Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Yστερα απο 5 χρονια,δοκιμασα παλι GPS για μερικες μερες,με τους περιβοητους καλυτερους και βελτιωμενους χαρτες κτλ,φυσικα το αποτελεσμα ηταν μια απο τα ιδια:προβληματικο και με σωρεια λαθων ακομα και σε κεντρικα σημεια.Δεν συζητω οτι το σπιτι των γονιων μου και το δικο μου απλα δεν υπαρχει στον χαρτη
Βεβαιωνω απεριφραστα οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ως τελευταια λυση,δεν ειναι εργαλειο αλλα -ανεπαρκες- υποκατάστατο εργαλείου.Με ποιο προγραμμα και σε ποια περιοχη;
Destinator-Γλυφαδα
Τελευταια φορα το χρησιμοποιησα για να παω κεντρο,κοντα στο 'ψησταριες-Λεωνιδας',μεχρι να με παει εκει ειχα θεμελιωσει συνταξιοδοτικο δικαιωμα και οταν πλησιαζα στον προορισμο μου τα ψιλοεπαιζε σε μια στροφη συγκεκριμενη και με εστελνε για βρουβες
Kαι εγω ρε φιλε μια απτα ιδια δεν ηξερε τι σημαινει αττικη οδος και για να παω καματερο-σχινια με πηγε απο διονυσο καταβαση ασε και ειμαι και νεος οδηγος πρωτη φορα χρησιμοποιω τοσο πολυ τιμονι.Εγινα και ρομπα στην γκομενα ρε φιλε τοσην ωρα που παλευα να φτασω απο εκει που με πηγαινε.Ασε πικρα μεγαλη.....Τωρα του περασα την ανανεωση μπας και λυθει το προβλημα