-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μου πεφτει λιγο μακρια
Μπορουμε να περασουμε με τον ιωσηφ να σε παρουμε εμεις
πες τύπο αυτοκινήτου, την μάρκα την ξέρουμε
Λεω sm
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
-
-
Κατι λιιιγο πιο ευρχωρο να χωραμε κι εμεις οι παχουλοκομψοι...?
-
Κι εσυ δικος μας, στην κακοπεραση
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Κατι λιιιγο πιο ευρχωρο να χωραμε κι εμεις οι παχουλοκομψοι...?εσύ δώσε ραντεβού μόνο σου για να χωρέσεις όσο για μένα αν θυμάσαι με χωράει άνετα ο χώρος.
αλλά δεν βλέπω καποιο ενδιαφέρων για ραντεβού -
Σωστα εσυ πισω κι εμεις μπροστα μια χαρα χωραμε...!
-
Σωστα εσυ πισω κι εμεις μπροστα μια χαρα χωραμε...!Εγω που θα καθομαι ρε παιδια
Ιωσηφ και zxlover παρε τηλ. οποτε ειναι να κανονισουμε
-
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
:protest:Eσενα ειπαμε θα περασουμε να σε παρουμε απο κει
-
Προταση...Αφου ειμαστε εμεις και εμεις δεν μαζευομαστε Λουτσα να μην ξενιτευεται και ο Βαγγελης που εχει και μωρο και να δουμε και λιγο θαλασσιστα...?
-
Προταση...Αφου ειμαστε εμεις και εμεις δεν μαζευομαστε Λουτσα να μην ξενιτευεται και ο Βαγγελης που εχει και μωρο και να δουμε και λιγο θαλασσιστα...?Και καλα...οχι οτι θελει να δει ολη τη συλλογη παλι..
-
Προταση...Αφου ειμαστε εμεις και εμεις δεν μαζευομαστε Λουτσα να μην ξενιτευεται και ο Βαγγελης που εχει και μωρο και να δουμε και λιγο θαλασσιστα...?Περα απο αυτο που κανονιζεται οποτε θελετε ,ο ιωσηφ μιλαει για το μαρουσι στις 30 του μηνος που εχει κατι ιστορικα εκει
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Προταση...Αφου ειμαστε εμεις και εμεις δεν μαζευομαστε Λουτσα να μην ξενιτευεται και ο Βαγγελης που εχει και μωρο και να δουμε και λιγο θαλασσιστα...?
Περα απο αυτο που κανονιζεται οποτε θελετε ,ο ιωσηφ μιλαει για το μαρουσι στις 30 του μηνος που εχει κατι ιστορικα εκει
Κι εμεις μωρο εχουμε, μονο θα τ αφησουμε;
Αλλα πως να γινει να ρθω
Γιατι εκανες Εδιτ Ψιτροβαγιε ;
-
Για την εκθεση στο Golden Hall λετε ε...? Το εχω υποψιν μου επειδη δουλευει ο αδερφος μου εκει μεσα και λεω να παω μαλλον αυριο να χαζολογησω και να τον παρω απο την δουλεια...
Χρηστο, κακοηθειες!
-
-
ΠΡΟΤΑΣΗ
την άλλη κυριακη 18/10 συνάντηση στην έκθεση σκαφών στο αεροδρόμιο.
και όποιος είναι φραγκατος θα τσιμπήσει και κανένα κρουιζερ. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΠΡΟΤΑΣΗ
την άλλη κυριακη 18/10 συνάντηση στην έκθεση σκαφών στο αεροδρόμιο.
και όποιος είναι φραγκατος θα τσιμπήσει και κανένα κρουιζερ.Να έχεις και σαλιάρες μαζί γιατί θα χρειαστούνε.
-
και πάνες ακράτιας για ηλικιωμένους.
-
επισημη πρωτη για το 2010!!!!
μπυρα στο beer academy ηλιουπολης, η οπου αλλου θελετε ( αρκει να το πειτε σβελτα ) την πεμπτη το βραδυ, για να εχει γυρισει κι ο νιγκας
προσκληση ανοικτη σ ολους τους συμφορουμιστεςιωσηφ μην ξεχασεις την φωτογραφικη
-
Έχει κανείς το Ήράκλειο στη διαδρομή του?
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ "ΚΛΑΣΙΚΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΦΕ