-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έδωσαν σε γνωστή μου τιμή για Ζ4 καινούργια 44.000!!! Έχει επαγγελματική σχέση με τον αντιπρόσωπο αλλά
Ποια Ζ4? Πιο μοτέρ δηλαδή. Τι έκδοση και έξτρα ?
sDrive23i, αυτόματη...
Τσάμπα!
Δεν έπιασα αν το λες ειρωνικά ή το εννοείς...
Εννοείται το εννοώ. 55.000 κάνει καινούριο.
Τα 44Κ είναι κλεψιά...απλά!
Το σκέφτεται?
55,990 βασικά. Συν το αυτόματο.
Βασικά έχει βολευτεί με το (νέο μοντέλο) Swift που της δώσανε τσάμπα...
-
Ένα 60άρι είναι περίπου η Ζ4 που κοιτάει.
Αν μπορεί, ας το πάρει.
-
Το ποστάρω εδώ γιατί εδώ θυμάμαι να έγινε συζήτηση :
Το Continental ContiComfort Kit πόσο περίπου βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά ?
Το αντίστοιχο της BMW κάνει και για άλλα αυτοκίνητα ?Το αμάξι που ενδιαφέρομαι να το έχω είναι Fiesta mk7 Sport με 195/45/R16.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Το ποστάρω εδώ γιατί εδώ θυμάμαι να έγινε συζήτηση :Το Continental ContiComfort Kit πόσο περίπου βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά ?
Το αντίστοιχο της BMW κάνει και για άλλα αυτοκίνητα ?Το αμάξι που ενδιαφέρομαι να το έχω είναι Fiesta mk7 Sport με 195/45/R16.
Εγώ το αγόρασα από εδώ:
http://www.care4car.com/productdisplay/ ... t_Kit.html
Και η τιμή του είναι με αποστολή 64 λίρες Αγγλίας.
http://www.care4car.com/viewcart.php?ac ... ype=EuropeΓενικώς πολύ ευχαριστημένος, αξίζει κάθε ευρώ. Μην πάρεις της BMW της Continental είναι φθηνότερο και καλύτερο.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,τέλειωσε εχθές αργά το βράδυ η 'επιχείρηση-πέρασμα κοτσαδόρου' στη γειτονική Σόφια, σε μια εκδρομή εκτός ρουτίνας με αρκετή δόση επικινδυνότητας (Βούλγαροι Οδηγοί + Βουλγαρικοί Δρόμοι = Θανατηφόρος Συνδυασμός).
Στα θετικά, το κόστος εργασίας που ήταν 250€ (Ελλάδα=1000€), το Engine Software Update (2 εκδόσεις νεότερες από αυτή που είχε ήδη τη δικό μου) με κόστος 60€ (Ελλάδα=400€), η απρόσμενη μείωση κατανάλωσης που δείχνει το BC (είδα νούμερα που δεν έχω ξαναδεί, πχ. Μ.Ο 4,6 λ/100ΚΜ στη διάρκεια της επιστροφής) με Μ.Ο όταν πήγαινα τα 5,2 λ/100ΚΜ και στην επιστροφή (μετά το Software Update) Μ.Ο τα 4,8 λ/100ΚΜ (!!).
Με μερικά ταξιδάκια ακόμη στον εκεί αντιπρόσωπο για updates, προβλέπω η κατανάλωση να --> 0, ενώ η παραγωγή καυσαερίων να αντικατασταθεί με άρωμα λεβάντας (μπλιαχ )!
Τώρα, πώς διάβολο εγώ πληρώνω στην Ελλάδα τα updates μερικές δεκάδες ευρώ ή πλέον δωρεάν (λόγω καλή σχέσης με την αντιπροσωπεία στα Ιωάννινα) με ξεπερνάει...
Αλλά στην έρευνα τιμών, εννοείται, πως οι υπόλοιποι είμαστε άσχετοι , και πρώτος εγώ, που μου τα πλερώνει όλα ο daddy...Στα αρνητικά, η αίσθηση πλέον πως το αμάξι δείχνει ελαφρώς πιο νωχελικό, σαν να έπεσε λίγο η απόδοσή του (μήπως εξ ου και η μειωμένη κατανάλωση??) και να εμφανίζεται λιγότερο 'νευρικό'.......δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου και μόνο αλλά αυτή την αίσθηση αποκόμισα για τα πρώτα 350ΚΜ οδήγησης μετά το Update......θα δούμε....
Μια βολτίτσα στο Nurbugring (ή στις Σέρρες έστω) με συνοδευτικό βιντεάκι θα λύσει το πρόβλημα... Αναμένουμε!
ΥΓ: Η κατανάλωση ενός λουκούλειου γεύματος με 12€ συμπεριλαμβάνεται στα θετικά??
Παπα πααααα, πανάκριβο!
Η τιμή είναι με ή χωρίς πόντους Alpha Bonus;Καλοφόρετος ο κοτσαδόρος βέβαια, αν και απ' ότι καταλαβαίνω ΔΕΝ είναι carbon, οπότε δεν πρόκεται για BMW original Performance Part!
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Και πάνω που αναρωτιόμουν πως ξέφυγαν απ' τον HighFidelity οι εν Βουλγαρία μέρες (και περιπέτειες) του PuntoLord...Καλά ξεμπερδέματα στο παληκάρι πάντως.
Είχα τρελή δουλειά τι να κάνω!
Πάνω απ' όλα η δουλειά, και μετά η διασκέδαση, ο daddy δεν μπορεί να πλερώνει για όλα!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το ποστάρω εδώ γιατί εδώ θυμάμαι να έγινε συζήτηση :
Το Continental ContiComfort Kit πόσο περίπου βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά ?
Εγώ το αγόρασα από εδώ:
http://www.care4car.com/productdisplay/ ... t_Kit.html
Και η τιμή του είναι με αποστολή 64 λίρες Αγγλίας.
http://www.care4car.com/viewcart.php?ac ... ype=EuropeΓενικώς πολύ ευχαριστημένος, αξίζει κάθε ευρώ. Μην πάρεις της BMW της Continental είναι φθηνότερο και καλύτερο.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Γρηγόρη
-
Διαβάζω ότι τελικά η BMW σκέφτεται να βγάλει Ζ4Μ που αρχικά είχε αποκλείσει.
Θα τη περιμένουμε κάπου το 2012, μάλλον με μοτέρ της 1Μ.
Ο V8 'πεθαίνει' μαζί με το τέλος της Μ3 Ε90/Ε92/Ε93.
-
και μας ξύπνησες γι αυτό!!!!
στεναχωρήθηκες έεεε?
Δε πειράζει... εσύ θα έχεις πάντα το baby Μ
-
Puntolord το έχει μειωθεί η τελική σου δείχνει ότι τα άλογα είναι λιγότερα ή κάτι άλλαξε σε τριβές αντιστάσεις. Σιγουρέψου ότι δεν αλλοιώθηκε η αεροδυναμική, όχι βέβαια από τον κοτσαδόρο αλλά από καμιά ποδιά που μπορεί να έβγαλαν και να μην έβαλαν.... αλλά τότε η κατανάλωση θα ανέβαινε (μάλλον ελάχιστα). Τώρα αν φταίει το πρόγραμμα ή το καύσιμο ή η κακιά ώρα δεν μπορώ να ξέρω και μάλλον αυτά είναι τα πιο πιθανά (βασικά το πρόγραμμα δικαιολογεί καλύτερα την οικονομία που παρατήρησες και ξέρουμε ότι είσαι προσεκτικός σε αυτό) αλλά ο νούς μου πάει και στο επιπλέον βάρος του κοτσαδόρου. Εντυπωσιάστηκα με την κακή έννοια από το βάρος του κοτσαδόρου που αφαίρεσε ο αδελφός μου από ένα Grand Cherokee... με τόσο σίδερο φτιάχνεις άγκυρα για πλοίο... Προφανώς για την 3άρα θα είναι πιο ελαφρύς αλλά ίσως τελικά ένας κοτσαδόρος από κάρμπον να αξίζει τα λεφτά του!
-
Στο upload τι ακριβώς γίνεται ; στα στις δύο αλλαγές λαδιών που έχω κάνει απλά το σύνδεσαν στο διαγνωστικό και μου είπαν όλα καλά , επίσης πέρασε χρόνος από το τελευταίο service αλλά έχει κάνει μόλις 7κ από πέρσι πρέπει να αλαχθούν ;
-
Αυτό το update που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες τι φρούτο είναι; Το κάνουν μόνοι τους με το service;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό το update που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες τι φρούτο είναι; Το κάνουν μόνοι τους με το service;Software update είναι που στο κάνουν αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή αν εγκαταστήσεις κάτι και χρειάζεται update.
και μας ξύπνησες γι αυτό!!!!
στεναχωρήθηκες έεεε?
Δε πειράζει... εσύ θα έχεις πάντα το baby Μ
...έεετσι!
(χρωστάω βόλτα πάντως...δε το έχω ξεχάσει )
-
Γενικά ακόμη και χωρίς να έχεις πρόβλημα ή να εγκαταστήσεις κάτι βολεύει να κάνεις τα updates αν υπάρχουν. Συνήθως είναι για καλό, κάποια καλύτερη ρύθμιση σε κινητήρα ή εξοπλισμό κλπ. Από την άλλη βέβαια λένε κάποιοι if it ain't broken don't fix it....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γενικά ακόμη και χωρίς να έχεις πρόβλημα ή να εγκαταστήσεις κάτι βολεύει να κάνεις τα updates αν υπάρχουν. Συνήθως είναι για καλό, κάποια καλύτερη ρύθμιση σε κινητήρα ή εξοπλισμό κλπ. Από την άλλη βέβαια λένε κάποιοι if it ain't broken don't fix it....To θέμα Χρήστο είναι ότι η BMW δεν στα περνάει έτσι, χωρίς δηλαδή να έχεις κάποιο πρόβλημα.
Αυτό γιατί αν μια στις χίλιες πάθει κάτι ο εγκέφαλος και σκάσει στη διάρκεια του update, δεν στο καλύπτουν.
-
οντως δεν τα περνάει...
εκτος κι αν μας το κανονίσει ο Νίκος
Ρε ΄Νικο γράψε μας 4-5 προβλήματα να τα λεμε στο συνεργείο
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γενικά ακόμη και χωρίς να έχεις πρόβλημα ή να εγκαταστήσεις κάτι βολεύει να κάνεις τα updates αν υπάρχουν. Συνήθως είναι για καλό, κάποια καλύτερη ρύθμιση σε κινητήρα ή εξοπλισμό κλπ. Από την άλλη βέβαια λένε κάποιοι if it ain't broken don't fix it....
To θέμα Χρήστο είναι ότι η BMW δεν στα περνάει έτσι, χωρίς δηλαδή να έχεις κάποιο πρόβλημα.
Αυτό γιατί αν μια στις χίλιες πάθει κάτι ο εγκέφαλος και σκάσει στη διάρκεια του update, δεν στο καλύπτουν.
Και έξω έτσι κάνουν, φοβούνται μην τους σκάσει ο εγκέφαλος στο χέρι;
-
Τι μπορεί να πάθει δλδ ένας εγκέφαλος από software ???
Επίσης φαντάζομαι ότι πρίν δώσει στα συνεργεία η Bmw ένα update θα το έχει για πολύ καιρό σε Beta testing. Οι Ελληνικές αντιπροσωπίες δλδ δεν εμπιστεύονται τη μαμά εταιρία ???
-
Βασικά μάλλον έτυχε να μπρικιάσουν κανέναν αποσυνδέοντάς τον πριν ολοκληρωθεί το φλασάρισμα και μετά φοβούνται.
BMW FORUM