-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Βάση της εξίσωσης που προέκυψε μετά την εμπειρία με το κάρο (χαϊδευτικά) του Παππού75 έτη + 230 ΗΡ = ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Σκέφτόμασταν με τον φίλο να κάνουμε μια βελτίωση στα φρένα του εργαλείου για λόγους ασφαλείας
Καμιά ιδέα κανείς?Αναλόγως το πόσο βαθιά θα βάλει το χέρι στη τσέπη...
Από απλές λύσεις της BREMBO μέχρι...................
Πες μου πόσο και σου λέω ακριβώς -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Βάση της εξίσωσης που προέκυψε μετά την εμπειρία με το κάρο (χαϊδευτικά) του Παππού
75 έτη + 230 ΗΡ = ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Σκέφτόμασταν με τον φίλο να κάνουμε μια βελτίωση στα φρένα του εργαλείου για λόγους ασφαλείας
Πες μου πόσο και σου λέω ακριβώςΤο σίγουρο είναι ότι θα θέλει κάποια λύση Merc - Amg(αν γίνεται - όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς εύκολα να πείσεις ηλικιωμένο άνθρωπο για το πόσο καλό είναι να βάλεις κάτι από τρίτο κατασκευαστή). Από εκεί και πέρα θα ρωτήσω τον ενδιαφερόμενο για το κόστος, αλλά μήπως έχουμε μια τάξη μεγέθους για κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Βάση της εξίσωσης που προέκυψε μετά την εμπειρία με το κάρο (χαϊδευτικά) του Παππού
75 έτη + 230 ΗΡ = ΚΙΝΔΥΝΟΣ
Πες μου πόσο και σου λέω ακριβώςΤο σίγουρο είναι ότι θα θέλει κάποια λύση Merc - Amg(αν γίνεται - όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείς εύκολα να πείσεις ηλικιωμένο άνθρωπο για το πόσο καλό είναι να βάλεις κάτι από τρίτο κατασκευαστή). Από εκεί και πέρα θα ρωτήσω τον ενδιαφερόμενο για το κόστος, αλλά μήπως έχουμε μια τάξη μεγέθους για κάτι τέτοιο;
Για να μπούνε φρένα της AMG πρέπει και οι ζάντες να τα χωράνε...
Οπότε θα πρέπει να γίνει και εκεί μια μετατροπή,έτσι δεν είναι?Τουλάχιστον μια ζάντα θα έχει αλλάξει ο παππούς δεν μπορεί...
Αν φοράει τις μαμά 16άρες χωράνε τα φρένα της E320 με κόστος αρκετά λογικό περί τα 800 -
Να κανω μια ερωτηση...
Γιατι καποιος θα προτιμούσε S280 αντί για CLS 350 CGI,ενω το δευτερο ειναι φτηνοτερο και του ρίχνει στα αυτιά σε όλους τους τομείς;
-
Ισως επειδή έχει προσωπικό οδηγό κ τον ενδιαφέρει ο χώρος στο πίσω δεξί κάθισμα?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση...Γιατι καποιος θα προτιμούσε S280 αντί για CLS 350 CGI,ενω το δευτερο ειναι φτηνοτερο και του ρίχνει στα αυτιά σε όλους τους τομείς;
Αν είναι κλασικός μερσεντάκιας, δεν βρίσκω τίποτα περίεργο στην επιλογή. Για τους κλασικούς μερσεντάκηδες, η S ήταν πάντα το έβερεστ της φίρμας, για να μη σου πω της αυτοκίνησης. Επιπλέον, η S είναι πιο... 'limo', όπως λέει κι ο gpan. Προσωπικά θα προτιμούσα την CLS, αλλά...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατι καποιος θα προτιμούσε S280 αντί για CLS 350 CGI,ενω το δευτερο ειναι φτηνοτερο και του ρίχνει στα αυτιά σε όλους τους τομείς;
H απάντηση είναι πως η CLS δεν ρίχνει 'στα αυτιά' σε **όλους **τους τομείς στην S.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H απάντηση είναι πως η CLS δεν ρίχνει 'στα αυτιά' σε **όλους **τους τομείς στην S.
ορθόν, ειδικά στο εσωτερικό η S είναι καλύτερη απο CLS κατά τη γνώμη μου
πάντως σε κάθε πεερίπτωση CLS για εμένα εκτός αν υπάρχει S65L AMG στο menu -
Στο εσωτερικό η S είναι πάρα πολύ καλύτερη από την CLS και φυσικά προσφέρει πολλά περισότερα gadget σε προαιρετικό η βασικό εξοπλισμό από την CLS. Για μένα αν υπήρχε ποτέ δίλημμα τότε θα ήταν CL ή S γιατί τότε θα μιλούσαμε για συγκρίσιμα μεγέθη
-
Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα: Το ένα από τα δύο 'κλειδιά' (ευτυχώς υπάρχει και το εφεδρικό!), ενώ έχει καινούργια μπαταρία δεν το 'ρουφάει'. Τι λέτε να φταίει? Μήπως θέλει αντικατάσταση? Αν ναι πόσο θα μου κοστίσει και πού πρέπει να απευθυνθώ? Ευχαριστώ.
-
Απο την τωρινη γκαμα της Μερκ, μεταξυ CL, S, CLS αντε βαλε και E μεσα ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ την CLS θα διαλεγα. Αυτο το αμαξι εχει τρομερο κοψιμο και ξεχωριζει απο την υπολοιπη γκαμα. Πραγματικα ειναι (θα γινει πιστευω) ιστορικο αμαξι. Παιζει να το διαλεγα ακομη και αντι της SLK ή SL...
-
Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα: Το ένα από τα δύο 'κλειδιά' (ευτυχώς υπάρχει και το εφεδρικό!), ενώ έχει καινούργια μπαταρία δεν το 'ρουφάει'. Τι λέτε να φταίει? Μήπως θέλει αντικατάσταση? Αν ναι πόσο θα μου κοστίσει και πού πρέπει να απευθυνθώ? Ευχαριστώ.
Χμ...μπορει να φταιει η μπαταρια αλλα εφοσον λες ειναι καινουργια τοτε παιζει να θελει αντικατασταση ολοκληρο λογω καποιου conflict, αλλα παραξενο αυτο πρωτη φορα το ακουω. Δεν νομιζω παντως να ειναι ακριβο αλλα παιζει και να στο αντικαταστησουν χωρις χρεωση. Καποιος απο εδω σιγουρα θα σου πει αν ξερει.
-
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει η CLS?
-
Παιζει...
Αλλα συζητηση να γινεται και απο απλη περιεργεια, για πες γιατι.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Απο την τωρινη γκαμα της Μερκ, μεταξυ CL, S, CLS αντε βαλε και E μεσα ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ την CLS θα διαλεγα. Αυτο το αμαξι εχει τρομερο κοψιμο και ξεχωριζει απο την υπολοιπη γκαμα. Πραγματικα ειναι (θα γινει πιστευω) ιστορικο αμαξι. Παιζει να το διαλεγα ακομη και αντι της SLK ή SL...Και εγώ την CLS θα αγόραζα απλά αν ήμουν για αγορα S και σκεφτόμουνα γιατι να μην πάρω ενα coupe θα πήγαινα για την CL για να έχω όσα θα είχα στην S σε συσκευασία γιγαντιαίου coupe
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει η CLS?ναι, γιατί είσαι κακόγουστος
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Παιζει...
Αλλα συζητηση να γινεται και απο απλη περιεργεια, για πες γιατι.
Αν είχες τσεκάρει αυτοκίνητα που του αρέσουν κατά καιρούς, δεν θα ρώταγες γιατί
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μόνο σε εμένα δεν αρέσει η CLS?Όχι Γιαννάκη μου, μην αγχώνεσαι! Και σε μένα αρέσει! Κι όχι μόνο εμφανισιακά !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μόνο σε εμένα** δεν** αρέσει η CLS?
Όχι Γιαννάκη μου, μην αγχώνεσαι! Και σε μένα αρέσει! Κι όχι μόνο εμφανισιακά !
Με μια διαφορά. ΔΕΝ του αρέσει.
-
Πάει, έχω χαζέψει!
MERCEDES-BENZ FORUM