-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Όσον αφορά τα πρωτοχρονιάτικα επιπλέον χρήματα, αυτά προέρχονται και από τα αδιάθετα της χρονιάς...αρρωσταίνουν και τα χρήματα ή είναι θηλυκά;
-
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ!!!
Είσαι πάντα χαμένος πριν καν παίξεις...
Εγώ δεν παίζω ούτε την πρωτοχρονιά... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Έχετε ακούσει ποτέ κάποιο γνωστό σας? Κοντινό, μην μου πείτε για τον μπακάλη δίπλα απο το φούρναρη που είναι κουμπάρος του Γιώργου, να έχει κερδίσει 6 στο λόττο ή 5+1 στο τζόκερ?Κορόιδα είναι να το πουν;Και αν είναι λογικοί τα 'τρώνε σιγά σιγά'.
Πάντως αν δείτε το ιστορικό της χρονιάς,και το καλοκαίρι είχε 4-5 συνεχόμενα τζακ ποτ.Παλιά που έπαιζε περισσότερος κόσμος και υπήρχε και το 'εγγυημένο' ποσό των 425 εκατομμυρίων δρχ,ήταν λιγότερα τα τζακ ποτ. -
Τα χρόνια που προτοεμφανίστηκε το Λοττο ένας χωριανός μας κερδισε 300.000.000 δραχμες εκείνη την εποχη,τον έβγαλε η τηλεόραση
Έπίσης γνωστός καταστηματάρχης(ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστειων στην Αλεξανδρουπολη)κέρδισε πολλά λεφτα στο Λοττο
Οπως και πολλοί άλλοι
Γενικότερα πιστευω πως κερδίζουν άτομα από αυτά τα παιχνίδια αλλά όπως ειπώθηκε και πιο πάνω το γεγονός οτι σε κάθε παραμονες γιορτών έχουμε αλλεπάλληλα τζακ_ποτ με βάζει σε υποψιες για κατευθυνόμενες κληρώσεις
-
Γενικά δεν τρελαίνομε με τζόκερ κλπ....με το στοίχημα ψιλοτρλαίνομαι....ενώ δεν ασχολούμε με τα αθλητικά δεν ξέρω γιατί....βασικά δεν παίζω πάνω απο 150-200 € το χρόνο Σε αυτά τα λεφτά βάλτε και μια φορά στάνταρ που πάω καζίνο.
Πάντως αν είναι να πείς ότι θα παίξεις τζόκερ λόττο κάτι τελος πάντων για το καλό που λένε του χρόνου....προτιμώ να πάρω ένα λαχείο....Λαικό, πρωτοχρονιάτικο ή κάποιο άλλο τελος πάντων...παρά να παίξω τζόκερ!
-
Ο φόρος 'άγνοιας στα μαθηματικά'.
-
Δεν είναι στημένα τα τυχερά παιχνίδια.
πάμε στο θέμα τώρα.
Παίζω κανα τζοκεράκι που και που να κυκλοφορεί το χρήμα.Φέτος πήρα το Κρατικό, μια πεντάδια. άσχετο μπορούμε να μάθουμε τα αποτελέσματα μέσα από Internet?
-
Mετα απο πολύ ψαξιμο βρηκα το.... http://www.opap.gr
-
thanx pasxos
-
*Ο χρήστης *nasos/sti ** έγραψε:
ολα ειναι στημενα.συμφωνω με το νασο.
δεν ξερω αν ειναι στημενα με την εννοια που λεει, αλλα ειμαι βεβαιος οτι δεν ειναι ηλιθιοι για να αφηνουν οχι απλως πιθανοτητες να χανουν λεφτα, αλλα να χανουν λεφτα που μπορουν να βαλουν στην τσεπη.
εξ'αλλου ειδικα στο στοιχημα στο ποδοσφαιρο εχουν βγει στην επιφανεια πολλες απατες..Αυτό το 'είναι στημένα' δεν το καταλαβαίνω...
Βγαίνουν ή δε βγαίνουν τα νούμερα από κληρωτίδα; Είναι ή δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτών των αριθμών; Πιστεύετε δηλαδή ότι υπάρχει κάποιου είδους μηχανισμός που να επιτρέπει στον ΟΠΑΠ να επιλέγει τα νούμερα που θα βγάλει η κληρωτίδα;
Από κει και πέρα μόνο ηλίθιοι δεν είναι οι του ΟΠΑΠ και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα. Μόνο στις δύο τελευταίες κληρώσεις παίχτηκαν ~70000000 στήλες. Αυτό αντιστοιχεί σε 21.000.000 ευρώ. Ακόμα και αν αφήσουμε έξω όλα τα λεφτά που παίχτηκαν στις προηγούμενες 8-9 κληρώσεις των συνεχών τζακποτ που πάντα ήταν περισσότερα από αυτά που μοιράζονταν, ειδικά στις δύο τελευταίες κληρώσεις ο ΟΠΑΠ είχε ένα μικτό κέρδος της τάξεως των αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Ο ΟΠΑΠ λοιπόν ούτε ρισκάρει, ούτε έχει κάποιο λόγο να ελέγχει τις κληρώσεις, τουλάχιστον του ΤΖΟΚΕΡ, κάτι που άλλωστε είναι έως και αδύνατο κατά την άποψή μου. Στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να επέμβει κάποιος μιας και ένα παιχνίδι μπορεί να στηθεί...Υ.Γ. Τζόκερ παίζουμε οικογενειακώς 1 με 2 το χρόνο και ακόμα και τότε παίζουμε 1 ή 2 στήλες. Λαχείο επίσης αγοράζουμε 1 με 2 φορές το χρόνο και παίρνουμε το πολύ μια τριάδα τη φορά. Αν είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει είτε παίξεις 1 ευρώ, είτε παίξεις 1000 ευρώ. 'Μικρή' η διαφορά πιθανότητας μεταξύ 1/20.000.000 και ενός στα 1/20.000. Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να είσαι κ@λόφαρδος...
-
για το παμε στοιχημα πιστευω οτι ειναι στημενα και εγραψα και γιατι (επειδη εχουν βγει στην επιφανεια πολλα απο αυτα)
για το τζοκερ δεν ξερω αν ειναι στημενα απλα ειπα οτι δεν ειναι μαλακες να χαριζουν λεφτα
το τσαμπα πεθανεπαντως παλια πηγαινα σε κατι ηλεκτρονικα που ειχε κ φρουτακια
καθε φορα που εσκασε αστυνομια ο ιδιοκτητης ειχε ενα τηλεκοντρολ κ γυρναγαν σε ηλεκτρονικα κανονικα (παιχνιδια)
φαντασου δηλαδη τι ικανοτητες ειχε ο τυπος για να κλεβει αμα μπορουσε να κανει αυτο το σκηνικο..
οποιος ειναι απο νεα σμυρνη σταντε ξερει τι λεω -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
'Μικρή' η διαφορά πιθανότητας μεταξύ 1/20.000.000 και ενός στα 1/20.000. Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να είσαι κ@λόφαρδος...
Ε όχι δα ...Η ζωή μου όλη (που λέει ο λόγος )είναι βασισμένη σε πολύ μικρότερες από αυτή διαφορές πιθανοτήτων
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αυτό το 'είναι στημένα' δεν το καταλαβαίνω...
Βγαίνουν ή δε βγαίνουν τα νούμερα από κληρωτίδα; Είναι ή δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτών των αριθμών; Πιστεύετε δηλαδή ότι υπάρχει κάποιου είδους μηχανισμός που να επιτρέπει στον ΟΠΑΠ να επιλέγει τα νούμερα που θα βγάλει η κληρωτίδα;
Από κει και πέρα μόνο ηλίθιοι δεν είναι οι του ΟΠΑΠ και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα. Μόνο στις δύο τελευταίες κληρώσεις παίχτηκαν ~70000000 στήλες. Αυτό αντιστοιχεί σε 21.000.000 ευρώ. Ακόμα και αν αφήσουμε έξω όλα τα λεφτά που παίχτηκαν στις προηγούμενες 8-9 κληρώσεις των συνεχών τζακποτ που πάντα ήταν περισσότερα από αυτά που μοιράζονταν, ειδικά στις δύο τελευταίες κληρώσεις ο ΟΠΑΠ είχε ένα μικτό κέρδος της τάξεως των αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Ο ΟΠΑΠ λοιπόν ούτε ρισκάρει, ούτε έχει κάποιο λόγο να ελέγχει τις κληρώσεις, τουλάχιστον του ΤΖΟΚΕΡ, κάτι που άλλωστε είναι έως και αδύνατο κατά την άποψή μου. Στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να επέμβει κάποιος μιας και ένα παιχνίδι μπορεί να στηθεί...Υ.Γ. Τζόκερ παίζουμε οικογενειακώς 1 με 2 το χρόνο και ακόμα και τότε παίζουμε 1 ή 2 στήλες. Λαχείο επίσης αγοράζουμε 1 με 2 φορές το χρόνο και παίρνουμε το πολύ μια τριάδα τη φορά. Αν είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει είτε παίξεις 1 ευρώ, είτε παίξεις 1000 ευρώ. 'Μικρή' η διαφορά πιθανότητας μεταξύ 1/20.000.000 και ενός στα 1/20.000. Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να είσαι κ@λόφαρδος...
Αν δεν ειχε 30πλο τζακποτ ποσες στηλες θα συμπληρωνονταν; Μηπως το 1/5;
Υστερα, ξερουμε ακριβως τη διαδικασια κληρωσης; Ξερουμε τι μαθηματικα μοντελα συμπεριφορας των μπαλακιων στον αερα υπαρχουν; Μας λενε οτι σε τυχαιο χρονικο σημειο ανοιγει το πορτακι. Ειναι τυχαιο; Μηπως αν ανοιξει στα 2,234' θα βγει το 17 ενω στα 2,236' το 31;Με δεδομενο οτι με ενα πατημα ενος κουμπιου στα κεντρικα ειναι σε θεση να ξερουν ποιοι συνδυασμοι δεν παιχτηκαν καθολου και με δεδομενο οτι ΚΑΘΕ Χριστουγεννα τα τζακποτ αρχιζουν απο το Νοεμβριο, δεν αποκλειω τιποτα.
Φετος παντως κερδισα στο Τζοκερ. Δεν επαιξα καθολου
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
φιλε aserf θα σου απαντησω εμμεσα με κατι το οποιο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις μιας κ το εδειξαν κ οι κρατικες τηλεορασεις το βιντεακι.Εχεις περισσότερες λεπτομέρειες ή/και κάποια πηγή για αυτό; Π.χ. περίπου πότε έγινε, σε ποια πολιτεία των ΗΠΑ, ποιος ήταν ο φορέας του τυχερού παιχνιδιού... Γιατί, όσο έψαξα, δε βρήκα κάτι σχετικό. (Ομολογουμένως, υπάρχουν πολλά αποτελέσματα στο Google για 'lotto scam' αλλά όλα αναφέρονται στις απάτες που γίνονται μέσω SPAM emails).
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
'Μικρή' η διαφορά πιθανότητας μεταξύ 1/20.000.000 και ενός στα 1/20.000. Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να είσαι κ@λόφαρδος...
Ε όχι δα ...Η ζωή μου όλη (που λέει ο λόγος )είναι βασισμένη σε πολύ μικρότερες από αυτή διαφορές πιθανοτήτων
Ναι, οκ, η διαφορά δεν είναι μικρή σε απόλυτα νούμερα (άλλωστε δεν εννοούσα αυτό), η πιθανότητα όμως να κερδίσεις παραμένει απειροελάχιστη ακόμα και αν έχεις ξοδέψει 1000 ευρώ σε δελτία ΤΖΟΚΕΡ.
Με λίγα λόγια για να εξασφαλίσεις ότι θα κερδίσεις πρέπει να ξοδέψεις πολύ παραπάνω απ' όσα θα κερδίσεις. Αλλιώς ό,τι και να κάνεις παίζεις με πιθανότητες οι οποίες είναι εναντίον σου. Ο ΟΠΑΠ απ' την πλευρά του ξέρει ανά πάσα στιγμή πόσα λεφτά μοίρασε σε μια κλήρωση και πόσα μάζεψε, οπότε σε συνδυασμό με δεδομένα πρότερων κληρώσεων έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποσό που θα μοιράσει στην επόμενη κλήρωση. Έχω την εντύπωση πάντως ότι και καμία στήλη να μην παιζόταν σε αυτή την κλήρωση ο ΟΠΑΠ τα 14.000.000 ευρώ θα τα είχε μαζέψει ήδη από προηγούμενες κληρώσεις. Μιλάμε όμως για ένα μη ρεαλιστικό σενάριο ούτως ή άλλως.Υστερα, ξερουμε ακριβως τη διαδικασια κληρωσης; Ξερουμε τι μαθηματικα μοντελα συμπεριφορας των μπαλακιων στον αερα υπαρχουν; Μας λενε οτι σε τυχαιο χρονικο σημειο ανοιγει το πορτακι. Ειναι τυχαιο; Μηπως αν ανοιξει στα 2,234' θα βγει το 17 ενω στα 2,236' το 31;
Να σου πω ότι ξέρω αυτή την απάντηση θα σου πω ψέματα...
Πιστεύω πάντως ότι είναι κάπως αδύνατο να το επιτύχουν αυτό αν δεν έχουν τοποθετήσει π.χ. μαγνήτες στις μπάλες που θέλουν να βγουν, κάτι που φαντάζομαι ότι ελέγχεται...@nasos/sti
Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω ακούσει. Δεν αμφισβητώ ότι έγινε, μέχρι όμως να το δω και γω δε μπορώ να εκφέρω άποψη. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Υστερα, ξερουμε ακριβως τη διαδικασια κληρωσης; Ξερουμε τι μαθηματικα μοντελα συμπεριφορας των μπαλακιων στον αερα υπαρχουν; Μας λενε οτι σε τυχαιο χρονικο σημειο ανοιγει το πορτακι. Ειναι τυχαιο; Μηπως αν ανοιξει στα 2,234' θα βγει το 17 ενω στα 2,236' το 31;Σχετικά με αυτό, διάβασε το παρακάτω άρθρο.
http://www.news.com.au/story/0,23599,20 ... 62,00.html
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Υστερα, ξερουμε ακριβως τη διαδικασια κληρωσης; Ξερουμε τι μαθηματικα μοντελα συμπεριφορας των μπαλακιων στον αερα υπαρχουν; Μας λενε οτι σε τυχαιο χρονικο σημειο ανοιγει το πορτακι. Ειναι τυχαιο; Μηπως αν ανοιξει στα 2,234' θα βγει το 17 ενω στα 2,236' το 31;
Σχετικά με αυτό, διάβασε το παρακάτω άρθρο.
http://www.news.com.au/story/0,23599,20 ... 62,00.html
Δεν κατάλαβα πως βελτίωσαν τις πιθανότητές τους οι ανωτέρω κύριοι...
But a syndicate of university professors and tutors in Britain thought it could also be related to the principles of mathematical probability. The syndicate, made up of 17 staff members at Bradford University and College, bagged the big prize by using two boxes, 49 pieces of paper and a large amount of brainpower. !!!!!!
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μουΑυτά βεβαίως είναι τρίχες κατσαρές, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βελτιώσεις τις πιθανότητές σου να κερδίσεις το lotto και κανένα τέτοιο μαθηματικό σύστημα όπως και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βελτιώσεις τις πιθανότητές σου στη ρουλέτα (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω ακόμα και σε μορφωμένους ανθρώπους μέχρι και μαθηματικούς)...Αυτά φυσικά εφόσον η κλήρωση γίνεται τυχαία και δεν υπάρχει ανθρώπινη ανάμιξη (πράγμα για το οποίο δεν μπορώ να είμαι βέβαιος)...Βλέπω πχ ανθρώπους στη ρουλέτα να κοιτάνε που έχει έρθει μαύρο 5 φορές συνεχόμενες και σου λένε με πολύ σοβαρότητα ότι οι πιθανότητες να έρθει μαύρο τώρα (δηλ την 6η φορά) είναι πλέον πολύ λιγότερες!!!
Παίρνω λοιπόν κι εγώ το σοβαρό μου ύφος και τους απαντάω ότι πολύ ορθά πράττουν και έτσι φαίνονται αμέσως οι ανθρωποι που έχουν εντρυφήσει στη θεωρία της ρουλέτας...Αλλά για μένα τουλάχιστον ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι, κάποτε ούρλιαζα και προσπαθούσα να εξηγήσω, τώρα πλέον τους ρωτάω μήπως θέλουν να παίξουν backgammon με στοιχηματάκι γιατί θα πρέπει να είναι πολύ ισχυροί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αρρωσταίνουν και τα χρήματα ή είναι θηλυκά;το 2ο...
-
koutsan τοσο εσυ που λες οτι οι πιθανοτητες να ερθει μαυρο ειναι οσες και αυτες να ερθει κοκκινο, οσο και αυτοι που λενε οτι οι πιθανοτητες να ερθει μαυρο ειναι μικρες εχουν δικιο.
Πως γινεται αυτο; Εσυ εξεταζεις την καθε κληρωση ξεχωριστα (οπως πρακτικα γινεται), οποτε μαυρο και κοκκινο εχουν αμφοτερα 48,6% πιθανοτητα να ερθουν, ενω οι αλλοι βλεπουν τι πιθανοτητες βασει στατιστικης υπαρχουν να ερθουν 6 μαυρα στη σειρα (που ειναι σαφως κατω του 48%) -
Ο χρήστης greo έγραψε:
koutsan τοσο εσυ που λες οτι οι πιθανοτητες να ερθει μαυρο ειναι οσες και αυτες να ερθει κοκκινο, οσο και αυτοι που λενε οτι οι πιθανοτητες να ερθει μαυρο ειναι μικρες εχουν δικιο.
Πως γινεται αυτο; Εσυ εξεταζεις την καθε κληρωση ξεχωριστα (οπως πρακτικα γινεται), οποτε μαυρο και κοκκινο εχουν αμφοτερα 48,6% πιθανοτητα να ερθουν, ενω οι αλλοι βλεπουν τι πιθανοτητες βασει στατιστικης υπαρχουν να ερθουν 6 μαυρα στη σειρα (που ειναι σαφως κατω του 48%)Φίλε μου greo ασχολούμαι πολλά χρόνια με κάθε είδους τζόγο και τεχνικά παιχνίδια για να κάνω αυτό το λάθος
Έγραψα 'Βλέπω πχ ανθρώπους στη ρουλέτα να κοιτάνε που έχει έρθει μαύρο 5 φορές συνεχόμενες και σου λένε με πολύ σοβαρότητα ότι οι πιθανότητες να έρθει μαύρο τώρα (δηλ την 6η φορά) είναι πλέον πολύ λιγότερες!!!'*...
Νομίζω ότι το post μου δεν αφήνει περιθώριο παρερμηνείας...Φυσικά και δεν παίζω το στοίχημα εκ των προτέρων πόσες είναι οι πιθανότητες να έρθει 6 φορές συνεχόμενες μαύρο αλλά εξετάζω την κάθε στιγμή χωριστά λίγο πριν γυρίσει την μπίλια ο κρουπιέρης και όπως όλοι ξέρουμε η μπίλια δεν έχει μνήμη
Συνεπώς μόνο εγώ έχω δίκιο
ΤΖΟΚΕΡ και τζόγος γενικότερα....