-
οι 4Τ δε γνωριζουν τις ανοχες του dsg ρε Γρηγορη, τι αναφορα θες να σου κανουν?
αν θυμασαι σε παλιοτερο αρθρο τους μιλουσαν για 55 , νομιζω, κιλα και 9000 σαλ
το χουμε ξανασυζητησει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι 4Τ δε γνωριζουν τις ανοχες του dsg ρε Γρηγορη, τι αναφορα θες να σου κανουν?αν θυμασαι **σε παλιοτερο αρθρο τους μιλουσαν για 55 , νομιζω, κιλα **και 9000 σαλ
το χουμε ξανασυζητησει
Αυτο πρεπει ηταν για το νεο δυνατοτερο DSG6 που μπαινει σε Q5, S5 (?) κλπ νομιζω...
Καπου τα ειχαμε ξαναβαλει στην συζητηση, αλλα και παλι τα μπερδευω.
Tomorrow... -
Αν δεν είναι τυπογραφικό (και τα διαγράματα που βλέπεις Γρηγόρη τα παιδιά στο ατελιέ τα φτιάχνουν, δεν είναι το χαρτί που σου δίνει ο καραφλός) τότε είναι 'τυπογραφικό' του mustang...
Αν δεν είναι τίποτα απο τα 2, τότε το scirocco και το leon βγάζουν τη ροπή που βγάζει ο 2.5T του TTRS... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οι 4Τ δε γνωριζουν τις ανοχες του dsg ρε Γρηγορη, τι αναφορα θες να σου κανουν?
αν θυμασαι **σε παλιοτερο αρθρο τους μιλουσαν για 55 , νομιζω, κιλα **και 9000 σαλ
το χουμε ξανασυζητησει
Αυτο πρεπει ηταν για το νεο δυνατοτερο DSG6 που μπαινει σε Q5, S5 (?) κλπ νομιζω...
Καπου τα ειχαμε ξαναβαλει στην συζητηση, αλλα και παλι τα μπερδευω.
Tomorrow...το αρθρο μιλουσε για το dsg του s3 και το μπερδεψαν με το 7αρι dsg που μπαινει στα μοντελα με διαμηκη τοποθετηση μοτερ (Α4, A5, Q5) και οντως σηκωνει πολλη ροπη , το 3λιτρο TDI εχει 51 κιλα
αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το 6αρι , ουτε και με το μικρο 7αρι φυσικα
(3 ειναι τα dsg , για να το ξαναθυμηθουμε)
με λιγα λογια ειχε πεταχτει πατατα απο τους 4Τ, οποτε μην περιμενεις αναφορες
edit
και για να σου θυμισω ακομα μια φορα το μαργαριταρι... οριστε και λινκ
http://www.4troxoi.gr/default.php?art_i ... me=ArticleΤο ημιαυτόματο 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορεί να αντέξει ροπή που ξεπερνά και τα 56 χλγμ. , δηλαδή πολύ πάνω από τα 35,6 του S3, και γενικότερα κινητήρες που τα «κόκκινά» τους βρίσκονται πάνω από τις 9.000 σ.α.λ.
στις 8000κατι ειπαμε αρχιζουν και σπανε πραγματα.. αυτοι μιλανε για 9..
πού το βρηκαν αυτο πολυ θα θελα να μαθω -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αν δεν είναι τυπογραφικό (και τα διαγράματα που βλέπεις Γρηγόρη τα παιδιά στο ατελιέ τα φτιάχνουν, δεν είναι το χαρτί που σου δίνει ο καραφλός) τότε είναι 'τυπογραφικό' του mustang...
Αν δεν είναι τίποτα απο τα 2, τότε το scirocco και το leon βγάζουν τη ροπή που βγάζει ο 2.5T του TTRS...για να καταλάβετε όταν οι γερμανοί ανεβάζουν την ιπποδύναμη στα 310hp περίπου η ροπή πάι στα 410Nm περίπου κι όταν αλλάξουν το μισό κινητήρα( τουρμπίαν και πολλαπλή εξαγωγής γαρ) τα άτια ανεβάινουν στα 350hp και η ροπή στα 440Nm.... οπότε η μέγιστη διαφορά των μετατροπών σε ροπή (πάντα κάπως ανάλογη της ισχύως) δεν ξεπερνάει τα 9κιλά ροπής αφού μαμά βγάζει 350Nm
οπότε δεν μπορεί ένας κινητήρας εργοστασιακός περιστασιακά να βγάζει 10 ολόκληρα κιλά ροπής παραπάνω από ότι πρέπει κρατώντας σταθερά τα άτια!!!! δηλαδή να επιτύχει τις μετρήσεις των 4υπερδυναμομένωντροχών!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Αν δεν είναι τίποτα απο τα 2, τότε το scirocco και το leon βγάζουν τη ροπή που βγάζει ο 2.5T του TTRS...Ο συννονοματος Δημητριαδης?
'Παιζει' ευκολα χαλασμενο τηλεφωνο δηλαδη...
Παλαιοτερα ελεγαν τουλαχιστον 'δαιμων τυπογραφιου' κλπ...
Πολυ χοντρο για να ειναι τυπογραφικο παντως, κανει μπαμ, αυτο ομως που κανει μεγαλυτερο μπαμ ειναι που το μεγεθος της ροπης περασε στο ντουκου, λες και ηταν αναμενομενη... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παλαιοτερα ελεγαν τουλαχιστον 'δαιμων τυπογραφιου' κλπ...Ακόμα το λένε... είναι έκφραση... άσχετα αν το τυπογραφείο δεν φταίει ποτέ...
-
γαμάτη διαφήμιση του RS4 B5.
http://www.youtube.com/watch?v=qp6VPHSP ... r_embedded -
-
καλα περιμενετε να παρω στα χερια μου την καταλληλη φωτο οπου ενα 4κινητο ΤΤ εχει σκαρφαλωσει πανω σε μια bmw , να δειτε τι παει να πει διαφημιση
(βασισμενη σε πραγματικο γεγονος , ελπιζω μονο να μου τη δωσουν )
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Youtube Videoπιο εκλεπτυσμένη αυτή...
την έχω στην υπογραφή μου...
Πάρα πολύ ωραία διαφήμιση. -
και μία ακόμα:
τι χρειάζεται να έχει ένα αμάξι για να γίνει 'audi'?
http://www.youtube.com/watch?v=0a5h94IG ... r_embedded -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
πιο εκλεπτυσμένη αυτή...
την έχω στην υπογραφή μου...
Πάρα πολύ ωραία διαφήμιση.Μιας και αναφερατε το R8.Μου ελεγε ενας φιλος μου οτι τα Γερμανικα δεν ειναι καλα.Και του ελεγα εγω για τα τογιοτα(ως μεγαλος φαν της Ιαπωνιας) που σκοτωσε ανθρωπους και ποσοι γλιτωσαν στο παρατσακ...Και μου ελεγε για μια παρτιδα R8 pου φουντωσαν στο εργοστασιο.Ναι αλλα του λεω οτι δεν σκοτωθηκε κανεις ετσι δεν ειναι???Και κολλαγε το μυαλλο του και μου ελεγε για τα τουρμπο που χαλαγαν τα TSI και οτι οι NEO-VVL κινητηρες ειναι καλυτερη και κατι τετοιες .
-
Μετάφραση;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μετάφραση;Οντως δε ξεκαθαριστικα....Τελικα τα R8 φουντωσανε η οχι?
-
Ρε συ γιωργο καθε ποστ ειναι και μια νεα περιπετεια..Αδυνατω να παρακολουθησω τι σκεφτεσαι και τι θελεις να πεις..
Τι παει να πει 'ξεκαθαριστηκα' ??
Καταλαβες γιατι στη λενε μερικες φορες? -
Αυτό το βίντεο που έβαλες Κάβουρα είναι !
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι παει να πει 'ξεκαθαριστηκα' ??
Καταλαβες γιατι στη λενε μερικες φορες?Έλα ρε συ απλά ήθελε να πει δεν έχω ξεκαθαρίσει μην τον αποπαίρνεις!!
-
Εμενα με παρεξηγουνε για πλακα δε πειραζει ιντερνετ ειναι δεν παρεξηγω κανεναν...
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Μιας και αναφερατε το R8.Μου ελεγε ενας φιλος μου οτι τα Γερμανικα δεν ειναι καλα.Και του ελεγα εγω για τα τογιοτα(ως μεγαλος φαν της Ιαπωνιας) που σκοτωσε ανθρωπους και ποσοι γλιτωσαν στο παρατσακ...Και μου ελεγε για μια παρτιδα R8 pου φουντωσαν στο εργοστασιο.Ναι αλλα του λεω οτι δεν σκοτωθηκε κανεις ετσι δεν ειναι???Και κολλαγε το μυαλλο του και μου ελεγε για τα τουρμπο που χαλαγαν τα TSI και οτι οι NEO-VVL κινητηρες ειναι καλυτερη και κατι τετοιες .
Γιώργο...άσε τον καθένα να πιστεύει αυτό που θέλει.Θέλει να πιστεύει ότι το χ μοτερ ή εταιρία είναι η καλύτερη?
Άστο να το πιστεύει.Ο καθένας αποκτά μόνος του την άποψή του και κάνεις τις επιλογές, τις οποίες 'λούζεται'.Αν φοβάται ότι θα σκάσει κάποιο tsi, πες του να μην κυκλοφορεί στο δρόμο, γιατί υπάρχουν πλέον πολλά και μπορεί εκεί που πάει αμέριμνος να σκάσει το διπλανό του αμάξι.
-
Και το χειροτερο ειναι και με παπακι....Λες να θετω σε κινδυνο την σωματικη μου ακεραιοτητα αφου εξω υπαρχουν βομβες?
Υ.Γ.Μαλλον ο χρηστης Κάβουρας εχει υψηλοτερο i.q.
AUDI FORUM