-
έβαλα κάρτα CU και πέρασα νέες αυτόματες ρυθμίσεις για τα MMS απ'τη σελίδα της VF, όμως όταν πάω να στείλω μου βγάζει σφάλμα στο προφίλ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έβαλα κάρτα CU και πέρασα νέες αυτόματες ρυθμίσεις για τα MMS απ'τη σελίδα της VF, όμως όταν πάω να στείλω μου βγάζει σφάλμα στο προφίλΠάρε τηλέφωνο το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, πες τον αριθμό σου και πες τους να σου ενεργοποιήσουν τα MMS στην γραμμή σου και να σου στείλουνε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου για τα MMS.
-
https://eservices1.vodafone.gr/clm/etopup/homePage.do
Οnline ανανεωση χρονου ομιλιας για Vodafon A la cart και CU με επιπλεον 50% δωρο στην αξια ανανεωσης.
-
Σε κοσμοτε, για να απενεργοποιησω τον τηλεφωνητη πρεπει οπωσδηποτε να παρω εξ. πελατων?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε κοσμοτε, για να απενεργοποιησω τον τηλεφωνητη πρεπει οπωσδηποτε να παρω εξ. πελατων?Όχι
Αν θες να ακυρώσεις την προώθηση προς τον τηλεφωνητή πληκτρολόγησε ##002# και πάτα το πράσινο κουμπάκι που εκτελείς τις κλήσεις (send).Αν θες μην χάσεις όμως την ειδοποίηση κλήσεων για τις κλήσεις που είχες όσο ήσουν εκτός δικτύου πληκτρολόγησε
**62*697547 τον αριθμό του κινητού σου χωρίς το 697 # και μετά πάτα το πράσινο κουμπάκι που εκτελείς τις κλήσεις (send). -
οκ, ευχαριστω...
-
επειδή και από το online service και από την εξυπηρέτηση πελατών έχω βρει άκρη, μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις mms για vodafone CU σε κινητό W800 ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
επειδή και από το online service και από την εξυπηρέτηση πελατών έχω βρει άκρη, μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις mms για vodafone CU σε κινητό W800 ?Από την εξυπηρέτηση πελατών ΔΕΝ έβγαλες άκρη? Μου φαίνεται πολύ περίεργο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν τους ξαναπαίρνεις ένα τηλέφωνο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
επειδή και από το online service και από την εξυπηρέτηση πελατών έχω βρει άκρη, μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις mms για vodafone CU σε κινητό W800 ?
Από την εξυπηρέτηση πελατών ΔΕΝ έβγαλες άκρη? Μου φαίνεται πολύ περίεργο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν τους ξαναπαίρνεις ένα τηλέφωνο?
ΔΕΝ Δημήτρη
Πήρα Σάββατο πρωί, μου λέει η κοπέλα στη γραμμή πως θα μου ρθουν 2 μνμτα με τις ρυθμίσεις, να τα αποδεχτώ και να κάνω μια επανεκκίνηση το κινητό και πως το σύστημα θα ενημερωθεί σε περίπου 4 ώρες, και μετά να το ξανακλείσω για λίγο. Τα έκανα όλα αυτά, είναι Δευτέρα και ακόμα δε μπορώ να στείλω -
Σημερα εκανα upgrade τη συνδεση μου και αναγκαστικα επρεπε να διαλεξω κινητο free of charge:lol: Οπως ειχα πει τπτ δεν ειχα βρει που να μου αρεσει εκτος απο αυτο το παρακατω μοντελο που δεν ειχα παρει χαμπαρι Με γεια μου Πραγματικα ειναι πολυ λεπτο και παναλαφρο. Λοιπες τεχνολογιες του κινητου δεν με απασχολουν αρκει να κανει τα βασικα και να εχει ωραιο σχεδιο
-
Προσοχή σπάει για πλάκα σε 2 κομμάτια..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Προσοχή σπάει για πλάκα σε 2 κομμάτια..τωρα του εσπασες την καρδια σε 2 κομματια ρε κιντο
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Σημερα εκανα upgrade τη συνδεση μου και αναγκαστικα επρεπε να διαλεξω κινητο free of charge:lol: Οπως ειχα πει τπτ δεν ειχα βρει που να μου αρεσει εκτος απο αυτο το παρακατω μοντελο που δεν ειχα παρει χαμπαρι Με γεια μου Πραγματικα ειναι πολυ λεπτο και παναλαφρο. Λοιπες τεχνολογιες του κινητου δεν με απασχολουν αρκει να κανει τα βασικα και να εχει ωραιο σχεδιοhttp://www.futurebytes.ch/images/storie ... _gross.jpg
Με γειες man
-
γίνεται να τραβήξεις φωτογραφία στο Κ750 πατώντας κάποιο άλλο κουμπί/πλήκτρο εκτός απ'το κλασσικό?
-
Τσουκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τσουκ.και μενα που το κουμπάκι τα χει παίξει τι να κάνω? Ούτε κανά patch υπάρχει? Βαριέμαι να κάθομαι να φτιάχνω application
-
Εγγύηση; 2 χρόνια έχεις.
-
SOS, SOS!!!
Υπάρχει εφαρμογή για Nokia 3230 που να συνεργάζεται με δέκτη GPS και να δίνει συντεταγμένες (γεωγρ. μήκος-πλάτος) μόνο, χωρίς χάρτες κτλ απαραίτητα.
Αν ναι, με βοηθάτε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, δεν θα χρειαστεί να δανείσω το pda μου...
Σπύρο, σ' εσένα κυρίως στηρίζομαι, !!!
-
Στο http://www.dotsis.com ειδες;
-
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]