Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο αλητάμπουρας με μαύρο Fiat Punto προηγούμενης γενιάς, ο οποίος καθώς έμπαινα στη Συγγρού σήμερα το βράδυ από την είσοδο απέναντι από το Intercontinental και μάλιστα απευθείας από τη δεξιά λωρίδα και όχι από τη λωρίδα επιτάχυνσης λόγω παρκαρισμένου, είχε την έμπνευση να βγάλει αλάρμ και και να σταματήσει απότομα στη μέση του δρόμου υποχρεώνοντάς με να ακινητοποιηθώ πίσω του. Του κορνάρισα ελαφρά, έκανε μπροστά και δεξιά και μπόρεσα να περάσω, χωρίς να ασχοληθώ περισσότερο. Φαίνεται ότι θίχτηκε ο εγωϊσμός του γιατί με ακολούθησε (το κατάλαβα αργότερα αυτό), έστριψε μαζί μου στη Γ' είσοδο της Νέας Σμύρνης (δίπλα στην Autoplus) και με ακολούθησε μέχρι το φανάρι της Δαβάκη. Εκεί με πλεύρισε, άρχισε να με βρίζει με εκφράσεις του στυλ: 'Νομίζεις ότι είσαι πολύ μάγκας; Έλα δω να σε γα..σω να σου πω ποιος είναι μάγκας και άρχισε να φτύνει το αυτοκίνητό μου. Επειδή μέσα στο αυτοκίνητο ήταν 3 και ο οδηγός έδειχνε ιδιαίτερα απειλητικός ψιλοφοβήθηκα και κοιτώντας να μην έρχεται κάποιος έφυγα με κόκκινο, ελπίζοντας να μη με ακολουθήσει. Ευτυχώς συνέχισε ευθεία, απόδειξη του ότι ήθελε απλά να με ακολουθήσει και να το παίξει νταής. Αν έστριβε και με ακολουθούσε θα κατευθυνόμουν προς το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης μήπως και μαζευόταν...
Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι στο δρόμο;
Περιστατικο 1:
Βραδυ κατεβαινω την Χαμοστερνας και λιγο πριν την εισοδο για Καλλιθεα πεταγεται τυπος με μια αρχαιολογια, παιζω φωτα αλλα αυτος ακαθεκτος , πλακωνομαι στα φρενα και αριστερα μου εχω αλλο αμαξι. Τελικα αποφευγω το ζωο το προσπερναω και του παταω κορνα χωρις να τον κοιταξω καν. Κοκκινο φαναρι και βλεπω τον τυπα να κατεβαινει απο το αμαξι, πλησιαζει στο παραθυρο και αρχιζει να βριζει σε εξαλλη κατασταση, λιγο ακομα και θα σπαγαν τα μηνιγγια του. Κουμπωσα πρωτη just in case και δεν τον κοιτουσα καν. Αναψε πρασινο και την εκανα.
Ποιος μου το εξηγει αυτο?
Περιστατικο 2:
Αργα το βραδυ χειμωνας με μηδενικη κινηση απο το Ελ. Βενιζελος μεχρι Καλλιθεα. Ειμαι στην Θησεως σταματημενος σε κοκκινο στην δεξια λωριδα.
Ξαφνικα, ακουω κατι να ερχεται με χιλια. Κουμπωνω πρωτη μπας και παει να με καρφωσει. Αρχιζει τα φρενα τα οποια μπλοκαρουν και καταφερνει να ακινητοποιησει το yugo του διπλα μου, οχι στην αριστερη λωριδα που ηταν αδεια αλλα μεταξυ του δικου μου και των παρκαρισμενων. Λεω δεν παει να πνιγει, γυριζω το κεφαλι προς τα αριστερα και δυναμωνω την μουσικη. Σε καποια φαση πιανω με την ακρη του ματιου κατι χειρονομιες. Κοιταω και ειναι ενας νεαρος γυρω στα 150 κιλα και μια κοπελια διπλα του (καλη η κοπελια. ).Ο τυπος ωρυοταν και με εβριζε. Κατεβαζω παραθυρο:
- Τι τρεχει ρε φιλε? (του λεω)
-Μου αναψες φωτα ρε
-εγω? (οχι απλα δεν ειχα αναψει φωτα σε κανεναν ουτε με γατα δεν ειχα διασταυρωθει)
- ναι ρε, ασημι saxo
-σπανιο αμαξι
- θα στο σπασω ρε μπιπ κλπ κλπ
(αναβει κοκκινο για τους πεζους)
-και τι το περασες ρε μπιπ χοντρε το αμαξι?.. σαντουιτς να το φας?
η κοπελια διπλα του σκαει ενα γελιο και αυτος αφηνιαζει.
Αναβει πρασινο και αντε γεια. Ευτυχως δεν ηταν κανα Yugograle...