-
Kαλησπέρα και από μένα, πολύ ῾φρέσκος῾ στην προσπάθεια και γω να ακούσω και ανταλλάξω γνώμες για την αυτοκίνηση.
Υπερήφανος οδηγός ενός ατμοσφαιρικού Subaru Forester 2007, lpg BRC 4ης γενιάς, περασμένο εδώ και 65000km και συνεχίζω.
Τα βουνά δεν τα παίρνουμε πάρα πολύ ακόμη, γιατί τα παιδιά μικρά και κουράζονται γρήγορα, αλλά το χώμα και η φύση είναι πάντα στο πρόγραμμα μας
Καλώς σας βρήκα όλους -
Καλώς ήλθες!!
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλώς σας βρήκα κι εγώ!! παρακολουθώ το φόρουμ καιρό, αλλά μόλις τώρα αποφάσισα να γραφτώ
Κάτοχος ενός suzuki swift μοντ 2011 με ~33.000χλμ και φυσικά πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτό
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους/ες!! -
Καλησπέρα σας,
Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθω στην παρέα σα. Συχνά βλέπω δημοσιεύσεις του forum, και αποφάσισα να γίνω μέλος σε αυτή την κοινότητα, και μάλιστα έχω την δυνατότητα επικοινωνίας με άτομα με τέτοιες γνώσεις και μεράκι.
Έχω ένα peugeot 306 του 1995, το πρωτο μου αυτοαυτοκίνητο, κληρονομιά από τον παππού μου, και θα χρειαστώ τις συμβουλές σαν για την βελτίωσή του. -
Καλώς ήλθες!!!
-
Καλώς σας βρήκα..
-
Καλησπέρα σε όλους!
Μετά απο πολλές ώρες μελέτης στο φορουμ (λόγω επικείμενης αντικ/της αυτοκινήτου) θεώρησα σωστό να μπω επίσημα στην παρέα σας..
Σας ευχαριστώ λοιπόν για όλες τις απόψεις/παρεμβάσεις/προειδοποιήσεις/συζητήσεις που μέχρι τώρα διάβασα.. -
Καλώς σας ήρθα!!
-
Να 'μαι και εγώ!
-
Καλώς ορίσατε.
-
Kαλημέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος εδώ, καθώς καιρό τώρα παρακολουθούσα τις συζητήσεις του φόρουμ (ειδικά αυτές που αφορούν το ακρόπολις, που αν και νεότατος, το παρακολουθώ αρκετό καιρό είτε στα βουνά, είτε μέσω των 'μίντια') και τη σήμερον ημέρα, αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ στο συγκεκριμένο φόρουμ.
-
Καλώς ήλθες!
-
Καλημέρα σε όλους σας!!!
-
Καλώς μας ήρθες!
-
Καλησπέρα και από εμένα! Λέγομαι Χρήστος και είμαι κάτοχος ενός Skoda Superb 2 , 1.8tsi Apr stage2+.
-
Καλώς ήλθατε!! Καλά ποσταρίσματα!!
-
...Τώρα είδα την συγκ/νη ενότητα...και καλιο αργα παρα ποτέ....σας χαιρετώ απο την Αυλίδα!!!
-
Καλώς ήλθες!!!
-
Χαιρετώ την παρέα. Διαβάζω καιρό το forum και επιτέλους έγινα μέλος!
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!