-
μιλάμε για τρομακτικές διαφορές.
Έχω πλέον 100 λόγους παραπάνω για να απαιτώ αλλαγή λαδιών με τον παραδοσιακό τρόπο.-
(χωρίς να σημαίνει ότι όλη αυτή η μαυρίλα οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι οι αλλαγές λαδιών -όπως είπες κι εσύ προφέσσορα- έγιναν με τη 'ρουφήχτρα' και όχι παραδοσιακά.σίγουρα όμως συνέβαλαν...σωστά? ( -
η διαδικασια επεκτασης εγγυησης απαιτει να παω και το ιδιο το αυτοκινητο στο συνεργειο?
πώς ακριβως γινεται το σκηνικο γιατι μπαινω σε λιγες μερες στον 23ο μηνα κατοχης
δεν εχω δικαιωμα να οδηγω για αυτο ρωταω -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επανήλθε ο 1.8ΤFSI στο Α5, μόνο που τώρα είναι ο γνωστός 1.8Τ που μπαίνει και στο Α3 και έχει και την ίδια ιπποδύναμη (160 άλογα).
Καταργήθηκε ο προηγούμενος, λόγω του ότι ήταν EURO4 και μέχρι να μπει ο καινούριος που είναι EURO5, υπήρξε ένα διάστημα όπου το Α5 δεν παραγόταν με 1.8Τ κινητήρα.Η απορία μου είναι η εξής...
Υπάρχει δηλαδή τώρα στο Α5:
1.8Τ----160 άλογα
2.0Τ----180 άλογα
2.0Τ----200 άλογαΑνά 20 άλογα αλλάζεις και μοτέρ ή έστω χαρτογράφηση εγκεφάλου (μιλώντας για τα 2 τελευταία)?
Μήπως το παραέχουν γ@μήσει εκεί στο VW group?
Έλεγα αρχικά, απλά τους έκατσε άσχημα και δεν το υπολόγισαν καλά με τους TSI, αλλά τώρα γίνεται η ίδια 'βλακεία' και στο Α5 και με άλλους τελείως κινητήρες.Μακαρι να κανουν την ιδια 'βλακεια' και στο scirocco και να βαλουν τον 1.8 Tfsi...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η διαδικασια επεκτασης εγγυησης απαιτει να παω και το ιδιο το αυτοκινητο στο συνεργειο?Από όσα γνωρίζω όχι.Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο και απλά σε δεσμεύει να βάλεις οποιοδήποτε ανταλλακτικό γνήσιο audi ή οποιοδήποτε που να έχει εγκριθεί από την audi (συγκεκριμένες προδιαγραφές).
Allianz δεν είναι η ασφαλιστική σου για την επέκταση της εγγύησης στα +2 χρόνια? (εμένα αυτή είναι )
Κάνε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία (που αγόρασες το αμάξι) και πες τους ότι είσαι (δήθεν) εκτός Αθηνών και πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε service (μην καρφωθείς ότι δεν τους προτιμάς πλέον για το service του αυτοκινήτου σου ) και θες να μάθεις αν σε καλύπτει η εγγύηση αν πας σε άλλο συνεργείο.
Επίσης μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην ίδια την allianz και να το μάθεις τηλεφωνικά (και ζήτα τους να σου στείλουν ένα fax αν γίνεται για να το έχεις και γραπτά )
Τέλος...μπορείς να (ξανα?)διαβάσεις τους όρους επέκτασης εγγύησης.
(τους έχω στο αμάξι και πρέπει να κατέβω, να τους σκανάρω και να στους ανεβάσω και αυτή τη στιγμή...βαριέμαι )δεν εχω δικαιωμα να οδηγω για αυτο ρωταω
Γιώργο...σου πήραν τον δίπλωμα?
-
...δεν εχω δικαιωμα να οδηγω για αυτο ρωταω
Γιώργο...σου πήραν τον δίπλωμα?
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες (ο μπατζανάκης του ξαδέλφου μου ξέρει τρεις αστυνομικούς, αυτοί ψωνίζουν από ένα μπακάλικο στους Αμπελόκηπους, ο μπακάλης έχει βάλει μεν Κονεξ και ταυτόχρονα διαβάζει το 4Τ Φορουμ, εεε εκεί μέσα γράφτηκε! ) συνελήφθη ο ως άνω κύριος να κινείται με 315 χλμ/ώρα στη Μιχαλακοπούλου. Επειδή όμως δεν τον προλάβανε εκεί τον γράψανε στη Κατεχάκη και του αφαιρέθη το δίπλωμα.
Ακόμη πιο ασφαλείς πληροφορίες φέρουν τον συγκεκριμένο κακοποιό να χρησιμοποίησε κάποια από τις επόμενες δικαιολογίες-απειλές αλλά μάταια :- Κυρ αστυνόμε γεννάει η γυναίκα μου.
- Είχαν ανάψει τα φρένα.
- Έχει χαλάσει το κοντέρ.
- Μα με τέτοιο μηχάνημα να πάω με λιγότερα? Αμαρτία δεν είναι?
- Θέλεις να πας από εκεί που ήρθες??
- Πάρε κάτι να πιεις έναν καφέ.
- Ξέρεις ποιος είμαι εγώ?
8 ) Ααα ρε βλάχο, αν δεν είχα αθηναϊκές πινακίδες ούτε που θα με σταμάταγες. - Τον άλλον που με προσπέρασε γιατί δεν τον σταμάτησες? Εεεε ?
- Τώρα αλήθεια θα με γράψεις? Δεν με έχουν γράψει ποτέ. Μην το κάνεις αυτό !
Για την επέκταση εγγύησης τι εννοείτε? Πως μπορεί να γίνει η έναρξη της? Απλά μια συμπλήρωση στην αντιπροσωπείας κάποιων χαρτιών δεν είναι? Δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο. Ή κάτι άλλο εννοείτε?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
- Κυρ αστυνόμε γεννάει η γυναίκα μου.
- Είχαν ανάψει τα φρένα.
- Έχει χαλάσει το κοντέρ.
- Μα με τέτοιο μηχάνημα να πάω με λιγότερα? Αμαρτία δεν είναι?
- Θέλεις να πας από εκεί που ήρθες??
- Πάρε κάτι να πιεις έναν καφέ.
- Ξέρεις ποιος είμαι εγώ?
8 ) Ααα ρε βλάχο, αν δεν είχα αθηναϊκές πινακίδες ούτε που θα με σταμάταγες. - Τον άλλον που με προσπέρασε γιατί δεν τον σταμάτησες? Εεεε ?
- Τώρα αλήθεια θα με γράψεις? Δεν με έχουν γράψει ποτέ. Μην το κάνεις αυτό !
Έχω χρησιμοποιήσει την ατάκα 9 πάντως...(μόνο που αυτό που με προσπέρασε ήταν αστικό λεωφορείο ΕΝΤΟΣ υπηρεσίας με τουλάχιστον +20 km/h )
Για την επέκταση εγγύησης τι εννοείτε? Πως μπορεί να γίνει η έναρξη της? Απλά μια συμπλήρωση στην αντιπροσωπείας κάποιων χαρτιών δεν είναι? Δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο. Ή κάτι άλλο εννοείτε?
Επέκταση εγγύησης με +2 έτη (δηλαδή γίνονται σύνολο 4 ) με κάποιο ποσό.
Ουσιαστικά δεν είναι εργοστασιακή (δηλαδή δεν την προσφέρει η audi) αλλα δια μέσου ασφαλιστικής εταιρίας, όπου αν εμφανιστεί κάποια βλάβη, στην καλύπτει η ασφαλιστική πλέον.
Συμπληρώνεις κάποια χαρτιά (Αριθμό πλαισίου, ιδιοκτήτης κτλ), υπογράφεις κάποιες σελίδες που είναι (σαν) συμβόλαιο και πληρώνεις ένα ποσό ως ασφάλιστρα...
Το ποσό για μένα ήταν ~300€ (μπορεί και ~400€...δε θυμάμαι καλά) και την έκανα με το που αγόρασα το αμάξι.
Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω. -
Την ξέρω την επέκταση. Την έχω πάρει και εγώ. Απλά δεν κατάλαβα τι εννοούσατε. Πως μπορείς να την ενεργοποιήσεις? Εκεί μπερδεύτηκα. Όπως τα λες είναι. Απλά κάποια χαρτιά, δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο. Κάτι έγραψες για να πάρει τηλ και να πει ότι και καλά είναι εκτός Αθηνών, για αυτό μπερδεύτηκα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πως μπορείς να την ενεργοποιήσεις?(όπως μάλλον ήδη ξέρεις) ενεργοποιείται αυτόματα με το τέλος της εργοστασιακής εγγύησης
Κάτι έγραψες για να πάρει τηλ και να πει ότι και καλά είναι εκτός Αθηνών, για αυτό μπερδεύτηκα.
απλά από όσα έγραψε ο QsisVTS,κατάλαβα ότι θέλει να κάνει αλλού service από εκεί που αγόρασε το αμάξι του και επειδή του είπα να πάρει στην αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασε( ) του έδωσα και μία δικαιολογία να πει ώστε να μην καρφωθεί του στυλ 'παίρνω πληροφορία από εσάς περί της επέκτασης της εγγύησής μου για να ξέρω αν μπορώ να σας ξεφορτωθώ και να κάνω πλέον αλλού service' ( ).Γι'αυτό και η δικαιολογία 'πρέπει να κάνω αλλού service γιατί βρίσκομαι (δυστυχώς ) εκτός Αττικής'.
ίσως εγώ δεν το εξήγησα σωστά εξαρχής. -
Καλά, μην είσαι σίγουρος ότι δεν το έγραψες καλά.
Μπορεί να μην το διάβασα **εγώ **προσεκτικά ! -
Πως μπορείς να την ενεργοποιήσεις?
(όπως μάλλον ήδη ξέρεις) ενεργοποιείται αυτόματα με το τέλος της εργοστασιακής εγγύησης
Κάτι έγραψες για να πάρει τηλ και να πει ότι και καλά είναι εκτός Αθηνών, για αυτό μπερδεύτηκα.
απλά από όσα έγραψε ο QsisVTS,κατάλαβα ότι θέλει να κάνει αλλού service από εκεί που αγόρασε το αμάξι του και επειδή του είπα να πάρει στην αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασε( ) του έδωσα και μία δικαιολογία να πει ώστε να μην καρφωθεί του στυλ 'παίρνω πληροφορία από εσάς περί της επέκτασης της εγγύησής μου για να ξέρω αν μπορώ να σας ξεφορτωθώ και να κάνω πλέον αλλού service' ( ).Γι'αυτό και η δικαιολογία 'πρέπει να κάνω αλλού service γιατί βρίσκομαι (δυστυχώς ) εκτός Αττικής'.
ίσως εγώ δεν το εξήγησα σωστά εξαρχής.απο κει που το αγορασα θελω να κανω την επεκταση απλα επειδη δεν μπορω να οδηγησω ρωταω αν πρεπει να τους παω και το αυτοκινητο να το δουν ή μπορω να παω και με... λεωφορειο?
τουλαχιστον μου αφησαν τις πινακιδες οποτε μπορω να το δωσω σε κανα φιλο μου να το παει αν χρειαστειΤην ξέρω την επέκταση. Την έχω πάρει και εγώ. Απλά δεν κατάλαβα τι εννοούσατε. Πως μπορείς να την ενεργοποιήσεις? Εκεί μπερδεύτηκα. Όπως τα λες είναι. Απλά κάποια χαρτιά, δεν χρειάζεται το αυτοκίνητο.
αυτο ακριβως ηθελα να καταλαβω
-
Όπως έγραψε και ο Κάβουρας δεν θέλουν να δουν το αυτοκίνητο. Πετάξου μια και απλά βάζεις κανα δυο υπογραφές. Την επέκταση να ξέρεις δεν θα την παραλάβεις άμεσα. Αφού υπογράψεις θα πάνε τα χαρτιά στην ασφαλιστική και από εκεί και μετά από ΑΡΚΕΤΟΥΣ μήνες θα σου έρθει ο φάκελος σπίτι.
-
μεχρι να μου ερθουν τα χαρτια δε θα εχω εγγυηση?
-
Νομίζω θα έχεις καθώς πηγαίνει συνεχόμενα από την εργοστασιακή και εσύ θα έχεις την απόδειξη της πληρωμής. Τους πλήρεις όρους δεν θα έχεις στα χέρια σου και το επίσημο χαρτί. Στο σύστημα τους όμως πιστεύω θα είσαι περασμένος.
ΠΡΟΣΟΧΗ σε ένα σημείο. Όπως και στην κανονική εγγύηση έτσι και στην επέκταση για να παραμένει σε ισχύ πρέπει να υπάρχει η συντήρηση στο επίσημο δίκτυο με τις γνωστές σφραγιδούλες. Είναι κάτι που μερικοί αγνοούν...
-
οκ ευχαριστω με κατατοπισες πληρως
εννοειται οτι θα συνεχισω να πηγαινω για τα απαραιτητα στο συγκεκριμενο συνεργειο.
πονταρω μαλιστα στο γεγονος οτι δεν τους εχω απασχολησει τα 2 αυτα χρονια με καμια βλαβη (περα απο ενα σπασμενο κουμπωμα του τεμπελη) , οποτε αν παρουσιαζω κατι σοβαρο θα ειναι στην ουσια η πρωτη φορα που θα ζητησω να με καλυψουν, αρα δε θα μου κανουν τους δυσκολους
-
Η θεση του σπιρωματος της βιδας του καρτερ δεν παιζει ρολο στο αν θα ρουφηχτουν η θα στραγγισουν τα λαδια?
-
περιμενω να δω κι αλλους χρονους....
http://fastestlaps.com/index.php?page_i ... e32318475a
-
Qsis κατι δεν παει καλα με τα σπεκ του site....ενω 0-160 ειναι 0.7 και 0-200 2.1 sec ταχυτερο στο 400αρι το RS ειναι 0.6 sec πιο αργο....
-
ναι το ειδα κι εγω αυτο αυτα ειναι τα νουμερα που ανακοινωνει η ford και η audi τι να σου πω απο κει και περα ?
Αυτα μαλλον συμβαινουν λογω χειροτερης εκκινησης ( 0-100 και 400αρι) μετα θα μιλανε τα αρκετα παραπανω αλογα του ford.παντως για το s3 τα μετρημενα απο περιδικα νουμερα ειναι
0-100: 6'-6,2'
0-200 : 24'- 24'-λιγο
400m : 14 στο drive, 14-λιγο σε αλλα περιοδικα -
Έχω παραγγείλει δυο αξεσουάρ εδώ και 2 μήνες και δεν είναι σε θέση να μου απαντήσουν που βρίσκονται και ποτε θα έρθουν.
Τι στο διάολο βιβλίο παίρνεις από το internet και σου λένε που βρίσκεται αν πάσα στιγμή.
Με συνολικό κόστος 180 € έχω δώσει προκαταβολη τα 50 € (για να μην ρισκάρουν κιόλας τα παιδιά) και ακόμα περιμένω! -
audi A4 120 άλογα 1.800cc 100 χρόνια audi, με xenon, ζάντες αλουμινίου, κτλ βγήκε στις 28.000 ευρώ...
ακριβό μου ακούγεται... είναι και σε τιμή ευκαιρίας...
καλοτάξιδο να είναι!για την ελλαδα μιλω...
AUDI FORUM