-
ΖΩΑ!!! ΖΩΑ!!! ΖΩΑ!!!
-
Παιδιά είστε σίγουροι ό,τι ένας εγκέφαλος μπορεί να κάνει απεριόριστα update, γιατί νομίζω ό,τι υπάρχει όριο.
-
αυτά λέω και στην πεθερά μου... αλλα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γενικά ακόμη και χωρίς να έχεις πρόβλημα ή να εγκαταστήσεις κάτι βολεύει να κάνεις τα updates αν υπάρχουν. Συνήθως είναι για καλό, κάποια καλύτερη ρύθμιση σε κινητήρα ή εξοπλισμό κλπ. Από την άλλη βέβαια λένε κάποιοι if it ain't broken don't fix it....
To θέμα Χρήστο είναι ότι η BMW δεν στα περνάει έτσι, χωρίς δηλαδή να έχεις κάποιο πρόβλημα.
Αυτό γιατί αν μια στις χίλιες πάθει κάτι ο εγκέφαλος και σκάσει στη διάρκεια του update, δεν στο καλύπτουν.
Και έξω έτσι κάνουν, φοβούνται μην τους σκάσει ο εγκέφαλος στο χέρι;
Πλέον ναι. Παλαιότερα όχι.
Τι μπορεί να πάθει δλδ ένας εγκέφαλος από software ???
Το πιο απλό...αν πέσει το ρεύμα στη διάρκεια του update, τέλος!
Δεν είναι το θέμα του software που περνάνε, αλλά αν γίνει κάτι στη διάρκεια του update.
Το update διαρκεί ένα 2ώρο περίπου.
-
Τα ups δεν τα έχουν ακούσει;
-
2 ώρες για να γράψουν μια μνήμη flash ? με 9600bit/sec την γράφουν ???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
2 ώρες για να γράψουν μια μνήμη flash ? με 9600bit/sec την γράφουν ???Με το χέρι την γράφουν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ups δεν τα έχουν ακούσει;Έλα ντε.
Προφανώς είναι οδηγία απ'έξω. Τον πραγματικό λόγο δεν θα τον μάθουμε ποτέ
2 ώρες για να γράψουν μια μνήμη flash ? με 9600bit/sec την γράφουν ???
Κάνει update όλα τα επιμέρους συστήματα του αυτοκινήτου. Εμένα μια φορά μου είχαν περάσει ένα software για την ηλιοροφή.
Σκέψου ότι χρειάζεται να κατέβει κι αυτό το update λογικά...ε...τι σύνδεση λες να έχουν στο συνεργείο?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...Σκέψου ότι χρειάζεται να κατέβει κι αυτό το update λογικά...ε...τι σύνδεση λες να έχουν στο συνεργείο?Εσύ είχες πρόβλημα ή σε κάλεσαν οι ίδιοι μετά από οδηγίες της εταιρείας;
Παλιότερα τα updates έρχονταν σε cd οπότε ο χρόνος ήταν μικρότερος.Επίσης ξέρω ότι η BMW χρησιμοποιεί διαγνωστικά μηχανήματα που συνδέονται με το αυτοκίνητο μέσω ασύρματα μέσω bluetooth.
Οπότε ο χρόνος ανεβαίνει ακόμα. Στο δικό σου έτσι έγινε; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...Σκέψου ότι χρειάζεται να κατέβει κι αυτό το update λογικά...ε...τι σύνδεση λες να έχουν στο συνεργείο?
Εσύ είχες πρόβλημα ή σε κάλεσαν οι ίδιοι μετά από οδηγίες της εταιρείας;
Παλιότερα τα updates έρχονταν σε cd οπότε ο χρόνος ήταν μικρότερος.Επίσης ξέρω ότι η BMW χρησιμοποιεί διαγνωστικά μηχανήματα που συνδέονται με το αυτοκίνητο μέσω ασύρματα μέσω bluetooth.
Οπότε ο χρόνος ανεβαίνει ακόμα. Στο δικό σου έτσι έγινε;Στο δικό μου είχε κάνει ένα μπέρδεμα σε ένα ξεκίνημα ένα κρύο και υγρό βράδυ (με κρύο μοτέρ), οπότε τους το πήγα και μου έκαναν ένα update και από τότε δεν το ξανάκανε.
Τα updates επειδή πλέον είναι πολύ πιο συχνά απ'ότι παλιά, λογικά πρέπει να κατεβαίνουν γιατί το συνδέουν στο διαγνωστικό κι αυτό βλέπει μόνο του τι χρειάζεται και ανάλογα κατεβάζει το κατάλληλο update. Υπάρχει update για το μοτέρ και τον εγκέφαλό του, τον κλιματισμό, τις κλειδαριές, το RCD κ.α. ηλεκτρικά components.
Το δικό μου το update έγινε μέσω της θύρας OBD.
-
Αυτό το update που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες τι φρούτο είναι; Το κάνουν μόνοι τους με το service;
Software update είναι που στο κάνουν αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή αν εγκαταστήσεις κάτι και χρειάζεται update.
Ευχαριστώ πολύ!
-
...Σκέψου ότι χρειάζεται να κατέβει κι αυτό το update λογικά...ε...τι σύνδεση λες να έχουν στο συνεργείο?
Εσύ είχες πρόβλημα ή σε κάλεσαν οι ίδιοι μετά από οδηγίες της εταιρείας;
Οπότε ο χρόνος ανεβαίνει ακόμα. Στο δικό σου έτσι έγινε;Αν γίνεται, είναι τουλάχιστον παρακινδυνευμένο.
Πολύ καλύτερη μια ενσύρματη λύση τύπου OBD
-
Παιδιά είστε σίγουροι ό,τι ένας εγκέφαλος μπορεί να κάνει απεριόριστα update, γιατί νομίζω ό,τι υπάρχει όριο.Κι εγώ κάτι τέτοιο άκουσα ότι ισχύει για το δικό μου όμως που είναι σχετικά παλιό. Τα πιο καινούργια νομίζω δεν έχουν τέτοιο περιορισμό.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/933160/test drive?
Θυμάστε αυτό εδώ;
Πιθανότατα test drive.
Ήθελα να κάνω test drive σε γνωστό αντιπρόσωπο, αλλά δεν είχαν αυτοκίνητο γιατί το είχαν πουλήσει.
Δύσκολοι καιροί...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/933160/
test drive?
Θυμάστε αυτό εδώ;
Πιθανότατα test drive.
Ήθελα να κάνω test drive σε γνωστό αντιπρόσωπο, αλλά δεν είχαν αυτοκίνητο γιατί το είχαν πουλήσει.
Δύσκολοι καιροί...
Πιστεύω είναι και test drive και τρακαρισμένο.
Τι άλλο να ζητήσει ο νέος ιδιοκτήτης! -
Μου'χει σπάσει τα νεύρα το πατάκι που μετά από λίγο κατεβαίνει προς το γκάζι (είναι κατηφορικό το πάτωμα από το κάθισμα προς το γκάζι) και μπερδεύεται με τον συμπλέκτη και με το γκάζι.
Το πατάκι έχει από κάτω ένα υλικό (σαν χριτς-χράτς) για να κουμπώνει...αλλά δεν έχει η μοκέτα.
Από που μπορώ να βρω τέτοια ταινία χρίτς-χράτς να το κολλήσω κάτω?
(έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μπορώ να σκεφτώ πως λένε τις ταινίες χρίτς-χράτς )
-
Velcro
-
Μου'χει σπάσει τα νεύρα το πατάκι που μετά από λίγο κατεβαίνει προς το γκάζι (είναι κατηφορικό το πάτωμα από το κάθισμα προς το γκάζι) και μπερδεύεται με τον συμπλέκτη και με το γκάζι.Το πατάκι έχει από κάτω ένα υλικό (σαν χριτς-χράτς) για να κουμπώνει...αλλά δεν έχει η μοκέτα.
Από που μπορώ να βρω τέτοια ταινία χρίτς-χράτς να το κολλήσω κάτω?
(έχει κολλήσει το μυαλό μου και δε μπορώ να σκεφτώ πως λένε τις ταινίες χρίτς-χράτς )
Βέλκρο λέγονται.
Το πιο απλό, σε μαζαζί με είδη ραπτικής πιθανόν να βρεις κάτι.
-
Θα κολλήσει στη μοκέτα του πατώματος?
-
Θα κολλήσει στη μοκέτα του πατώματος?Ανετα Νικο.Παρε απο μαγαζι με ειδη ραπτικης ενα αρκετα φαρδυ και κολλησε τη μια μερια στην κατω επιφανεια απο το πατακι.
BMW FORUM