-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
56 και χτυπάω άδεια απολύσεως. Άντε πότε θα έρθει ο καιρός;
ban,.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το έλεγαν ξεκάθαρα πως ό,τι αγγαρεία είναι να γίνει στο στρατόπεδο πρέπει να γίνει όσο είναι εδώ οι Ελδυκάριοι. **Μέσα σε 20 ημέρες προλάβαμε να κάνουμε τα πάντα. Από μετακομίσεις και αποξήλωση χόρτων μέχρι και πλύσιμο παλιών στάβλων που ήταν τίγκα στο σκατό...
**
Τέλος καλό, όλα καλά!Nα γιατί δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου ούτε μια μέρα στο κωλοστρατό τους!
Απορώ με το 'Τέλος καλό, όλα καλά!'
Αλλά φαίνεται πως μια εξοικίωση με τα σκατά την έχουμε πλέον ως 'έθνος'..
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα έβγαλα την ακτινογραφία θώρακος... 4 ώρες αναμονή συνολικά, 2 ώρες για να τη βγάλω και άλλες δύο για να μου τη δώσουν. Γνώρισα δυο που απολύονταν σήμερα και πέρασε η ώρα πάντως, ειδικά σχολιάζοντας κάτι γιατρίνες
Γενικά οι γιατρίνες έχουν ποιότητα σαν γκομενάκια, αλλά πολύ υπερτιμημένες και καβαλημένες σε καλάμι και δεν λέει. Καλύτερες οι νοσοκόμες...
Μιλάει η εμπειρία;
Χτες είχα βγει με 4 γιατρίνες (φοιτήτριες). Έμαθα λοιπόν ότι κατά τη γνώμη τους σε ολόκληρο το έτος τους (~500 άτομα) δεν υπάρχει ούτε ένας ωραίος άντρας. Πολύ υψηλά στάνταρ έχουν βρε παιδί μου, που να ανταποκριθούμε εμείς οι κουασιμόδοι
3 και σήμερα...
Tις ίδιες πίπ ς ακούγαμε/ακούμε από γιατρίνες και πολυτεχνούδες (sic) μια ζωή...
Η πραγματικότητα ήταν διαφορετική βέβαια... Στο δικό τους έτος, όλοι ήταν χάλια. Στα επόμενα, όλο και βρισκόταν κάποιος ωραίος (ειδικά αν ήταν μεταπτυχιακός και βοηθούσε και στα θέματα των εξετάσεων, μπορεί να ήταν και ομορφότερος... ).
Ολες οι γκόμενες με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, το ίδιο τραγούδι. Ο πέλεκυς πέφτει βαρύς, αμα της αποφοιτήσεως... Γιατί όσο είναι στην σχολή, μπορούν να το παίζουν δύσκολες, γιατί όλο και κανένας καληνυχτάκιας θα βρεθεί , όλο και κάποιο θύμα θα τονώσει τον εγωισμό.
Εξω από το πανεπιστήμιο, είναι εντελώς διαφορετικό το αξιακό σύστημα, αλλά μέχρι να το καταλάβουν...
Εγώ το έχω πει: γκόμενα από τριτο-τέταρτη παλια καλή δέσμη, καμια φιλόλογο, καμιά ιστορικο-αρχαιολόγα, ΦΠΨ εννοείται, πολύ τοπ γκομενάκια, και βέβαια την παλιά καλή και αγαπημένη Πάντειο (προσωπικά, πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα... ). Αν πάλι την θέλουμε με θετική παιδεία, φυσικομαθηματικό, άντε χημικό. Ως εκεί. Μακριά από πολυτεχνεία , ιατρικές!
You've been warned! -
Δεν τα λένε αυτά επειδή έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Τα λένε για να δικαιολογηθούν επειδή είναι αγ@**τες, δήθεν δεν υπάρχει κανένας ωραίος.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν τα λένε αυτά επειδή έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Τα λένε για να δικαιολογηθούν επειδή είναι αγ@**τες, δήθεν δεν υπάρχει κανένας ωραίος.Μπα όλες το λένε, αγάμ τες και μη! Το έχω ακούσει από όλες τις κατηγορίες. Απλά το βλέπουν το θέμα σαν επένδυση: θέλουν να πουλήσουν ψηλά και μιας και το προϊόν τους έχει ζήτηση, περιμένουν την 'ευκαιρία'.
Α, επίσης άλλα κλασικά που έχω ακούσει πάρα πολλές φορές από γκόμενες:
-'Ολοι μου οι πρώην ήταν τουλάχιστον κούκλοι.', αν δεν έχουν γκόμενο φυσικά και ψάχνονται μπας και τσιμπήσει κανένα θύμα, οπότε δεν χάνουν και τίποτε να προσπαθήσουν για κάποιον όμορφο και βλέπουμε..
-'Δεν μου αρέσουν οι ωραίοι άντρες. Προτιμώ να είναι έξυπνος και καλός, παρά απλώς ωραίος', όταν αυτός που τα έχουν είναι ψιλομπάζο , οπότε πρέπει να δικαιολογήσουν τον...ξεπεσμό!Γαμώτ, πρέπει να κάνω κάποια στιγμή μια λίστα με τέτοιες ατάκες, για να μην έχω καθε φορά αυτό το deja-vu!
-
Εφτασε η ωρα!Αυριο παρουσιαζομαι...Σας χαιρετω παιδια .Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!
-
Καλη αρχη κωστη Ο καιρος περναει γρηγορα..
-
καλή θητεία...
-
Καλή θητεία και υπομονή. Αν δεν πας με αρνητική ψυχολογία θα δεις ότι δεν είναι κάτι τρομερό όπως αρέσκονται πολλοί να το παρουσιάζουν.
-
παιδιά καλημέρα είμαι και εγώ φαντάρος αιδώ και τρεις μίνες 303 σιρα άκουγα ότι ο καιρός περνά αλλά δεν περνά η στιγμή δεν το πίστευα αλλά τελικά είχαν δίκιο κάνω την θητεία μου στο 296 στην μόρια και το στρατόπεδο είναι ένα από τα δυσκολότερα στρατόπεδα στην χώρα μας βρίσκετε στην Μυτιλήνη. Δεν μπορώ να πω ότι περνάς καλά μαλών τα έλεγα ότι περνάς αρκετά δύσκολα έχει φοβερές δραστηριότητες το στρατόπεδο αυτό γιατί κάνει επίθεση και όχι άμυνα οπός τα περισσότερα. το μόνο καλό που μου έχει προσφέρει ο στρατός μπορώ να πω είναι ότι από την μέρα που παρουσιαστικά έχω χάσει σχεδόν 20 κιλά και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα. εύχομαι σε αυτούς που απολύονται Κάλι πολίτες και σε αυτούς που μπήκαν η που θα μπουν Κάλι θητεία και μακριά από το 296 στην μόρια τις Μυτιλήνης.
-
Δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που γράφεις, υπάρχει όντως Μόρια περιοχή στην Μυτιλήνη, ή είναι παραλληλισμός από Αρχοντα των Δακτυλιδιών, Σάουρον κι έτσι;
-
Όχι όντος υπάρχει περιοχή μόρια στην μιτιλινι και είναι δεν αρέσει καθόλου με λίγα λόγια λες ότι είμαι φαντάρος στην μιτιλινι και είναι χάλια έχω χάσει περίπου 20 κιλά και το στρατόπεδο είμαι μαύρο με όλη την σημασία τις λέξεως είναι άθλιο και σε θέμα εγκαταστάσεων και σε θέμα εκπαίδευσης και όλα. Παραδείγματος Χάρι εγώ όταν παρουσιαστικά με έβγαλαν ι4 λόγο παχυσαρκίας. Το ι4 έχει πολύς απαλλαγές και δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Σε αυτό το στρατόπεδο ώμος τα κάνει όλα εκτός από σκοπιές πυρ και κίνηση και τα σχετικά δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν τους νεάζει τίποτα για αυτό λες αν ακούσει κάνεις μετάθεση για 296 να ύαλοι μέσον να μυν πάει.
-
Άμα δεν φτάνουν τα άτομα, έτσι γίνεται. Δηλαδή ένας Ι4 τι ρόλο βαράει; Είναι μορφή αναπηρίας η παχυσαρκία; Γιατί δεν έχω ακούσει για αναπηρικές συντάξεις σε υπέρβαρους. Καλά, να μην κάνεις σκοπιά μήπως σου σπάσει κανείς τένοντας ή σπόνδυλος (λέμε τώρα...), αλλά το να μαζέψεις 10 δίσκους και να πλύνεις 100 ποτήρια δεν θα σε βλάψει. Αντιθέτως, βάσει του προβλήματός σου, μάλλον καλό θα σου κάνει από το να κάτσεις στο ΚΨΜ κατεβάζοντας κόκα-κόλες.
-
Ναι δεν είπα κάτι Τάτιο αλλά σαν ι4 έχεις κάποιες απαλλαγές στην εκπαίδευση δεν είπα τίποτα για τις έγκαιρες που ποτέ δεν σταματούν αλλά ένας παχύσαρκος δεν μπορεί να κάνει πυρ και κίνηση δεν νομίζεις? Αυτό εννοώ σαν δυσκολία μονάδας έχει πολύ Τετια περίεργα από την μέρα που έχω έρθει έχω πάει 5 φορές για σκινακια και 3 φορές έχουμε κάνει επάνδρωση τοποθεσίας δηλαδή ιδιάσαμε όλο το στρατόπεδο σαν άσκηση και σιμιτιών όλη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άμα δεν φτάνουν τα άτομα, έτσι γίνεται. Δηλαδή ένας Ι4 τι ρόλο βαράει; Είναι μορφή αναπηρίας η παχυσαρκία; Γιατί δεν έχω ακούσει για αναπηρικές συντάξεις σε υπέρβαρους. Καλά, να μην κάνεις σκοπιά μήπως σου σπάσει κανείς τένοντας ή σπόνδυλος (λέμε τώρα...), αλλά το να μαζέψεις 10 δίσκους και να πλύνεις 100 ποτήρια δεν θα σε βλάψει. Αντιθέτως, βάσει του προβλήματός σου, μάλλον καλό θα σου κάνει από το να κάτσεις στο ΚΨΜ κατεβάζοντας κόκα-κόλες.Ένας Ι4 με επιληψία τί ρόλο βαράει άραγε? Για περισσότερες λεπτομέρειες ρωτήστε τον πάτερ φάνκι...
-
Ι4 με επιληψία (διαπιστωμένη) κανονικά θα έπρεπε να είναι Ι5. Αλλά οι περισσότεροι Ι4 έχουν πρόβλημα όρασης, βάρους ή κάποιας σοβαρής πάθησης. Η επιληψία, αν και δεν είναι ψυχική πάθηση, έχει τέτοιες αντιδράσεις που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει με τον άνθρωπο, ειδικά αν η κρίση συμβεί ενώ αυτός είναι μόνος του σε λουτρά ή αλλού.
Είχα πάντως έναν τύπο που, νομίζω, το έπαιζε επιληπτικός για να μην κάνει υπηρεσίες και, το χειρότερο, ήταν και προκλητικός. Λέω ότι παρίστανε τον επιληπτικό γιατί είχε πτυχίο Γυμναστή και ποτέ δεν είχε κρίση όσο υπηρετούσε. Τέλος πάντων...giannos4, μια εποχή που είχαμε ξεμείνει από άτομα αναγκάστηκε ο Διοικητής να επιβάλλει υπηρεσίες περιπόλου, αλλά και όλες τις αναλογούσες αγγαρείες, σε Ι3 και Ι4. Το ότι ο τάδε ήταν 130 κιλά ή ο δείνα είχε 7 βαθμούς μυωπία δεν νομίζω ότι τους εμπόδισε ουσιαστικά να περπατήσουν με όπλο 1,5 ώρα ή να μαζέψουν 20 τραπέζια. Εδώ ένας τεμπελχανάς με βούλα είχε αναβολή και Ι3 γιατί δήλωνε 'κλειστοφοβικός' (προκειμένου να γλιτώσει τις ειδικότητες περί των αρμάτων μάχης που θεωρούνται πιο ζόρικες).
-
Εμείς έχουμε νέο βελτιωμένο μοντέλο.
Αλλεργικός στη σκόνη... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που γράφεις, υπάρχει όντως Μόρια περιοχή στην Μυτιλήνη, ή είναι παραλληλισμός από Αρχοντα των Δακτυλιδιών, Σάουρον κι έτσι;και μενα εκει πηγε το μυαλο μου...
-
Ο χρήστης giannos4 έγραψε:
Σε αυτό το στρατόπεδο ώμος τα κάνει όλα εκτός από σκοπιές πυρ και κίνηση και τα σχετικά δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν τους νεάζει τίποτα για αυτό λες αν ακούσει κάνεις μετάθεση για 296 να ύαλοι μέσον να μυν πάει.Δλδ εκτος απο σκοπια που ειναι το χειροτερο στο στρατο, τι πειραζει να κανει κατι απο τα υπολοιπα?
-
Παίδες σας χαιρετώ! Στις 7:30 το πρωϊ αναχωρώ για Καλαμάτα... τα ξαναλέμε μετά την ορκωμοσία.
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εμείς έχουμε νέο βελτιωμένο μοντέλο.
Αλλεργικός στη σκόνη...Και γω είμαι αλλεργικός στη σκόνη και μάλιστα πολύυυυυυυυυυυ. Αν εισπνεύσω σκόνη φτερνίζομαι ακατάπαυστα, δακρύζουν και κοκκινίζουν τα μάτια μου και γενικά δεν την πολυπαλεύω.
Περί Θητείας [#2]