-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τους είδα και αυτούς στην τηλ. που λένε ΤΙΣ υπερβολές. Αυτοκίνητο που έκανε καινούριο 45.000, 2ετίας πωλείται με το ζόρι 20.000! Που ρε μεγάλε να πάμε να πάρουμε και εμείς ένα?
Γραφουν παπαριες για να τσιμπησει ο κοσμος και να παει στις μαντρες να ρωταει...εκει βεβαια θα διαπιστωσει οτι εκτος εαν ειναι κανα χιουνται sonata χιλιοτρακαρισμενο δεν παιζουν τετοιες τιμες...
-
εδω γράφανε ότι με το google earth μπορεί ο άλλος να σε βλέπει. Απορώ γιατί δεν τον βάλανε τον γελείο στο ΣΤΑΡ channel φυλακή.... γι αυτά που έλεγε και πανικοβάλει τον κόσμο
-
Τα γραμμάτια άρχισαν και μάλιστα 'επίσημα'
Εκτός των χρηματοδοτικών προγραμμάτων μέσω τράπεζας, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε παράλληλα και το πρόγραμμα Nissan Extra Credit. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που χορηγείται από την ίδια την εταιρεία με τη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού με τον πελάτη και τη χρήση γραμματίων. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις δόσεις αποπληρωμής, δίνοντας τη δυνατότητα για εποχιακές ή μη ισόποσες καταβολές. Το Nissan Extra Credit περιλαμβάνει 20% προκαταβολή, μηνιαίο επιτόκιο 0,85% και εξόφληση σε χρονική διάρκεια έως 36 μήνες.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=72923
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Τα γραμμάτια άρχισαν και μάλιστα 'επίσημα'Εκτός των χρηματοδοτικών προγραμμάτων μέσω τράπεζας, η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε παράλληλα και το πρόγραμμα Nissan Extra Credit. Πρόκειται για ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που χορηγείται από την ίδια την εταιρεία με τη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού με τον πελάτη και τη χρήση γραμματίων. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις δόσεις αποπληρωμής, δίνοντας τη δυνατότητα για εποχιακές ή μη ισόποσες καταβολές. Το Nissan Extra Credit περιλαμβάνει 20% προκαταβολή, μηνιαίο επιτόκιο 0,85% και εξόφληση σε χρονική διάρκεια έως 36 μήνες.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=72923' target='_blank
μόνο 36 μήνες ...; !!! Καλό πρόγραμμα αλλά όταν ο έλληνας βάζει δόσεις ...βάζει από 48 κ πάνω. Ξέρω πολλούς που έχουν 84.
-
Είναι ομως μια αρχή...
-
Κ ρωτώ εγώ. Είναι πλέον κάποιος τόσο κολλημένος με μια μάρκα που να προτιμήσει τα γραμμάτια με ετήσιο επιτόκιο 10%+ από το να πάρει ένα αμάξι με άτοκες δόσεις ή με επιτόκια 3%?
-
Πάντως από προσφορές έμαθα εχθές πως η Φόρντ κάνει για περιορισμένο αριθμό mondeo, -2300 μετρητά και δώρο το δερμάτινο σαλόνι. Επιτόκια και χρηματοδοτικά δεν ρώτησα.
-
Σε διαφήμιση της αντιπροσωπείας Λάμδα εκπτώσεις σε μοντέλα της Renault:
**1500 euro για Clio
3000 euro για Megane και
1500 euro για τη νέα Laguna.**
Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων γράφει.
-
to koleos δε το ξεπουλάνε που δε το θέλει κανένας?
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Σε διαφήμιση της αντιπροσωπείας Λάμδα εκπτώσεις σε μοντέλα της Renault:**1500 euro για Clio
3000 euro για Megane και
1500 euro για τη νέα Laguna.**
Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων γράφει.
το ξέρουν και οι ίδιοι πως δεν θα πουλήσουν και πολλά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
to koleos δε το ξεπουλάνε που δε το θέλει κανένας?Αυτό ξεκίνησε απο την αρχή μεστόχο το '0'
Οπότε οτι πουλήσουν κέρδος θα'ναι.
Γαλλικό 'τζίπ' κατασκευασμένο στην Κορέα με κινητήρα 2.5 λίτρων -
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Κ ρωτώ εγώ. Είναι πλέον κάποιος τόσο κολλημένος με μια μάρκα που να προτιμήσει τα γραμμάτια με ετήσιο επιτόκιο 10%+ από το να πάρει ένα αμάξι με άτοκες δόσεις ή με επιτόκια 3%?Ναι γιατί στην πρώτη περίπτωση δεν μπλέκεις με τράπεζα...
-
μπλέκεις με τον άγιο Θεοχαράκη
-
1000€ το Α3
1200-1500€ το Φιεστα το Νεο
700€ yaris και δώρο τα τέλη κυκλοφορίας του 2008 -
2000 σου κόβανε στο 1,8Τ με το καλημέρα τι κάνετε νομίζω
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Κ ρωτώ εγώ. Είναι πλέον κάποιος τόσο κολλημένος με μια μάρκα που να προτιμήσει τα γραμμάτια με ετήσιο επιτόκιο 10%+ από το να πάρει ένα αμάξι με άτοκες δόσεις ή με επιτόκια 3%?Γιατι ο συγκεκριμένος όμιλος αυτό το σκοπό έχει .
Τα δίνει εύκολα για να τα πάρει πίσω απο τους ταλαίπωρους που τσίμπισαν, ακόμα πιο εύκολα. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Κ ρωτώ εγώ. Είναι πλέον κάποιος τόσο κολλημένος με μια μάρκα που να προτιμήσει τα γραμμάτια με ετήσιο επιτόκιο 10%+ από το να πάρει ένα αμάξι με άτοκες δόσεις ή με επιτόκια 3%?
Γιατι ο συγκεκριμένος όμιλος αυτό το σκοπό έχει .
Τα δίνει εύκολα για να τα πάρει πίσω απο τους ταλαίπωρους που τσίμπισαν, ακόμα πιο εύκολα.Μάλλον υφίσταται ως εναλλακτική επιλογή για όσους πελάτες δεν εγκριθεί η χρηματοδότηση μέσω τραπέζης.
Από ότι έχω ακούσει τελευταία 7 στις 10 αιτήσεις δανείου απορρίπτονται.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μάλλον υφίσταται ως εναλλακτική επιλογή για όσους πελάτες δεν εγκριθεί η χρηματοδότηση μέσω τραπέζης.Από ότι έχω ακούσει τελευταία 7 στις 10 αιτήσεις δανείου απορρίπτονται.
Το αυτό.
Οι τράπεζες έπρεπε εδώ και καιρό να είναι φειδωλές στο θέμα των δανείων και όχι να εγκρίνουν σε κάθε αναξιοπαθούντα που αναπνέει και μπορεί να βάλει ένα σταυρό (την υπογραφή του) σε ένα χαρτί.
Τώρα, μετά το ξέσπασμα της κρίσης πήγαμε στο άλλο άκρο καθώς απ ότι ακούω ακόμα και άνθρωποι με 'πρόσωπο' δυσκολεύονται πλέον να πάρουν δάνειο.
Όσο για τη Nissan με τα γραμμάτια είναι μαθηματικά βέβαιο οτι θα μπεί σε ακόμα πιό δεινή κατάσταση απ ότι τώρα καθώς ναί μέν θα κάνει κάποιες επιπλέον πωλήσεις αλλά οι γραμματιούχοι για να μην παίρνουν δάνειο απ την τράπεζα = κατα 90% πελάτες υψηλού ρίσκου = ουκ αν λάβεις παρα του μή έχοντος.
-
Το Θέμα είναι να σου καλύπτουν οι δόσεις με το επιτόκιο την απαξίωση του αυτ/του και να σου αφήνουν και κέρδος.
-
Ο χρήστης Madness έγραψε:
1000€ το Α3
1200-1500€ το Φιεστα το Νεο
700€ yaris και δώρο τα τέλη κυκλοφορίας του 2008Ισχύουν τα παραπάνω; και που ρε παιδιά γιατί με ενδιαφέρει!!!
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)