Αγορασα τελικα το MLS A3850 με Destinator 7 απο το Γερμανο με 139 € (το μειωσαν προσφατα απο τα 169 €).
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1119761
Ψηνομουνα καιρο, το πηρα τελικα για ενα ταξιδι στην Αθηνα τις ημερες των μπλοκων (θα ταξιδευα βραδυ και θα κινουμουν με το αυτοκινητο στην Αθηνα ).
Δεν ενδιαφερομουν για πιο ακριβη λυση, αφου τη δουλεια κανουν κυριως οι φωνητικες οδηγιες (αρα μου εφτανε η οθονη των 3,5') και το ΒΤ μου ειναι αχρηστο (χρησιμοποιω συνεχεια ΒΤ με το τηλεφωνο και δεν με βολευει η ανοιχτη ακροαση του navigator).
Το πηρα Πεμπτη απογευμα και μετα απο μια ωρα ξεκινησα το ταξιδι, για να διαπιστωσω οτι δεν ακουγονταν καθολου οι φωνητικες εντολες! Αποδειχτηκε οτι ηταν νεκρο το ηχειο, αφου με τα ακουστικα απο το mp3 player της κορης μου, οι εντολες λειτουργουσαν τελεια.
Ετσι την εβγαλα με τα βελακια στην οθονη, τη γυναικα μου να ακουει με ακουστικα στα 'δυσκολα' σημεια και την κορη να μας κραζει που της πηραμε τα ακουστικα απο το iPod...
Οταν επεστρεψα, μου αντικατεστησαν αμεσως τη συσκευη με καινουρια (η MLS εχει αντικατασταση για συσκευες DOA εντος 15 ημερων ), η οποια λειτουργει κανονικα.
Οι χαρτες μου φανηκαν αρκετα πληρεις, ακομα και σε περιεργα μερη και οι οδηγιες σωστες στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Και τωρα οι αποριες:
Εχει στη μνημη εναν χαρτη του 2007 με ελληνικα τοπωνυμια (προεπιλεγμενο) και εναν του 2008 με αγγλικα. Γιατι δεν εχει το 2008 με ελληνικα; Που τον βρισκω;
Πως συνδεω τη συσκευη με το PC για να φορτωσω χαρτες ή να ανανεωσω τα POIs; Εχει καλωδιο, αλλα οχι CD με λογισμικο. (Λεπτομερεις οδηγιες παρακαλω, μιλαμε για ανθρωπο καποιας ηλικιας )
Η συσκευη αναπαραγει τις φωτογραφιες απο μια καρτα που εβαλα, αλλα οχι αρχεια ΜΡ3 ή βιντεο (ειναι σαν να μην βλεπει καθολου τα αρχεια, ειτε τα βαζω σε folder ειτε στο root). Ξερει κανεις τι παιζει; Οχι οτι με νοιαζει και πολυ, αλλα κανενα ΜΡ3 στο Πεζο, που δεν εχει, θα μπορουσα να ακουω.
Θενξ ε λοτ ιν αντβανς.