-
Εμενα επειδη μου αρεσαν τα παλια ΜΒ μ αρεσουν και τα καινουρια.
Ειναι μπροστα σε πολλα θεματα οι Γερμανοι.
Λιγο το προβλημα με την αξιοπιστεια να κοιταξουν και θα μαστε ΟΚ -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
στην περίπτωση αυτή δεν απαξίωνα την 300ρα απλά [δεν μ’αρέσει τόσο ώστε να θεωρήσω ότι αξίζει η αναπαλαίωση της με τόσο μεγάλο οικονομικό κόστος.
Αν το χες πεις με αυτό τον τρόπο εξαρχής, δεν νομίζω ότι θα είχαμε τέτοια 'παρατράγουδα'.
Η διαφορά μου είναι ότι σέβομαι τις απόψεις του καθενός ,εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που προσπαθούν να τις επιβάλλουν.
Όσο για τα παρατράγουδα,δεν σας χάλασε!!!, μια χαρά το διασκεδάσετε εν απουσία μου εκμεταλλευόμενοι το ότι έλειπα κ δεν μπορούσα να απαντήσω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για τη φιλη τη σουπρημ,τωρα.Ασφαλώς και δεν εκανε κανενα σφαλμα στο να πεί τι της αρεσει (γούστο και καπέλο της ) αλλα εκανε σφαλμα στο να απαξιώσει ευκολα κατι επειδη δεν της αρεσε.
επαναλαμβάνω, ότι σε παλαιοτέρα ποστ (d-jet υπέθεσα ότι θα τα θυμόσουν )
ανέφερα ότι από όλα τα ιστορικά (προπολεμικά όπως θέλω να τα ονομάζω) μ’αρέσουν μόνο τα sl…**
στην περίπτωση αυτή δεν απαξίωνα την 300ρα απλά δεν μ’αρέσει τόσο ώστε να θεωρήσω ότι αξίζει η αναπαλαίωση της με τόσο μεγάλο οικονομικό κόστος.**τωρα μας τα αλλαζεις,διότι άλλοιώς το ειπες νωριτερα
Προπολεμικά οχήματα ,αλλά επειδή είναι merc θέλουμε να θεωρούμε ότι έχουν αξία.
Εκει ειχες απαξιώσει την 300
αν κ βαριέμαι την διαδικασία που με βάζεις... να ξαναεξηγώ,
την λέξη 'προπολεμικά' την χρησιμοποιώ για να πειράζω συγκεκριμένο χρήστη...αυτός προφανώς κατάλαβε την έννοια του όλου ποστ. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λιγο το προβλημα με την αξιοπιστεια να κοιταξουν και θα μαστε ΟΚΚαι το θέμα της επονομαζόμενης 'απτής' ποιότητας.
Έχω αυτές τις μέρες μία R350 και με έχει εντυπωσιάσει η εξόφθαλμη έλλειψη προσοχής σε ορισμένα σημεία του εσωτερικού.
Η απόσταση από την BMW και την Audi ανοίγει ανησυχητικά. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Έχω αυτές τις μέρες μία R350 ....................
Αυτό το πράμα σχεδιάστηκε με γνώμονα να αντικαταστήσει το
στο top10 των αγαπημένων αυτοκινήτων των γραφείων κηδειών.
(Ευχαριστώ τον πολύ καλό μου φίλο ηλεκτρολογίξ για τη φωτογραφία)
-
α, ρε λαζαρε..
σου ξυπναει τιποτε αναμνησεις? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
α, ρε λαζαρε..
σου ξυπναει τιποτε αναμνησεις?Να θυμηθώ να ξανακοιτάξω τα π.μ. μου.
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Λιγο το προβλημα με την αξιοπιστεια να κοιταξουν και θα μαστε ΟΚΚαι το θέμα της επονομαζόμενης 'απτής' ποιότητας.
Έχω αυτές τις μέρες μία R350 και με έχει εντυπωσιάσει η εξόφθαλμη έλλειψη προσοχής σε ορισμένα σημεία του εσωτερικού.
Η απόσταση από την BMW και την Audi ανοίγει ανησυχητικά.To R δεν ειναι Mercedes.... Ειναι ενα πολυμορφικο Chrysler με σηματα Mercedes
-
Με αποκορύφωμα την προηγούμενη ML, επίσης κατασκευασμένη στην Αlabama, όπως και η R, η Merc έχει περάσει και συνεχίζει να περνάει δύσκολες ώρες στο θέμα ποιότητα.
Όμως και η τελευταία SL R230 δεν με είχε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα στον τομέα, που συζητάμε...
-
Mersendes tsok giuzel tamam bahtsis!
Κοιτάξτε τι διαμάντι ξετρύπωσα!!!
Youtube Video7η τέχνη, έτσι, όχι μαλ@κίες!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Mersendes tsok giuzel tamam bahtsis!
Κοιτάξτε τι διαμάντι ξετρύπωσα!!!
Youtube Video7η τέχνη, έτσι, όχι μαλ@κίες!
-
C 63 AMG
Cylinder arrangement/ valves per cylinder
V8/ 4Displacement [cc]
6,208Bore/stroke [mm]
102.2/94.6Compression ratio
11.3 : 1Output [kW/hp at rpm]
336/457 at 6,800Max. torque [Nm at rpm]
600 at 5,000Acceleration 0-100 km/h [s]
4.5Top speed [km/h]
250**Electronically limited
(απο carbodydesign.com) -
Πως το λεγε ο Σαρμπελ;;;;
'Γει σου Μ3';;; -
ειδα μια c class με το βοδι κιτ αυτο περιπου με αθηναικες πινακιδες...
σαφως πιο αμαξι απο την απλη..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πως το λεγε ο Σαρμπελ;;;;
'Γει σου Μ3';;;Καλά, δε νομίζω ότι τίθεται άμεση σύγκριση μεταξύ M3 και C-Class. Το μεν πρώτο θα είναι και πάλι ένα σπορ κουπέ, το δε δεύτερο ένα γρήγορο οικογενειακό.
Πέραν τον επιδόσεων στην ευθεία, δε νομίζω ότι η C-Class AMG θα έχει καμια ελπίδα στις στροφές ενάντια στην Μ3. -
http://carscoop.blogspot.com/2007/07/me ... liter.html
Ενδιαφέρουσες καινοτομίες απο Mercedes. Καλες επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ελένη, το ζήτημα από την πλευρά μου το βλέπω ως εξής:
Είναι σα να λες ότι σου αρέσει η αρχιτεκτονική και να προτείνεις να μη συντηρηθεί ο παρθενώνας (π.χ.) γιατί είναι άχρηστος για να κατοικηθεί.
Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να σου προκαλούν αποστροφή τα 'συνηθισμένα' ιστορικά αυτοκίνητα, που ενδεχομένως από βίτσιο δικό μας επιμένουμε να τα συντηρούμε, αυτοκίνητα, όμως, όπως η 300SL, δεν είναι απλώς 'παλιά αυτοκίνητα' αλλά αντικείμενα βιομηχανικής αρχαιολογίας μεγάλης αξίας και ηχεί λίγο παράξενα η απαξιωτική σου άποψη 'μην ασχολείστε μαζί τους-θα τρέχετε στα συνεργεία'.
Γεγονός είναι ότι στη σύγχρονη ιστορία της ΜΒ υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή κατεύθυνσης εκεί γύρω στα μέσα της δεκαετίας του '90 (το '90 η ΜΒ θεωρούσε φυσιολογικό ένα αυτοκίνητο 1500κιλών να έχει 75 ίππους-τώρα το αντίστοιχο έχει 150+) . Θα μπορούσα εύκολα να δεχθώ την άποψη του καθενός που προτιμά τη μία ή την άλλη φιλοσοφία.Μοντέλα του βελινεκούς της 300άρας, όμως, που αποτελούν παγκόσμια πολιτισμική κληρονομιά ακόμα και αν δε μας αρέσουν τουλάχιστον αξίζουν το σεβασμό μας......Και μια θερμή υπόκληση,μόνο και μόνο για τον τρόπο με τον οποίο θα σε ταξιδέψει αυτη η Κυρια!!! Μια μερτσέντες ποτε δεν πατάει στο δρόμο αλλα ''πετάει''.Σε απομονώνει εντελώς απο τον έξω κόσμο και σε κρατάει στον δικό της,τον ιδανικά πλασμένο οπου τίποτα, (απο λακούβα-κρατηρα μεχρι την πιο ασχημη και ηλίθια στροφή) μα τίποτα δεν επηρεάζει την ηρεμία σου. Και αν αυτό εν έτει 2007 φαίνεται αναμενόμενο στην C230K μας (που και πάλι είναι έτη φωτός μπροστα απο τους ανταγωνιστές της) όταν μπαίνω στην 200E του '86 ενός φίλου μου και απολαμβάνω την ίδια αίσθηση αισθάνομαι συγκίνηση και δέος! Και D-jet με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όσα γράφεις πιο πάνω.....
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Σε απομονώνει εντελώς απο τον έξω κόσμο και σε κρατάει στον δικό της,τον ιδανικά πλασμένο οπου τίποτα, (απο λακούβα-κρατηρα μεχρι την πιο ασχημη και ηλίθια στροφή) μα τίποτα δεν επηρεάζει την ηρεμία σου.Δεν θα μπορεσω ποτε να καταλάβω,τι το ενδιαφερον παρουσιαζει αυτού του είδους η αυτοκίνηση.(για τον οδηγο του οχηματος τουλάχιστον ρωταω,γιατι για τους επιβατες του θα ειναι καλό μαλλον)
-
Το ίδιο σκέφτεται και ένας αγοραστής ΜΒ...τι ενδιαφέρον βρίσκει κάποιος στο να νιώθει και το τελευταίο πετραδάκι στον δρόμο, να βγάινει με αυχενικά, και μετά τα 200 να νομίζει οτι θα διαλυθεί το αμάξι, να ιδρώνουν τα χέρια απο την έλειψη σιγουρίας που δίνει το αμάξι και να μην μπορεί να ακούσει τον διπλανό του απο τους διάφορους θορύβους.
Ο αδερφός της μάνας μου εδω και κάποια χρόνια είναι πιστός στα αμάξια της ΜΒ, απο C200 πήγε σε ML350 και τώρα σε CLS 350CGI με airmatic αναρτήσεις. Τα έχω οδηγήσει όλα για πάρα πολλα χλμ. Μπορεί να μην τα αγόραζα αυτή την στιγμή λόγω φιλοσοφίας μου για τα αμάξια, για την ηλικία που είμαι τώρα και λόγω κόστους αλλα καθε φορά που μπένω είτε ως οδηγός είτε ώς επιβάτης μένω με το στόμα ανοιχτό με την τεχνολογία και την μηχανολογία των αυτοκινήτων αυτών. Το πρώτο σοκ το είχα φάει με την ML (την καινούργια) και τον τρόπο με τον οποίο έστριβε, περνούσε πάνω απο ανωμαλίες του δρόμου και τις επιδόσεις της για τόσο βάρος. Δεν τα λυπάτε τα αμάξια και οτι δρόμος και αν είναι τους αλλάζει τα φώτα, σε σημείο που έλεγα οτι αν περνούσα με άλλο αμάξι θα είχα πάρει τις αναρτήσεις και τα πλαστικά του εσωτερικού στα χέρια. Είμαι σίγουρος οτι σε αυτά τα αμάξια το παραπάνω που πληρώνεις δεν είναι μόνο το όνομα, είναι το όνομα και οτι συνεπάγεται αυτό...
MERCEDES-BENZ FORUM