Νομιζω 20 Ευρω πηγαινε - ελα
Best posts made by apopol
Latest posts made by apopol
-
RE: Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έχει δει κανείς Penny Dreadful;Εχω δεί τα 3 πρώτα, το 1ο πολύ καλό, τα άλλα 2 βαρετά θα έλεγα
-
RE: VOLVO FORUM
Σε εμένα (S60 Τ3) ίδιος κινητήρας δηλαδή, κάθε 1 χρόνο ή 20.000 χιλιόμετρα.
-
RE: Περί εκκλησίας [#3]
Γατάκια, εδω και ανά κατηγορία :
Κάθε μεγάλη Παρασκευή με τα παιδιά από το γραφείο τρώμε από τον Θανάση στο μοναστηράκι Γαστριμαργεία, 5ο αμαρτημα
-
RE: Περι συσκευών Android...
Δεν υποστηρίζεται από τη Sony. Το γράφει και στο manual.
Δειτε εδω π.χ http://community.sony.com/t5/Internet-TV/subtitle-is-not-supporting-for-USB/td-p/125533
Το ίδιο ισχύει και σε tv και σε home cinema. -
Και όμως δεν παίζουν, στο δικο μου home cinema (bdv nf720) που ειναι και σχετικά πρόσφατο δεν παίζει από USB ούτε από DLNA παρά μονο avi + srt. Όλα τα άλλα θέλουν μετατροπή ( που με το mkvtoolnix γινεται ταχύτατα).
Ενώ η 23'' samsung tv των 200 € μου τα παιζει όλα (εκτός από όσα έχουν DTS ήχο)
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
θα το βαλω και εδω....πως μπορω απο το κινητο μου Ν5 να στειλω σε wifi direct/DLNA TV Sony Bravia, ταινια αλλα με υποτιτλους;
εχω δοκιμασει τα παντα ακομα και ultrex!
ενω βγαινει μια χαρα η ταινια....δεν βγαινουν υποτιτλοι!!!!!με καμμια εφαρμογη και μιλαμε εχω βαλει 10.αν καποιος εχει καμμια ιδεα...
να προσθεσω οτι ακομα δεν εχω χρησιμοποιησει chromecast....
βρηκα εναν που το δινει αλλα θα μου παει 50Ε με την αποστολη ενω με 37Ε Ιταλια ερχεται απο την google σπιτι...αρα δεν συμφερει για 5 μερες καν...
δεν μου παει να δωσω 13Ε απλα για γουστο...
αν ηταν να αλλαζα κινητο εδινα και 500...ΥΓ. συντομα M8.....
Η Sony έχει ένα θεματάκι με τους υπότιτλους, καλύτερα να τους ενσωματώσεις μέσα στην ταινια (με MKVToolNix ή HandBreak)
Σε εμένα ουτε η Sony Bravia ούτε το Sony home theater τους αναγνωρίζει, παρά μονο αν η ταινία ειναι avi.Σε ολες τις άλλες περιπτώσεις τις κάνω mkv και δουλεύει μια χαρά.
-
RE: Σούπερμαρκετ
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σημερινη επισκεψη σε ΑΒ Βασιλοπουλο..
Εψαχνα φασολια γιγαντες να φτιαξουμε την Μ.Εβδομαδα. Πως γινεται η φθηνοτερη μαρκα να ειναι η 3Α με φασολι εισαγωγης (γυρω στα 2.5 ευρω) , ενω το φθηνοτερο Ελληνικο φασολι γιγαντας (τυπου Πρεσπας η κατι αλλα με το ονομα του παραγωγου) να κανουν 5 ευρω;Τα συγκεκριμμένα φασόλια(3A) δεν τρώγονται κατα τή γνώμη μου. Πήγαινε σε μια λαική και πάρε από εκει, 5 ευρώ το κιλό θα δώσεις αλλά θα με θυμηθείς.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Από Βόνιτσα, μετά την Αμφιλοχία δεν έχει καθόλου κίνηση.
Γιατί δεν πάς από πάνω (μέσω Λαμιας- Καλαμπάκας) ? Εγώ που πηγαίνω Παραμυθιά, όταν το επιτρέπει ο καιρός πάω από τον πάνω δρόμο.
Κάνω 60 χλμ και κανένα μισάωρο παραπάνω αλλά είναι πιο ασφαλής και με λιγότερη κίνηση.Και οικονομικά είναι λίγο πιο φτηνά από πάνω, εκτός και αν πας από την γέφυρα.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Είχα δει λιγο πριν τα Ιωάννινα (οπως έρχεσαι απο Μέτσοβο) να φτιάχνουν σταθμό διοδιών . Από ότι ξέρω δεν τον έχουν ανοίξει ακομα..