-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προς το παρόν rocsta κανόνισε να έρθεις στο Alfisti meeting στην Τήνο για τάμα για να μπορέσεις να αγοράσεις γενικά κάποιο νέο μοντέλο και μετά το γιορτάζουμε μεγαλοπρεπώς όταν το πάρεις...ΥΓ: Η νέα εταιρική μάπα των Audi γαμεί.
fixed...
-
Χθες είδα στην Ερυθραία το νέο Α3. Σε γκρι με τις 2χρωμες ζάντες quattro. Με τράβηξε από μπροστά γιατί με ξένισε το σχήμα των LED αλλά μόλις πέρασε και το είδα προφίλ και πίσω...
-
http://fourtitude.com/news/Audi_News_1/ ... eckarsulm/
-
πειτε μου αν ξερετε ποσο ευκολο ειναι να περασω αυτο στο αυτοκινητο (ολοκληρο)
μου χαλασε το πανω μερος του αναπτηρα (το υπολοιπο που ειναι μεσα δινει κανονικα ρευμα) , αλλα το ανταλλακτικο ηταν ολο το σετ -13 ευρω για οποιον θελει να ξερει- και σκεφτηκα οτι ισως ειναι καλυτερο να το περασω ολο , το θεμα ειναι οτι δε ξερω αν ειναι ευκολο (μη χαλασω και τιποτα )
-
Ψάξε για how to ή το Haynes του Α3 σου. Δεν πρεπει να είναι πολύπλοκο
-
σκεφτομαι μηπως θελει σηκωμα η κονσολα (μαλλον θα θελει ) , στο c2 την ειχα ξηλωσει , αλλα στο audi ειμαι λιγο κυρια
-
Παίζει να κατέβω Γλυφάδα αύριο για καφέ. Να περάσω να το φτιάξουμε? Δεν είναι τίποτα. Έχω και το κατάλληλο εργαλείο:
-
το εχει παρει ο πατερας μου και πηγε στο χωριο
με πηρε τηλεφωνο για να μου πει οτι του κολλαγε ενα γκολφ το οποιο φυσικα πατησε και μετα ειδε περιπολικο , εκοψε και το περιπολικο σταματησε τον αλλο που περασε γ@μιωντας διπλα του
εγω καθομαι εδω με τον αναπτηρα μου..
ΥΓ ναι να κανονισουμε πρεπει
-
Ξερει κανεις ποσο κοστιζoυν δερματινες επενδυσεις, στα καθισματα και στις πορτες?
-
Για πείτε...
-
Χτυπα το
-
Φοβερή έκδοση, τετρακίνητο και δυνατό και στα DTM για μένα είναι στο πιο ωραίο χρώμα. Για την τιμή δε ξέρω τί να σου πω Το σκέφτεσαι σε σχέση με την BMW σου;
-
Αρρωστια το dtm που εβγαζε τοτε.Μ αρεσει πολυ.Πλακα πλακα Νικο θα γαμουσε συλλογη με si,a4 dtm και καμια 190E 2.5 EVO
-
Από τα ελάχιστα Αudi που μου αρέσουν.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αρρωστια το dtm που εβγαζε τοτε.Μ αρεσει πολυ.Πλακα πλακα Νικο θα γαμουσε συλλογη με si,a4 dtm και καμια 190E 2.5 EVOΤι σχέση έχει μια si και ενα A4 με μία evo ;!
-
Το dtm?
Κανω λαθος? -
Ρε συ η Evo είναι αμαξάρα και έχει τρελή ιστορία πίσω της, δεν ειναι μια ακόμα έκδοση του group vag.
-
Ερμ, ίδιο σκοπό, ομολογκάρισμα για αγώνες;
Σωκράτη, η Si ήταν για το WTCC, αλλά same difference.
-
Εγω το ειπα απλα σα συλλογη με θεμα αυτοκινητα/εκδοσεις με αφορμη το dtm,δεν αναιρεσα το οτι ειναι αυτοκινηταρα.Και για να τη βαζω μαζι μ αυτοκινητα 20 χρονια νεοτερα,ισα ισα αναγνωριζω αυτο που λες
edit,το πε καλυτερα απο μενα ο drdinos -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ερμ, ίδιο σκοπό, ομολογκάρισμα για αγώνες;Σωκράτη, η Si ήταν για το WTCC, αλλά same difference.
Δικιο...
Αλλά μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα αμάξια μεταξύ τους;
Εγώ δεν μπορώ...
AUDI FORUM