-
Ρε δάσκαλε,προφανώς ο Ντίνος αναφέρεται στήν σεξουαλική επιθυμία που αντακλά μια γυναίκα,και όχι στήν γυναίκα που ψάχνεις ώς σύντροφο
-
Τέλος πάντων, μεγάλο θέμα πάμε να ανοίξουμε τώρα. Σόρι για το off-topic!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε δάσκαλε,προφανώς ο Ντίνος αναφέρεται στήν σεξουαλική επιθυμία που αντακλά μια γυναίκα,και όχι στήν γυναίκα που ψάχνεις ώς σύντροφοΦυσικά και αναφέρομαι σε αυτό. Επίσης, κάνω πλάκα, τουλάχιστον για τον εαυτό μου.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Ολα στη ζωή είναι ένα βίτσιο.Οταν δεν τά έχεις τα θέλεις σαν τρελός,και μόλις τα αποκτήσεις τα βαριέσαι
+1 (συμβαίνει στα πάντα)
αμα δεν το θες πραγματικα πιστευω..
+1
πιστέυω ότι αν αυτό που αποκτήσεις το θες πραγματικά, δεν το βαριεσαι!
Υπάρχεί μια μικρή 'φθορά' και τπτ παραπάνω! -
Κι αν δεν πιστεύετε ρωτήστε και τον Opterio
-
Έχω ένα Fiat Duna και το αυτοκίνητο που θα κάλυπτε τις ανάγκες μου είναι ένα Fiat Duna με κεντρικό κλείδωμα, κλιματισμό και τον 1500άρη του Fiorino με τα 76hp.
Είμαι ολιγαρκής.
-
Λοιπόν θα ήθελα ένα ...πικάντο και ένα μίατα πρώτης γενεάς μαζί με ένα τρόπο να χωράω!!!!
Αν και άν το 323 μου είχε μία στοιχειώδη παθητική ασφάλεια, και ένα υδραυλικό (4.5 στροφές από άκρη σε άκρη έχει το άτιμο!!!) μία χαρά θα ήταν...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Αν και άν το [color=blue]323[/color] μου είχε μία στοιχειώδη παθητική ασφάλεια, και ένα υδραυλικό (4.5 στροφές από άκρη σε άκρη έχει το άτιμο!!!) μία χαρά θα ήταν...
Marie Antoinette: Χγυσέ μου γιατί ντεν παίγνατε το 330;;
-
Πιστεύω ότι ένα Morgan Aero θα κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες μου :-))))
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ολα στη ζωή είναι ένα βίτσιο.Οταν δεν τά έχεις τα θέλεις σαν τρελός,και μόλις τα αποκτήσεις τα βαριέσαι
+1 (συμβαίνει στα πάντα)
-1
Διαφωνώ εντελώς
Δεν έχω βαρεθεί το 'βίτσιο' μου και δεν προβλέπω να το βαριέμαι εύκολα...
[edit]
@hrdoukas: Πρώτα απάντησα και μετά είδα και τη δική σου απάντηση -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
+1 (συμβαίνει στα πάντα)
-1
Διαφωνώ εντελώς
Δεν έχω βαρεθεί το 'βίτσιο' μου και δεν προβλέπω να το βαριέμαι εύκολα...
[edit]
@hrdoukas: Πρώτα απάντησα και μετά είδα και τη δική σου απάντησηΓιατι το θεμα δεν ειναι απλα να το εχεις, αλλα και τι κανεις μ' αυτο.
-
Τά ίδια είπα κι'εγώ,αλλά ο Θέμης το είδε απο άλλη οπτική γωνία.
Το βίτσιο θα το αποκτήσεις όταν θα σταματήσει να σου προσφέρει αυτό για το οποίο το επέλεξες.Οχι μόλις αποκτήσεις το υλικό αντικείμενο μετα την αγορά του -
To GV που εχω υπερκαλυπτει τις κα8ημερινες αναγκες μου. Δε λεει οχι κ στην ικανοποιηση μερικων επι8υμιων μου πανω στη hobby-στικη πλευρα της αυτοκινησης για να το 8εσω ευγενικα.
Συγκεκριμενα, ειναι ευελικτο στην πολη, παρκαρεται ευκολα, τραβαει αρκετα παρα τα 94 αλογα του, εχει χωρους, ικανοποιει τις off-road ανησυχιες μου (μερικες φορες trial-ιστικες just for the fun of it), δεν μου χει κολλησει ποτε σε χιονι κ λασπη (βλ. προηγουμενη παρεν8εση), και πλαγιολισ8αινει οποτε του το ζητησω (αρκει να γλυστραει η ασφαλτος, μην τα ισοπεδωσουμε κ ολα ).
Για το βουνο δε 8α το αλλαζα με τιποτα! Για τους δρομους ομως μονο μια Carrera S 8α με καλυπτε απολυτα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Αν και άν το [color=blue]323[/color] μου είχε μία στοιχειώδη παθητική ασφάλεια, και ένα υδραυλικό (4.5 στροφές από άκρη σε άκρη έχει το άτιμο!!!) μία χαρά θα ήταν...
Marie Antoinette: Χγυσέ μου γιατί ντεν παίγνατε το 330;;
μού - παιγνατέ
-
Αν ήμουν οικονομημένος μία Μ5 ότι καλύτερο ή για ποιο πολίτικαλ κορεκτ συμπεριφορές ένα S6!!!!!
Αν απλά τα οικονομικά μου γίνονταν λίγο καλύτερα ένα Octavia5 TFSI μια χαρά θα ήταν. Χριάζομαι βλέπεται μεγάλο χώρο αποσκευών λόγω οικογένειας και δεν θα πήγαινα σε καθαρόαιμη κατασκευή σκεπτόμενος μόνο τον εαυτό μου!!!!Τώρα τι έχω, ένα OPEL ASTRA G 1400cc του 98. Καλό για τα σημερινά δεδομένα και βλέπουμε.
-
εχω εδω και 4 χρονια την clk430 W208.προσωπικα με καλυπτει απολυτα,μιας και ακομα δεν εχω οικογενεια.μου δινει αξιοπιστια,ταχυτητα,ανεση.φανταζομαι σε λιγα χρονια που ισως θα εχω οικογενεια και κανα δυο κουτσουβελα θα την αποχωριστω με πολυ βαρια καρδια.δεν ξερω τι θα προτιμησω τοτε.παντως θα ειναι γερμανικη μαρκα.
-
Eχω ενα σανταφε το οποιο για εμενα ειναι πολυ τιμιο και αριστο suv...
Προ ημερων αποκτησα ενα μαυρο impreza wrx 2.5 το οποιο ηταν το ονειρο μου το οποιο εγινε πραγματικοτητα...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Eχω ενα σανταφε το οποιο για εμενα ειναι πολυ τιμιο και αριστο suv...**Προ ημερων αποκτησα ενα μαυρο impreza wrx 2.5 το οποιο ηταν το ονειρο μου το οποιο εγινε πραγματικοτητα... **:)
γιατι δεν εγραψες τις εντυπωσεις σου?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eχω ενα σανταφε το οποιο για εμενα ειναι πολυ τιμιο και αριστο suv...
**Προ ημερων αποκτησα ενα μαυρο impreza wrx 2.5 το οποιο ηταν το ονειρο μου το οποιο εγινε πραγματικοτητα... **:)
γιατι δεν εγραψες τις εντυπωσεις σου?
Aπο που να αρχισω και που να τελειωσω σπυρο...Δεν περιγραφεται η αισθηση του 4κινητου ιμπρε...θα γραψω στο κατ. κ μοντελα...
-
Απόλυτα νομίζω ότι θα με κάλυπτε ένα Α4 1.8ΤQ Avant. (ίσως κάποτε )
Τώρα έχω ένα Α3 1.6FSI δίπορτο.
Δύο χρόνια τώρα κανένα σοβαρό πρόβλημα και όσο το μαθαίνω τόσο περισσότερο με ικανοποιεί.
Μια χαρά το μέγεθος του για την Αθήνα, πολύ οικονομικό από κατανάλωση, απολαυστικό και άνετο σε ταξίδια και το κυριότερο πολύ πρόθυμο για ποιό γρήγορες βόλτες.Ίσως αν μπορούσε να έχει 15 επιπλέον άλογα ο κινητήρας θα ήμουν πραγματικά τρισευτυχισμένος...
Το δίλιτρο δεν ήταν εφικτή επιλογή όταν το είχα αγοράσει και βλέπω τώρα τα TSI και όσο νάναι νοιώθω κάπως.Το μόνο για το οποίο πραγματικά μετανοιώνω είναι ότι δεν επέλεξα το Sportback λόγο αυξημένων οικογενειακών αναγκών.
Τι αυτοκινητο θα καλυπτε τις αναγκες σας και τι εχετε?