαχνό. Αν δεν έχεις τα κότσια, πάρε κάτι άλλο (π.χ. mace κ.λπ.).
-
Ρίξε μια ματιά στο βιντεάκι... Το τέλος έχει το ζουμί.
(Θεός ο τύπος με τη Ζ4)
Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο. Τα όπλα δεν είναι για μαλακίες αλλά και πέρα από όπλα ποτέ δεν ξέρεις τι μάρκα τρελός είναι ο άλλος που έχεις απεναντί σου.
Προσωπικά εκείνη την ώρα βίδωσα και ειλικρινά θα τον χτύπαγα με τον προφυλακτήρα στο πόδι. Γι αυτό και είπα 'ευτυχώς' που με είχε κλείσει ο από πίσω. Μαλακία μου 100% γιατί θα μπορούσε να πάρεις τις πινακίδες μου και να πουλήσει ότι παραμύθι ήθελε. -
Γενικά εγώ δεν έχω πρόβλημα με το να κρατάνε τις θέσεις άνθρωποι καθώς αυτό σημαίνει ότι το πολύ σε 5 λεπτά θα έρθει ο άλλος να βάλει το αμάξι του.
Εγώ το κάνω πάντως όταν έχει θέση κάπου και μπορεί ως ότου να κάνω το τετράγωνο να μου την έχουν πάρει.Στο κάτω-κάτω δεν κάνω (πιστεύω) κάτι κακό καθώς πόση ώρα να κάνω το τετράγωνο.Επίσης υπήρχε φορά που κατέβηκα για να 'πιάσω' τη θέση στον πατέρα μου γιατί ξεπάρκαρε κάποιος ακριβώς μπροστά μας και σκέφτηκα μήπως κάνει τη μαλακία ο πίσω μας και μας πάρει τη θέση μιας και αυτός έψαχνε θέση.Ευτυχώς που το σκέφτηκα τότε γιατί ενώ ο πατέρας μου έκανε όπισθεν να μπει να παρκάρει επιχείρησε αυτός να το βάλει με τη μούρη.
Το βλέπω ΟΚ το να πιάνεις θέση για το φίλο σου που κάνει το τετράγωνο.Δεν βλέπω το λόγο να πιάνεις θέση με ό,τι άχρηστο έχεις κρατήσει για να πατάς στην ανέχεια όλων και να κρατάς μια προσωπική θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι σου.Ειδικά όταν πας επίσκεψη κάπου (πχ Καλλιθέα) που γίνεται μόνιμα χαμός για να βρεις 1 θέση για να παρκάρεις ακόμα και σε απόσταση 5-6 τετραγώνων από το σημείο που είναι ο προορισμός σου.ΥΓ:Το θέμα με το όπλο είναι πολύ μεγάλη μαλακία.Αν είναι να το δείξεις, ρίξε αλλιώς μην το κάνεις καν.Δηλαδή τι?Έχεις πιο μεγάλα @@ επειδή έχεις όπλο και θα περάσει το δικό σου?Αν το κάνει αυτό ο άλλος απλά θα κάνω κάποιο από τα σενάρια 4 ή 5 για να βγάλω το άχτι μου.Δεν είναι υπάρχει νόμος που να λέει οτι αν έχεις όπλο οι άλλοι πρέπει να σου πάρουν και πίπα αν εσύ το απαιτήσεις.
Όλοι είμαστε ίσοι.Μπορεί 'φίλε' εγώ να μην έχω όπλο αλλά έχω τον τρόπο (και όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας) να σε κάνουμε να μετανιώσεις που προσπάθησες να με τρομοκρατήσεις. -
Διαφωνώ τελείως με αυτούς που κάθονται κα περιμένουν
τον δικό τους να παρκάρει!! Δεν μου έχει ζητηθεί και δεν έχω
βάλει ποτέ!!
Έξω από καταστήματα που βλέπω καρέκλες κτλ,
συμφωνώ γιατί αυτός κρατάει τη θέση για εμένα ή τον
κάθε διανομέα που θα έρθει με το φορτηγό και θα ξεφορτώσει!!
Μόνο τότε!!
Έχω έναν γείτονα που είναι λίιγο χάρος και πήρε νέο αμάξι!!
Ξεπαρκάρει, βάζει το μηχανάκι του και όταν έρθει βάζει το αμάξι!!
Από τη μία καλά κάνει γιατί καλύτερα είναι να ξέρεις που παρκάρει
και σε χτυπήσει! Από την άλλη όταν έρχομαι το βράδυ και το βλέπω, τρελαίνομαι!! Σκέφτομαι την πρώτη εκδοχή και είμαι οκ!!
Όταν έπαιρνα το φορτηγάκι σπίτι, είχα βρει μια γωνία κι έβαζα το φορτηγάκι και πίσω το δικό μου!! Μετά έβαζα το δικό μου λίγο πιο έξω, χωρίς να ενοχλώ βέβαια, για να μη με κλείνει κανείς κι όταν γύρναγα σπίτι, έβαζα το φορτηγάκι και πίσω το δικό μου!! Δύο αμάξια σε μία θέση!! -
Σίγουρα αυτοί που μένουν κέντρο Αθήνα αντιμετωπίζουν πρόβλημα αλλά εγώ θα δεχόμουν κάποιον να κρατάει θέση αν το αμάξι ήταν σε ακτίνα 50 μέτρων. Το να βάζει ο άλλος προκλητικά μηχανάκι σε φάση που να πιάνει θέση για Lexus ή τελάρα σηκώνει rebellion....
-
τελικά μας εκνευρίζει ό,τι κάνουν οι άλλοι για να βολευτούν, εκτός κι αν βολεύει κι εμάς οπότε είναι εντάξει...
Παρκάρισμα είναι μπορεί να κάνεις το τετράγωνο και να τη χάσεις, μπορεί να το κάνεις και να τη βρεις. Να ξαμολάμε αλλιώς αργόσχολους φίλους/οικογένεια όταν γυρνάμε από τη δουλειά να καβατζώνουν θέσεις. Αυτό περί της ανέχειας γιατί δεν εφαρμόζεται σε σένα ρε Κάβουρα; 2-3-5-10 λεπτά, δεν κατάλαβα; Ανέχεια είναι μόνο όταν ξεπερνάει τη δική σου βολή; Δλδ στο Παγκράτι που μένω εγώ και γίνεται χαμός, είναι εντάξει όταν βλέπω τη γιαγιά/μάνα/γκόμενα να κρατάει τη θέση του κανακάρη που 'κάνει το τετράγωνο' και 'σε 5 λεπτά είναι εδώ';
Αν είσαι εταιρεία που έχει κανονική άδεια για εργασίες που απαιτούν μια θέση απ' έξω, να πας να βγάλεις κατάλληλες πινακίδες που να απαγορεύουν το παρκάρισμα τις ώρες λειτουργίας, και όχι επι 24ώρου.
Δυο αμάξια σε μια θέση απλώς δεν γίνεται. Είναι τουλάχιστον προφανές. Μ' αρέσει ρε Hil που εξανίστασαι αν τη θέση την κρατάει άνθρωπος ή μηχανάκι, αλλά στο αυτοκίνητο δεν έχεις πρόβλημα. Δυο αμάξια σε μια θέση, ένα μηχανάκι και ένα αμάξι σε μια θέση, καθένας έχει και τη δικαιολογία του όταν είναι για την πάρτη του.
-
Youtube VideoΡίξε μια ματιά στο βιντεάκι... Το τέλος έχει το ζουμί.
(Θεός ο τύπος με τη Ζ4)Κοίτα κάτι μπουχέσες που το έπαιζαν και Ράμπο...
Ίλεος
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν είσαι εταιρεία που έχει κανονική άδεια για εργασίες που απαιτούν μια θέση απ' έξω, να πας να βγάλεις κατάλληλες πινακίδες που να απαγορεύουν το παρκάρισμα τις ώρες λειτουργίας, και όχι επι 24ώρου.
Τη περασμένη Τετάρτη τσακώθηκα με έναν τέτοιο τύπο στον Πειραιά ο οποίος είχε κρατήσει τρεις θέσεις με μηχανάκια για να ξεφορτώσει δήθεν, αλλά τελικά έκλεισε το δρόμο το φορτηγό που ήρθε για να του αφήσει πράγματα, αναγκάζοντάς μας να περιμένουμε.
-
Youtube VideoΡίξε μια ματιά στο βιντεάκι... Το τέλος έχει το ζουμί.
(Θεός ο τύπος με τη Ζ4)Καλα τους εκανε , τοσο κομπλεξαρες που ηταν!
Ποσοι τετοιοι κομπλεξικοι Ελληναραδες 'αδικημενοι' απο την ζωη υπαρχουν και στη χωρα μας... -
Να σου πω κάτι. Όπως σκέφτεσαι εσύ για τσαμπουκά, μπορεί και ο άλλος μετά τα μπινελίκια να σε σταμπάρει το αμάξι και να στο κάνει χειρότερα από όσο σκεφτόσουν να κάνεις το δικό του. Αυτό φυσικά είναι το λιγότερο αν θελήσεις να μπεις στη διαδικασία του τσαμποκαλεύματος, γιατί δεν ξέρεις τι νταλκά βαράει ο άλλος και τι μπορεί να περιμένει να έρθει. Μπορεί να περιμένει τη μαμάκα του να παίρνει τηλέφωνο μπορεί και τίποτα άλλο που θα αναθεματίζεις την ώρα και τη στιγμή που για ένα πάρκινγκ και έναν βλάκα έμπλεξες.
-
Προς το παρόν μένω ακόμα Καλλιθέα και δεν έχω πάρκινγκ. Η κατάσταση είναι εξωπραγματικά τραγική!
Μου έχει τύχει να παρκάρω και δύο στάσεις (λεωφορείου) μακριά από το σπίτι μου γιατί δεν υπάρχει τίποτα σε θέση. Ειδικά στο δρόμο μου, υπάρχουν κάθε βράδυ τουλάχιστον 4 διπλοπαρκαρισμένα...
Επιπλέον, έχουμε μία βιοτεχνία από κάτω που φέρνει και παρακάρει 2 φορτηγά -φυσικά, όταν τα φορτηγά λείπουν βάζουν μηχανάκι ή ξύλα για να κρατάνε τις θέσεις -άδεια γι' αυτό δεν έχουν-, έχουμε ένα αυτοκίνητο που εδώ και 4 χρόνια δεν έχει κινηθεί παρά μόνο το πάνε μπροστά και πίσω για να βολευτεί το τρίτο (!) αμάξι της οικογένειας και εδώ και ένα μήνα (μετράω τις μέρες) έχουμε δύο αυτοκίνητα που δεν έχουν κινηθεί καθόλου -στάνταρ θα τους έχει πέσει η μπαταρία.
Μέσα σε όλα αυτά προστίθεται μια ρώσικη ταβέρνα στη γωνία, όπου κάθε βράδυ γίνεται χαμός από αυτοκίνητα και διπλοπαρκαρισμένα, αλλά κανείς δεν λέει τίποτα γιατί στους Ρώσους της Καλλιθέας δεν πουλάς τσαμπουκά και ένα καγκουρομάγαζο με ηλεκτρονικά και μπιλιάρδα, οπότε έχουμε διπλοπαρκαρισμένα και από αυτούς....
"Ανθρώπινα" parking