-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Aναμεσα σε αυτοhttp://www.zegetron.gr/website/products.php?corpid=1
αυτο
http://www.mls.gr/presskit/MLSDestTD35A_tomi_flyer.pdf
και αυτο
http://support.you.gr/catalog/66/661867 ... 43A76C.pdf
τι να παρω?
βασικα με ενδιαφερει να τσιπωνονται παρανομα...και να με προειδοποιει για καμερες κτλ..
εκτος απο το πρωτο που σπαει σιγουρα και ενημερωνει για καμερες τα αλλα λενε κατι?ευχαριστω...
τα talk n drive δεν ξερω αν ειναι πολυ λειτουργικα, αν ακουνε οπως πρεπει. Κανε ενα τεστ σε ενα μαγαζι πριν αγορασεις. Εγω πηρα το 3900ΒΤ τελικα που ειναι πολυ συμπαθητικο.
-
Οι συνάδελφοι στο γραφείο μου δώρισαν ένα Mio Moov 500. Στο μπαλκόνι που το δοκίμασα πιάνει σήμα πολύ γρήγορα, αλλά σε μια σύντομη πρωινή δοκιμή στο 307 δεν έβρισκε σήμα. Προφανώς ευθύνεται το αθερμικό παρμπρίζ του Peugeot. Τι μπορώ να κάνω;
-
Πού το βάζεις στο 307 ρε συ; Εγώ με 3 συσκευές δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
-
Το δοκίμασα δίπλα στον καθρέφτη, δίπλα στο e-pass για τα διόδια. Μήπως να βγω μια βολτίτσα για δοκιμή σε άλλο σημείο;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το δοκίμασα δίπλα στον καθρέφτη, δίπλα στο e-pass για τα διόδια. Μήπως να βγω μια βολτίτσα για δοκιμή σε άλλο σημείο;δοκιμασε να βγεις απο το προγραμμα και να ξαναμπεις η' να ανοιγοκλεισεις την συσκευη.
-
Δεν βρίσκει καν σήμα ή δεν κλειδώνει; Εγώ τόσο με βεντούζα στο παρμπριζ όσο και με την βάση αεραγωγού που χρησιμοποιώ κανονικά έχω σήμα.
-
Και στο Μεγκαν που εχει αθερμικο το ιδιο Mio μια χαρα δουλευε οπου και αν το ακουμπησα (ουτε καν βεντουζα δεν εβαλα). Μαλλον ηταν το σημειο που βρισκοσουν, δωστου μια αλλη ευκαιρια
-
ΟΚ! Αύριο πρωί θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας. Ευχαριστώ ρε παληκάρια!
-
Έχουμε και λέμε.
Ψάχνω (σκέφτομαι να πάρω βασικά) μία συσκευή μόνο για GPS.
Πρώτη ερώτηση destinator δαγκωτό;
Υπάρχει περίπτωσει να κολλάει το PDA ή ακόμα περισσότερο άμα τρέχει από πίσω μουσική;
Έχετε καμία ιδέα για το πως μπορώ να αποφύγω την βεντούζα (αν το έχετε ξαναπει εδώ πέρα πείτε σας παρακαλώ σε ποιες σελίδες το έχετε αναφέρει); Ο μόνος τρόπος που γνωρίζω είναι http://www.brodit.com/?lang=E . Σήμερα είδα μία βάση αλλά πάνω στο ταμπλό αριστερά από το τιμόνι λίγο πάνω από τον αεραγωγό.Ευχαριστώ
Edit: Αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά και για PNA επειδή δεν θέλω περιτά πράγματα, άντε το πολύ πολύ δηλαδή μουσικούλα από το aux. Πως αναβαθμίζω ένα PNA με πχ pois; Έχει κάποια θύρα;
-
Το να ακους μουσική ενώ τρεχεις ταυτοχρονα GPS δεν ξερω αν γίνεται, σε 3 συσκευες δεν μου εχεις παιξει (Mio P360, HTC TyTN II, MLS 3900BT) οταν ανοιγω το Dest ή το iGo σταματαει ο media player, επισης δεν ξερω αν ειναι καλο γιατί πρεπει να ακους τις φωνητικές οδηγίες του GPS.
Εκτος απο το Dest υπαρχoυν και αλλα καλά προγραμματα, σε θέμα χαρτών το Dest ειναι κορυφή.
Για τα Pois ειναι ευκολη η ανανέωση τους, μπες εδω : http://www.pois.gr/ εχει οδηγιες.
-
Αγορασα τελικα το MLS A3850 με Destinator 7 απο το Γερμανο με 139 € (το μειωσαν προσφατα απο τα 169 €).
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1119761Ψηνομουνα καιρο, το πηρα τελικα για ενα ταξιδι στην Αθηνα τις ημερες των μπλοκων (θα ταξιδευα βραδυ και θα κινουμουν με το αυτοκινητο στην Αθηνα ).
Δεν ενδιαφερομουν για πιο ακριβη λυση, αφου τη δουλεια κανουν κυριως οι φωνητικες οδηγιες (αρα μου εφτανε η οθονη των 3,5') και το ΒΤ μου ειναι αχρηστο (χρησιμοποιω συνεχεια ΒΤ με το τηλεφωνο και δεν με βολευει η ανοιχτη ακροαση του navigator).Το πηρα Πεμπτη απογευμα και μετα απο μια ωρα ξεκινησα το ταξιδι, για να διαπιστωσω οτι δεν ακουγονταν καθολου οι φωνητικες εντολες! Αποδειχτηκε οτι ηταν νεκρο το ηχειο, αφου με τα ακουστικα απο το mp3 player της κορης μου, οι εντολες λειτουργουσαν τελεια.
Ετσι την εβγαλα με τα βελακια στην οθονη, τη γυναικα μου να ακουει με ακουστικα στα 'δυσκολα' σημεια και την κορη να μας κραζει που της πηραμε τα ακουστικα απο το iPod...
Οταν επεστρεψα, μου αντικατεστησαν αμεσως τη συσκευη με καινουρια (η MLS εχει αντικατασταση για συσκευες DOA εντος 15 ημερων ), η οποια λειτουργει κανονικα.
Οι χαρτες μου φανηκαν αρκετα πληρεις, ακομα και σε περιεργα μερη και οι οδηγιες σωστες στις περισσοτερες περιπτωσεις.Και τωρα οι αποριες:
Εχει στη μνημη εναν χαρτη του 2007 με ελληνικα τοπωνυμια (προεπιλεγμενο) και εναν του 2008 με αγγλικα. Γιατι δεν εχει το 2008 με ελληνικα; Που τον βρισκω;
Πως συνδεω τη συσκευη με το PC για να φορτωσω χαρτες ή να ανανεωσω τα POIs; Εχει καλωδιο, αλλα οχι CD με λογισμικο. (Λεπτομερεις οδηγιες παρακαλω, μιλαμε για ανθρωπο καποιας ηλικιας )
Η συσκευη αναπαραγει τις φωτογραφιες απο μια καρτα που εβαλα, αλλα οχι αρχεια ΜΡ3 ή βιντεο (ειναι σαν να μην βλεπει καθολου τα αρχεια, ειτε τα βαζω σε folder ειτε στο root). Ξερει κανεις τι παιζει; Οχι οτι με νοιαζει και πολυ, αλλα κανενα ΜΡ3 στο Πεζο, που δεν εχει, θα μπορουσα να ακουω.
Θενξ ε λοτ ιν αντβανς.
-
Ευχαριστώ, χμμ απλά το έλεγα με την λογική έχω στη μνήμη κομμάτια και βάζω το aux και τα παίζει από κει. Καλά δεν είναι απαραίτητο, σαν ιδέα το παρουσίασα αν είναι εφικτό. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό Και ο media player αν δεν ήταν για τις εντολές μπορεί να είχα το ραδιόφωνο πχ.
Επειδή επικεντρώνεται ο dest γύρω από την Ελλάδα πιστεύω ότι θα είναι αρκετά αξιόπιστος. Άλλες ιδέες;
Γενικά τα PNA ο υπολογιστής πως τα αναγνωρίζει; Ως μονάδες αποθήκευσης;
-
Τα PDA τα 'βλέπει' μεσω του ActiveSynch (free προγραμμα της Microsoft), από εκει και πέρα αν το συνδεσεις το βλέπεις περιπου σαν εξωτερικο δισκο. Την SD/MMC/ καρτα του την διαβάζεις/ γραφεις με ενα SD/MMC Reader.
Το Dest ειναι καλο, αλλα ειναι θέμα γουστου, εμενα π.χ μ'άρεσει πιο πολυ το iGo αλλά αν παω σε καποιο μερος 'δυσκολο' στην επαρχια, εκεί βάζω το dest
Φιλε kantoniou, ενας φιλος που πηρε το 3900BT, ειχε μεσα χαρτη του 2008 (Q1) που ηταν στα Ελληνικα τα παντα, επίσης μου ειπε οτι ειχε και συνοδευτικο CD μεσα στη συσκευασια, και του δινει τη δυνατότητα για δωρεαν updates. Δοκιμασες να μιλήσεις με την MLS? Πες τους οτι ειναι παράλογο να σου δίνουν χαρτη του 2007 ενώ εχουν κυκλοφορήσει του 2008
Αν δεν σου δωσουν λύση, τότε μπορεις να 'αγοράσεις' εναν πρόσφατο χαρτη στα Ελληνικά.
-
Σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 'κουρασμένο από τότε που γεννήθηκε' HTC P3300 με το HTC HD. Να το τολμήσω ή έχετε να προτείνετε κάποια καλύτερη all around λύση; (ελπίζω να μην πρέπει και σ' αυτό να τρέχω το GPS Gate για να βρίσκει δορυφόρους το Destinator.... )
-
o τελευταίος χάρης για ελλάδα & dest είναι ο Q4_2008 για όποιον δεν ξέρει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
o τελευταίος χάρης για ελλάδα & dest είναι ο Q4_2008 για όποιον δεν ξέρει.Καλά ο τελευταίος χάρης, αλλά με τους χάρτες τι κάνουμε;
-
Τα mls διάβασα ότι παίζουν μουσική .wma και αναπαράγουν βίντεο .wmv. Για δοκίμασε με αυτού του τύπου τα αρχεία αν σου παίζουν.
Ένας λόγος που σκέφτομαι PNA αντί για PDA είναι ότι έχω Mac (apple αν θες) και δεν γουστάρω να βάζω windows ειδικά για το gps μου. Γι᾽ αυτό άμα αναγνωρίζει τα pna ως εξωτερικό δίσκο μια χαρούλα αλλιώς...
ΥΓ: Κανένας τρόπος να μην βάλω βεντούζα; Όχι ε;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Οι συνάδελφοι στο γραφείο μου δώρισαν ένα Mio Moov 500. Στο μπαλκόνι που το δοκίμασα πιάνει σήμα πολύ γρήγορα, αλλά σε μια σύντομη πρωινή δοκιμή στο 307 δεν έβρισκε σήμα. Προφανώς ευθύνεται το αθερμικό παρμπρίζ του Peugeot. Τι μπορώ να κάνω;Όταν πήρα το tibo και τους είπα στην αντιπροσωπεία ότι θα το χρησιμοποιήσω σε Peugeot μου έδωσαν (δωρεάν) μια εξωτερική κεραία, γιατί στα Peugeot μου είπαν χρειάζεται λόγω του μπροστινού κρυστάλλου.
Βέβαια δε χρειάστηκε γιατί το 107 δεν είναι ακριβώς Peugeot αλλά η παρατήρηση που έκαναν έμεινε. -
Και να που ήρθε η ώρα αναγκαστικά ένεκα επερχόμενου ταξιδιού να προμηθευτούμε gps με χάρτη Ελλάδας και Ευρώπης. Κάτι καλό και σχετικά οικονομικό έχουμε υπόψιν?
-
Πες σε κανεναν να σε δανείσει ένα, μην πάρεις κάτι απλά για τώρα
Το πηρα αποφαση...GPS