-
-
Εξαιρετικη παρουσιαση κατα τη γνωμη μου. Του δε ποϊντ που λεν και στη Μεσσηνη απ εξω
-
Μου κάνει εντύπωση το πως βρίσκει το πόδι του στο κλειδί.
-
Μάλλον επειδή οδηγούσε δεξιοτίμονο...
-
Nice interior, που λεν και στο δικό μου.....
-
-
Γνωριζουμε καποιες πληροφοριες για την c class?Ποτε θα βγει καινουργιο μοντελό και απο το υπάρχον εντυπώσεις απο κατόχους?
-
Σχετικά καινούριο είναι το τωρινό, το 2014 βγήκε. Του χρόνου λογικά facelift και κατά το '22 νέο μοντέλο.
Οι εντυπώσεις είναι μέτριες αν μιλάς για τα μικρά πετρελαίου. Καλύτερες φυσικά αν μιλάς για πιο δυνατά, ειδικά βενζίνης. Ταξιδιάρικο αυτοκίνητο σε κάθε περίπτωση, αν θες κάτι σπορ κοιτάς αλλού.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σχετικά καινούριο είναι το τωρινό, το 2014 βγήκε. Του χρόνου λογικά facelift και κατά το '22 νέο μοντέλο.Οι εντυπώσεις είναι μέτριες αν μιλάς για τα μικρά πετρελαίου. Καλύτερες φυσικά αν μιλάς για πιο δυνατά, ειδικά βενζίνης. Ταξιδιάρικο αυτοκίνητο σε κάθε περίπτωση, αν θες κάτι σπορ κοιτάς αλλού.
μιλαω για βενζινη,οδηγηκα που ταξινομειται σχετικά με την 3 αρα και το Α4?
-
Ανάμεσα τους, πιο αδρανές από την 3άρα και πιο ενδιαφέρον από το Α4.
Μιλάς για καινούριο; Budget και κυβικά;
-
Ανάμεσα τους, πιο αδρανές από την 3άρα και πιο ενδιαφέρον από το Α4.Μιλάς για καινούριο; Budget και κυβικά;
Σωςτα, αλλα στα 1.6 βενζίνη πιο σημαντικά πιο γρήγορο απο την 3αρα (136 hp) και στα ιδια περίπου με το a4.
Αυτη τη στιγμή νομιζω ειναι η χρυσή τομή στην κατηγορία κ σε σχεση με το παρελθόν διαβαζω οτι ειναι πολυ πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά.Το μονο προβλημα ειναι να εχει κανεις τα λεφτα να την παρει..
-
Ναι, η 316 είναι όντως 'λίγη', αλλά στα λεφτά τις C180i παίρνεις 320i (1600, 170 άλογα) που είναι και ταχύτερη και πιο σπορ.
-
Ναι, η 316 είναι όντως 'λίγη', αλλά στα λεφτά τις C180i παίρνεις 320i (1600, 170 άλογα) που είναι και ταχύτερη και πιο σπορ.Υποθέτω μιλάς για μεταχειρισμένη, γιατι καινουρια η 320 (βαςει καταλόγου τουλαχιςτον) φεύγει πανω απο 40Κ...η Μερκ στα 1.6 δεν εχει τοςα εκτος αν αρχίσεις μα τη φορτώνεις με έξτρα.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
σε σχεση με το παρελθόν διαβαζω οτι ειναι πολυ πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά.Ισχύει ακριβώς το αντίθετο καθώς είναι το πιο αδιάφορο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει στη ζωή μου. Το ξέρω βέβαια ότι αυτά είναι υποκειμενικά όπως επίσης ξέρω ότι δε νιώθω από οδήγηση όσα νιώθουν οι ειδικοί του χώρου αλλά είναι τόσο βαρετό και αποστειρωμένο αυτοκίνητο που δε θα άντεχα να το οδηγώ (και έχω συνηθίσει να οδηγώ πολύ άκυρα αυτοκίνητα...)
-
Ανάμεσα τους, πιο αδρανές από την 3άρα και πιο ενδιαφέρον από το Α4.Μιλάς για καινούριο; Budget και κυβικά;
Μέχρι την προηγούμενη c class συμφωνώ μαζί σου. Σε αυτή τη γενιά όμως, νομίζω ότι άλλαξε θέσεις με το Α4.
-
Αν σου φάνηκε τόσο χάλια η C, ούτε θέλω να φανταστώ πως θα σου φανεί το νέο Α4, το οποίο επίτηδες το έκαναν ακόμα πιο βαρετό και άνετο!!!
-
Αν σου φάνηκε τόσο χάλια η C, ούτε θέλω να φανταστώ πως θα σου φανεί το νέο Α4, το οποίο επίτηδες το έκαναν ακόμα πιο βαρετό και άνετο!!!Εγώ μαζί σου Αλεξ, αλλά αν σκεφτείς σαν κατασκευαστής κ εταιρία, τι ποσοστό οδηγών θα ενδιαφέρεται για αμάξι που στρίβει με 'πολλά' χωρίς να γέρνει κ τι ποσοστό για 'άνεση'...Είμαστε μειοψηφία φίλε μου κ μάλιστα μικρή!!
-
Το ξέρω Βασίλη μου. Ευτυχώς όμως για εμάς υπάρχει η BMW και η Alfa Romeo!!!
-
Αν σου φάνηκε τόσο χάλια η C, ούτε θέλω να φανταστώ πως θα σου φανεί το νέο Α4, το οποίο επίτηδες το έκαναν ακόμα πιο βαρετό και άνετο!!!Ωχ! Δεν έχω οδηγήσει Α4 εδώ και 5-6 χρόνια αλλά για να το λες έτσι καταλαβαίνω πόσο τραγικό θα μου φανεί.
Μόνο Alfa και BMW και για εμένα παρακαλώ... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ μαζί σου Αλεξ, αλλά αν σκεφτείς σαν κατασκευαστής κ εταιρία, τι ποσοστό οδηγών θα ενδιαφέρεται για αμάξι που στρίβει με 'πολλά' χωρίς να γέρνει κ τι ποσοστό για 'άνεση'...Είμαστε μειοψηφία φίλε μου κ μάλιστα μικρή!!
Δεν είναι μόνο αυτό (συγκεκριμένα μάλιστα για εμένα αυτά δεν παίζουν και ιδιαίτερο ρόλο διότι δεν κυνηγάω χρόνους όταν οδηγώ ενώ από την άλλη απολαμβάνω ένα αυτοκίνητο που παρέχει μια στοιχειώδη άνεση).
Είναι κυρίως η πληροφόρηση που σου δίνει όταν το χειρίζεσαι και το πόσο σε αφήνει να το κάνεις κτήμα σου, να το οδηγείς εσύ δηλαδή και όχι αυτό εσένα. Ένα άλλο πολύ σημαντικό για εμένα -που είμαι σχετικά φοβητσιάρης στις μεγάλες ταχύτητες- είναι να σου δείχνει το αμάξι που είναι τα όρια του. Να ξέρεις ότι τώρα αν το πιέσεις λίγο παραπάνω σε αυτή τη στροφή, το έχασες. Δε μπορώ αυτοκίνητα που σε αφήνουν στα τυφλά σε αυτό το θέμα. Κατά κανόνα, οι BMW και οι Alfa στο παρέχουν και αυτό. Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις και εσύ με το X1 αυτό, έτσι δεν είναι;
MERCEDES-BENZ FORUM