-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' άρεσε σήμερα το γυμναστήριο το μεσημεράκι**Ηighlight: **το Κid ξεκίνησε ενοργανη γυμναστικη
-
Ραταπλάν, επειδή σου αρνήθηκα όταν μου ζήτησες να σε σκίσω βγάζεις τόση κακία?
-
μπλα μπλα μπλα
-
Θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις εχει διαδρομο στο σπιτι του η τουλαχιστον εαν γνωριζει τι παιζετε με μια τετοια αγορα, που ειναι καλο να απευθηνθω (ποια εταιρια ειναι καλη τιμες κλπ) μιας κ σκεφτομαι να παρω εναν για οικιακη χρηση!
Ακουω αποψεις ευχαριστω! -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις εχει διαδρομο στο σπιτι του η τουλαχιστον εαν γνωριζει τι παιζετε με μια τετοια αγορα, που ειναι καλο να απευθηνθω (ποια εταιρια ειναι καλη τιμες κλπ) μιας κ σκεφτομαι να παρω εναν για οικιακη χρηση!
Ακουω αποψεις ευχαριστω!Βασικά πρέπει να προσέξεις γιατί σχεδόν όλοι είναι κινέζικοι.. Λέει για παράδειγμα KETLER και καλά γερμανικός αλλά φτιάχνεται στην Κίνα..
Απο κει και πέρα πρέπει να κοιτάξεις να αντέχει το βάρος σου,εφόσον έχεις παραπάνω κιλά,να έχει ηλεκτρική κλίση, και τέλος να δεις τι ταχύτητα πιάνει..
Αν απλά θέλεις να γυμναστείς δε νομίζω να χρειαστείς ποτέ πάνω απο 12-14χμ.. Αυτή η ταχύτητα προσφέρεται μόνο για γρήγορο τρέξιμο..
Εγώ πήρα μέχρι 16χμ και ακόμη δεν έχω τρέξει ούτε με 10... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Βασικά πρέπει να προσέξεις γιατί σχεδόν όλοι είναι κινέζικοι.. Λέει για παράδειγμα KETLER και καλά γερμανικός αλλά φτιάχνεται στην Κίνα..
Απο κει και πέρα πρέπει να κοιτάξεις να αντέχει το βάρος σου,εφόσον έχεις παραπάνω κιλά,να έχει ηλεκτρική κλίση, και τέλος να δεις τι ταχύτητα πιάνει..
Αν απλά θέλεις να γυμναστείς δε νομίζω να χρειαστείς ποτέ πάνω απο 12-14χμ.. Αυτή η ταχύτητα προσφέρεται μόνο για γρήγορο τρέξιμο..
Εγώ πήρα μέχρι 16χμ και ακόμη δεν έχω τρέξει ούτε με 10...Ευχαριστω για τις πληροφοριες, εσυ ποσο τον πηρες κ απο που?
-
http://www.healthstores.gr/product.ath.asp?pfid=42876&prid=42945
Κατι τετοιο σου κανει? Εμενα μου φαινεται καλο (αν εβρισκα κατι πιο οικονομικο μαλλον θα το αγοραζα) αν ειναι απο κινα δεν το ξερω παντως.
-
Eυχαριστω!
-
Δες και εδώ..Έχει πάρα πολλούς..
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductCategory.aspx?ctg=725
-
Γιατί δεν βγαίνετε έξω να περπατήσετε;
-
Ο χρήστης erou έγραψε:
Γιατί δεν βγαίνετε έξω να περπατήσετε;Πιθανοί λόγοι..Αυτοκίνητα,καυσαέριο,τρύπες στα πεζοδρόμια,σκ@@α απο σκύλους, και πιθανώς βροχή κρύο κτλ...
-
Θα προτείνα να προτιμήσεις ένα διάδρομο με τουλάχιστον 2 ιππους δύναμη
(προς εγκάθετους: όχι, δεν έχει να κάνει με αυτό που σκέφτεστε... . έχει να κάνει με την αξιοπιστία και την αντοχή. (επιπλέον έχει ς ανετότερο ταξίδι, με εύκολα προσπεράσματα βαρέων οχημάτων - σορρυ δρομέων) -
Για διάδρομο υπάρχουν πολλοί καλοί στην ελληνική αγορά. Ψάξε Online και θα βρείς! Εγγύηση 2 χρόνια να έχει γιατί χαλάνε εύκολα (όλοι).
-
προσοχη αμα οντως σου αρεσει ο διαδρομος να παρεις καποιον ακριβο,καλο,ειναι πολυ ευαισθητοι και χαλανε,οπως ειπαν και τα παιδια
Και παντα οταν τον ξεκινας να μην πατας στην ταινια πανω,αλλα στα πλαγια να τον βαζεις σε ταχυτητα 4-5 χιλιομετρων,να τον αφηνεις να την αποκτησει και μετα να ανεβεις πανω του
πολλοι ανεβαινον πανω στην ταινια,και μετα τον ξεκινανε,ζοριζεται το μοτερ κι τα φτυνει -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ακουω αποψεις ευχαριστω!Θα σου έλεγα να το αποφύγεις μια τέτοια αγορά. Ενας καλός διάδρομος κοστίζει πολλά χρήματα και υπάρχει κίνδυνος να τον χρησιμοποιήσεις για...κρεμάστρα όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός.
Την έχει πατήσει πολύς κόσμος έτσι.Γυμναστήριο τώρα που ο καιρός είναι κάπως και άθληση σε εξωτερικό χώρο από την άνοιξη και μετά.
Εάν πάντως επιμένεις να κάνεις αγορά οργάνου γυμναστικής για οικιακή χρήση, δες και την περίπτωση ενός ελλειπτικού μηχανήματος . Υπάρχουν πολλά και είναι και φθηνότερα χωρίς βέβαια να κάνουν ακριβώς τη δουλειά που κάνει ένας διάδρομος αλλά την πλησιάζουν αρκετά.
πολλοι ανεβαινον πανω στην ταινια,και μετα τον ξεκινανε,ζοριζεται το μοτερ κι τα φτυνει
+1
Ο καλύτερος τρόπος να τον καταστρέψεις!!!
-
Ο τελευταιος χρονος στο γυμναστηριο ηταν πολυ χαβαλε. Ειναι πολυ κριμα και αδικο να βλεπεις να ειναι 10 φορες πιο δυσκολο να βελτιωθεις απο πλευρας φυσικης καταστασης σε σχεση με το αναποδο. Ολα τα καλα πραγματα ειναι δυσκολα...
-
Με πείσατε!! ¨Αρχισα και γω γυμναστήριο εδώ http://www.imageshack.gr/files/cb5cc0j97ch75l0zy2wm.gif
-
Εμεις εχουμε διαδρομο και αντιθετα με τις αρχικες μου προβλεψεις τον χρησιμοποιουμε!!
Μην ξεχνατε επισης οτι θελει και λιπανση στα ροδακια κατω απο τον ταπητα ,με ειδικο λαδι! -
Ερώτηση: Επειδή τον τελευταίο μήνα έχω σκαλώσει και δε μπορώ να ανεβάσω απόδοση ούτε σε αερόβια άσκηση ούτε σε κιλά, μου έχουν φάει τα αυτιά να πάρω πρωτεΐνη , σα διατροφικό συμπλήρωμα. Εννοείται καθαρή με περιεκτικότητα γύρω στο 90% όχι για αύξηση όγκου και διάφορα άλλα τέτοια.
Γνώμες;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ερώτηση: Επειδή τον τελευταίο μήνα έχω σκαλώσει και δε μπορώ να ανεβάσω απόδοση ούτε σε αερόβια άσκηση ούτε σε κιλά, μου έχουν φάει τα αυτιά να πάρω πρωτεΐνη , σα διατροφικό συμπλήρωμα. Εννοείται καθαρή με περιεκτικότητα γύρω στο 90% όχι για αύξηση όγκου και διάφορα άλλα τέτοια.Γνώμες;
Δεν είναι κακό. Η πρωτεΐνη θα σου προσφέρει ό,τι θα έπαιρνες με ΠΟΛΥ περισσότερο φαγητό από αυτό που τρως, χωρίς παρενέργειες σε σχέση με αν το έκανες με φαγητό (περιττό λίπος ας πούμε).
Θέλει προσοχή πάντως: πολύ αυστηρή τήρηση του προγράμματος στο γυμναστήριο (μην χάνεις προπονήσεις) και εγκράτεια στο βάρος που θέλεις να πάρεις. Έχω βάλει 10 κιλά μέσα σε ένα εξάμηνο με εντατικά βάρη, σωστό φαγητό και πρωτεΐνη 70%, αλλά ήμουν και 20 ετών. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδοκίμαζα τώρα, φοβάμαι την αλλαγή του μεταβολισμού μου. Καίω τ' άντερά μου από θερμίδες (δεν καίμε όλοι το ίδιο), και αυτό δεν θέλω ν' αλλάξει τώρα που καβαντζώνω τα 30
Γυμναστήρια και άλλα