-
Bλεπω οτι συχνα κανετε δημοσκοπησεις αναμεσα σε 2 αυτοκινητα..! Ορμωμενος απο το περιοδικο κ προσθετοντας κ το Golf ειπα να φτιαξω αυτην την δημοσκοπηση!
Audi S3: 41900E 265hp
Leon Cupra: 29700E 240hp
Volvo C30 T5: 32950E 220hp
Mazda 3 MPS: 28990E 260hp
VW Golf GTi (Επετειακο): 33850Ε 230hpΓια να βλεπω γνωμες για να πω κ εγω την δικια μου! Η δημοσκοπηση διαρκει 30 ημερες!
-
Bλεπω οτι συχνα κανετε δημοσκοπησεις αναμεσα σε 2 αυτοκινητα..! Ορμωμενος απο το περιοδικο κ προσθετοντας κ το Golf ειπα να φτιαξω αυτην την δημοσκοπηση!
VW Golf GTi (Επετειακο): 33850Ε 230hpΓια να βλεπω γνωμες για να πω κ εγω την δικια μου! Η δημοσκοπηση διαρκει 30 ημερες!
-
-
Ψήφισα επετειακό Golf GTI! Θεωρώ το Golf μια ολοκληρωμένη πρόταση σε αυτήν την κατηγορία η οποία αποκτά μια μοναδικότητα με την συγκεκριμένη έκδοση! Με τους 30 επιπλέον ίππους κερδίζει έδαφος αναπληρώνοντας το θεωρητικό 'μειονέκτημα' σε ισχύ που είχε το 'απλό' GTI!!!
-
H τίμη του S3 σε σχέση με τα υπόλοιπα όμως, είναι σχεδόν χαώδης
-
Μάζντα.Και απόδωση αλλά και τιμή
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάζντα.Και απόδωση αλλά και τιμή+100
Η το golf
-
Το επετειακο Golf κι απο εμενα!
Με DSG!(το OPC που ειναι ρεεε?? )
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
είχε στροφή πριν
-
Εγώ θα ήθελα το S3 αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι βγαίνει μόνο δίπορτο. Για αυτό το λόγο ψήφισα το edition 230.
Αν βγει το S3 Sportback, το έκανα παραγγελία...
χθες!!!!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
H τίμη του S3 σε σχέση με τα υπόλοιπα όμως, είναι σχεδόν χαώδηςEξ ίσου χαώδης είναι και η απόσταση που το χωρίζει από τα υπόλοιπα, και μόνο λόγω τετρακίνησης έναντι προσθιοκίνησης.
Όποιος τα έχει, ας (θα...) τα δώσει. -
αν δεν τιθεται θεμα χρηματων, S3
υπολογιζοντας τα χρηματα, GTi ed30 ή GTi+DSG. -
GTi επετειακό αν και το C30 ήρθε δεύτερο στη προτ'ιμηση μου για πολύ λίγο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είχε στροφή πριν
-
Το volvo θα πάει άκλαφτο μου φαίνεται
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το volvo θα πάει άκλαφτο μου φαίνεταιVolvo C30 Κουκλί!
Κατά τ' άλλα, δε λέει; Τόσο μάπα είναι; Δεν έχω ενημερωθεί... -
S3...αλλά παίζει σε άλλη κατηγορία από άποψη χρημάτων.
αρα.......MPS
-
Δε μου αρέσει κανένα από τα παραπάνω!
-
Οι περισσοτεροι πιστευω ψηφιζουν με λογικη ποιο θεωρουν καλυτερο ξεχνοντας τον παραγοντα 'τιμη'.Ετσι και δικαιως το S3 θα κερδισει με διαφορα ,αλλα αν ηταν να πληρωσουν αυτοι (οσοι ψηφιζουν) εχω την αισθηση το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δε μου αρέσει κανένα από τα παραπάνω!Συμφωνώ, κανένα απο τα 5 δεν με ξετρελαίνει.
S3: δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά και σαν αυτοκίνητο δεν έχει το κάτι παραπάνω, στα χρήματα αυτά θα προτιμούσα ένα STi.
MPS: επίσης άσχημο, σε καλή τιμή πάντως, θα προτιμούσα το RX8.
C30: αισθητικά μου αρέσει αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό και χωρίς λόγο.
Leon: απαίσιο φατσικά
GTi: το special edition είναι το πιο άσχημο golf της γκάμας.
Γενικά κανένα απο τα 5 δεν με παρακινεί να το αγοράσω. ίσως θα προτιμούσα ένα GTi με τους χρωματισμούς του απλού και DSG, δεδομένης πάντα και της τιμής. Αλλιώς απο τα 5 με βαρειά καρδιά το S3.
Ποιο απο τα 5;(S3,cUPRA,T5,MPS,GTi)