-
Εγω το βρισκω γρηγορο για τα δικα μου δεδομενα και μου κανει ολα τα ''γουστα'' οποτε δεν θα βγαλω μεζουρα να μετραω ποιο το εχει ''γρηγοροτερο''
Και σου ξαναλεω για να τελειωνουμε εγω μετα απο 110 και 140 αλογα μπλοκατα και μη, το συγκεκριμενο αμαξι με καλυπτει πληρως σε ολους σχεδον τους τομεις αν και παλιο
Αν μπορεσω στο μελλον να το αλλαξω με μια z4 m roadster που ειναι το ονειρο μου θα σου αναφερω τις (χαοτικες) τους διαφορες. Προς το παρον αυτο που κανω ειναι να το ευχαριστιεμαι στο επακρο μ αυτα που μου προσφερει -
Αλλος ενας πανευτυχης κατοχος Μερκ . Ο καθενας στον τομεα του. Μια χαρα στριβει το τιμονι και με επανακυκλοφορουντα σφαιριδια, με υδραυλικη κρεμαγιερα που γουσταρω .
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Εγω το βρισκω γρηγορο για τα δικα μου δεδομενα και μου κανει ολα τα ''γουστα'' οποτε δεν θα βγαλω μεζουρα να μετραω ποιο το εχει ''γρηγοροτερο''
Και σου ξαναλεω για να τελειωνουμε εγω μετα απο 110 και 140 αλογα μπλοκατα και μη, το συγκεκριμενο αμαξι με καλυπτει πληρως σε ολους σχεδον τους τομεις αν και παλιο
Αν μπορεσω στο μελλον να το αλλαξω με μια z4 m roadster που ειναι το ονειρο μου θα σου αναφερω τις (χαοτικες) τους διαφορες. Προς το παρον αυτο που κανω ειναι να το ευχαριστιεμαι στο επακρο μ αυτα που μου προσφερειΚαι να συνεχίσεις να το ευχαριστιέσαι στο έπακρο...
Αν για σένα το αυτοκίνητο γαζώνει, ξεμπαζώνει, αλλάζει τη φορά της γής ή δεν ξέρω τι άλλο... εμένα μου περισσεύει.
Εγώ στη τελική για άλλο αυτοκίνητο μίλησα. -
Μια και ήρθε το topic on top.
Μετά από 180,000 χλμ. η AMG έβγαλε την πρώτη βλάβη, αλλά καλή!
Πέρα του ότι μείναμε νύχτα 400χλμ από την Αθήνα η διάγνωση ήταν αντικατασταση κιβωτιου ταχυτήτων.
Η τιμή?
25,000 euro!
Μάλλον θα παει για παροπλισμο! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πέρα του ότι μείναμε νύχτα 400χλμ από την Αθήνα η διάγνωση ήταν αντικατασταση κιβωτιου ταχυτήτων.
Η τιμή?
25,000 euro!
Μάλλον θα παει για παροπλισμο!Με 25.000€ σε παντρευομαι .
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Καλά με γιαπωνέζο τπτ σε στρίψιμο και οδική συμπεριφορά γενικότερα,και τρακτέρ είναι 2 κλάσεις πάνω απ τα τιμόνια τους.Ναι μωρέ... κάτι RX8 κάτι 370Z και κάτι Evo τί ξέρουν από τιμόνια και από στρίψιμο;
-
καλησπερα!
μπαινω στο θεμα.μετα απο 200.000 απροβληματιστα χλμ με την Α140 μου του 2000 μου εβγαλε κ εμενα το 1ο προβλημα!
εγκεφαλος!!!!???!!!
ειναι λογικο ρε παιδια??
μηπως βαλανε ΄χερακι΄σε κανενα συνεργειο???
γενικα ειναι συχνο προβλημα γιάυτο το μοντελο??
οταν μπει ο νεος εγκεφαλος στο αυτοκ.θα χρειαστει επαναπρογραμματισμο?
πρεπει να αλλαξω κ κλειδια? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η τιμή?
25,000 euro!
Μάλλον θα παει για παροπλισμο!25.000????!!!! ποιο μοντελο AMG εχεις???
-
Ο χρήστης konstantinosmv6 έγραψε:
καλησπερα!
μπαινω στο θεμα.μετα απο 200.000 απροβληματιστα χλμ με την Α140 μου του 2000 μου εβγαλε κ εμενα το 1ο προβλημα!
εγκεφαλος!!!!???!!!
ειναι λογικο ρε παιδια??
μηπως βαλανε ΄χερακι΄σε κανενα συνεργειο???
γενικα ειναι συχνο προβλημα γιάυτο το μοντελο??
οταν μπει ο νεος εγκεφαλος στο αυτοκ.θα χρειαστει επαναπρογραμματισμο?
πρεπει να αλλαξω κ κλειδια?Σου εστειλα πμ
-
105 χρόνια τετρακίνησης από τη Mercedes
Μία από τις πολλές πρωτιές της εταιρίας ήταν και η ενσωμάτωση ενός συστήματος τετρακίνησης στο DMG Dernburg-Wagen, ένα αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε το 1907.
Μπορεί η Audi με το «Quattro» να επανέφερε πριν από 30 χρόνια την τετρακίνηση στα συμβατικά αυτοκίνητα, ο «πατέρας» όμως της ιδέας δεν είναι άλλος από τη Mercedes η οποία μάλιστα το έκανε πράξη αρκετά πιο πριν. Φέτος λοιπόν η γερμανική εταιρία γιορτάζει τα 105 χρόνια από την παραγωγή του πρώτου της τετρακίνητου οχήματος, με την ονομασία DMG (από το Daimler-Motoren-Gesellschaft) Dernburg-Wagen.
Σχεδιασμένο για μια άλλη εποχή, όπου η μετακίνηση δεν γινόταν απαραίτητα σε στρωμένους δρόμους, το συγκεκριμένο όχημα διέθετε 32 εκατοστά απόσταση από το έδαφος και σύστημα διεύθυνσης που επενεργούσε και στους τέσσερις τροχούς. Όσο για τον κινητήρα που χρησιμοποιούσε, ήταν ένας τετρακύλινδρος 6,8 λίτρων, με απόδοση 35 ίππους.
Η τεχνολογία, φυσικά, έχει κάνει άλματα από τότε, με τη Mercedes να μη χάνει την ευκαιρία, ταυτόχρονα με την ιστορία, να προβάλλει και τη σημερινή της ηγετική θέση στο χώρο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο «υποθετικός» διάδοχος εκείνου του μοντέλου θα μπορούσε να είναι η G-Class, που στην κορυφαία εκδοχή της, G65 AMG, φέρει V12 κινητήρα που αποδίδει 612 ίππους και 1.000 Nm ροπής...Πηγη: http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 107373.asp
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η τιμή?
25,000 euro!
Μάλλον θα παει για παροπλισμο!Αμα το ψαξεις σιγουρα θα μπορεσεις να το φτιαξεις με πολυ λιγοτερα ειτε με rebuild ειτε με μεταχειρισμενο κιβωτιο. Κοιτα στα αμερικανικα φορουμς για ιδεες.
-
EΧει κανεις αποψη-εμπειρια απο το GLK? Ειδικοτερα το 280-300,τι λεει απο κρατημα και αξιοπιστια?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
EΧει κανεις αποψη-εμπειρια απο το GLK? Ειδικοτερα το 280-300,τι λεει απο κρατημα και αξιοπιστια?Εχει ενας θειος μου το GLK 300 V6 4MATIC και εχω να πω καλα λογια , κρατημα ωραιο, αξιοπιστια που το εχει 3 χρονια και 81.716χλμ δεν εχει βγαλει τιποτα (εχει καιρο ακομα μπροστα του). Σε off road και κυριως δυσκολους χωματοδρομους που παμε για κηνυγι τον χειμωνα απλα δεν νοιωθει με τα χωματινα λαστιχα, κινητηρας αθορυβος, παρα πολυ ωραια ποιοτητα κυλησης κλασσικα βλεπεις τον δεικτη στο κοντερ να ανεβαινει και δεν το καταλαβαινεις , αθορυβο, δεν εχει αεροδυναμικους θορυβους οπως περιμενεις λογω των γωνιων της, ωραιο σε ταξιδι και θα το προτιμουσα απο μια ML λογω της ποιο τετραγωνισμενης εμφανισης που σε προδιαθετει για κατι ποιο χωματινο (προσωπικη γνωμη). Το εσωτερικο του και γενικα σαν αμαξωμα ειναι το ιδιο με την W204 (δλδ την υπαρχουσα C class) απλα γινεται X204 .Σαν καταναλωση τωρα, αναλογα τις διαθεσεις .
-
Ευχαριστώ !
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
δεν εχει αεροδυναμικους θορυβους οπως περιμενεις λογω των γωνιων της -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
EΧει κανεις αποψη-εμπειρια απο το GLK? Ειδικοτερα το 280-300,τι λεει απο κρατημα και αξιοπιστια?Είχα κάνει μια βόλτα το 280 πριν πάρουμε το Q5. Γενικά πολύ καλοφτιαγμένο αμάξι, καλύτερη ποιότητα κατασκευής και υλικών από το Q5 καθώς και καλύτερος στάνταρ εξοπλισμός. Από αξιοπιστία δεν ξέρω τι παίζει αλλά φαντάζομαι θα είναι καλύτερο από το Audi. Κράτημα καλό για το είδος του αυτοκινήτου αλλά με τα γνωστά κουσούρια Mercedes. Απαράδεκτο τιμόνι, μεγάλες κλίσεις, αρκετή πλεύση. Στα υπερ το πολύ καλό 7g tronic και οι εκτός δρόμου ικανότητες.
-
-
Η καταναλωση στη 280 παει μεχρι 19 απο οτι λεει στους 4Τ
Η μεση να ειναι γυρω στο 14 15 αραγε?Στο sprit monitor ειδα απο 11,5 εως 14 αλλα το δειγμα ειναι πολυ μικρο στα βενζινοκινητα.
Αντιθετα η 220 CDI παιζει απο 6 εως 9,50 το πολυ! -
Απ' ότι βλέπω παντως οι τιμές τους είναι πάτος, προφανώς λόγω κυβισμού. Πχ
-
Και οι 1.800άρες SLK ακόμα και πρόσφατα μοντέλα (08-09) πάτος είναι.
MERCEDES-BENZ FORUM