-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
@patro (δες καλύτερα άμα σε κορόιδεψα)Οπως και να έχει το κάνω τώρα γιατί εσύ απλά έφαγες ΒΑΝ ενώ εγώ ολάκερη διαγραφή
Είσαι φλώρος
Ban ήταν και το δικό σου, μιας εβδομάδας.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 087#737087
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 035#756035 -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Από τη μεριά μου, θα ήθελα οι 6 (ως τώρα) που ψήφισαν ότι κάναμε λάθος, αλλά και όσοι προτίθενται από δω και πέρα να ψηφίσουν το ίδιο, να γράψουν και ένα ποστ να μας πουν ΓΙΑΤΙ το πιστεύουν αυτό.
Να διαβάσουμε απόψεις όμως, ε? [/color]
Σπυρο νομιζω οτι καθε ψηφοφορος κανονικα πρεπει να δικαιολογει την ψηφο του,θετικη η αρνητικη. Αν παλι δεν θελει,τι να κανουμε,παμε παρακατω.
-
Μην τρως πρόλογο.
Διεγράφη έλεγε κάποτε (εκτός κι αν θυμάμαι τόσο λάθος και οπότε ζητώ συγνώμη)
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
@patro (δες καλύτερα άμα σε κορόιδεψα)
Οπως και να έχει το κάνω τώρα γιατί εσύ απλά έφαγες ΒΑΝ ενώ εγώ ολάκερη διαγραφή
Είσαι φλώρος
Ban ήταν και το δικό σου, μιας εβδομάδας.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 087#737087
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 035#756035εγω παντως αν ετρωγα ban μιας εβδομαδας θα γουσταρα..
παιρνεις αντιεξουσιαστικους ποντους..(Α) ΑΝΤΙΦΑ..
-
Μην τρως πρόλογο.Διεγράφη έλεγε κάποτε (εκτός κι αν θυμάμαι τόσο λάθος και οπότε ζητώ συγνώμη)
Θυμάσαι λάθος. Να μείνουμε στο θέμα του κ. APR όμως?
-
Κάτσε ρε Κρουζ...
Εχω ακόμα τα logs που μου έκαναν και χαζούρα γιατί αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν. Διαφραφή δλδ.
Τεσπά δε με νοιάζει. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την εξουσία άλλωστε.
Οσο για τον APR δεν μπορώ ούτε να συμφωνήσω ούτε να διαφωνήσω.
Απλά πάει ακόμα ένας που είχε (έστω κι έτσι όπως τα έλεγε) κάτι αξιόλογο.
Ακολούθησε την πεπατημένη οδό δλδ που και άλλοι πολλοί έχουν πάρει: να μην ασχολείται με φωστήρες.
-
Απλά πάει ακόμα ένας που είχε (έστω κι έτσι όπως τα έλεγε) κάτι αξιόλογο.Θέτεις λοιπόν το εξής ενδιαφέρον ερώτημα (δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός του takinen):
Αν κάποιος έχει κάτι αξιόλογο να πει στο Forum, επιτρέπεται να παραβαίνει τους κανονισμούς του Forum προκειμένου να το πει ?
Η άποψή μου είναι πως όχι, πρώτα πρέπει να σέβεται τους κανονισμούς και μετά να πει ό,τι έχει να πει. Αν δεν μπορεί να σέβεται τους κανονισμούς, τότε δεν έχει θέση στο Forum.
Υπόψην πως δεν είναι τίποτα εξωτικοί κανονισμοί, αυτονόητα πράγματα είναι: απαγορεύεται το βρίσιμο και η εν γένει απρεπής συμπεριφορά, η προσωπική επίθεση σε άλλους, οι παράνομες πράξεις, το flame baiting κτλ.
Επαναλαμβάνω δεν εξοργίζομαι γιατί το περιβάλλον είναι μικρογραφία του κοσμου μας: όλα αντιμετωπίζονται με 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Από το παραπάνω υποθέτω πως και εσύ συμφωνείς μαζί μου, σωστά ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω παντως αν ετρωγα ban μιας εβδομαδας θα γουσταρα..
παιρνεις αντιεξουσιαστικους ποντους..(Α) ΑΝΤΙΦΑ..
Κι εγώ!
Αλλά τον APR φαίνεται τον πείραξε.
Edit
Δεν ξέρω αν είχε πράγματι κάτι αξιόλογο να πει, από όσες του δημοσιεύσεις διάβασα όμως, είμαι σίγουρος ότι πίστευε ότι ό, τι έλεγε ήταν αξιόλογο.
-
Το φλέιμ μπέιτινγκ (ή όπως λέγεται) δεν είναι λόγος για ΒΑΝ ?
Είναι...
Επειδή δε γράφονται βρισιές όμως, είναι πιο 'δύσκολο' να το φάει το ΒΑΝ κάποιος...
Και αν γίνει μια άτυπη ψηφοφορία για τα άτομα που το έχουν κάνει σκοπό ζωής αυτό το φλέιμ, ίσως να καθαρίσει η ομίχλη αυτή από τα μάτια σας.
Λέμε τώρα ε
-
@nassΤο φλέιμ μπέιτινγκ (ή όπως λέγεται) δεν είναι λόγος για ΒΑΝ ?
Είναι...
Επειδή δε γράφονται βρισιές όμως, είναι πιο 'δύσκολο' να το φάει το ΒΑΝ κάποιος...
Και αν γίνει μια άτυπη ψηφοφορία για τα άτομα που το έχουν κάνει σκοπό ζωής αυτό το φλέιμ, ίσως να καθαρίσει η ομίχλη αυτή από τα μάτια σας.
Λέμε τώρα ε
Δεν απάντησες στην ερώτησή μου...
Για να απαντήσω στη δική σου: καταρχήν το Ban είναι το τελευταίο μέτρο που λαμβάνεται αν αγνοηθούν προειδοποιήσεις, διορθώσεις δημοσιεύσεων κτλ. Οπότε δεν ισχύει flame bait = ban και ωραιότατα μπορεί να συμμορφωθεί κάποιος νωρίτερα.
Το βασικό όμως είναι το ό,τι, σε αντίθεση με τη βρισιά, για την οποία υπάρχει ένας λίγο-πολύ γενικά αποδεκτός (σε κοινωνικό επίπεδο) ορισμός, το flame baiting είναι μια ασαφής έννοια, για την οποία δεν υπάρχει συμφωνία και άρα δίνει μεγαλύτερα περιθώρια αυθαιρεσίας στον moderator. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ, εκτός και αν είναι καραμπινάτη περίπτωση.
'Ομίχλη' λοιπόν δεν έχουμε σε καμία περίπτωση, η πολιτική είναι σαφής και σε κάθε περίπτωση γίνεται προσπάθεια (*) και ίδια απέναντι σε όλους τους χρήστες να είναι αλλά και να να εξαντλούνται όλα τα περιθώρια πριν οποιαδήποτε 'δραστική' επέμβαση (διόρθωση / διαγραφή δημοσιεύσεων ή και ban)
(*) Δυστυχώς δεν είναι πάντοτε εφικτό να μοιράζεται 100% ακριβοδίκαια η 'πίτα', διότι ως άνθρωποι και εμείς δεν κρίνουμε πάντοτε σωστά και εννοείται πως κάνουμε και λάθη. Εδώ κάνουν λάθη οι δικαστές που είναι επαγγελματίες στο 'μοίρασμα της πίτας', πως μπορεί κάποιος να απαιτεί να μην κάνουν λάθη οι moderators σε ένα Forum ? Αυτό που δικαιούται να απαιτεί κάποιος είναι τα λάθη να μην είναι κακοπροαίρετα και η μεροληψία να μην είναι ενσυνείδητη.
Ως προς την ψηφοφορία: δηλαδή τι μοντέλο διαχείρησης του Forum έχεις στο μυαλό σου ? Να ψηφίζουν οι χρήστες τους 'αντιπαθητικούς' (= flame baiters σήμερα, αύριο με προκλητικές και αιρετικές απόψεις) και όσοι δεν είναι αποδεκτοί / αρεστοί στην πλειοψηφία να τρώνε κόκκινη κάρτα ?
-
ΜΑ το θέμα είναι ότι ούτε καν παρατηρήσεις δε γίνονται!
Τι να λέμε τώρα...
Οσο για την ψηφοφορία, ειπα 'άτυπη'. Αυτό σου λέει κάτι σαν λέξη;
Τεσπά επαναλαμβάνω: κάνετε ό,τι θέλετε. Απλά κοιτάχτε πόσο φτωχεύει το φόρουμ όσο περνάει ο καιρός.
Α και κάτι τελευταίο: είναι ελάχιστοι αυτοί που δε φοβούνται να πούνε την πραγματική τους γνωμη σε θέματα που ΔΕΝ υπάρχει αντικειμενική αλήθεια γιατί ο χλευασμός είναι 100% έτοιμος (κυρίως σε θέματα του Αντιλόγου γίνεται αυτό).
Και εκεί άιντε καλά ας το χάψω. Τι γίνεται όταν αυτό γίνεται και στις αντικειμενικές αλήθειες (εδώ πάμε στα υπόλοιπα θέματα)? Χλευασμός χλευασμός χλευασμός. Και όχι δε λέω να κάνετε μεταμόσχευση εγκεφάλων στους ανεγκέφαλους. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.
Τέλος: μη ζητήσεις να αποδείξω τπτ από όλα αυτά που λέω γιατί δεν το έχω καημό να το κάνω. Αν το είχα, θα είχα πράξει δεόντως ήδη.
-
εγω παιζει να φαω ban μιας εβδομαδας ετσι για τη μαγκια;
και ειδικα οταν επιστρεψω δριμυτερος θα απλωσω κυματα ηδονης στους απανταχου 4τροχοιφορουμιτες.. -
Μία φορά είχα μιλήσει προσωπικά (διά ζώσης) με τον APR, ζητώντας του κάποια συμβουλή, και με εντυπωσίασε η ευγένειά του και η προθυμία του (πέραν της πανθομολογούμενης γνώσης του).
Δεν μπορώ να ξέρω γιατί έγραφε όπως έγραφε στο φόρουμ, αλλά σίγουρα επρόκειτο για συνεχείς παραβιάσεις του κανονισμού.
Γενικά, οι 'ελληνικοί αγώνες' και η ομώνυμη ενότητα του φόρουμ είναι πεδίο απίστευτα εμπαθών αντιπαραθέσεων, λες και πρόκειται για το Κυπριακό ή το Μεσανατολικό, ή λες και διακυβεύονται δις Ευρώ. Δηλαδή αντιστοίχως, στο χώρο της F1 ή του WRC θα έπρεπε να είχαμε 2-3 φονικά την εβδομάδα...
Γι' αυτό και δεν υπάρχουν θεατές στους αγώνες και αναγνώστες στην εδώ θεματική ενότητα (μόνοι τους βρίζονται οι πιθανόν αξιόλογοι άνθρωποι που γράφουν εκεί).
Εν κατακλείδει: Κρίμα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απλά πάει ακόμα ένας που είχε (έστω κι έτσι όπως τα έλεγε) κάτι αξιόλογο.
Θέτεις λοιπόν το εξής ενδιαφέρον ερώτημα (δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός του takinen):
Αν κάποιος έχει κάτι αξιόλογο να πει στο Forum, επιτρέπεται να παραβαίνει τους κανονισμούς του Forum προκειμένου να το πει ?
Η άποψή μου είναι πως όχι, πρώτα πρέπει να σέβεται τους κανονισμούς και μετά να πει ό,τι έχει να πει. Αν δεν μπορεί να σέβεται τους κανονισμούς, τότε δεν έχει θέση στο Forum.
Σε αυτό που λες πάει και το 'ούτε συμφωνώ ούτε διαφωνώ' που είπα νωρίτερα.
Η ατιμωρησία δε μου αρέσει. Δε μου αρέσει ούτε το να παρατάω τα όπλα όμως. Επιμονή κι υπομονή. Ετσι κρατούνται τα καλά, και στο φινάλε δικαιώνεται αυτός που αξίζει.
Οπως φαίνεται δεν άξιζε ο εν λόγω κύριος. Δεν μπορώ να μην το δεχθώ γιατί το σέβομαι (όπως σεβάστηκα και τη διαγραφή μου).
-
Νομίζω ότι ο τρόπος που έλεγε αυτό που ήθελε να πει δεν ταιριάζει στον κοινωνικά ορθό τρόπο ενός χώρου με δημόσια πρόσβαση όπως το 4tf...
Οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους (ή τουλάχιστον τους περισότερους)...
_
-
Δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο στόχο βάζοντας την ψηφοφορία αυτή. Είναι πράγματι 'άτυπη' και ας παρουσιάζεται πως μας γίνεται χάρη που δεν κλειδώνεται. Δεν βλέπω να παραβιάζεται με κάποιο τρόπο ο κανονισμός.
Για το γεγονός που ορισμένοι κάνουν θέμα δηλαδή τους χαρακτηρισμούς που επισύναψα στον κο Χρήστο, θυμίζω πως ακόμα και στη δήλωση του ban από τον administrator αναφέρεται >Με όλο το σέβας στην ιστορία του και στο όνομά του..Δεν έχω σκοπό θεωρητικολογίας για το ποιος τρόπος διαχείρησης είναι σωστότερος. Πάντως με το συγκεκριμένο τρόπο είναι αποδεκτό πως το φόρουμ φτωχαίνει όλο και περισσότερο.
Μόνη απάντηση το δημοσιοϋπαλληλικό-γραφειοκρατικό: 'εφαρμόσαμε τον κανονισμό .-' -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μόνη απάντηση το δημοσιοϋπαλληλικό-γραφειοκρατικό: 'εφαρμόσαμε τον κανονισμό .-'
Aυτό κατάλαβες;
Δηλαδή αν μπαίνει ο χ, ψ μεγαλοπαράγοντας κάθε χώρου επιτρέπεται να βρίζει και να συμπεριφέρεται όπως του κατέβει επειδή είναι αυτός που είναι;
Και γω που δεν γνωρίζω τον apr (και τον κάθε apr) από που και ως που είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την συμπεριφορά του; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και συμπεριφέρεται όπως του αρέσει στον χώρο του και στους φίλους του. Όχι στο φόρουμ!
Ας γίνει και φτωχότερο το φόρουμ. Δηλαδή θα χάσει η ενότητα των ελληνικών αγώνων από την αποχώρηση του APR;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δηλαδή θα χάσει η ενότητα των ελληνικών αγώνων από την αποχώρηση του APR;φσσσσιτ .... μπόινγκ....
Μερικές φορές καλύτερα να μασάς. -
-
Οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να εφαρμόζονται!
Πολλοί απο εμάς είμαστε μέλη και σε άλλα φόρουμ....άρα ξέρουμε ότι εδω μέσα υπάρχει κάποια ανοχή...και λίγο εως πολύ όλοι το εκμεταλευόμαστε....άλλες φορές συνηδιτά άλλες με παρόρμηση θέλοντας να κάνουμε χαβαλέ κλπ.
Οπότε για το εάν και όποτε πέφτει κανένα μπαν, δεν νομίζω ότι χωράει αμφιβολία....φυσικά δεν ξέρω και όλα τα μπαν που έχουν πέσει εδω μέσα και το λόγο -για τον CARθοθραύστη ας πούμε δεν ξέρω τι έγινε- αλλά αν φάω μπαν δεν θα βγω να πώ μα και ο τάδε είπε αυτό και αυτό...γιατί δεν τον μπανάρατε? Ε δεν τον μπανάρανε...θα πεθάνουμε?Θα περάσει η βδομάδα και θα μπω να ξαναγράψω!
Ο APR είναι καταξιωμένος στον χώρο του και πολύ αξιόλογος στην δουλειά του -σαν άνθρωπο δεν τον γνωρίζω και δεν θέλω να κάνω το λάθος να τον κρίνω μέσα απο ένα φόρουμ- το γιατί αρκετες φορές έχανε την ψυχραιμία του και μιλούσε με άσχημο τρόπο δεν το ξέρω αλλά σίγουρα δεν ήταν σωστό....σωστό όμως κρίνοντας πως? Σαν θεατής των Ελ. Αγώνων? Εδώ είναι το λάθος, αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν εκει μέσα είνα οι περισότεροι αγωνιζόμενοι, μηχανικοί και άνθρωποι του χώρου που ορισμένοι απο αυτούς βγάζουν το ψωμί τους -αυτό χωρίς ίχνος μομφής- δεν μπορείς αυτήν την ομάδα ανθρώπων να την καταλάβεις αν δεν είσαι μέλος της! Υπάρχει πολύ πάθος, πολύ σαπίλα, πολύς ανταγωνισμός, πολλές κλίκες αλλά και πολλοί σωστοί άνθρωποι, ε κοιτόντας-διαβάζνοτας και διαμορφώνοντας άποψη απο την καρέκλα του υπολογιστή δε νομίζετε ότι είναι εύκολο να καταλήξουμε σε λάθος συμπεράσματα?
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη μην πέσετε να με φάτε, απλά αυτό πιστεύω!
ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ;