-
Θα πάει κανείς στην παράσταση Σκόρπιονς-Τα τελευταία ένσημα, στην Πάτρα;;
-
οι μόνοι γερμανοί που μας αγαπάνε
-
κι εγώ σε αγαπάω
viewtopic.php?f=13&t=16441&p=1899605#p1899605
-
-
Θα πάει κανείς Aerosmith?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα πάει κανείς Aerosmith?Εγώ.
-
Αρένα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αρένα?Αρένα Β.
-
Nα βλέπει κανείς άραγε καλά εκεί? Ψήνομαι να πάω, αλλα δεν ξέρω που... Συνήθως πήγαινα κερκίδα αριστερά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nα βλέπει κανείς άραγε καλά εκεί? Ψήνομαι να πάω, αλλα δεν ξέρω που... Συνήθως πήγαινα κερκίδα αριστερά.Τι να σου πω, εγώ πάντα αρένα πάω, και βλέπω μια χαρά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φανταστικοί....
Καλά να περάσεις!!!
Το μοναδικό άσχημο ότι η περιοχή βρωμάει κατρουλίλα -
TA ΣΠΑΣΑΝΕΕΕΕ!!!
Δεν ξέρω τι παίρνουν τα γερόντια, ούτε με ενδιαφέρει στην τελική, αλλά τέτοια συναυλία είχα χρόνια να δω. Όσοι ήταν μέσα και ιδιαίτερα όσοι ήταν κοντά (ή πολύυυ κοντά ) ακόμα παραμιλάνε!
Uploaded with ImageShack.us
-
Την ίδρωσαν τη φανέλα, δε λέω, αλλά το setlist τους απευθυνόταν κατά κύριο λόγο στους πιτσιρικάδες που τους έμαθαν από το MTV.
Κατά τα άλλα, τεράστια αλλά αδικημένη μορφή ο Brad Whitford, που αποδεικνύει ότι και παπάδες να παίζεις, άμα δε σε θέλει ο φακός, ροκ σταρ δε γίνεσαι.
-
κάντε κανα μπάνιο να φύγει η παππουδίλα απο πάνω σας
-
μηπως ηταν κ η liv??
-
Παλιά πο@τ@να ο Tyler...
Πραγματικά είχα πολλές αμφιβολίες για τον αν θα μπορεί να βγάλει τιποτα το λαρίγκι του, τελικά οχι μόνο έβγαλε αλλά νόμιζα μήπως έπαιζαν και playback την φωνή του.
Στα 62 μου θέλω να έχω την ενέργειά του! Μάλλον πρέπει να αρχίσω τις κόκες τα ποτά τα ξενύχτια και ότι άλλη κατάχρηση υπάρχει σε αυτήν την ζωή!
Φανταστικός!Κρίμα μόνο που δεν γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο σε αρένα και κερκίδες! Φαίνεται ότι η Ριανα και λοιπές εφήμερες μαντονίτσες έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο. Τα 70's 80's δεν ξαναγυρνάνε!!!
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Παλιά πο@τ@να ο Tyler...Πραγματικά είχα πολλές αμφιβολίες για τον αν θα μπορεί να βγάλει τιποτα το λαρίγκι του, τελικά οχι μόνο έβγαλε αλλά νόμιζα μήπως έπαιζαν και playback την φωνή του.
Στα 62 μου θέλω να έχω την ενέργειά του! Μάλλον πρέπει να αρχίσω τις κόκες τα ποτά τα ξενύχτια και ότι άλλη κατάχρηση υπάρχει σε αυτήν την ζωή!
Φανταστικός!Κρίμα μόνο που δεν γέμισε ασφυκτικά το γήπεδο σε αρένα και κερκίδες! Φαίνεται ότι η Ριανα και λοιπές εφήμερες μαντονίτσες έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο. Τα 70's 80's δεν ξαναγυρνάνε!!!
Εμένα μου φάνηκε ότι είχε μπόλικο κόσμο. Σχετικά με τον Tyler, του βγάζω το καπέλο, δεν κατέβηκε από τη σκηνή για να πάρει ανάσα ούτε καν στο drum solo, το δε set τους ήταν μεγάλο σε διάρκεια. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν που τα διαμαντάκια τους από τα 70s πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν το κοινό (draw the line, lord of the thighs, back in the saddle), αλλά για αυτό δεν φταίει η μπάντα, η οποία έδειχνε να το διασκεδάζει σαφώς περισσότερο σε αυτά τα κομμάτια.
-
Rammstein.
Ποιος άλλος από εδώ μέσα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Rammstein.Ποιος άλλος από εδώ μέσα;
Παρών
-
Η Diana Crall στην Ελλάδα,Θεσσαλονίκη 3 και Αθήνα 4 Ιούλη.
Αλλά είμαστε καλά είναι τιμές αυτές? ΑΠΟ 75 γιούρος?
Σορρυ αγαπητή νταιάνα θέλαμε να έρθουμε να σε δούμε αλλά είπαμε......ο Jarre είσαι μωρή?
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014