Jan 31, 2007, 9:55 AM

Ο χρήστης Taurus_Mizerus έγραψε:
Το παρακάτω πρώτο μου σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί και ως δήλωση υπεράσπισης του δικαιώματος στην βλακεία.

Εμένα αφού διάβασα όσα διάβασα εδώ γιατί μου φαίνεται ακόμη το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο ,μετά το σεξ, με τις δεδομένες ευνοικές συνθήκες να φροντίσω να μην πατήσω ούτε για μια μέρα σε στρατόπεδο ;

Πρέπει να μου ρίχνεται και κάμποσα χρόνια οι περισσότεροι οπότε με όλη την αλαζονεία που με διακατέχει θέλω να πω ότι βλέπω απλές πραγματικότητες σαν του υποφαινόμενου να ισοπεδώνουν τις βαθυστόχαστες βεβαιότητες ορισμένων περί στρατού , θητείας , κοινωνίας κτλ . Τις ίδιες κουλές βεβαιότητες που καταδίκασαν τον Αλέξανδρο μετά θάνατον σε θάνατο ή ισόβια μιζέρια.

Είχα γράψει στην αρχή του thread για το στρατό : 'Δεν είναι υγιές το περιβάλλον και με τις ανάλογες προφυλάξεις πρέπει να αντιμετωπίζεται...Ιδιαίτερα από τους ευαίσθητους οργανισμούς...'
Βάλε λοιπόν προφυλακτικό , συνήθως φτάνει...Αν θες να τον αποφύγεις τελείως καλή σου τύχη αν και εντελώς προσωπικά θα προτιμούσα να μην το κάνεις για 1 και μόνο λόγο που σε εμένα τουλάχιστον ήταν καθοριστικός :
Ο λόγος που δεν το έκανα εγώ δεν έχει τίποτα να κάνει με ηθικό καθήκον προς την πατρίδα και άλλες μπούρδες : ο λόγος που πήγα ήταν γιατί δεν ήθελα να αισθάνομαι ότι αυτό τον κόκκο άμμου που σήκωσα εγώ θα έπρεπε να τον φορτωθεί κάποιος άλλος ο οποίος απλά είχε λιγότερα 'όπλα' από μένα...Ένα (minimum φυσικά) προσωπικό καθήκον ισότητας απέναντι στους συνανθρώπους μου και καμία απολύτως διάθεση προσφοράς στην πατρίδα...
Έκανα μόκο, έβαλα προφυλακτικό, φεύγοντας το έβγαλα το πέταξα στα σκουπίδια, format και εγκατάσταση του νεού λειτουργικού απαλλαγμένου από bugs και 'βρώμικη' registry...