-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Tzigierosarmadak, εσείς ζεσταινόσασταν από τις φωτιές στους Rammstein; Εμείς αναρωτιόμασταν πώς είναι να είσαι πρώτη σειρά...
ω ναι
και κοντέψαμε να σκάσουμε όταν έγινε η σκηνή κόκκινη (+ κάμποσος καπνός)πέρασε και η βάρκα από πάνω μου σε κάποια φάση.
-
Δεν ξέρω πόσο 'φλόγα' είχε στην Βουλγαρία απο τους Rammstein , οι ίδιοι παραδέχθηκαν
ότι αναγκάστηκαν να περιορίσουν το σόου λίγο λόγω του δάσους στο Terra Vibe.Βέβαια και πάλι περάσαμε πολύ καλά και επίσης οι φλόγες μπροστά ήταν καλές για
BBQ all the way.ΥΓ Είχε γέλιο στο τραγούδι Pussy.
Οι περισσότεροι έβγαιναν μετά και έλεγαν 'νόμιζα οτι άκουσα...' -
Το επίσημο κλιπ το έχει δει κανείς;
Αν όχι, ψάξτε το στον σωλήνα. Δεν βάζω το λινκ γιατί θα
edit: Τώρα που το είδα, κι αυτό censored είναι. Κάποια στιγμή είχα δει την ορίτζιναλ εκδοχή στο site της μπάντας.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο 'φλόγα' είχε στην Βουλγαρία απο τους Rammstein , οι ίδιοι παραδέχθηκαν
ότι αναγκάστηκαν να περιορίσουν το σόου λίγο λόγω του δάσους στο Terra Vibe.Πού το είδες/διάβασες αυτό; Στο youtube υπάρχει όλο το set τους στο φετινό Rock Am Ring, και το σόου είναι το ίδιο με αυτό του TerraVibe και της Σόφιας (υποθέτω).
-
επικ ποστ σαρμαδάκου
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ότι αναγκάστηκαν να περιορίσουν το σόου λίγο λόγω του δάσους στο Terra Vibe.Πού το είδες/διάβασες αυτό; Στο youtube υπάρχει όλο το set τους στο φετινό Rock Am Ring, και το σόου είναι το ίδιο με αυτό του TerraVibe και της Σόφιας (υποθέτω).
Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Richard Kruspe
σε περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας ευρύτατης κυκλοφορίας.
(Ε ή Βημαgazino νομίζω) -
μια φορα ζηλεψα τον κτηνιατρο...
νταξ και ωραιο παιδι ειναι δε λεω...
-
Όντως αξιοζήλευτος, αν και οδηγάει φούντο...
Κανένα βιδεάκι τράβηξε κανείς;
-
...Nein!!!
...Nein!!!
Du...du hast...
-
Ε αφού είστε μοναχοφάηδες
Ευελπιστώ όταν παώ και γω σε δαύτους να παίξουν και το mein herz brennt
-
...μαζευω τα κομματια μου απ' την χθεσινη βραδυα στο terra vibe.
Αναμονη με αρκετα ζεστη, το λιγο αερακι βοηθησε καπως.
Support ηταν οι Viza, ενα συγκροτημα απο LA, στοιχεια εθνικ, αρεσε ΠΟΛΥ on stage.
Μετα, Serj και πασης ελλαδος. Μετα απο 12 χρονια επιτελους εδω, τον ειδαμε, τραγουδησαμε και νιωσαμε την νυχτα
Για την συναυλια τωρα, μιλωντας και με αλλους (system fans ή και οχι) ακουσα οτι τα πραγματα ηταν μετρια. Μικρη σε διαρκεια (1 ωρα και κατι ο Serj), κακη ακουστικη, μετριοτατα πραγματα απο την ορχηστρα.
Οντας η κορυφαια μουσικη προσωπικοτητα για μενα και γω μεγαλος fan του απο το γυμνασιο δεν ενιωσα τα παραπανω σχολια. Περασαμε τελεια και ας μην μπορω να τον κρινω αντικειμενικα.
Ειπε βεβαια, εκτος απο καποια ευστοχα κοινωνικοπολιτικα (as usual), και καποια λαικιστικα, οπως το κλασικο : 'δεν μπορουν να πουν σ' αυτους που γεννησαν την δημοκρατια, πως να την εφαρμοζουν ..'
Νταξει, το ξεπαρναμε ..Αργοτερα μπηκα στο μυαλο των υπολοιπων για να καταλαβω τελικα την αληθεια σ'αυτα που ελεγαν.
Οσοι fan, χασατε. Για τους υπολοιπους ηταν ακομα μια καλουτσικη συναυλια. -
http://www.youtube.com/watch?v=ncaNlxvT ... re=related
Θα πάει κανένας άλλος;
-
Ω ΝΑΙ!!!
Kαι πάνω που είχα απελπιστεί οτι δεν πρόλαβα τα εισητήρια, μαθαίνω οτι έβαλαν και άλλη μια συναυλία στο Αθηνών Αρένα στις 16!
I'll be there! -
Μιλάμε με μισό ψίθυρο (ούτε μισό διαφημιστικό δεν είδα σε τηλεόραση-δρόμους-περιοδικά) έκαναν sold out την πρώτη μέρα και έβαλα τσόντα και δεύτερη και για τον νταλάρα τον beker-beker Bono μας έχουν ζαλίσει την περίοδο από πέρσυ...
-
Έπαιξε αρκετή διαφήμιση στο ραδιο, τουλάχιστον στον Red που ακούω συνήθως. Δεν έχεις άδικο, μιλάμε όμως για ένα τεράστιο συγκρότημα, μοναδικό στο είδος του και με φοβερά live!
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
τον beker-beker BonoΧαχαχαχα! HMIZ mode!
-
Θα ήθελα να ευχηθώ στην όμορφη κομπανία ευχάριστης ελαφράς μουσικής φέρουσα τον διακριτικόν τίτλον U2, απαρτιζόμενην από εξαιρετικούς μουσικούς, προεξαρχόντος του φιλανθρώπου, επιστήμονος, εν χριστώ αδελφού Μπόνον, να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία στο κονσέρτο τους που θα λάβει χώραν εις το Ολυμπιακόν Στάδιον της πόλεως των Αθηνών. Είμαι σίγουρος ότι το φιλόμουσον κοινόν θα απολαύσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και φαντασμαγορικές ατραξιόν, χωρίς ατυχήματα και απρόοπτα, όπως το να καταστραφεί η σκηνή και να πέσει στο κεφάλι του καλλίφωνου τραγουδιστού.
-
Για τη βροχη δεν είπες τίποτα επίτημε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για τη βροχη δεν είπες τίποτα επίτημε...μα ειναι δεδομενο οτι θα βρεξει: μ@λ@κιες από το μικροφωνο του μπονου
-
Η συναυλία απλώς δεν υπήρχε... Τραγουδάρες, φωτορυθμικά κ μία σκηνή τέλεια... Υποστήριξε την ελληνική καραγωγή του Μ. Αλεξάνδρου , υπερασπίστηκε τα ανθρώπινα δικαιώματα κ τρέλανε το πλήθος. Απλώς απίστευτη... Άξιζε κ το τελευταίο ευρολεπτό... Είχε καμιά 80.000 κόσμο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μιλάμε με μισό ψίθυρο (ούτε μισό διαφημιστικό δεν είδα σε τηλεόραση-δρόμους-περιοδικά) έκαναν sold out την πρώτη μέρα και έβαλα τσόντα και δεύτερη και για τον νταλάρα τον beker-beker Bono μας έχουν ζαλίσει την περίοδο από πέρσυ...Πεστα...παντως γιατι πρεπει να στριμωχτουμε στο Αθηνων Αρενα δεν εχω καταλαβει. Τελικα ηταν τετοια η ανταποκριση που θα κανουν 2 εμφανισεις 16-17. Ηθελε σιγουρα πιο μεγαλο χωρο και μου κανει εντυπωση που δεν βρεθηκε εντος Αθηνας.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014