-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ταυτότητα Αναγνώρισης Πτώματος?
-
Αιμα στην Αρτα δεν μας ειχαν παρει παντως.
Μονο μια σταγονα για να διασταυρωθει η ομαδα.
Κλοπες στα κεντρα εκπαιδευσης σιγουρα θα γινονται,αλλα σε πολυ μικρο βαθμο.Ειναι ψαρωμενοι οι περισσοτεροι.Με τα λουκετα θα ειστε καλυμμενοι.
-
Αίμα μου πήραν και εμένα, σου έπαιρναν όμως μόνο αν ΔΕΝ ήξερες την ομάδα αίματός σου. Αλλιώς σου έκαναν απλά τα εμβόλια.
Παράλληλα, προσωπικά ναι μεν έμεινα με το εσώρουχο και με εξέτασε γιατρός, περιορίστηκε όμως στο να με ακούσει, τίποτα παραπάνω.
-
Δεν του άρεσες φαίνεται...
-
Στην Τρίπολη μπορώ να πω ότι μετά τις πρώτες 5 μέρες άφηνα τα πάντα ξεκλείδωτα εκτός από τα λευτά (είπαμε αλλά εντάξει...).
Αντίθετα στη μονάδα μετά (ΚΕΔΑ) τρόμαξε το μάτι μου. Κάθε τρεις και λίγο είχαμε περιστατικό κλοπής... Μέχρι και παπούτσια είχαν κλαπή. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μέχρι και παπούτσια είχαν κλαπή.Και πες ΟΚ, το καταλαβαίνω να σου κλέψει κάτι που δεν έχει.
Τα παπούτσια που στα δίνουν τσάμπα και αν λιώσουν μπορείς να ζητήσεις καινούρια? -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αρβυλών με πληγές και φουσκάλες στα πόδια. Εξαρτάται από τον γιατρό, μπορείς να το πάρεις και χωρίς εξέταση.Ξυρίσματος πολύ δύσκολο, γιατρός μου είχε πει μόνο με εξέταση από δερματολόγο. Και θα σε πρήζει ο καθένας που θα σε βλέπει - εγγυημένα πράγματα.
Για άρβυλα το πρόβλημα έχει να κάνει με φλεγμονή στις φτέρνες που ΄καθιστά αδύνατο το να φοράω 'σκληρό' παπούτσι πάνω απο 3 ώρες (αλλιώς οκ, δεν θα περπατάω άρα πιστεύω θα με στείλουν σε κανα νοσοκομείο)
Για το ξύρισμα το θέμα είναι ότι βγαίνουν τρίχες απο μέσα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μέχρι και παπούτσια είχαν κλαπή.
Και πες ΟΚ, το καταλαβαίνω να σου κλέψει κάτι που δεν έχει.
Τα παπούτσια που στα δίνουν τσάμπα και αν λιώσουν μπορείς να ζητήσεις καινούρια?Δν κατάλαβες. Προσωπικά παπούτσια και μάλιστα ακριβά. Όλο το καλοκαίρι βλέπεις ήμασταν με πολιτικά...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αρβυλών με πληγές και φουσκάλες στα πόδια. Εξαρτάται από τον γιατρό, μπορείς να το πάρεις και χωρίς εξέταση.
Ξυρίσματος πολύ δύσκολο, γιατρός μου είχε πει μόνο με εξέταση από δερματολόγο. Και θα σε πρήζει ο καθένας που θα σε βλέπει - εγγυημένα πράγματα.
Για άρβυλα το πρόβλημα έχει να κάνει με φλεγμονή στις φτέρνες που ΄καθιστά αδύνατο το να φοράω 'σκληρό' παπούτσι πάνω απο 3 ώρες (αλλιώς οκ, δεν θα περπατάω άρα πιστεύω θα με στείλουν σε κανα νοσοκομείο)
Για το ξύρισμα το θέμα είναι ότι βγαίνουν τρίχες απο μέσα...
Σε ότι έχει να κάνει με τα άρβυλα, θα πρότεινα (α) να δηλώσεις το πρόβλημά σου στους γιατρούς κατά την κατάταξη και (β) να προμηθευτείς ένα-δυο καλά ζευγάρια πάτων. Εγώ από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ δύο σχετικά καλά και λεπτά ζευγάρια πάτων, δεν καταλάβαινα ότι φορούσα άρβυλα. Ίσα-ίσα που μου φαινόντουσαν σκληρά κάποια πολιτικά παπούτσια.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για την εξέταση δεν είναι τπτ, **μπαίνετε καμιά 30ρια άτομα σε ένα δωμάτιο, γδύνεστε και πιάνετε τ'@@ σας ** και συμπληρώνετε ένα φυλλάδιο που λέει αν πίνετε/καπνίζετε ή αν έχετε οτιδήποτε άλλα προβλήματα και αυτό σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση που πάς και το παίρνεις πίσω με την απόλυσή σου.
Τι δηλαδή, ο ένας πιάνει του άλλου και φτιάχνουν αλυσίδα;;
Άλλοι το ονομάζουν αλυσίδα άλλοι τρενάκι...
ρε λαμάκες γελάω 3 ώρες με το πάνω...
-
Εσύ γελάς αλλά τους άλλους τους θώπευσαν. Και ήταν αγνά παιδιά ακόμα τότε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
ρε λαμάκες γελάω 3 ώρες με το πάνω...
-
αισχροί
ο καθένας τα δικά του -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αισχροί
ο καθένας τα δικά τουΜα όλοι το μυαλό τους στο πιάσιμο και στο μπαλαμούτιασμα (ό,τι πιάνεις καλό είναι και τα σχετικά)...τστστσς...
Πες τα ρε συ dmitspan, γιατί άμα τα πω εγώ θα με 'κακοχαρακτηρίσουν'! -
άκουσα από ανώτατη πηγή, ότι από τον Μάιο θα γίνει 9μηνος ο στρατός. και μάλιστα σιγά σιγά θα σταματήσει η υπηρέτηση σε αεροπορία και ναυτικό, μιας και αυτά τα όπλα θα αποκτήσουν φαντάρους μισθωτούς.
-
Αυτή η στήλη έπρεπε να λέγεται 'Ράδιο Αρβύλα'. Πάλι για εκλογές πάμε!
-
Πάντως ότι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει πριν τις Ευρωεκλογές
(Άντε, και μπαίνω Αύγουστο ) -
υπαρχει η φημολογια στο πζ οτι θα χαρισουν 60 μερες στις σειρες που ειναι μεσα...
βεβαια και ποτε δεν υπηρχε... -
Επειδή μπαίνει ροζ και χασάπης;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
........................και μάλιστα σιγά σιγά θα σταματήσει η υπηρέτηση σε αεροπορία και ναυτικό, μιας και αυτά τα όπλα θα αποκτήσουν φαντάρους μισθωτούς.Αυτό, παίζει να έχει και 5 χρόνια που τ΄ακούω....!!! Μάλλον θα πρέπει να γίνεται πολύυυυυ σιιιγά- σιιιιγά...!
Περί Θητείας [#2]