-
Νομίζω ότι στα τυχερά παιχνίδια γενικά υπάρχει ένα μέγιστο ποσοστό κέρδους που πρέπει να έχει η εταιρεία αλλά επειδή δεν θυμάμαι ποιο είναι αυτό δεν το λέω μην γίνω ρόμπα. Αυτό ισχύει για τα ξυστά , τους κουλοχέρηδες κλπ κλπ. Αν κάποιο μηχάνημα παρεκλίνει απο αυτό το ποσοστό τότε πάει για έλεγχο. Για αυτό και ειδικά στους κουλοχέρηδες υπάρχουν αυτοί που παρακολουθουν τα 'καλοταισμένα' μηχανήματα καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να επιστρέψουν κάποιο απο τα ταισμένα οπότε καραδοκουν να κάτσουν σε αυτά μόλις αδειάσει η θέση.
Αντίστοιχα είναι και τα ξυστά και μάλιστα ποιο ελεγχόμενα. Εχουν πχ 10.000 τεμάχια οπότε από αυτα λένε οτι τα 100 θα έχουν απο 100.000 κερδος , αλλά 1000 απο 10000 κέρδος κοκ οπότε αυτό που μένει είναι το κέρδος της εταιρείας. Βέββαια , υποθέτω ότι υπάρχει πλάγιος τρόπος να βρουν ποια είναι τα κερδοφόρα δελτία και να τα βγάλουν στην αγορά όσο πιο αργά γίνεται ώστε να έχουν την δυνατότητα να τοκίσουν τα κέρδη πρίν τα αποδόσουν πίσω όπως ορίζει ο νόμος.
-
Πως γινεται στο τζοκερ/λοττο,οταν παιζονται τοσα εκατομυρια συνδιασμοι,να βγαινει τζακποτ η' αντε ενας τυχερος;;;;;μα παντα;;;;επι σειρα ετων..........
Ειμαι καχυποπτος;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πως γινεται στο τζοκερ/λοττο,οταν παιζονται τοσα εκατομυρια συνδιασμοι,να βγαινει τζακποτ η' αντε ενας τυχερος;;;;;μα παντα;;;;επι σειρα ετων..........
Ειμαι καχυποπτος;;;;Οι πιθανοί συνδυασμοί είναι 1 τρισεκατομμύριο, οπότε παίξε εσύ 499 δισεκατομμύρια συνδυασμούς αν θέλεις, το πιθανότερο είναι να βγει τζακ ποτ. (τυχαία νούμερα έβαλα).
Δεν χρειάζεται να το στήσουν, απλές πιθανότητες είναι. -
πάντως μιας και λέμε για ξυστό, δείτε εδώ στο pdf (σελ.5) το αναμενόμενο κέρδος και πώς μπορεί να υπολογιστεί με απλές πραξούλες
http://www.unipi.gr/faculty/mbouts/prob ... intro3.pdf
το -165 που βγαίνει στο τέλος είναι το από την αρχή υπολογισμένο κέρδος του εκδότη του ξυστού
δεν υπάρχει λόγος να 'στήσουν' κληρώσεις, μοιραία θα έχουν το προκαθορισμένο κέρδος σε οποιοδήποτε παιχνίδι θελήσουν
δεν υπάρχει καθόλου τύχη στο τζόγο, μόνο κορόιδα -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Η διαφορά λοιπόν είναι ότι στο τζόκερ σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου ενώ στο κινο σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κάνουν πιο hightec στήσιμο? Να σου πω κάτι εντυπωσιακό? Δε στήνουν τίποτα!(άντε να στήνουν το τζόκερ την πρωτοχρονιά) Παρόλαυτα όποιο παιχνίδι του οπαπ/καζίνο κλπ παίξεις, στο τέλος θα είσαι μειονεδιτ για να το θέσω πιο σωστά, μπορεί και να τα στήνουν, αλλά δεν χρειάζεται να τα στήσουν για να σου τα φάνε
Διαφωνώ για το καζίνο και δη για το πόκερ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για καντο λιανα για το ποκερ
-
Διαφωνώ για το καζίνο και δη για το πόκερδίκιο έχεις, το ποκερ είναι η εξαίρεση κατά τη γνώμη μου, απλά δεν το ανέφερα
και γενικά δεν μιλούσα για τα παιχνίδια που μετράει η ικανότητα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο ΣΚΡΑΤΣ πως διασφαλιζεται το μη στησιμο;
Λογισμικο με εκτυπωτη που τυπωνει...τυχαια και χωρις print preview;Όλα τα 'λογισμικά' που πραγματοποιούν τυχερά παιχνίδια, προκειμένου να μπορούν να πάρουν άδεια πρέπει να χρησιμοποιούν πιστοποιημένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG) -που δεν είναι καθόλου εύκολο και απλό να φτιαχτεί-, όπως φυσικά πιστοποιείται και η διασύνδεση αυτή.
Η ιντραλότ, όντας και μεταξύ των λίγων παγκοσμίων παιχτών που προσφέρουν RNG σε πολλούς τρίτους, φαντάζομαι δεν θα ρίσκαρε τέτοιες μλκίες.
-
Οκ ,ειναι σαν τα χαρτάκια τα Panini , που είχαμε τα πάντα υπερδιπλα εκτός απο 3-4 μαμημένα που δεν τα βρίσκαμε ποτε να συμπληρώσουμε το αλμπουμ...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Οκ ,ειναι σαν τα χαρτάκια τα Panini , που είχαμε τα πάντα υπερδιπλα εκτός απο 3-4 μαμημένα που δεν τα βρίσκαμε ποτε να συμπληρώσουμε το αλμπουμ...μικρος (15-17) ειχα εναν θειο που ειχε παρε δωσε με την εταιρεια παραγωγης(ηταν η πρωτη μου δουλεια) μου εφερνε 4 σακουλες γεματες με αυτοκολλητα για οτιδηποτε αλμπουμ και θα εβαζα στα φακελακια περιττο να σου πω οτι δεν εμεινε αλμπουμ για αλμπουμ τοτε (και τα λεφτα ηταν καλα κιολας 80.000(δρχ ε.. ))
-
Ο καλύτερος τρόπος να κερδίσεις είναι να είσαι ο ΟΠΑΠ. Υπάρχει τρόπος και δεν χρειάζεται να είσαι ο Μελισσανίδης αγοράζεις απλά κοινες μετοχες ΟΠΑΠ ή αν θες χαμηλότερο ρίσκο, 'σκαρφαλώνεις' στην κεφαλαιακή διαρθρωση το οργανισμού και αγοράζεις ομολογα (είσαι δλδ πιστωτής του).
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Για καντο λιανα για το ποκερ
Τι να κάνω λιανα ?, το πόκερ δεν θεωρείται τυχερό παιχνίδι...
-
Ο χρήστης loumidis15 έγραψε:
..παίζει συχνά καλός φίλος και 'τυχαία' τα νούμερα βγαίνουν πάντα κολλητά ή σε σχεδιάκια....Γ ανάποδο Γ,Π και δέν συμμαζεύεται....
Απορώ ούτε τα προσχήματα δέν κρατάνε πλέον εκεί...ή εγώ είμαι πολυ άτυχος ή μας δουλεύουν ...20 νούμερα απο τα 80 βγαίνουν,και τυχαία σκάνε δίπλα ή απο πάνω απο αυτά που έπαιξα εγώ.... -
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Sent from Corsair's brick
-
ειδικα στο σκρατς κ στο κινο μακρυα κ αγαπημενοι , ενας θείος μου κερδισε πριν πολλα χρόνια πολλα χρηματα ( 800 εκατομμυρια δραχμες ) στο εθνικο λαχειο κ μαλιστα τοτε υποχρεωτικα τους εβγαζαν στις εφημεριδες οταν επαιρναν την επιταγη με φοτο - συνεντευξη κλπ - μετα αυτο το καταργησαν γιατί αραγε ??? για λογους ασφαλειας του κερδισμενου η γιατι δεν υπαρχουν κερδισμενοι για εμενα το μόνο ισως καθαρό παιχνιδι (τζογου ) ειναι το λαικό κ το εθνικό λαχείο
-
Ασχετο, αλλα..
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Οκ ,ειναι σαν τα χαρτάκια τα Panini , που είχαμε τα πάντα υπερδιπλα εκτός απο 3-4 μαμημένα που δεν τα βρίσκαμε ποτε να συμπληρώσουμε το αλμπουμ...Η panini (νομιζω παντα) εδινε τη δυνατοτητα να αγορασεις με παραγγελια τα τελευταια αυτοκολλητα που σου ελλειπαν.. Εχω μεγαλωσει με δαυτα.. 3-4 αλμπουμ κομπλε εχω..
-
Ο χρήστης loumidis15 έγραψε:
ναι ντάξει το 1 την βδομάδα δεν πείραξε κανέναν αλλα και πάλι...
Η πιο μεγάλη απάτη μάλλον το ΚΙΝΟ βέβαια...έχω παίξει ελάχιστα,αλλα παίζει συχνά καλός φίλος και 'τυχαία' τα νούμερα βγαίνουν πάντα κολλητά ή σε σχεδιάκια....Γ ανάποδο Γ,Π και δέν συμμαζεύεται....
Απορώ ούτε τα προσχήματα δέν κρατάνε πλέον εκεί...ή εγώ είμαι πολυ άτυχος ή μας δουλεύουν ...20 νούμερα απο τα 80 βγαίνουν,και τυχαία σκάνε δίπλα ή απο πάνω απο αυτά που έπαιξα εγώ....
Seems LegitΗ αλήθεια είναι οτι η ιντραλοτ έχει σχέδιο ειδικά για εσένα, για να μην κερδίζεις και να σε εξαγριώνει παράλληλα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο παραδειγμα της ρουλετας,αν εγω εχω το καζινο,παιρνω την γκανιοτα (αν ολα πανε καλα και δεν μπαινω μεσα απο λειτουργικα ή απο κλεφτες), αλλα γιατι να μην παρω και τις φορες που θα κερδισει η ρουλετα και να πολλαπλασιασω τα λεφτα μου;
Αν τωρα δεν ειμαι ο μαγαζατορας και ειμαι καποιος τριτος με ικανοτητες/γνωσεις/και προσβασεις,προφανως υπαρχουν πολλοι λογοι να θελω να στησω το παιχνιδι!Επι ΟΠΑΠ και Κοκκαλη καποιοι φιλοι του Πατερουλη κερδιζαν συνεχεια,αλλα αυτο ηταν αλλη ιστορια,νομιμοποιουσαν τα μαυρα τους παιρνοντας κερδισμενα δελτια.Φανταζομαι καπως ετσι και ο Τιγρης θα οδηγησει την ΑΕΚ στην κατακτηση του πρωταθληματος
Επειδη δουλευα σε καζινο 3 χρονια σαν ντιλερ μπορω να σου πω για την ρουλετα δεν υπαρχει κανενα στησιμο το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο ετσι εστω να κερδιζει νομιμα το ιδιο και το τεξας ποκερ τωρα οσον αφορα τα μπλακ τζακ και το καριμπιαν ποκερ που εχουν το μηχανημα για ανακατεμα εκει αλλαζουν τα πραματα...ενα θα σου πω στο μπλακ τζακ υπηρχανε μερες πολλες μερες που ειχε καταντησει αηδια να κερδιζει συνεχως ο ντιλερ εγω δηλαδη ητανε τοσο εκνευριστικο που απορουσα συνεχιζανε και παιζανε...
-
Η ρουλέτα σαν παιχνίδι είναι καθαρά θέμα τύχης, εκτός αν μπορείς να 'καταλάβεις¨ το τόξο που θα σταματήσει από το πέταμα της μπίλιας... και πάλι από χλωμό εως μαύρο...
στην ηλεκτρονική όμως, που παίζεται γρήγορα, υπάρχει μεθοδολογία που ελαχιστοποιεί την γκανιότα...
-
Η ρουλέτα σαν παιχνίδι είναι καθαρά θέμα τύχης, εκτός αν μπορείς να 'καταλάβεις¨ το τόξο που θα σταματήσει από το πέταμα της μπίλιας... και πάλι από χλωμό εως μαύρο...στην ηλεκτρονική όμως, που παίζεται γρήγορα, υπάρχει μεθοδολογία που ελαχιστοποιεί την γκανιότα...
Αυτο ακριβως ειναι τελειως τυχη η ρουλετα τα τοξα(tier voisin orphans zero play) τα παιζουν πολυ και ειδικα οι συχνοι παικτες και οι περισσοτεροι κολλανε σε ενα συγκεκριμενο τοξο και εκει που χανουνε τα πολλα λεφτα...τωρα στην ηλεκτρονικη και γενικοτερα στα φρουτακια που υπαρχει υπολογιστης και λογισμικο ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα εχουν γινει και καταγγελιες ως προς το ποσοστο που επιστρεφει το καζινο στους παικτες
ΤΖΟΚΕΡ και τζόγος γενικότερα....