-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
να γενναμε και μεις σαν τις γυναικες να μη παμε στρατο..
Για να γεννησεις πρεπει να σε πηδηξουν πρωτα
Πιστεύεις ότι δεν τον... πηδάνε τον Άδη?
-
Σήμερα μου ήρθε το χαρτί. 13/2 παρουσιάζομαι στο Ε.Σ.ΜΟ*.
*Επίλεκτο Σώμα Μοδιστριών
-
124 ΠΒΕ πας πουλάκι μου; Στείλε ΠΜ για να σου πω όσα ξέρω για την ΠΑ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
να γενναμε και μεις σαν τις γυναικες να μη παμε στρατο..
Για να γεννησεις πρεπει να σε πηδηξουν πρωτα
Πιστεύεις ότι δεν τον... πηδάνε τον Άδη?
φοβαμαι οτι θα σε χαρακτηρισω...
-
Έχω λάβει τα σχετικά ενημερωτικά... Γενικά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι τίγκα στην πιτσιρικαρία (κάτω από 22-23) γιατί δεν θα την παλέψω.
-
Από τα δεκαοχτάρικα δεν τη γλιτώνεις. Έχει μπόλικα. Και να'σαι σίγουρος ότι θα έχει και κάμποσους μαγκάκους γύρω στα 23-24 που θα είναι οι 'αρχηγοί' των πιτσιρικάδων... Ο θάλαμος θα γίνει πενθήμερη.
-
@ EDDIE 147
Θα δεις κάθε καρυδιάς καρύδι.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ο Στρατός δεν διαφέρει από την υπόλοιπη κοινωνία. Όσοι είναι χωμένοι και μπορούν απλά πηδ@νε όλους τους υπόλοιπους. Τη δουλειά μας να κάνουμε και να αφήσουμε τα ηρωϊλίκια και τα φιλότιμα για κάνα άλλον.
+1
Ηλία, σε πάει που σε πάει πίσω στη ζωή και την καριέρα, γι'αυτό φρόντισε τουλάχιστον να το απολαύσεις
Μάλλον τα αντίθετα λέμε φίλε μου.
-
Παει κανενας Ροδοπολη , στο φανταστικο ΚΕΝ ;
-
εγω
Ξερεις τιποτα για εκει? -
Με τον προηγουμενο διοικητη μεχρι περσι ηταν προβλεπε . . Ο σημερινος απ ο,τι ακουω πιο χαλαρος . . Αν θες περισσοτερα ρωτα με με πμ . .
-
Σήμερα έμαθα ότι η αεροπορία θα πάρει ελάχιστα άτομα αυτή τη φορά 500-600 και το Μάιο κανένα γιατί θα πάρει μόνο ΕΠΟΠ. Αληθεύει? Γιατί αν αληθεύει την πατήσαμε, και εμείς που είμαστε μέσα ήδη και αυτοί που θέλουν να μπουν και αυτοί που θα τα καταφέρουν να μπουν!
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Παει κανενας Ροδοπολη , στο φανταστικο ΚΕΝ ;Πως? Ποιός? Πότε?.. ...Στο 607?!!!... ...Ημουν 18 μήνες στο 605 στα Άνω Πορρόϊα!!!
-
Εξήγησε μου λίγο το σκεπτικό σου keny...
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότι η αεροπορία θα πάρει ελάχιστα άτομα αυτή τη φορά 500-600 και το Μάιο κανένα γιατί θα πάρει μόνο ΕΠΟΠ. Αληθεύει? Γιατί αν αληθεύει την πατήσαμε, και εμείς που είμαστε μέσα ήδη και αυτοί που θέλουν να μπουν και αυτοί που θα τα καταφέρουν να μπουν!Αυτό ακούγεται εδώ και πολλά χρόνια αλλα δε γίνεται.
-
Η δική μου πληροφόρηση έλεγε ότι από του παραχρόνου θα έπαιρνε πια μόνον ΕΠΟΠ η ΠΑ, αλλά κι αυτό θεωρείται απίθανο. Γενικά δεν είναι καλό οι ΕΣΣΟ να είναι υπερβολικά μικρές, γιατί ούτε οι προηγούμενες σειρές ξαλαφρώνουν καθόλου μέχρι να απολυθούν ούτε οι νέες βρίσκουν ησυχία. Πάντως, για όσους είναι να μπουν τώρα, μάθετε ποιες μονάδες έχουν ΛΙΓΕΣ σκοπιές ανοιχτές στο αεροδρόμιό τους και μάθετε πώς είναι και οι διοικητές. Επίσης, μην είστε σίγουροι πως σε μια μικρή μονάδα θα καλοπεράσετε πιο πολύ. Κι εμένα μου λέγανε πως η 115 είναι τελείως μαύρη, αλλά μια χαρά τα πέρασα. Κάτι φίλοι μου που φύγανε για 133 και 126 ΣΜ ακόμα βαράνε τα κεφάλια τους σ'όποιο ντουβάρι βρουν μπροστά τους.
-
Δεν ξέρω για την 133 αλλά αν κάποιος χτυπάει το κεφάλι του στην 126 σημαίνει ότι είναι κούφιο. Μην τρελαθούμε κιόλας!!! Οχτώ υπηρεσίες το μήνα με πολλές άδειες και δουλειά ραχάτι εκτός αν είναι οδηγός που έχουν λίγο περισσότερο ζόρι αλλά όχι και τίποτα δύσκολο!!! Ρε σφαλιάρα που θέλουν αρκετοί.
-
Ακόμα να μου έρθει το χαρτί.. Αν δεν έρθει μέχρι και την Παρασκευή, θα τους πάρω τηλέφωνο..
-
Ειδα το θεμα περι θυτειας και ειπα και εγω να γραψω σχετικα σχολεια.
Πραγματικα κουφαθηκα οταν μου ειπε φιλος οτι σε ασκηση χειμερινης διαβιωσεις ειχανε παει λεει οι ευελπιδες στον υμητο και παιζανε πολεμο, η μια ομαδα εκανε οτι πυροβολουσε και φωναζε πιου-πιου-πιου και η αλλη φωναζε μπαμ-μπαμ-μπαμ. Τη ΡΟΜΠΑ ειναι ρε παιδια αυτα τα πραγματα ουτε καν paintball δεν υπαρχει? Τι γινονται τα λεφτα του λαου? ΟΛΑ θα τα φανε τελικα?
Πολλες φορες σαν πατριωτης που ειμαι (μονιμος κατοικος του εξωτερικου με αναβολη) σκευτομαι πως θα μπορουσα καποια στιγμη να εκανα και εγω την θυτεια μου. Τελικα καταλαβα οτι και ο στρατος ομως ειναι ενας μηχανισμος κονομας και αρπαχτης για τους αγαπημενους μας πολιτικους. Τι ξεφτυλα! -
Ο χρήστης KostasV6 έγραψε:
Πραγματικα κουφαθηκα οταν μου ειπε φιλος οτι σε ασκηση χειμερινης διαβιωσεις ειχανε παει λεει οι ευελπιδες στον υμητο και παιζανε πολεμο, η μια ομαδα εκανε οτι πυροβολουσε και φωναζε πιου-πιου-πιου και η αλλη φωναζε μπαμ-μπαμ-μπαμ.
και συ δηλαδη τον πιστεψες... ?
Περί Θητείας [#2]