-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω το ότι έκανες ξεχωριστό post και δεν το έγραψες στο Alfa romeo forum λέει κάτι...
Μόνο μη μου πεις ότι είναι μαύρη με κόκκινα καθίσματα και τις 18' ζάντες α λα μαργαρίτα γιατί θα ψάχνω για κοντόκανη αύριο και κάνει και κρύο γμτ...To αμαξι ειναι βασιλικο και πραγματικα το λατρευεις...ειδικα αν σου αρεσουν και τα καμπριο...Δυστυχως ηταν κοκκινη με μαυρα καθισματα θερμαινομενα απο 1-3...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το ξέρω ότι βγαίνω εκτός θέματος, ήτοι Alfa Romeo Spider, αλλά ποιό είναι το κακό με αυτό;- Τα φωτα ξενον παραειναι λευκα..πρεπει να ειναι κατω απο 6000Κ
Τα 6000Κ φωτίζουν πολύ καλύτερα από μεγαλύτερα Κ...
Ίσως μάλιστα τα 4500-5000Κ να είναι ακόμα καλύτερα, μιας και τα 6000Κ ψιλομπλεδίζουν.Ειναι επειδη εμενα μου αρεσει να μπλεδιζουν τα φωτα...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Μόνο εμένα δεν μου αρέσει ούτε η μπρέρα ούτε ή σπάιντερ???? Γιατρέ είμαι καλά? (και να σκεφτεί ότι το πιο όμορφο αυτοκίνητο που έχω δει τα τελευταία χρόνια είναι η 156...)23 λ/100 χλμ? μπρρρρρ...
Μήπως την χρηματοδοτεί ο ΜΠΟΥΣτης για να αυξηθούν οι πωλήσεις πετρελαίου??
Αλήθεια ο σκούμπι πόσο καίει?
3200κ.εκ. και να το πηγαινεις τεζα θα καψει οτι κι αν ειναι....
Ο σκουμπυ καιει απο 8 εως και 15 στα 100 αναλογα πως τον πας
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Ερωτησεις, σχολια, αποριες.....................
Πιστεύω πως το 23 λίτρα στην αράχνη θα έχει να κάνει με κάποιες γρήγορες βόλτες σε κλειστή διαδρομή, ειδάλλως το M5 καίει ασύλληπτα λίγο.... (βλ. 25-30 εντός, 13-18 εκτός)
Tην 3.2 αράχνη την παίρνει όποιος ΔEN έχει ανάγκη του αστεριού της SLK200 (η 350 πάει πολύ πιο πάνω...) και θέλει να είναι διαφορετικός με ένα όμορφο αμάξι που να του φτιάχνει την ημέρα με τον ήχο, τις καμπύλες του, το τιμόνι και την ασφάλεια (λόγω 4wd). Tο low range status quo της αγοράς είναι για τους πολλούς και όχι για όσους έχουν κάτι στην καρδιά τους που πάλλεται και όχι που απλά επιθυμεί να μεταφερθεί κάπου...
Aλήθεια σε ποια διαδρομή το οδήγησες, και για πόσα χλμ και ώρα...
Φαντάζομαι να καταλαβαίνεις πως όσο αντικειμενικός κι 'προσπαθεί' να είναι κάποιος, ο χρόνος και ο τόπος έκθεσης σε μια εμπειρία, είναι πολύ σημαντικές παράμετροι που επηρεάζουν την κρίση μας...
Πιστεύω random, πως πιθανότατα μια δεύτερη επαφή με το αμάξι θα επιβεβαιώσει πολλά και ίσως αναιρέσει και κάποιες από τις αρχικές σου εντυπώσεις...@travelman: Aν ΔEN σε 'ταξιδεύει' η Brera ή η Spider τί το θες το username;
Η διαδρομη εγινε στα λιμανακια Βουλιαγμενης...και ειλικρινα το αμαξι το ζορισαμε υπερβολικα... Σιγουρα το αμαξι ειναι παρα πολυ καλο...αν ειχε και μπλοκε πισω θα προσεγγιζε την 4κινηση του σκουμπυ...
Παντως αν πηγαινεις νορμαλ κινεισαι με 6η κ 1000σαλ λογω ροπης κ κανεις κ οικονομια......
-
Ακριβώς, επειδή θέλω να ταξιδεύω, θέλω τη μικρή κατανάλωση και όχι νά περνάω το μισό ταξίδι στο βενζινάδικο, και τα παιδιά μου (λέμε τώρα μικροί είμαστε!!!) να απολαμβάνουν ένα πενταβρώμικο αέρα...
Γενικά για μένα ο βασικός σκοπός αυτού του αυτοκινήτου είναι η επίδειξη, καθότι αμάξι 1700 κιλά και σπορ δύσκολα γίνεται, ενώ η κατανάλωση, οι χώροι (η πιο κλειστοφοβική εμπειρία της ζωής μου ήταν μισό λεπτο στα πίσω καθίσματα της μπρέρα και μπροστά δεν ήμουν και πολύ καλύτερα) και η υφασματινη οροφή το θέτει εκτός συναγωνισμού για κρούισερ μεγάλων αποστάσεων. Αυτό που δεν έχει καταφέρει να κάνει η άλφα ρομέο είναι να καταλάβει πως ακριβώς δουλέυει η παθητική ασφάλεια (θυμάστε την 147 που στην μετωπική είχε υπερπατώσει?) και μη ξέροντας τι να κάνει άρχισε να βαρυφορτώνει τα αμάξια της. Κρίμα γιατί η ομόσταυλη φίατ τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Τέλοσπάντων νομίζω πως η άλφα ρομέο έχει αρχίσει και χάνει τον σπάνιο χαρακτήρα που είχαν τα μοντέλα της και αυτό είναι ένα πλήγμα για την αυτοκινητοβιομηχανία
8 - 15 λίτρα? πολύ καλό νουμεράκι!!! δεν περίμενα να καίει τόσο λίγο 25άρι τουρμπάτο μοτέρ και πειραγμένο μάλιστα!!
Ράντομ να μας λες για αν σου βγάλει τίποτα έλεω μετατροπής...
-
Ακριβώς, επειδή θέλω να ταξιδεύω, θέλω τη μικρή κατανάλωση και όχι νά περνάω το μισό ταξίδι στο βενζινάδικο, και τα παιδιά μου (λέμε τώρα μικροί είμαστε!!!) να απολαμβάνουν ένα πενταβρώμικο αέρα...Γενικά για μένα ο βασικός σκοπός αυτού του αυτοκινήτου είναι η επίδειξη, καθότι αμάξι 1700 κιλά και σπορ δύσκολα γίνεται, ενώ η κατανάλωση, οι χώροι (η πιο κλειστοφοβική εμπειρία της ζωής μου ήταν μισό λεπτο στα πίσω καθίσματα της μπρέρα και μπροστά δεν ήμουν και πολύ καλύτερα) και η υφασματινη οροφή το θέτει εκτός συναγωνισμού για κρούισερ μεγάλων αποστάσεων. Αυτό που δεν έχει καταφέρει να κάνει η άλφα ρομέο είναι να καταλάβει πως ακριβώς δουλέυει η παθητική ασφάλεια (θυμάστε την 147 που στην μετωπική είχε υπερπατώσει?) και μη ξέροντας τι να κάνει άρχισε να βαρυφορτώνει τα αμάξια της. Κρίμα γιατί η ομόσταυλη φίατ τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Τέλοσπάντων νομίζω πως η άλφα ρομέο έχει αρχίσει και χάνει τον σπάνιο χαρακτήρα που είχαν τα μοντέλα της και αυτό είναι ένα πλήγμα για την αυτοκινητοβιομηχανία
8 - 15 λίτρα? πολύ καλό νουμεράκι!!! δεν περίμενα να καίει τόσο λίγο 25άρι τουρμπάτο μοτέρ και πειραγμένο μάλιστα!!
δεν ξερω δεν απαντω για αλφαρομεο....
8-15 λιτρα λεω εγω... δεν ξερω τι γινεται ομως..μερα με τη μερα το μοτερ ανοιγει σαν τρελο ολο και περισσοτερο...
Να βγαλει κατι ο σκουμπυ αποκλειεται...οι βελτιωσεις που κανω ειναι μονο περιφερειακες για να ανασανει και οχι τιποτα σημαντικο...
-
Ακριβώς, επειδή θέλω να ταξιδεύω, θέλω τη μικρή κατανάλωση και όχι νά περνάω το μισό ταξίδι στο βενζινάδικο, και τα παιδιά μου (λέμε τώρα μικροί είμαστε!!!) να απολαμβάνουν ένα πενταβρώμικο αέρα...Γενικά για μένα ο βασικός σκοπός αυτού του αυτοκινήτου είναι η επίδειξη, καθότι αμάξι 1700 κιλά και σπορ δύσκολα γίνεται, ενώ η κατανάλωση, οι χώροι (η πιο κλειστοφοβική εμπειρία της ζωής μου ήταν μισό λεπτο στα πίσω καθίσματα της μπρέρα και μπροστά δεν ήμουν και πολύ καλύτερα) και η υφασματινη οροφή το θέτει εκτός συναγωνισμού για κρούισερ μεγάλων αποστάσεων. Αυτό που δεν έχει καταφέρει να κάνει η άλφα ρομέο είναι να καταλάβει πως ακριβώς δουλέυει η παθητική ασφάλεια (θυμάστε την 147 που στην μετωπική είχε υπερπατώσει?) και μη ξέροντας τι να κάνει άρχισε να βαρυφορτώνει τα αμάξια της. Κρίμα γιατί η ομόσταυλη φίατ τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτόν τον τομέα. Τέλοσπάντων νομίζω πως η άλφα ρομέο έχει αρχίσει και χάνει τον σπάνιο χαρακτήρα που είχαν τα μοντέλα της και αυτό είναι ένα πλήγμα για την αυτοκινητοβιομηχανία
8-15 λιτρα λεω εγω... δεν ξερω τι γινεται ομως..μερα με τη μερα το μοτερ ανοιγει σαν τρελο ολο και περισσοτερο...
Να βγαλει κατι ο σκουμπυ αποκλειεται...οι βελτιωσεις που κανω ειναι μονο περιφερειακες για να ανασανει και οχι τιποτα σημαντικο...
-
-
-
-
Ούτε εμένα μ'αρέσει η Brera! Δεν γινόταν να βγάλουν την απλά Θεϊκή 8C σε πιο προσιτές εκδόσεις κρατώντας το ίδιο σχήμα; H Brera μου θυμίζει ένα Audi Α3 που το πατήσανε κάτω και μετά του δώσανε λίγη αυξητική ορμόνη. Όχι όμορφο απλά τραβάει την προσοχή. Η Spider πάντως είναι μια σαφής βελτίωση αν και πάλι 'γερμανοφέρνει' για Alfa. Που πήγαν οι αρμονικές καμπύλες των 147 και 156;
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
-
Μάλλον αυτή ήθελες να βάλεις....
-
Τουλάχιστον ο συνδυασμός αυτός είναι ο καλύτερος που έχω δει σε σπάιντερ, δεν περίμενα να είναι καλύτερη από την κόκκινη...
-
Μόνο σε μένα φαίνεται πως η Alfa Spider 3,2 είναι μια πολύ συμφέρουσα επιλογή; Με 60000κ προσφέρει 260 άλογα και τετρακίνηση και IMO είναι πιο όμορφη από SLK, Ζ4 που προσφέρονται σε πιο υψηλές τίμες.
-
Πόσο μάλλον αν υπολογίσεις πως συγκρίνεις βασικές τιμές και όχι τις τελικές που φτάνουν οι Tεύτονες ανταγωνιστές της (+15-20% το έχουν στο τσεπάκι τους, προτού βγουν με πινακίδες στο δρόμο....)
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Μόνο σε μένα φαίνεται πως η Alfa Spider 3,2 είναι μια πολύ συμφέρουσα επιλογή; Με 60000κ προσφέρει 260 άλογα και τετρακίνηση και IMO είναι πιο όμορφη από SLK, Ζ4 που προσφέρονται σε πιο υψηλές τίμες.Όχι μόνο σε εσένα
Η spider 3.2 κοστίζει περίπου όσο κοστίζει η slk 200 με τon ίδιο εξοπλισμό... -
http://www.autodeltashop.com/product_in ... cts_id=524
Και μην ξεχνάτε... σας αγαπάω!
Δεν διάβασα πάντως σε κανένα περιοδικό ότι ο κόφτης σε Brera Spider στην πρώτη σκάει στις 6.200... ήτοι πλασματικό το 0-100 που γράφουν τα περιοδικά...
Ο θείος Jano έχει τη λύση πάντως.ΥΓ: Από το Μάρτιο θα κυκλοφορεί εν Αθήναις -αν έχω καταλάβει σωστά- Brera με 330+ άλογα...
-
Λάθος μου...
348 άλογα, 43kg ροπή, 0-100 σε 5,5'
Στα διχτυα της αραχνης....3.2 Spider.....))))