-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
βρε καρυοθραυστη (που με κοροιδευες οτι ειχα φαει μπαν , και μετα την εφαγες και συ ) εγω το λογο για μενα δε τον εμαθα ουτε ανεπισημα.
Οταν αποκαλεις το φορουμ** μπουρδελο**, τι περιμενεις; Μεταλιο;
Μ' αρέσει που είχαμε κάνει edit εκείνο το ποστ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...Ο APR είναι καταξιωμένος στον χώρο του και πολύ αξιόλογος στην δουλειά του -σαν άνθρωπο δεν τον γνωρίζω και δεν θέλω να κάνω το λάθος να τον κρίνω μέσα απο ένα φόρουμ- το γιατί αρκετες φορές έχανε την ψυχραιμία του και μιλούσε με άσχημο τρόπο δεν το ξέρω αλλά σίγουρα δεν ήταν σωστό....σωστό όμως κρίνοντας πως? Σαν θεατής των Ελ. Αγώνων? Εδώ είναι το λάθος, αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν εκει μέσα είνα οι περισότεροι αγωνιζόμενοι, μηχανικοί και άνθρωποι του χώρου που ορισμένοι απο αυτούς βγάζουν το ψωμί τους -αυτό χωρίς ίχνος μομφής- δεν μπορείς αυτήν την ομάδα ανθρώπων να την καταλάβεις αν δεν είσαι μέλος της! Υπάρχει πολύ πάθος, πολύ σαπίλα, πολύς ανταγωνισμός, πολλές κλίκες αλλά και πολλοί σωστοί άνθρωποι, ε κοιτόντας-διαβάζνοτας και διαμορφώνοντας άποψη απο την καρέκλα του υπολογιστή δε νομίζετε ότι είναι εύκολο να καταλήξουμε σε λάθος συμπεράσματα?
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη μην πέσετε να με φάτε, απλά αυτό πιστεύω!
Μακάρι να το έβλεπαν όλοι έτσι. 6 σελίδες το τοπικ με θεωρητικολογίες κλπ. Για την προκειμένη περίπτωση να μας πει κάποιος αν δε θα έπεφτε βρίσιμο αν σε φορουμ μιλούσε και διαφωνούσε έντονα για τη δουλειά του (και το μεράκι του).
Αυτό το υπεράνω και θεωρητικό του Αντίλογου είναι που γουστάρω. Πέφτει μπινελίκι και νεύρα όταν γράφει ο gavriil1 τα δικά του για παράδειγμα και λέμε τώρα για τους ελληνικούς αγώνες, ότι απομυθοποιούντα ... Δηλαδή αν γίνει κανα φορουμ για το μπασκετ πχ και γράφουν και μερικοί πρωταγωνιστές εκεί (μην κολλάτε στο μέγεθος, σχετικά είναι αυτά) λέτε δε θα πέσει ξεμπρόστιασμα και λάσπη ?
Καλοί και χρυσοί οι κανόνες στα φορα, ναι να τους δεχτούμε και να τους τηρούμε. Ο ΑPR 'νομικά', έπρεπε να την φάει. Ουσιαστικά, δεν είναι μια τυπική περίπτωση όπως και το περισσότερο κομμάτι των Ελληνικών αγώνων, αφού υπάρχει σε μεγάλο βαθμό το προσωπικό στοιχείο. Τουλάχιστον ας λείπει η ειρωνία από κάποιους που καλώς ή κακώς δεν καταλαβαίνουν. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
19 άτομα ψήφισαν 'λάθος' (ως τώρα). Ποστ με τη γνώμη τους θα διαβάσουμε άραγε?
Είναι εύκολο να κάνεις ένα στατιστικό ποστ, το οποίο φυσικά να ανανεώνεις, μόνο με οσους έχουν τεθεί υπέρ / κατά με δημοσίευση;
Δεν είναι κακό, νομίζω, άλλωστε όποιος θέλει ανατρέχει στις δημοσιεύσεις και το βρίσκει.Και λιγο ακομα
Γιατι το συνολο των ποσοστων βγαζει 99%;Το εχω παρατηρησει απο χθες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γιατι η στρογγυλοποίηση κόβει τα δεκαδικά ψηφία, αν είναι πχ 23,4% και 76,6% θα δείχνει 23% και 76%.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γιατι η στρογγυλοποίηση κόβει τα δεκαδικά ψηφία, αν είναι πχ 23,4% και 76,6% θα δείχνει 23% και 76%.
Ε να γινει το 0,51 και πανω μοναδα,εναι δυσκολο;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μα... αυτό γίνεται. Απλά, από χθες που το κοιτάς, και οι δύο επιλογές προφανώς έχουν από 0,0 μέχρι 0,49
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μα... αυτό γίνεται. Απλά, από χθες που το κοιτάς, και οι δύο επιλογές προφανώς έχουν από 0,0 μέχρι 0,49
αααααααα ετσι πες.Το 0.02 ειναι 'ΔΞΔΑ'
Τελος η παρενθεση.
-
Ψηφισα και εγώ λάθος.
Τους λόγους τους γράφω στους ελλ.αγώνες.
Τωρα για κάποια τυπάκια που γράφουν πως απαξιούν να μπαίνουν εκει γιατι βγαίνει δυσοσμία κ.α. το μόνο που μπορώ να τους πω ειναι οτι λυπάμαι αλλά το 'ελλ. αγώνες ' δεν απευθήνεται σε αυτούς αλλά μόνο στούς ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αγώνες και οχι για αυτους πού 'ειδα φως και μπήκα'. -
Never mind.
-
δρομος vs αγωνες σημειωσατε 1
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
...το 'ελλ. αγώνες ' δεν απευθήνεται σε αυτούς αλλά μόνο στούς ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αγώνες και οχι για αυτους πού 'ειδα φως και μπήκα'.Αν, ας πούμε, εγώ το δω, ενδιαφέρομαι και μπω, νομίζετε ότι το κλίμα θα με κρατήσει μέσα;
Τι είσαστε, κλίκα και δεν θέλετε άλλους;
Από τους 'είδα φως και μπήκα' ξημερώνει καινούρια και καλύτερη μέρα, τους 'είδα φως και μπήκα' προσπαθούν να ψαρέψουν **όλοι **οι διαφημιστές **όλων **των σημερινών προϊόντων. Οι Ελληνικοί Αγώνες δεν έχουν ανάγκη κανέναν;
Συγνώμη, αλλά το ύφος της δημοσίευσής σας αντανακλά την σημερινή κατάσταση και το επίπεδο των 'Ελληνικών Αγώνων'.
Και, εν τέλει, γιατί δεν υπάρχει η ίδια φαγωμάρα σε αντίστοιχα φόρουμς άλλων χωρών; ΤΟΣΟ μπροστά είμαστε;Edit - αντί άλλου σχολίου, από έναν μάλλον ψύχραιμο πού κάτι φαίνεται να ξέρει.
Γι' αυτους τους λογους, πολλοι (μεσα σ' αυτους κι εγω), εχουν αποφασισει ή να απεχουν ολοκληρωτικα, ή να συμμετεχουν επιλεκτικα και αραια. Φυσικα η ελλειψη συνομιλητων φερνει τον κορεσμο πιο ευκολα. Αν δεν υπαρχει ο νεος να ρωτησει, ο παλιος να απαντησει, ο τεχνικος να εξηγησει, ο θεατης να πει την απ' εξω αποψη, ο συνοδηγος να πει την εκ δεξιων, ο οδηγος την καθεαυτου 'απο μεσα', ακομα κι ο χορηγος να πει τι θα θελε να αγορασει με τα λεφτα του, το πραγμα δεν προχωραει οπως θα' πρεπε. Αρκουσε να υπαρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ, απο ολους προς ολους. Πολυ απλο και στοιχειωδες, που ομως δεν το βλεπω.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 129#768129
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
βρε καρυοθραυστη (που με κοροιδευες οτι ειχα φαει μπαν , και μετα την εφαγες και συ ) εγω το λογο για μενα δε τον εμαθα ουτε ανεπισημα.
Οταν αποκαλεις το φορουμ μπουρδελο, τι περιμενεις; Μεταλιο;
Γιατι σου θηξαμε το χωρο εργασιας????
Που ησουνα βρε συ τοσο καιρο???? βασικα το φαντaστηκα οτι ηταν αυτος ο λογος αλλα ηθελα και προειδοποιηση ρε γαμωτο.αποτι λετε ο APR ηταν μεγαλη μαφια τελικα, εγω ενα τοσο δα μπινελικακι εχωσα.
Anyway το θεμα δεν ειναι για μενα. PEACE
ΦΙΛΙΚΑ Patrox
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρο, εν προκειμένω, αφού είναι μόνο 2 οι επιλογές, προφανώς και ΔΕΝ γίνεται αυτό..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπύρο, εν προκειμένω, αφού είναι μόνο 2 οι επιλογές, προφανώς και ΔΕΝ γίνεται αυτό..
Kidακο πλακιτσα ειναι ,πλακιτσα.Ασε για λιγο το διαβασμα.Επειξες.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ψηφισα και εγώ λάθος.
Τους λόγους τους γράφω στους ελλ.αγώνες.
Τωρα για κάποια τυπάκια που γράφουν πως απαξιούν να μπαίνουν εκει γιατι βγαίνει δυσοσμία κ.α. το μόνο που μπορώ να τους πω ειναι οτι λυπάμαι αλλά το 'ελλ. αγώνες ' δεν απευθήνεται σε αυτούς αλλά μόνο στούς ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αγώνες και οχι για αυτους πού 'ειδα φως και μπήκα'.Κούλη,μήπως δεν έχεις αντιληφθεί τό τί συμβαίνει μέσα στο υποφόρουμ τών Ελληνικών αγώνων;
Στήν πρό-φόρουμ εποχή,ΝΟΜΙΖΑ ότι οι αγωνιζόμενοι είναι λεβέντες μπαρουτοκαπνισμένοι,και τώρα ανακάλυψα ότι κάτω απο τίς άφλεκτες σπάρκο κρύβονται κοριτσια με δώδεκα ψευδόνυμα και ψυχή κατώτερη απο την κυρα-Κίτσα τήν φουρνάρισαΚοίτα τήν σημερινή κατάσταση τών συμμετεχόντων σε αυτό το υπο-φόρουμ,και΄σύγκρινέ την με τήν κατάσταση τήν εποχή που είχε πρωτοανοίξει.Ούτε οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν ασχολούνται πλέον με αυτό,και ζητάς απο τούς 'άλλους' συμμετοχή και 'πίστη';
Συγνώμη για το ξέσπασμα,αλλά κάποιοι συνάδελφοί σου τόν φτάσανε τόν χώρο σας στόν πάτο.Και ξέσπασα σε σένα που πιστεύω ότι δεν ανήκεις σε αυτούς
Υ.Γ. ΔΕΝ μιλάω γιά ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους στο υπο-φόρουμ.Υπάρχουν και λεβέντες άντρες εκεί μέσα,που σιγά-σιγά θα εξαφανιστούνε κι'αυτοί.
-
...το 'ελλ. αγώνες ' δεν απευθήνεται σε αυτούς αλλά μόνο στούς ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αγώνες και οχι για αυτους πού 'ειδα φως και μπήκα'.
Αν, ας πούμε, εγώ το δω, ενδιαφέρομαι και μπω, νομίζετε ότι το κλίμα θα με κρατήσει μέσα;
Τι είσαστε, κλίκα και δεν θέλετε άλλους;
Από τους 'είδα φως και μπήκα' ξημερώνει καινούρια και καλύτερη μέρα, τους 'είδα φως και μπήκα' προσπαθούν να ψαρέψουν **όλοι **οι διαφημιστές **όλων **των σημερινών προϊόντων. Οι Ελληνικοί Αγώνες δεν έχουν ανάγκη κανέναν;
Συγνώμη, αλλά το ύφος της δημοσίευσής σας αντανακλά την σημερινή κατάσταση και το επίπεδο των 'Ελληνικών Αγώνων'.
Και, εν τέλει, γιατί δεν υπάρχει η ίδια φαγωμάρα σε αντίστοιχα φόρουμς άλλων χωρών; ΤΟΣΟ μπροστά είμαστε;+1!
Και να συμπληρώσω με τη σειρά μου... Αν κάποιος δεν βλέπει πέρα από τη μύτη του, δεν θελει τους 'είδα φως και μπήκα'. Κάποιος όμως που βλέπει πιο μακριά τους θέλει και επιπλέον θέλει να τους μετατρέψει σε 'είδα φως, μπήκα και έμεινα'.
Η εσωστρέφεια μόνο σε κακό θα σας βγει κύριοι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
...Η εσωστρέφεια μόνο σε κακό θα σας βγει κύριοι...Αν μου επιτρέπεις - και εντελώς φιλικά - 'μας', φίλε, 'μας'.
Όχι 'σας', έτσι είναι σαν να βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω - άσε που μπορεί να θεωρηθεί μομφή και να γίνει αιτία κι άλλης γκρίνιας. -
...Η εσωστρέφεια μόνο σε κακό θα σας βγει κύριοι...
Αν μου επιτρέπεις - και εντελώς φιλικά - 'μας', φίλε, 'μας'.
Όχι 'σας', έτσι είναι σαν να βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω - άσε που μπορεί να θεωρηθεί μομφή και να γίνει αιτία κι άλλης γκρίνιας.Δεν έχεις άδικο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση τη δική μου ουρά έχω δικαίωμα πιστεύω να τη βγάλω απ' έξω. Και αυτό επειδή τόλμησα να κάνω μια εξωστρεφή κίνηση σε αυτη τη ρημάδα την ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες', όσο χαζή, άτοπη, άσχετη ή ό,τι άλλο θες ήταν αυτή. Όμως οι κακιουλες, η δυσπιστία και η ειρωνία πήγε σύννεφο...
-
Σωστος ο Ιλιλιας !(στο παραπανω,αλλα και γενικα!)
Στην πιο παραπανω ανταλλαγη αποψεων με τον Κωστα,φανταζομαι οτι εννοει με το 'ειδα φως και μπηκα' (πχ),αυτους που βαριουνται να ψαξουν
να βρουν ενα θεμα που γραφτηκε παλαιοτερα,αλλα με το που μπαινουν σε μια συζητηση φορουμ να πυροβολησουν για κατι το οποιο εχει θιχτει αλλου...(και να κανουν τα θεματα η τη συζητηση ....ποπο! )
Λεω εγω τωρα.....
Γενικα οτι πασχουμε ειναι δεδομενο.....,αλλα οχι μονοπλευρα!ΥΓ.Παλι αυτα ειναι ασχετα με το θεμα του Τακινεν,ετσι οπως συμβαινει δηλαδη με τα περισσοτερα θεματα......
-
Μάλλον εννοεί, αυτούς που 'είδαν φως και μπήκαν' στον χώρο των Ελληνικών Αγώνων...όχι στο Φόρουμ!
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;