-
χαλάρωσε Κάβουρα δεν είναι τπτ τρομερό
λουκέτα πάρε ένα μακρύλαιμο και τουλάχιστον 2 μεσαία. Κοίτα να πάρεις κιτάκια που ανοίγουν όλα με το ίδιο κλειδί να μην ταλαιπωρείσαιΓια την εξέταση δεν είναι τπτ, μπαίνετε καμιά 30ρια άτομα σε ένα δωμάτιο, γδύνεστε και πιάνετε τ'@@ σας και συμπληρώνετε ένα φυλλάδιο που λέει αν πίνετε/καπνίζετε ή αν έχετε οτιδήποτε άλλα προβλήματα και αυτό σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση που πάς και το παίρνεις πίσω με την απόλυσή σου.
και δέκα λουκέτα να βάλεις, αν ο άλλος σ'έχει βάλει στο μάτι θα στα ανοίξει όλα. Το όπλο το φυλάς στον φοριαμό για το οποίο το κλειδί έχετε οι δύο που το μοιράζεστε. Το σημαντικότερο όλων είναι να περνάς απαρατήρητος. Οποιαδήποτε νεύρα και τσαμπουκάς μόνο εναντίον σου θα γυρίσουν
'τηλεόραση' είναι ένας μικρός σάκος και καλά για να κουβαλάς τη στολή εξόδου/εισόδου όταν μπαινοβγαίνεις.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για την εξέταση δεν είναι τπτ, μπαίνετε καμιά 30ρια άτομα σε ένα δωμάτιο, γδύνεστε και πιάνετε τ'@@ σας και συμπληρώνετε ένα φυλλάδιο που λέει αν πίνετε/καπνίζετε ή αν έχετε οτιδήποτε άλλα προβλήματα και αυτό σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση που πάς και το παίρνεις πίσω με την απόλυσή σου.Άδη και Κορσέρ, και τρίτος στη λίστα!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για την εξέταση δεν είναι τπτ, **μπαίνετε καμιά 30ρια άτομα σε ένα δωμάτιο, γδύνεστε και πιάνετε τ'@@ σας ** και συμπληρώνετε ένα φυλλάδιο που λέει αν πίνετε/καπνίζετε ή αν έχετε οτιδήποτε άλλα προβλήματα και αυτό σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση που πάς και το παίρνεις πίσω με την απόλυσή σου.
Τι δηλαδή, ο ένας πιάνει του άλλου και φτιάχνουν αλυσίδα;;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Για την εξέταση δεν είναι τπτ, **μπαίνετε καμιά 30ρια άτομα σε ένα δωμάτιο, γδύνεστε και πιάνετε τ'@@ σας ** και συμπληρώνετε ένα φυλλάδιο που λέει αν πίνετε/καπνίζετε ή αν έχετε οτιδήποτε άλλα προβλήματα και αυτό σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση που πάς και το παίρνεις πίσω με την απόλυσή σου.
Τι δηλαδή, ο ένας πιάνει του άλλου και φτιάχνουν αλυσίδα;;
Άλλοι το ονομάζουν αλυσίδα άλλοι τρενάκι...
-
Για τα λουκετάκια συνιστώ και εγώ αυτά που είναι τετράδα και ανοίγουν όλα με το ίδιο κλειδί, για να μη ψάχνεσε όλη την ώρα. Είχα πάρει 2 τετράδες, αν και όπως αναφέρθηκε παραπάνω κανά δυο τα έχασα στην πορεία. Το ενισχυμένα είναι σχετικό, σίγουρα πάντως να μην είναι τελείως ψεύτικα. Μπορώ πάντως να σε διαβεβαιώσω πως είναι καθαρά για ψυχολογικούς και όχι πρακτικούς λόγους. Προσπαθούσαμε 3 άτομα επί 40 λεπτά να ανοίξουμε το λουκετάκι που είχα στον φοριαμό μου επειδή είχα ξεχάσει τα κλειδιά στην τσέπη του παντελονιού μου μέσα, και άκρη δε βγάλαμε. Ήρθε ένας ΡΠ και μέσα σε 1 λεπτάκι τον είχε ανοίξει τον φοριαμό. Είπαμε, τα λουκετάκια είναι για καθαρά ψυχολογικούς λόγους και για να μη μπερδεύονται τα άρβυλα στην αρχή.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για την εξέταση δεν είναι τπτ, μπαίνετε καμιά 30ρια άτομα σε ένα δωμάτιο, γδύνεστε και πιάνετε τ'@@ σας και συμπληρώνετε ένα φυλλάδιο που λέει αν πίνετε/καπνίζετε ή αν έχετε οτιδήποτε άλλα προβλήματα και αυτό σε ακολουθεί σε κάθε μετάθεση που πάς και το παίρνεις πίσω με την απόλυσή σου.
Άδη και Κορσέρ, και τρίτος στη λίστα!
ετσι ειναι φιλεε funky... αμα εχεις τα δειχνεις
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Αίμα σου παίρνουν (άσχετο αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι θα μας κάνουν*)?
(υποθέτω πως ναι για να σου βγάλουν και το τσίγκινο 'κολιεδάκι' με όλα τα στοιχεία σου πάνω)Όσο για τα λουκέτα, καταρχάς μπορείς να κάνεις όλα τα λουκέτα (που παίρνουν ίδιο μέγεθος κλειδιού) να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί.(ο κλειδαράς το χρεώνει αυτό 3€/ανά λουκέτο αλλαγής κλειδιού)
Επιπλέον, αν σε σταμπάρουν για να σε κλέψουν, δεν την γλιτώνεις.Σκοπός μου (εμένα) είναι τουλάχιστον ΑΝ με κλέψουν, να είναι εμφανές.
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες...Όσο για το απαρατήρητος, νομίζω ότι αυτό είναι ιδιαιτέρως εύκολο (για μένα τουλάχιστον) αρκεί να μην έρθει κάποιος να μου πουλήσει τσαμπουκά για αρκετές μέρες, ψάχνοντας να δει ποιός από τους δυο μας θα αντέξει περισσότερες. Γενικά ξέρω πότε (και πώς) πρέπει να τσακωθώ και πότε να κάνω την κότα.
Εξάλλου δεν πάω εκεί πέρα ψάχνοντας για καβγάδες.Για λίγο χαβαλέ ψάχνω για να περνάει ο καιρός και να μη μας παίρνει κι από κάτω (κι ακόμα δεν αρχίσανε να μετράνε οι μέρες )...*Εκτός από να μας βάλουν να πιάνουμε ο ένας τα @@ του άλλου και να κάνουμε αλυσίδα-τρενάκι
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Όσο για τα λουκέτα, καταρχάς μπορείς να κάνεις όλα τα λουκέτα (που παίρνουν ίδιο μέγεθος κλειδιού) να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί.(ο κλειδαράς το χρεώνει αυτό 3€/ανά λουκέτο αλλαγής κλειδιού)
Ένας που πήγα και ρώτησα, μου είπε ότι γίνεται μεν, αλλά όχι σε όλα τα μεγέθη δε. Το μικρότερο δυνατόν ήταν μια γκουμούτσα που κάνει για κλειδώσεις πόρτα αποθήκης και όχι σακ-βουαγιάζ.
Έτσι μου παν, έτσι λέω. -
Πήγαινε Πλαίσιο, έχει ένα σταντ κοντά στο ταμείο με διάφορα είδη ταξιδίου. Έχει σέτ λουκετάκια που ανοίγουν όλα με το ίδιο κλειδί.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πήγαινε Πλαίσιο, έχει ένα σταντ κοντά στο ταμείο με διάφορα είδη ταξιδίου. Έχει σέτ λουκετάκια που ανοίγουν όλα με το ίδιο κλειδί.To πλαίσιο με τις πόρτες ή με τους υπολογιστές;
-
Τους υπολογιστές
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Αίμα σου παίρνουν (άσχετο αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι θα μας κάνουν*)?
(υποθέτω πως ναι για να σου βγάλουν και το τσίγκινο 'κολιεδάκι' με όλα τα στοιχεία σου πάνω)Όσο για τα λουκέτα, καταρχάς μπορείς να κάνεις όλα τα λουκέτα (που παίρνουν ίδιο μέγεθος κλειδιού) να ανοίγουν με το ίδιο κλειδί.(ο κλειδαράς το χρεώνει αυτό 3€/ανά λουκέτο αλλαγής κλειδιού)
Επιπλέον, αν σε σταμπάρουν για να σε κλέψουν, δεν την γλιτώνεις.Σκοπός μου (εμένα) είναι τουλάχιστον ΑΝ με κλέψουν, να είναι εμφανές.
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες...Όσο για το απαρατήρητος, νομίζω ότι αυτό είναι ιδιαιτέρως εύκολο (για μένα τουλάχιστον) αρκεί να μην έρθει κάποιος να μου πουλήσει τσαμπουκά για αρκετές μέρες, ψάχνοντας να δει ποιός από τους δυο μας θα αντέξει περισσότερες. Γενικά ξέρω πότε (και πώς) πρέπει να τσακωθώ και πότε να κάνω την κότα.
Εξάλλου δεν πάω εκεί πέρα ψάχνοντας για καβγάδες.Για λίγο χαβαλέ ψάχνω για να περνάει ο καιρός και να μη μας παίρνει κι από κάτω (κι ακόμα δεν αρχίσανε να μετράνε οι μέρες )...*Εκτός από να μας βάλουν να πιάνουμε ο ένας τα @@ του άλλου και να κάνουμε αλυσίδα-τρενάκι
Κλοπες? Στο ναυτικο?
Βρε Καβουρα, ρε... σε σωμα VIP πας ρε αγορινα μου.... δεν εχει τετοια! Θυμαμαι η σειρα μου 900 ατομα ηταν... ζητημα να εγιναν 2-3 κλοπες τις 21 μερες στον Πορο. Γενικα να ξερεις πως μαζευετε καλυτερος κοσμος στο ΠΝ... και τεσπα οι μισοι και πλεον ειναι βυσματουχουχοι. Τα μεγαλα βυσματα βεβαιως της σειρας θα ξεχωρισουν σχετικα αμεσα... θα ειναι οι πρωτοι που θα πανε στην δουλεψη του οπλονομου...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κλοπες? Στο ναυτικο?Βρε Καβουρα, ρε... σε σωμα VIP πας ρε αγορινα μου.... δεν εχει τετοια!
Ωραία...αν είναι να ζητάω και VIP θέσεις στα κλαμπάκια...
Πέραν της πλάκας...i got your point.Σας έχω πρήξει με τις χαζοερωτήσεις μου, έτσι?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κλοπες? Στο ναυτικο?Βρε Καβουρα, ρε... σε σωμα VIP πας ρε αγορινα μου.... δεν εχει τετοια! Θυμαμαι η σειρα μου 900 ατομα ηταν... ζητημα να εγιναν 2-3 κλοπες τις 21 μερες στον Πορο. Γενικα να ξερεις πως μαζευετε καλυτερος κοσμος στο ΠΝ... και τεσπα οι μισοι και πλεον ειναι βυσματουχουχοι. Τα μεγαλα βυσματα βεβαιως της σειρας θα ξεχωρισουν σχετικα αμεσα... θα ειναι οι πρωτοι που θα πανε στην δουλεψη του οπλονομου...
Ναι, στην Τρίπολη στα 700 άτομα σε 40 μέρες 1 κλοπή. Το ταπεινό πεζικό...Στο ΠΝ φαίνεται έχετε κλεπτομανείς πλούσιους βυσματούχους.
Ναι, αίμα σου παίρνουν. Κάβουρα, δεν είναι παράλογο να ρωτάς πράγματα, αλλάζει η ζωή σου και μπαίνεις σε έναν χώρο που πρέπει να είσαι σχετικά ενημερωμένος. Ό,τι χρειαστείς και μετά ρώτα. Ο Κορσέρ θα χαρεί να σε βοηθήσει στις εκδρομές σου.
-
Χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση, γιατί νομίζω πως το αίμα καταλήγει στα σκουπίδια;
Αποκλείεται να γίνονται κανενός είδους εξετάσεις σε 400-500-700 δείγματα. -
Τι λε ρε που το δικό μου αίμα πάει στα σκουπίδια; Τέτοιο αίμα; Τέτοια ποιότητα;
-
Λουκετάκια τέτοια έχει στα Carefour. Είχε παλαιότερα αλλά έχει και τώρα γιατί πήρα μια τετράδα για έναν γνωστό μου. Αίμα, αν δεν έχεις κάνει εξέταση αίματος εξωτερικά και να έχεις χαρτί που να αναφέρει την ομάδα αίματος σου, σου παίρνουν την πρώτη μέρα. Πιστεύω πως δεν αξίζει να τρέχεις να κάνεις έξω, τόσα τσιμπήματα με εμβόλια εκείνη την ώρα, κάνε και ένα παραπάνω, τίποτα δε θα καταλάβεις. Χαιδάρι που ήμουν εγώ, για κλοπή δεν είχα ακούσει. Και άλλες σειρούλες που ήταν σε άλλα κέντρα, τα περιστατικά κλοπών ελάχιστα και αυτά αντιμετωπίζονταν άμεσα από τους μονιμάδες. Πιο πιθανό είναι να σου πάρουν κανένα άρβυλο, καμιά παντόφλα ή κάνα ρούχο από μπέρδεμα.
-
ταπ μας δίνουν;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ταπ μας δίνουν;Τί ταπ?
Ταυτότητα Αναγνώρισης Πτώματος?
Τιμητική Άδεια Παραμεθωρίου?
Τέλος Ακίνητης Περιουσίας? -
1η μέρα σήμερα στο ΓΕΣ... ζαλίστηκα από τα πολλά αστέρια
Μου είπαν μάλιστα να χαιρετάω από ταξίαρχο και πάνω.
Μόνο στο γραφείο που θα είμαι είχε 2 συνταγματάρχες, 2 αντισυνταγματάρχες και ένα ταγματάρχη
Περί Θητείας [#2]