-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δε βλέπω κάτι τέτοιο στο βιβλιαράκι...Sent from Samsung Mobile
Ψαξε λίγο.Αποκλείεται να μην έχει...
Στη ταπετσαρία του πορτ μπαγκαζ θα είναι. -
Κοίταξα, δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ήχος ακούγεται κατά το άνοιγμα-κλείσιμο των ασφαλειών.
Πάω αύριο το πρωί από την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω...
-
Τώρα μενει να δουμε αν θα φτάσουν τα κάυσιμα ή θα μείνεις απο βενζίνη πηγαίνοντας στην αντιπροσωπία (που δεν πρόκειται γιατι έχει ανοίξει εκεί κοντά σου μία αλλα οκ είπα να βάλω λίγη αγωνία στο ολο σκηνικό )
-
Ούτε λαμπάκι δεν έχει ανάψει εξάλλου
Sent from Samsung Mobile
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κοίταξα, δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ήχος ακούγεται κατά το άνοιγμα-κλείσιμο των ασφαλειών.Πάω αύριο το πρωί από την αντιπροσωπεία και θα ενημερώσω...
Για προσπάθησε να βγάλεις τη ταπετσαρία απο τη μεριά που είναι το πορτάκι...
-
Την έβγαλα. Δεν έχει κάτι σχετικό
Μάλλον από το πορτάκι πρέπει να γίνει η επέμβαση (κάτι ψιλοφαίνεται από τον μηχανισμό). -
Εμένα μου 'χε καεί η ασφάλεια απ' το πορτάκι και δεν άνοιγε... Τσέκαρέ το..
Χειροκίνητα θα 'πρεπε να ανοίγει απ' το πορτ-μπαγκαζ... -
Το μοτεράκι είχε παραδώσει το πνεύμα. Μηχανισμός ανάγκης δεν υπάρχει. Ο μάστορας έβαλε το χέρι σε ένα άνοιγμα πίσω από την ταπετσαρία και αποδέσμευσε ολόκληρο το μηχανισμό (δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω εγώ αυτό χωρίς να τα διαλύσω όλα). Διάγνωση βλάβης και αντικατάσταση μοτέρ 57 ευρώ. Πάλι καλά...
Sent from Samsung Mobile
-
Μην μιλήσω για την BMW που είχε μηχανισμό ανάγκης, εδω το μπουρδελοSeat του 99 (93 στην ουσία) έχει τέτοιο μηχανισμό και δεν έχει η Mercedes ;!
Whatever.... -
Και το audi απ' ό,τι θυμάμαι είχε. Παράλειψη της Mercedes. Η clk έχει τουλάχιστον.
Sent from Samsung Mobile
-
Απαράδεκτο να μην έχει μηχανισμό ανάγκης
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Απαράδεκτο να μην έχει μηχανισμό ανάγκηςΟδική βοήθεια!
-
-
Άντε και μια για το Θωμά. Κούκλα η νέα C-Klasse.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
...Βγάλε αν μπορείς μια φωτογραφία το μοτεράκι. Τα περισσότερα έχουν μια μικρή ταπίτσα από την πίσω πλευρά, την οποία αν την αφαιρέσεις φαίνεται ο άξονας, ο οποίος έχει εγκοπή και με ένα κατσαβίδι θα σου σπάσει τα νεύρα αλλά τελικά θα ανοίξει.
Ακόμα και ο δικός μου παλαιολιθικός βροντόσαυρος με το πνευματικό κεντρικό κλείδωμα έχει μηχανική απασφάλιση.Το έχω πάθει με το 914 όταν κόπηκε η ντίζα του καπώ (η τάπα είναι μέσα στο μπροστινό καπώ), αλλά εκεί υπάρχει η δυνατότητα να βγάλεις από έξω τον μπροστινό προφυλακτήρα και αποκαλύπτεις έτσι ένα 'ματάκι' που πηγαίνει απευθείας στο μάνταλο της κλειδαριάς και με ένα κατσαβιδάκι λεπτό κάνεις τη δουλειά σου!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Το πισω μερος ειναι απο τα πιο ασχημα σε αυτοκινητο μαζικης παραγωγης αυτη τη στιγμη... ουτε αρμονικο προφιλ εχει.. βεβαια η cla κραταει το σκηπτρα στον τομεα...
-
Συμφωνώ για CLA, διαφωνώ για C Class που τη θεωρώ ΜΟΥΝΑΡΟ από οποιαδήποτε γωνία.
-
+1
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το πισω μερος ειναι απο τα πιο ασχημα σε αυτοκινητο μαζικης παραγωγης αυτη τη στιγμη... ουτε αρμονικο προφιλ εχει.. βεβαια η cla κραταει το σκηπτρα στον τομεα...
Εδώ σ'αρέσουν τα citroen, υπήρχε πιθανότητα να σ'αρέσουν αυτά;
MERCEDES-BENZ FORUM