-
Χρόνια Πολλά Άλεξ........
-
Χρόνια πολλά συν τους τόκους της μίας μέρας καθυστέρησης!
-
Χρονια πολλα κι από εμένα!!!Κατι αλλο στη συναντηση δεχεστε νεους (20κατι ετων) ή θα φάω πόρτα???
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
στη συναντηση δεχεστε νεους (20κατι ετων) ή θα φάω πόρτα???μια ηλικια εχουμε???
-
O GeZ τώρα θα νομίζει ότι ως αρχαιοκάπηλοι είμαστε οι γραφικοί παπούληδες με το αγγλικό και την τραγιάσκα...
-
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά! Και εσείς ό,τι επιθυμείτε!!!
Μόλις ήρθα από τη διακοπή (γιατί πολλές μερες δεν ήταν για να δικαιολογείται ο πληθυντικός!!!!) και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω επιτέλους στη δουλειά!!!!
-
Πολλές, Πολλές Ευχές!!!!
-
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Πολλές, Πολλές Ευχές!!!!Ξέχασες το γιούπιιιιι και τις
-
Ευχαριστώ πολύ, κύριε Δημάκη!
Alba, σε ευχαριστώ για τις μπανάνες!! Είδα και το αφιέρωμά σου στο GRAZIA! -
Λογω γιορτων δεν θα μπορεσω να είμαι σημερα στην ανεπισημη συναντηση αλλά θα προσπαθησω ναείμαι στην επόμενη!!!
-
ΑΛΕΞ ΧΡΩΜΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! (Ειναι η σωστη ευχη πιστευω για μας τους 'νεκροφιλους')
Παιδια τελικα θα γινει η περιβοητη μαζωξη και χωρις τον προεδρα ?
-
ναι, στην γειτονια σου 9,30
-
Οκ στην γνωστη μπυραρια λοιπον... θα προσπαθησω να παρευρεθω!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λοιπόν προτείνω η συγκέντρωση να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και τόπο που θα ορίσει ο πρόεδρος!Όταν το έγραφα αυτό ήταν τέλος Αυγούστου! Η επόμενη εβδομάδα έγινε μήνας και βάλε! Λέγαμε να κουτσομπολέψουμε και λίγο το Απολλώνιο, αλλά τώρα πάει κι αυτό κρύωσε....
Μήπως να ξαναθέσουμε επί τάπητος την περίφημη συνάντηση; Πχ. για Δευτέρα 13/10 ή Τρίτη 14/10; -
13-14-16 δουλευω νυχτα
θα ηθελα να ερθω αλλα την πατησαμε κριμα μια αλλη φορα θα και θα για το απολλωνιο -
Γιατι δεν κανονιζετε μετα τις 17 που θα ειναι και ο yiannis Ελλαδα?
-
Κανονικά προβλέπεται να ειμαι και στις 14-15-16
το πρόγραμμα μου ειναι ρευστο ακόμα, μπορει να ερθω και αυριο που λέει ο λόγος -
ευτυχως που βρισκομαστε στο κρυφο 1-2 φορες την εβδομαδα, γιατι αν περιμεναμε απ τους υπολοιπους.....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ευτυχως που βρισκομαστε στο κρυφο 1-2 φορες την εβδομαδα, γιατι αν περιμεναμε απ τους υπολοιπους.....Κρύβε λόγια βρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Λοιπόν προτείνω η συγκέντρωση να αναβληθεί για την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και τόπο που θα ορίσει ο πρόεδρος!
Όταν το έγραφα αυτό ήταν τέλος Αυγούστου! Η επόμενη εβδομάδα έγινε μήνας και βάλε! Λέγαμε να κουτσομπολέψουμε και λίγο το Απολλώνιο, αλλά τώρα πάει κι αυτό κρύωσε....
Μήπως να ξαναθέσουμε επί τάπητος την περίφημη συνάντηση; Πχ. για Δευτέρα 13/10 ή Τρίτη 14/10;
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ